Şimdi Ara

LG LM660 S Aldım arkadaşlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
3
Favori
48.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayır hocam denemedim...
  • su cinema screen tasarım cok guzel
    cerceve yok gibi.
  • Selamlar.Bende izmir optimum satürn den lg 47lm 660s i 3349 tl ye aldım.Aslında 620s almaya gittim fakat 660s i görünce vazgeçtim.Gerçekten kalitesine diyecek yok.saattlerce başından kalkamadık:) aradığım bircok özelliği bir arada bulmak bambaşka bir heyecan yarattı.mesela dahili wifi olması hd kusursuz bir uydu alıcısı olması.hele o kumanda mouse kullanımlı.ve daha bircok özellik.Bu model cıkmadan önce 47lw5590 alacaktım iyiki allmamışım.Herkese tavsiye ederim.card finansınız varsa bu ay sonuna kadar 3 ay ertelemeli peşin fiyatına 10 taksit fırsatınıda kaçırmayın.
  • Masa üstü ağa bağlı cihazlardaki filmleri izlemek için tv'nin smart share özelliği kullnarak bağlanıyor.Bilmiyordum kurcalıyarak buldum arkadaşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuroStyle

Selamlar.Bende izmir optimum satürn den lg 47lm 660s i 3349 tl ye aldım.Aslında 620s almaya gittim fakat 660s i görünce vazgeçtim.Gerçekten kalitesine diyecek yok.saattlerce başından kalkamadık:) aradığım bircok özelliği bir arada bulmak bambaşka bir heyecan yarattı.mesela dahili wifi olması hd kusursuz bir uydu alıcısı olması.hele o kumanda mouse kullanımlı.ve daha bircok özellik.Bu model cıkmadan önce 47lw5590 alacaktım iyiki allmamışım.Herkese tavsiye ederim.card finansınız varsa bu ay sonuna kadar 3 ay ertelemeli peşin fiyatına 10 taksit fırsatınıda kaçırmayın.

Hayırlı olsun güle güle kullan gerçekten güzel cihaz,bende optimumdaki Lg bayisinden 3.700 finans karta 3 ay ötemeli 12 taksitten almıştım,saturn'a daha gelmemişti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin47 -- 23 Mayıs 2012; 15:45:30 >

• teşekkürler metin47. Enson labtop u bağladık ve 3 boyutlu olarak call of duty black opps oynadık.gercekten denemesi gereken bir olay.bu zmana kadar oyun oynamamışız.gözlüklere ayar çektik yanlız.sağ camı cıkardık diğer gözlüğün soluna taktık bu şekilde 2 kişi ekrana bakarak diğerinin ne yaptığını görmeden sanki ayrı ayrı başka yerlerde ekran varmış gibi oynuyorsun oyunu.LG büyüksün.
  • Merhabalar;
    Ben de yorumları okuyup Lg lm660s bir tv aldım ama dahili wifi'den verim alamadım.Bağlantı oluyor ama youtube ve kendi 3d uygulamaları dahil , takılmalar ile izlenemez halde oluyor.Sizlerde de böyle bir sorun varmı.Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum.
  • Bende de takılmalar oluyor ben onu nettimin hızına bağladım,net hızım 8 mb sen kaçlan bağlanıyorsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: orse

Merhabalar;
    Ben de yorumları okuyup Lg lm660s bir tv aldım ama dahili wifi'den verim alamadım.Bağlantı oluyor ama youtube ve kendi 3d uygulamaları dahil , takılmalar ile izlenemez halde oluyor.Sizlerde de böyle bir sorun varmı.Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum.

benimde öyle sorunlarım vardı ama AKK nediyle youtube falan çok yavaştı aybaşı geldi jet oldu, :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin47

Bende de takılmalar oluyor ben onu nettimin hızına bağladım,net hızım 8 mb sen kaçlan bağlanıyorsun...

