E Nabızda Astım Tanısının Olması
Merhaba.
Geçen gün, aile hekimimizle aramızda geçen bir konuşmada vermeyi düşündüğü ilaçla ilgili (hava makinesinde inhaler ventolin falan fişman) astım tanısı girmek istemedi. (Raporları kısmında astım yoksa tanı olarak astım girmesinin sorun olabileceğini falan söyledi ama kendisiyle ilgili bir sorun mu yoksa bizi düşünerek bi sorun olabileceğini mi söyledi anlamadım). Daha önce astım tanısı konmuş mu diye baktı, ben de yazmayayım dedi. Bu 1.
İkincisi de, bir arkadaşımın arkadaşı da benzer şekilde ilaç almış doktordan ama (tam emin olmamakla birlikte) ilacı yazdırmış doktora, o da astım diye girmiş. Kendisi pişman olduğunu keşke astım diye yazdırmasaydım dmi, diye hayıflandığını söyledi.
Sorum şu, e nabızda astım yazılınca ne oluyor? Bir mantığı var mı bunun? Yoksa bir şehir efsanesi halkımızın saçma bir eğilimi mi?
Teşekkürler.
LG 55UQ7500 Kullanıcıları
Teknosa’daki indirim (inşallah gerçek indirimdir) denk geldim, uzun zamandır TV almaya niyetliydim ama LG olsun ucuz olsun bim’de şok’ta olmasın mantığındaydım. Velhasıl bunu aldım ama inşallah pişman olmam, görece ucuz olması sebebiyle tabi ki bazı özellikler eksiktir düşüktür falan ama şu fiyatın iki katını verdikten sonra ne anladım o özellikten, sonuçta tercih meselesi. Garanti uzatma da aldım 4.000 küsüre. Hayırlısı olsun, kullanıcılarla görüş alışverişi yapabiliriz.
ekleme:7 nisanda bir mağaza zincirinde 20.000tl’ye de satışa çıkmış aynı televizyon.
GRUNDİG G 12018 WİFİ 12.000 BTÜ İNVERTER KLİMA A++
|
|
|
|
canon g15 vs canon s110
|
|
teknoloji hakkında zamanında söylenmesi gereken söylenmiş: bunlar hep para tuzağı! :) |
....Lenovo............347.Dönem IdeaPad Y570 ..........Asker |
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 245
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.553 (Bu ay: 126)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 17 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar