Şimdi Ara

LG 47LM660s alındı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
10.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, dün itibari ile 3D tv hasretimi LG 47LM660s alarak dindirdim, ilk defa incelemeden bir ürün aldım pişman olurmuyum bilmiyorum 3.150 TL ye bayii giriş fiyatından nasıl sizce? Bende PS3 var şimdi 3D filmleri ondan izleyebilirim değil mi? Cihazın kurulumundan sonra sizlerle paylaşacağım inşallah..

• hayırlı olsun bende dün aldım aynısını 3.099TL ye vatandan.
  • Ikinize de hayirli olsun arkadaşlar..hep güzel haberler izlemenizi dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bu7ak

Merhaba arkadaşlar, dün itibari ile 3D tv hasretimi LG 47LM660s alarak dindirdim, ilk defa incelemeden bir ürün aldım pişman olurmuyum bilmiyorum 3.150 TL ye bayii giriş fiyatından nasıl sizce? Bende PS3 var şimdi 3D filmleri ondan izleyebilirim değil mi? Cihazın kurulumundan sonra sizlerle paylaşacağım inşallah..

vatan ve darty de 50 tl ucuz
    tv cok guzel

• Ben de Teknosadan geçen haftasonu aldım. Özellik olarak yok yok.

Kasa olarak da geçmiş dönemdeki zevksiz modellerinin aksine çok hoş yakışıklı bir görünümü var...

Yalnız bir sorum olacaktı; İnternette vidyoları izleyemiyoruz heralde, flash player istiyor...

Bu sorunu aşmamız mümkün mü acaba. İkinci sorum; servis kurduğunda hazır kanal listesini yüklemek istedi. hata verdi. Siz kendiniz tarama yaptırırsınız dedi.

Acaba flash diskten kanal yükleyebilir miyiz?

Bilenler olursa cevabı için şimdiden teşekkürler...
  • hayırlı olsun hocam alan arkadaşlar ayrıntılı inceleme bekleriz artık
  • bende pazartesi bağlattım.teknosadan 3099 tl ye aldım .(2 ay d-smart hediyeli)
    resim içinde resim özelliğini bulamadım.yardımmmm
    ayrıca çocuklar oyun diye başımın etini yiyorlar.içinde oyun varmı bulamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 55UJ630V 55" vs. LG 49SJ800V
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • web trayıcısının flash desteği var mıdır acaba?
    yani habertürk, milliyet, sporx vs. gibi sitelere girebiliyor musunuz? Sorunsuz bi şekilde izleyebiliyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerteam

web trayıcısının flash desteği var mıdır acaba?
    yani habertürk, milliyet, sporx vs. gibi sitelere girebiliyor musunuz? Sorunsuz bi şekilde izleyebiliyor musunuz?

evet internete gezinebilir dizi film izleyebilirsiniz flaş player 10a kadar destekliyor

• >Bende bu televizyonu araştırıyorum.Kullanan arkadaşlar olumlu olumsuz yorumlarını paylaşırlarsa sevinirim
  • Web tarayıcısından haber sitelerine giren oldu mu? Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
  • İzmirdeki bayi 2900 Tl ye kadar düşürmüştü. Hafta sonu gittik. ortağı vardı 2999 tl fiyat verdi ancak ürün stoklarında kalmamıştı ve perşembe geleceğini söyledi. Hafta sonu avrupa şampiyonası başlayacağından bir indirim beklediklerini ifade etti. Bizde hafta sonunu bekliyoruz.
  • quote:

Web tarayıcısından haber sitelerine giren oldu mu? Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

Web browser tamamı ile fiyasko.İnternet özelliğini kullanacağım diye sakın aldanmayın.Takılmalardan dolayı hiç zevk vermiyor.Tv'nin internet ile ilgili hiçbir özelliğini zevkle kullanamıyorsun.Bilgine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orse

quote:

Web tarayıcısından haber sitelerine giren oldu mu? Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

Web browser tamamı ile fiyasko.İnternet özelliğini kullanacağım diye sakın aldanmayın.Takılmalardan dolayı hiç zevk vermiyor.Tv'nin internet ile ilgili hiçbir özelliğini zevkle kullanamıyorsun.Bilgine.

