Şimdi Ara

bu notebook'u almak üzereyim şu anda, ne dersiniz? ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1-2 bir şey söylerseniz alacağım...
    yorumlarınızı esirgemeyin, çok uzun süre araştırdım ve son kararımı verdim gibi bir şey.
    ne diyorsunuz?

----------------------------------------------------------------
    Lenovo Z570At Siyah (59-311133)
    İşlemci Üreticisi: Intel®
    İşlemci ModeliCore™: i5
    İşlemci Numarası: 2430M
    İşlemci Hızı-Hızlandırılmış: Intel Turbo Boost Teknolojisi ile Max. 3 Ghz
    İşlemci Hızı: 2,4 GHz
    Ekran Çözünürlüğü: 1366 x 768 px
    Ekran Boyutu: 15,6"
    Bellek: 6 GB
    Disk Kapasitesi: 750 GB
    Sabit Disk Tipi: SATA
    Disk Dönüş Hızı: 5400 rpm
    Ekran Kartı Belleği: 1 GB
    Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GT 520M
    İşletim Sistemi: Windows 7 Home Basic
    Ağırlık: 2,6 kg
    Bellek Hızı: 1333 MHz
    -----------------------------------------------------
    FİYAT: 1358 TL
    LİNK:http://www.bimeks.com.tr/urun/120892/lenovo-z570at-siyah-59-311133-.aspx

bilgisayardan beklentilerim:
    şu anda piyasada olan oyunları rahatça oynayabileceğim, hd filmleri izleyebileceğim, güzel, kaliteli bir ev bilgisayarı...
    yorumlarınızı bekliyorum....al derseniz alacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duman6kelimeler -- 10 Aralık 2011; 22:07:22 >

• Kimseden cevap gelmedi.
    canınız sağolsun.
    iyi geceler.
  • bunun 540m kartlı modeli var onu alabilirsinizhttp://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=103929&ad=LENOVO-Z570-59-311133-i5-2430M-6GB-750GB-W7HB-METAL-Tasinabilir-Bilgisayar farklı markalarda var önerilebilecek.540m oyunlar için daha iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

bunun 540m kartlı modeli var onu alabilirsinizhttp://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=103929&ad=LENOVO-Z570-59-311133-i5-2430M-6GB-750GB-W7HB-METAL-Tasinabilir-Bilgisayar farklı markalarda var önerilebilecek.540m oyunlar için daha iyidir.

vercenik53 çok teşekkürederim ilgilendiğin için.
    verdiğin linkteki Ekran Kartı da nVIDIA GeForce GT520M ?

• 540m daha iyidir bütçen dediğim modele yetiyorsa onu al çok alınan pc lerdendir.mağazalarda olsun nette olsun fazla kalmadı.yeni çıkan z570 modellerinde genelde 520m var.başka marka istersen önerebilirim lenovoda karar kıldıysan bütçene göre olanı seç 520m kartla ağır oyunları yüksek ayarda ve orta ayarda oynarsın denemek lazım performans olarak.540m ile yüksek ayarlarda oynayabilirsin.başka sorun olursa sorabilirsin.
  • quote:

540m daha iyidir bütçen dediğim modele yetiyorsa onu al çok alınan pc lerdendir.mağazalarda olsun nette olsun fazla kalmadı.yeni çıkan z570 modellerinde genelde 520m var.başka marka istersen önerebilirim lenovoda karar kıldıysan bütçene göre olanı seç 520m kartla ağır oyunları yüksek ayarda ve orta ayarda oynarsın denemek lazım performans olarak.540m ile yüksek ayarlarda oynayabilirsin.başka sorun olursa sorabilirsin.

vercenik53, çok teşekkürederim yardımların için.

illa lenovo şart değil ama fiyat olarak lenovo hep makul ve lenovo'yu çok kötüleyen duymadım. casper, asus, acer istemiyorum. toshiba ve samsung olabilir. hp pavillonlar da çok ısınıyormuş.

bilgi karmaşıklığı o kadar fazla ki her markaya herkes her şeyi söylemiş..

ben genel bir özet geçeyim, sen de yardımcı ol bana bu işi bitirelim artık çünkü çok sıkıldım son 4-5 gündür girmediğim site bakmadığım forum kalmadı.

notebook'tan beklediklerim:
    1- şu an piyasadaki oyunları rahatça oynamak(illa full olsun demiyorum ama yani en kötü de olmasın)
    2- HD filmleri tv'de izleyebileyim.
    3- çok süpersonik bir şey olsun demiyorum ama biraz kaliteli bir şey olsun. yani hiç bir firmayı kötülemeyeyim ama bilirsin bazı firmalar vardır ki plastik kasa 3.sınıf ram 3.sınıf malzeme batarya kullanır, aldığına da alacağına da pişman olursun. benimkinde az bir şey kalite olsun yeter.

bütçem ise 1400tl'ye kadar, hadi olmadı 1500tl...daha fazlasını da aşırılık olarak gördüğümden vermek istemiyorum.

yardımların için şimdiden teşekkürler. ..