Ben uydu net kullanıyorum.Hız 1 Mb,sınırsız.Aynı odada notebook ile televizyonda girmeye çalıştığım youtube videolarını sorunsuz seyrediyorum.Böyle olunca da mantıken TV nin wifi sinde bir sorun akla geliyor.Yanlışmı düşünüyorum acaba?
    Kullanan arkadaşlara bir sorum daha olacaktı.Hiç harici klavye ile kullanma şanşınız oldumu.İnternet siteleri için magic kumanda ve ekranda çıkan klavye çok kullanışsız kalıyor.Mağazalarda teşhirdeki tv lerde Hep logitech marka kullanıyorlar.Ama mouse olayı onlarda da yok.Mouse pad li olanını da denedik çalışmadı.Hem klavye hem mouse kullanma için bir çözüm varmı yoksa şu an için imkansızmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orse -- 4 Haziran 2012; 12:55:34 >

• quote:

Merhabalar;

Adil Kullanım Kotası yani AKK yüzünden hızınız düşmüştür. Takılmalar o yüzden oluyordur. TV'den değil, bağlantınızdan yani.

düzeltme: Uydu net kullanıyormuşsunuz ama 1 mbit yetersiz geliyordur hız için. Bilgisayar ile aynı mantıkta düşünmeyin bunu.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• selam bu tv yi bende aldım
    fakat uydu kanallarını ayarlayamadım
    turksat ve hotbird e 30 ar kanal bulabildi

uydu kanalları ile ilgili güncelleme gibi birsey yapmam gerekiyormu?
    yardım ederseniz sevinirim
    tesekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

quote:

Merhabalar;

Adil Kullanım Kotası yani AKK yüzünden hızınız düşmüştür. Takılmalar o yüzden oluyordur. TV'den değil, bağlantınızdan yani.

düzeltme: Uydu net kullanıyormuşsunuz ama 1 mbit yetersiz geliyordur hız için. Bilgisayar ile aynı mantıkta düşünmeyin bunu.

Cevabınız için teşekkürler.Tv'lerdeki wifi hangi mantıkla çalışıyorki.Eğer ben wifi üzerinden internete bağlanıp istenen verimi alamıyacaksam niye böyle bir özelliğe veya internet gereksinimi duyan diğer özelliklerine bir sürü para ödeyeyim.Kendi içinde barındırdığı diğer özelliklerini bile kullanamıyorum.Bugün yetkili servise gittim ve aynı şeyleri onlarada sordum.Verdikleri cevap gayet ilginçti.Bu televizyonlar Türkiye şartlarına göre üretilmiyor,alt yapı yetersiz.(Kullanacağanız hız 16 mb dolayında olacakki verim alabilirsiniz,siz ileriye dönük bir televizyon almışsınız dedi.Teknolojinin bu kadar çabuk eskidiği bir zamanda ne gerek var ise.Sorduğum diğer sorularada dersine çalışıp yarın cevap verecek.Özelliklerinde olan DVR ready/HDD'ye kayıt nasıl oluyor?bir türlü başaramadım dedim.Olması lazım inceleyip yarın onu da cevaplayım dedi.Yine özelliklerinde yazan PIP olayını sordum.Böyle bir özellik yok
    o picture wizard özelliği dedi.Eğer yok ise resmi sitesinde niye böyle yanıltıcı bilgiler verilir anlayamıyorum.Resmen suç sayılan, tüketiciyi yanıltıcı reklamlar, pazarlama hileleri olarak burada da karşımıza çıktı.Herhalde tüketiciyi bu kadar saf gören başka bir yer yoktur.Aynı satış taktiğini diğer Avrupa ülkelerinde uygulasalar ya.Siz bu yazdıklarım hakkında ne düşünürsünüz.İzlediğim kadarıyla LG nin lansmanlarına katılıyorsunuz.Anlatılan güzel şeyler yanında bunlarda dile getiriliyormu acaba merakımı mazur görn.Saygılar.

• quote:

Selam arkadaşlar 24 nisanda LG LM660 S aldım.Servis 25 nisanda getirip kurdu televizyon gerçekten çok güzel muhteşem.Tek sıkıntım ağa bağlı olan masa üstü pcyi ve EGREAT M34A var onuda görüyor fakat bu cihazların içine giremiyorum,içeri girip filmleri izlemem için ne yapmam lazım arkadaşlar.(EGREAT M34A cihazım başka oda'da kuruludur.) Saygılar...

selam metin47 sana bişi soracagım bende 660s aldım anca bu smart menüde senin 3dworld yazan yerde(üst menüde) bende lg smart yazıyor

sen bu menüyü kendinmi ekledin???acil cevaplarmısın???
  • quote:

quote:

quote:

Merhabalar;