internet hızından vb. durumlardan kaynaklanıyor olbilirmi

• hayirli olsun bende almak istiyom ama kredi kartim yok zorluk çekiyom açik hesap tanidik bir yer var adam 4.500tl fiyat çekti balatayi siyiracakdim az daha adam ben teknosa vatanla yarişamam onlar günde 50 tane satar ben ayda 50 tane satarim diyor bende diyom bu kadar ucurummu olur disbiritor farkli aliyom teknosa nin indirimlerinden yarlanip alan satan dükkanlar var ben almiyorum bana ters benim çaliştiğim firma belli dedi senden bana geliş fiyatindan 300 tl 500 tl kar edecem dedi devamli aliş veriş yapardik ordan gözümden düştü yarim saat hikaye anlatti bu zamana kadar iyi dayanmişim kredi kartsizlik yüzünden ben zamaninda ing bankdan nakit avans çektim 300 tl 5 ay geçti ödemedim avukata sevk edildi borç 900 lira oldu bu kadar beklemezdimde banka yüzünden dedim taksitle ödeyim olmaz peşn verecen dedi bende veremedim peşin sonra avukat niye olmuyormuş yatir hesabina aylik biz borçdan düşeriz dedi şimdi borç 300 tl kaldi ben bu borçu ödersem kredi karti alabilirmiyim yoksa kara listeye girdinmmi biri yardim etsin kredi karti baya lazim oluyor yoksa bu beyaz eşya saticilari hazirda kaziklamayi bekliyor.

• Bende Bu Gün Teknosadan Satın Aldım Eve Gelince İnternette Ufak Bir Araştırma Yaptım En Ucuzu Teknosadaymış. 2,699.00TL ye aldım İnşallah Pazartesi Günü Getirip Kuracaklar. Özellikleri Çok Hoşuma Gitti Web Tarayıcısı Hakkında Şikayet Eden Arkadaşlara Şunu Söylemek İstiyorum Bu Bir Televizyon Bilgisayar Değil. İnternette Gezinmek İsteyen Bilgisayar Alsın.
  • ben de bu model tv aldım saat 4-5 gibi daha kurulum gerçekleşmedi servis meşgulmüş ben de büyük hayal kırıklığına uğradım tabi pazartesiye kalınca ..
    pazar günü çalışmıyorlarmış teknoasisti aradım lg firmasına sorun pazar günü çalışıyorlar mı dedi bu teknosayla ilgili çok şikayet olduğu için içim rahat etmiyor bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral_barmen

Bende Bu Gün Teknosadan Satın Aldım Eve Gelince İnternette Ufak Bir Araştırma Yaptım En Ucuzu Teknosadaymış. 2,699.00TL ye aldım İnşallah Pazartesi Günü Getirip Kuracaklar. Özellikleri Çok Hoşuma Gitti Web Tarayıcısı Hakkında Şikayet Eden Arkadaşlara Şunu Söylemek İstiyorum Bu Bir Televizyon Bilgisayar Değil. İnternette Gezinmek İsteyen Bilgisayar Alsın.

Web tarayıcıyı kullanamayacaksam ,o zaman gider düz bir televizyon alırım ;iki katı kadar fazla para vermem.Çalışmayan verim alınamayan birşey için ne diye reklam yaparlar anlamıyorum.Kendi uygulamaları içinde internet bağlantısı gerekiyor.Sizde onları destekler gibi yorum yapmışsınız.İnşallah kurulunca aynı memnunlukta olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orse -- 29 Haziran 2012; 23:52:49 >

• Kablosuz fiber internet 20 mbit ile internete çok rahat ve hızlı bağlanıp kullanabiliyorum.Tek yaşadığım sorun hafıza yetersiz uyarısı ki bu uyarıda bana kullandığım cihazın bir TV olduğunu hatırlatıyor
  • Arladaşlar bonus puanla kliksa.com da tv 2700 e gelıyor taksıtlı alınırmı yada bu tv eşdeger tv tavsıyesı varmı? Saygılar...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.