Şimdi Ara

canon g15 vs canon s110

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İkisi birbirine yakın makinalar. g15'in fiyatı 1700tl civarında, s110'un fiyatı 1350tl civarında. ancak s110'un bazı özellikleri daha iyi. ilginç bir vs bence.

canon g15 vs canon s110

canon g15 vs canon s110

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duman6kelimeler -- 19 Mayıs 2013; 13:24:36 >

• Farkli sinifta iki makine. S110 super bir kompakt. G15 manuel kontrolleriyle daha buyuk ve daha ciddi bir makine. Ama her ikisinin de turkiye fiyatı cok fazla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: First_Person

Farkli sinifta iki makine. S110 super bir kompakt. G15 manuel kontrolleriyle daha buyuk ve daha ciddi bir makine. Ama her ikisinin de turkiye fiyatı cok fazla.

fiyat konusunda gerçekten çok haklısınız. çok fazla fiyatlar paralel ithalat sonucu gelen ürünlere yönlendiriyor alıcıyı.
    farklı sınıftalar evet ancak ikisi arasında kaldım :/ benim gibi birileri daha karşılaştırmış bunları:
    http://youtu.be/y3nS6IAuAMc
    hayırlısı bakalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duman6kelimeler -- 20 Mayıs 2013; 23:07:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: duman6kelimeler

quote:

Orijinalden alıntı: First_Person

Farkli sinifta iki makine. S110 super bir kompakt. G15 manuel kontrolleriyle daha buyuk ve daha ciddi bir makine. Ama her ikisinin de turkiye fiyatı cok fazla.

fiyat konusunda gerçekten çok haklısınız. çok fazla fiyatlar paralel ithalat sonucu gelen ürünlere yönlendiriyor alıcıyı.
    farklı sınıftalar evet ancak ikisi arasında kaldım :/ benim gibi birileri daha karşılaştırmış bunları:
    http://youtu.be/y3nS6IAuAMc
    hayırlısı bakalım..

Siz ikisi arasında kalmışsınız ama s110 ile görüntü kalitesi olarak neredeyse hiç fark olmayan s100'ü ikinci el almayı düşünürseniz haberim olsun. Benim amerikadan alınma sıfır kadar temiz s100'ü, DSLR makineme lens almak için satmayı düşünüyorum.

• Ya kusura bakmayın bu konularda biraz bilgisizim ama hani bir fotoğraf modu var; herşey siyah beyaz ama sadece kırmızı rengi algılayıp çekiyor veya mavi yeşil? Bu modun tam adı ne bilmiyorum ama sanırım bu modelde mevcut? Modun tam adı nedir ve hangi markalarda bulunmakta?

Yine slow motion video özelliği de s110'da mevcut?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.