Şimdi Ara

LG LM660 S Aldım arkadaşlar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
3
Favori
48.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HARPOON

Selamlar.

Bende forumdan takip etmem ve arkadaşımın bu televizyonunu almasından dolayı 2699 TL aldım. Esasında 2500 geçiyordu fakat daha da beklenmez diye hemen aldım.

Benim bir problemim var. LG servisi USB ile güncel kanalları yükleyip gittiler. Daha sonra kurcalamalar sonucu menülerden 1 tanesinde UK yazan yeri TR'ye çevirdim ve kanallar gitti. 2 gündür kanalları yüklemeye çalışıyorum ama bir türlü Türksat 3a'yı bulamadım. Menülerde Türksat 42.0e diye uydu var. Onu seçince çoğu şifreli olmak üzere 35 kanal buluyor. Türksat 3a uydusunu nasıl yükleyebilirim?

Şimdiden teşekkürler...

Bu sorununuzu TV'nin ana konusunda yazarsanız çok daha çabuk çözüme ulaşabilirsiniz.

• bu PIP özeliği

Picture in Picture özelliği değil mi

bizim 12 yıllık emektar tüplü tv de de var sağ altta küçük karede başka kanal oynatıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: jesst17

bu PIP özeliği

Picture in Picture özelliği değil mi

bizim 12 yıllık emektar tüplü tv de de var sağ altta küçük karede başka kanal oynatıyorsun

Evet o ama bu modellerde sadece smart TV fonksiyonlarını kullanırken TV izlemeye yarıyor.
  • arkadaş 42lm660s aldım hd uydu alıcısını açmıyor daha önceki tv de hd olarak kullanıyordum bu nunla ilgili bir bilgin varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zoroglu

arkadaş 42lm660s aldım hd uydu alıcısını açmıyor daha önceki tv de hd olarak kullanıyordum bu nunla ilgili bir bilgin varmı

TV'nin dahili alıcısını mı kullanıyorsunuz peki?
  • hayır dahili alıcıyı kullanmak istemiyorum harici olarak kullanıyorum hd girişten açmıyor av veya skart tan açıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zoroglu

hayır dahili alıcıyı kullanmak istemiyorum harici olarak kullanıyorum hd girişten açmıyor av veya skart tan açıyor

Bu sorunuzu siz de Ana Konu'dan sorun isterseniz. Oradan daha kolay sonuca ulaşırsınız.
  • LG 42LM620S Vatan'da 1.899 TL'ye düşmüş kampanya fiyatı olarak. Sizce uygun mudur? Aslında biraz daha beklemeyi düşünüyordum ama fiyat uygun geldi hazır kampanya varken alayım diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avnenger

LG 42LM620S Vatan'da 1.899 TL'ye düşmüş kampanya fiyatı olarak. Sizce uygun mudur? Aslında biraz daha beklemeyi düşünüyordum ama fiyat uygun geldi hazır kampanya varken alayım diyorum.

Oldukça uygun fiyat, sanırım Teknosa'da da o civarda görmüştüm fiyatını. Yakın zamanda daha fazla düşüş olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

quote:

LG 42LM620S Vatan'da 1.899 TL'ye düşmüş kampanya fiyatı olarak. Sizce uygun mudur? Aslında biraz daha beklemeyi düşünüyordum ama fiyat uygun geldi hazır kampanya varken alayım diyorum.

Oldukça uygun fiyat, sanırım Teknosa'da da o civarda görmüştüm fiyatını. Yakın zamanda daha fazla düşüş olmaz.

Teşekkürler, akşam Vatan'a gidip inceleyeyim, kısmetse alırım artık.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dusty

quote:

Teşekkürler, akşam Vatan'a gidip inceleyeyim, kısmetse alırım artık.

Optimus 3D telefonunuz varmış, bu TV ile fazlasıyla uyumludur. Sanırım telefonun ekranını aktarma filan gibi şeyler görmüştüm lansmanda ama hatırlamıyorum. Siz alınca kurcalar anlatırsınız bize umarım

• merhaba arkadaşlar bende 47lm660s aldım yanında 4 tane gözlük verdiler.3d teknolojisi hakkında çok az bilgiye sahibim.bendeki gözlüklerle atıyorum 2012 veya avatar filmini 3 boyutlu nasıl izleyebilirim.internetten bakıyorum örnek görüntülere yan yana iki ayrı görüntü ile karşılaşıyorum ve bendeki gözlüklerle baktığımda işe yaramıyor.
  • bilgisayarda yan yana 2 görüntü olması normal
    3d tvde bunlar 3d tuşuna basılınca ekranda üstüste bindiriliyor gözlükle bakıldığında 3d görülüyor.
  • tek çekidekli işlemci var üründe ondan. Keşke 8600 modelini bekleseydin. Yaa gidip samsung es7000-8000 alsaydın
  • Sihirli kumandadaki ses kontrol özelliğini ben kullanamadım.
  • ya 660s aldım ama facebook a bir türlü giremedim çözen varsa yazsın lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: altuntas78

Sihirli kumandadaki ses kontrol özelliğini ben kullanamadım.

Sesli kontrol özelliği henüz ya kullanılamıyor ya da sadece İngilizce kullanılıyor sanırım. Güncellemeyle Türkçe desteği verileceği söyleniyordu.
  • beyler dts sesli filmlerde sesi nasıl değiştireceğiz menüde bulamıyorum tarif edebilirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: greenman

beyler dts sesli filmlerde sesi nasıl değiştireceğiz menüde bulamıyorum tarif edebilirmisiniz.

dts ses formatıdır.Dual ses olayını diyorsun sanırım.Ayarlardan videooynatma ayarlarına bakın ses 1 den 2 ye getirin :)

evet sesi video ayarlarından değiştiriyoruz.Biraz garip olmuş :)
  • Beyler galiba dartydeki: indirim bugun dedevam etmekte ama webeozel damgasiyemis neysebn aluyodum lm660s fakat dartyde bunun sayfasina girince 42lm660s de 47inc ve uydu alucisi yok gosteriyor yanlis yazilmis dimi?farkli urun yollamasinlar bide kutu ici 4gozluk ve mAgic kumandayi kutudan cikarma gibi bir luksleri yok degilmi darty ekibinin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.