Cevabınız için teşekkürler.Tv'lerdeki wifi hangi mantıkla çalışıyorki.Eğer ben wifi üzerinden internete bağlanıp istenen verimi alamıyacaksam niye böyle bir özelliğe veya internet gereksinimi duyan diğer özelliklerine bir sürü para ödeyeyim.Kendi içinde barındırdığı diğer özelliklerini bile kullanamıyorum.Bugün yetkili servise gittim ve aynı şeyleri onlarada sordum.Verdikleri cevap gayet ilginçti.Bu televizyonlar Türkiye şartlarına göre üretilmiyor,alt yapı yetersiz.(Kullanacağanız hız 16 mb dolayında olacakki verim alabilirsiniz,siz ileriye dönük bir televizyon almışsınız dedi.Teknolojinin bu kadar çabuk eskidiği bir zamanda ne gerek var ise.Sorduğum diğer sorularada dersine çalışıp yarın cevap verecek.Özelliklerinde olan DVR ready/HDD'ye kayıt nasıl oluyor?bir türlü başaramadım dedim.Olması lazım inceleyip yarın onu da cevaplayım dedi.Yine özelliklerinde yazan PIP olayını sordum.Böyle bir özellik yok
    o picture wizard özelliği dedi.Eğer yok ise resmi sitesinde niye böyle yanıltıcı bilgiler verilir anlayamıyorum.Resmen suç sayılan, tüketiciyi yanıltıcı reklamlar, pazarlama hileleri olarak burada da karşımıza çıktı.Herhalde tüketiciyi bu kadar saf gören başka bir yer yoktur.Aynı satış taktiğini diğer Avrupa ülkelerinde uygulasalar ya.Siz bu yazdıklarım hakkında ne düşünürsünüz.İzlediğim kadarıyla LG nin lansmanlarına katılıyorsunuz.Anlatılan güzel şeyler yanında bunlarda dile getiriliyormu acaba merakımı mazur görn.Saygılar.

aynı sorun bendede var ben wifi güçlendiriciyi tv me bağlayıp deneyecegim sacma gibi ama bakalım

• quote:

quote:

quote:

Merhabalar;

PC'de bir donanım olarak çalışıyor ve olası bir yetersizlik ya da mesafeye dayalı düşük performans olayında değişimi kolayca yapılabiliyor ama TV'ler içinde entegre durumda olunca müdahale etmek bizim seçimimizde olmuyor. O yüzden TV'lerde bir çeşit maksimum mesafe, engel (Duvar, dolap vb), sinyal yakalamayı bozacak elektronik cihazlar vs bu fonksiyonu olumsuz etkiliyor. Bu bir handikap ve bu sebeple benim TV tercihimde fonksiyonellik ikinci sırada yer alır.

Bildiğim kadarıyla karasal yayınlarda kayıt yapılamıyor. Dijital yayın olması gerekli kayıt işlemi için. PIP için sizin modelinizi incelemem gerekli benim de. LM660S'te değil LM760S'te bakmıştım sanırım lansmanda PIP özelliğine.

LG'nin de, Saamsung'un da lansmanlarına katıldım. Lansman mantığı reklamdır. Lansmanlara giderken de derim "gözüm boyanıp geleceğim" diye. Orada olumsuz bir şey olmaz Önemli olan firmanın dedikleri değil, kullanıcının deneyimlediği şeylerdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: arkeolog_cnk

quote:

Selam arkadaşlar 24 nisanda LG LM660 S aldım.Servis 25 nisanda getirip kurdu televizyon gerçekten çok güzel muhteşem.Tek sıkıntım ağa bağlı olan masa üstü pcyi ve EGREAT M34A var onuda görüyor fakat bu cihazların içine giremiyorum,içeri girip filmleri izlemem için ne yapmam lazım arkadaşlar.(EGREAT M34A cihazım başka oda'da kuruludur.) Saygılar...

selam metin47 sana bişi soracagım bende 660s aldım anca bu smart menüde senin 3dworld yazan yerde(üst menüde) bende lg smart yazıyor

sen bu menüyü kendinmi ekledin???acil cevaplarmısın???

Yok hocam ben eklemedim oraları karıştırdım biraz,yanılmıyorsam tv nin kendi hazfızasında kalıyor kolay erişilsin diye...Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin47 -- 7 Haziran 2012; 14:35:09 >

• fiyat mediamarkt ve darty de 2999 tl ye dusmus. 47lm660s
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglar_sss

fiyat mediamarkt ve darty de 2999 tl ye dusmus. 47lm660s

Çok iyi bir fiyat. Babalar günü kampanyaları yavaş yavaş başlıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.