Şimdi Ara

LG LM660 S Aldım arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
171
Cevap
3
Favori
48.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar 24 nisanda LG LM660 S aldım.Servis 25 nisanda getirip kurdu televizyon gerçekten çok güzel muhteşem.Tek sıkıntım ağa bağlı olan masa üstü pcyi ve EGREAT M34A var onuda görüyor fakat bu cihazların içine giremiyorum,içeri girip filmleri izlemem için ne yapmam lazım arkadaşlar.(EGREAT M34A cihazım başka oda'da kuruludur.) Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin47 -- 26 Nisan 2012; 15:56:04 >

• Hocam öncelikle hayırlı olsun, bu forumda sanırım LM serisinden ürün satın alan ilk kişi oldun. Sorunun cevabı hakkında fikrim yok ama bize bir anlat şu TV'yi nedir, evde performansı nasıldır vs? Media Player kullanmadan kedi USB'sinden bir dene film izlemeyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin47

Selam arkadaşlar 24 nisanda LG LM660 S aldım.Servis 25 nisanda getirip kurdu televizyon gerçekten çok güzel muhteşem.Tek sıkıntım ağa bağlı olan masa üstü pcyi ve EGREAT M34A var onuda görüyor fakat bu cihazların içine giremiyorum,içeri girip filmleri izlemem için ne yapmam lazım arkadaşlar.(EGREAT M34A cihazım başka oda'da kuruludur.) Saygılar...

Hocam hayırlı olsun öncelikle.nereden kaça aldın acaba? 47 inç mi?artık yeni panel alanlara şöyle temennide bulunuyoruz;ışık sızmasız,bulutlanmasız olur inşallah
    Ürünle ilgili detaylı bilgi verirsen ben dahil birçok forum üyesi mutlu olacaktır.özellikle SD ve 3D performansını merak ediyorum.HD yi zaten en dandik panel bile güzel gösteriyor.karanlıkta test yaptın mı?siyah seviyesi nasıl?
    görüntü fotolarınıda bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gümüş_süvari -- 26 Nisan 2012; 16:17:55 >

• Hayırlı olsun hocam. Daha yeni tanıtıldı bu seri. Sen de hemen kapmışsın. Ben buradan "dar gelirliliğin anlamı yok" mesajını alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gümüş_süvari

quote:

Selam arkadaşlar 24 nisanda LG LM660 S aldım.Servis 25 nisanda getirip kurdu televizyon gerçekten çok güzel muhteşem.Tek sıkıntım ağa bağlı olan masa üstü pcyi ve EGREAT M34A var onuda görüyor fakat bu cihazların içine giremiyorum,içeri girip filmleri izlemem için ne yapmam lazım arkadaşlar.(EGREAT M34A cihazım başka oda'da kuruludur.) Saygılar...

Hocam hayırlı olsun öncelikle.nereden kaça aldın acaba? 47 inç mi?artık yeni panel alanlara şöyle temennide bulunuyoruz;ışık sızmasız,bulutlanmasız olur inşallah
    Ürünle ilgili detaylı bilgi verirsen ben dahil birçok forum üyesi mutlu olacaktır.özellikle SD ve 3D performansını merak ediyorum.HD yi zaten en dandik panel bile güzel gösteriyor.karanlıkta test yaptın mı?siyah seviyesi nasıl?

gümüş_süvari@ temennine katılmamak ne mümkün. Hele ki çerçeveler inceldikçe
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Arkadaşlar izmir optimum lg bayisinden 47 inçten olanı aldım 3.699 tlye doğrusu daha detaylı olarak inceliyemedim çünkü servis zaten akşam 9 da ancak bağladı,daha önce lcd kullanıyordum sanki lcdye göre renkler sönük kaldı bana göre hafta sonuna kadar detaylı inceler resimleri koyarım arkadaşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gümüş_süvari

quote:

Usb'den 2012 filmin bluray 3D yi izledim+türksattaki teledünya ve sky italya 3D yi harici uydu cihazıylan izledim tek kelimeylen muhteşem ağzım açık kaldı,takılma donma yok.Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin47 -- 26 Nisan 2012; 17:07:29 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Film DTS codecli miydi? Eğer öyleyse seste bir sıkıntı olmadı diyorsunuz yani. bir de TV'niz internete bağlıysa bowserı üzerinden online dizi izlemeyi deneyebilir misiniz flash 10 durumunu görebilmek için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

Film DTS codecli miydi? Eğer öyleyse seste bir sıkıntı olmadı diyorsunuz yani. bir de TV'niz internete bağlıysa bowserı üzerinden online dizi izlemeyi deneyebilir misiniz flash 10 durumunu görebilmek için?

Şuan işteyim 1 saat sonra evde olacağım bu dediklerini uygulayacağım...
  • Hayırlı olsun hocam güle güle eskit.eee nasıl tv?? şöyle imkan varsa bol resimli filan anlatırmısın???
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dusty

Film DTS codecli miydi? Eğer öyleyse seste bir sıkıntı olmadı diyorsunuz yani. bir de TV'niz internete bağlıysa bowserı üzerinden online dizi izlemeyi deneyebilir misiniz flash 10 durumunu görebilmek için?

Şuan işteyim 1 saat sonra evde olacağım bu dediklerini uygulayacağım...

Baya ucuzmuş bide indirimle ;) ama resim isterük gösteripte vermiyon sende :D
  • Hocam hayırlı olsun umarım kazasız belasız kullanırsınız bide düzgün reciever çektiniz mi tadından yenmez..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dragão

Hocam hayırlı olsun umarım kazasız belasız kullanırsınız bide düzgün reciever çektiniz mi tadından yenmez..