• bu fiyata sana önerebileceğim asus istemedin ama ekstradan asusunhttp://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/asus-k53sv-sx581r-k53sv-core-i5-2430m-23ghz-4gb-ddr3-500gb-156-dvdrw-1024mb-gt540m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=57098 bu modeli var 540m kartlı.istemiyorsan lenovoyu alabilirsin extradan acer var onuda önerebilirdim ama gönülsüzsün lenovoya kafan yatmış anladığım kadarıyla bu fiyata samsungun 520m kartlı modellerini bulabilirsin başka bir topikte gördün vatanda uygun fiyata vardı np300. toshıbaların bu fiyattaki pcleri düşük olur gerekmez.samsungu deneyen arkadaşlar var crysis gibi oyunları 1366x768de sıkıntı yaşamadan oynayan arkadaşlar var.540m olsun kartın,lenovoyu düşünebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 10 Aralık 2011; 23:32:06 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bu fiyata sana önerebileceğim asus istemedin ama ekstradan asusunhttp://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/asus-k53sv-sx581r-k53sv-core-i5-2430m-23ghz-4gb-ddr3-500gb-156-dvdrw-1024mb-gt540m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=57098 bu modeli var 540m kartlı.istemiyorsan lenovoyu alabilirsin extradan acer var onuda önerebilirdim ama gönülsüzsün lenovoya kafan yatmış anladığım kadarıyla bu fiyata samsungun 520m kartlı modellerini bulabilirsin başka bir topikte gördün vatanda uygun fiyata vardı np300. toshıbaların bu fiyattaki pcleri düşük olur gerekmez.samsungu deneyen arkadaşlar var crysis gibi oyunları 1366x768de sıkıntı yaşamadan oynayan arkadaşlar var.540m olsun kartın,lenovoyu düşünebilirsin.

çok yordum sizi de sağolun.
    şu nasıl? PACKARD BELL?
    https://www.vatanbilgisayar.com/packard-bell-ts11hr-609tk-ts11-core-i5-2430m-24ghz-6gb-ddr3-500gb-156-dvdrw-2gb-gt540m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=57031

• ben yatıyorum bu gece de bitmedi bu iş....hayırlısı artık yarına
    her şey için çok teşekkürler..
  • lenovo Z570 modelini alıp almamakta bende kararsız kaldım. vatan bilgisayarda 3 hafta önceye kadar bahsettiiğiniz Z570 modelin 2 gb ekran kartlı olanı vardı. o olsaydı düşünmeden onu alacaktım fakat şu anda vatan sitesinde ürün dahi yok. bimeks vatana göre 50 tl daha ucuz(çanta parası) ama bimeks mağazada aynı fiyata satıyor mu bilmiyorum?

önerdiğiniz packard bell ise vatanın sadece antalya ve erzurum mağazalarında stokta gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mercilless -- 11 Aralık 2011; 0:19:23 >
  • disk donuş hızı 5400 rpm bu sıkıntı yaratır masaüstünde , açılışta vs , ayrıca ekran kartı şuanki oyunları performans seçeneğinde oynatır sadece.
  • artık benim için karalama kampanyası yapıyor denilebilir y560 kullanıcı derneğine yaptığım yorumdan sonra ama lenovo sakın alma derim ekran paneli büyük ihtimal benim aldığım y560p ile aynıdır
    dün vatanda %25 indirim kampanyası vardı ve arkadaş laptop almak istiyince doğruca topkapı vatana gittik ve benim yaşadığım şu ekran faciasında sonra sadece belli başlı markalara bakdıkdan sonra samsungda karar kıldık 1.280 tl'lik samsung ekranı bile benim lenovo y560p ekranından çok çok daha kaliteli çıktı
    siyah renk okadar kötüki sanki siyah renk çıktığı zaman ekranın önünde aşırı saydam beyaz bir kaplama var...
    yukardaki arkadaş asusu tavsiye etmiş bence onu alın güzel bir tercih benim arkadaşa aldırdığım model buyduhttp://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/samsung-np300e5a-s01tr-np300-core-i5-2430m-240ghz-4gb-ddr3-500gb-1gb-gt520m-156-dvdrw-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=57429 ekran kartı asus modelinde daha iyi ayrıca bu samsung modelini evde incelediğim kadarıyla ekran kartını devredışı bırakıp tekrar devreye almak için herhangibi bir tuş bulunmuyordu onu pc'yi açdıkdan sonra nvidia kontrol panelinden yapılıyor diye biliyorum...

• Lenovo alma bence demedi deme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.