Şimdi Ara

LG 47LM660s alındı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
10.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hazır elinde varmış denersen daha iyi olur kanal geçişleri daha hızlı olur ve biss çözersin kalite farkını görebilirsin...
  • selam arkadaşlar ben de tv yi dün itibariyle aldım şu anda kargoda. aklımdaki digiturk veya dsmart alıp uğraşmadan yayınları izlemekti ama bu next minix hd nin bu kadar yaygın olduğunu görünce sormak istedim. bu tv ile kullanan arkadaşlar varsa görüntü performansı nasıl ? yoksa hiç uğraşma bağlat digiturku mü dersiniz (=
  • next iyi değil diye duymuştum

neta daha iyi sanırım

buradan uydulara bakabilirsin ...

http://forum.donanimhaber.com/forumid_400/tt.htm
  • donanımhaberin bu özelliği var herkes neredeyse uzman burada öyle incelemeler var ki eminim cihazı yapanların haberi yoktur bazı özelliklerden :D ben böyle profesyonelce kullanabilir miyim bilmiyorum. ama fiyat politikası nedeniyle digiturk almak gibi bir niyetim yok. netayı bir denerim gibi duruyor (=
  • quote:

Orijinalden alıntı: ktlcn

donanımhaberin bu özelliği var herkes neredeyse uzman burada öyle incelemeler var ki eminim cihazı yapanların haberi yoktur bazı özelliklerden :D ben böyle profesyonelce kullanabilir miyim bilmiyorum. ama fiyat politikası nedeniyle digiturk almak gibi bir niyetim yok. netayı bir denerim gibi duruyor (=

görüntü kalitesi istersen dahili uyduyu kullanacaksın harici takılan cihazlar kendi alıcısı kadar iyi görüntü veremiyor lig tv istersen digitürk alacaksın istemezsen hiç bulaşma derim biss ile şifrelenen kanallar için orion modül kullanabilirsin tv de biss leri açıyor ben kullanıyorum şifreler değiştiği zaman kumandadandan yeni şifre girilebiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknokurdu.com dan aldığım tv biraz önce teslim edildi. tv ünitesi alıp kurulumunu yaptıracam inşallah. uydu konusunda da eğer apartmanda ortak uydu varsa ( ki tam bilmiyorum haziranda düğünüm var evi tuttum ama daha taşınmadım) neta 6400 hd almaya karar verdim. Mödül de yazılımla ilgili her sorun olduğunda uyducuya gidip uğraşmak istemedim. neta da yazılım ve kanal güncellemeleri otomatikmiş. 666azazel ve digitech1122 ye yorumlarından dolayı teşekkür ederim (=
  • acaba lg 47 la 660s olmasın lm degil.....o fiata yeni çıkan la modeli var @kaptancortis
  • bu tv ne zaman dusecek dussede alsak artık sıkıldım beklemekten
  • benim de 2 ay önce alınan 47lm660s-za modeli tv'm var gerçekten çok memnunum fakat za modeli ile normal model arasındaki fark nedir bilgisi olan var mı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.