Hocam için rahat olsun receiver xtrend-et9000 var bende.Resimler az kaldı fotoğraf makinasını bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin47 -- 26 Nisan 2012; 20:32:01 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dragão

Hocam hayırlı olsun umarım kazasız belasız kullanırsınız bide düzgün reciever çektiniz mi tadından yenmez..

Hocam için rahat olsun receiver xtrend-et9000 var bende.Resimler az kaldı fotoğraf makinasını bekliyorum..

Arkadaş dizi sitesinde flash destekliyor mu diye sormuştu? Deneyebildiniz mi?
  • Evet online diziler izleniyor fakat benim net çok yavaş tam randıman alamadım buda tamamiylen nettimden kaynaklanıyor.

3D olarak aşağıdaki filmi izledim ses sistemim home sinema sistemidır tv'den ses sistemine obtik olarak bağlıdır.
    2012 3D 2009 BluRay 1080p x264 Half-SBS DUAL- Detayları
    General
    Unique ID : 246334732451949050582555278473347173647 (0xB95258007881668C852F8E55F0DF8D0F)
    Complete name : J:3D2012 [2009]2012.3D.2009.BluRay.1080p.x264-3D.Half-SBS.DUAL.mkv
    Format : Matroska
    Format version : Version 1
    File size : 10.2 GiB
    Duration : 2h 37mn
    Overall bit rate : 9 248 Kbps
    Movie name : 2012 3D 2009 BluRay 1080p x264 - 3D Half-SBS MAFF2 - DxPRG DuaL(TR-EN) (DxPRG)
    Encoded date : UTC 2011-11-18 16:27:29
    Writing application : mkvmerge v2.5.1 ('He Wasn't There) built on Feb 22 2009 18:19:47
    Writing library : libebml v0.7.7 + libmatroska v0.8.1

Video
    ID : 1
    Format : AVC
    Format/Info : Advanced Video Codec
    Format profile : High@L5.1
    Format settings, CABAC : Yes
    Format settings, ReFrames : 2 frames
    Codec ID : V_MPEG4/ISO/AVC
    Bit rate : 7 171 Kbps
    Width : 1 920 pixels
    Height : 800 pixels
    Display aspect ratio : 2.40:1
    Frame rate : 23.976 fps
    Color space : YUV
    Chroma subsampling : 4:2:0
    Bit depth : 8 bits
    Scan type : Progressive
    Bits/(Pixel*Frame) : 0.195
    Stream size : 7.90 GiB (78%)
    Title : 2012 3D 2009 BluRay 1080p x264 - 3D Half-SBS MAFF2 - DxPRG DuaL(TR-EN)
    Writing library : x264 core
    Default : Yes
    Forced : No
    Color primaries : BT.709-5, BT.1361, IEC 61966-2-4, SMPTE RP177
    Transfer characteristics : BT.709-5, BT.1361
    Matrix coefficients : BT.709-5, BT.1361, IEC 61966-2-4 709, SMPTE RP177

Audio #1
    ID : 2
    Format : AC-3
    Format/Info : Audio Coding 3
    Mode extension : CM (complete main)
    Codec ID : A_AC3
    Bit rate mode : Constant
    Bit rate : 384 Kbps
    Channel(s) : 6 channels
    Channel positions : Front: L C R, Side: L R, LFE
    Sampling rate : 48.0 KHz
    Bit depth : 16 bits
    Compression mode : Lossy
    Stream size : 433 MiB (4%)
    Title : DWA - DxPRG
    Language : Turkish
    Default : Yes
    Forced : No

Audio #2
    ID : 3
    Format : DTS
    Format/Info : Digital Theater Systems
    Codec ID : A_DTS
    Bit rate mode : Constant
    Bit rate : 1 510 Kbps
    Channel(s) : 6 channels
    Channel positions : Front: L C R, Side: L R, LFE
    Sampling rate : 48.0 KHz
    Bit depth : 16 bits
    Compression mode : Lossy
    Delay relative to video : 33ms
    Stream size : 1.66 GiB (16%)
    Title : DxPRG
    Language : English

Resimler bunlardır arkadaşlar ummarım sizi tatmin eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin47 -- 27 Nisan 2012; 0:09:56 >

• Saolasın hocam resimleri koyduğun için. tv nin geriden görünüşü gerçekten çok etkileyici ince çerçeve gerçekten çok güzel duruyor bu led tv lerde.siyah performansıdır vb konulardır zaman buldukça bizi güncelleyin hocam size zahmet...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nemesis-cpa -- 27 Nisan 2012; 1:47:02 >
  • hocam baya güzel güle güle kullan. allah bize de böle bişey nasip etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: odessa.13

hocam baya güzel güle güle kullan. allah bize de böle bişey nasip etsin

Amin inşallah herkes gönlündekine kavuşur.Saygılar...
  • Hocam teşekkürler, fotoğraflar oldukça güzel duruyor, tasarım olarak estetik olmuş bence. Özellikle de köşeli hatları sevdiğim için daha da bir hoşuma gitti

Browser üstünden sıkıntı yok yani video, film izlemekte. Dediğin gibi net bağlantısının hızı önemli bu konuda.
  • keşke birde gece karanlıkta ekranda sadece siyah bir görüntü varken çekseydin,siyah seviyesini anlamak için.hemde ışık sızması bulutlanma gibi bir durum olup olmadığını anlamış olurdun.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.