Şimdi Ara

LG LM660 S Aldım arkadaşlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
3
Favori
48.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gümüş_süvari

keşke birde gece karanlıkta ekranda sadece siyah bir görüntü varken çekseydin,siyah seviyesini anlamak için.hemde ışık sızması bulutlanma gibi bir durum olup olmadığını anlamış olurdun.

O resimleri bu akşam çekerim merak etmeyiniz arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

Hocam teşekkürler, fotoğraflar oldukça güzel duruyor, tasarım olarak estetik olmuş bence. Özellikle de köşeli hatları sevdiğim için daha da bir hoşuma gitti

Browser üstünden sıkıntı yok yani video, film izlemekte. Dediğin gibi net bağlantısının hızı önemli bu konuda.

Slm.
    Ben uzun zamandır tvleri inceleyip duruyorum. Smart tvye önem veriyorum. Özellikelwww.d.i.z.i.m.a.g.com (aradaki noktaları atıp öyle girin) sitesinden dizi izlemeyi denerseniz çok sevinirim. Çünkü 2011 yılındaki hiçbir tv tam olarak flash destelemiyor, dizi sitelerinin izlenmesini sağlayamıyordu. Eğer bu tv dizi sitesinden dizi izlemesini sağlıyorsa süper bir haber bu..
    Denemenizi bekliyorum. Hayırlı olsun. Kolay gelsin.

• Bana lansmanda bu 2012 serisindeki tüm smart TV modellerin DTS ve Flash 10 desteklediği söylenmişti ki Metin47'in deneyimleri de bunu doğrular nitelikte. Bir de sizin dediğiniz siteden dener umarım Metin47 hocam vakti olursa.
  • Arkadaşlar siz merak ettiklerinizi yazınız ben akşam eve gittiğimde elimden geldiğince uygulayıp cevaplarım. Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin47

Arkadaşlar siz merak ettiklerinizi yazınız ben akşam eve gittiğimde elimden geldiğince uygulayıp cevaplarım. Saygılar...

Hocam tv kaç inç ve kaç tlye adın? >Kutu içeriği tam olarak NEDİR?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chorumluum

quote:

Arkadaşlar siz merak ettiklerinizi yazınız ben akşam eve gittiğimde elimden geldiğince uygulayıp cevaplarım. Saygılar...

Tv 47 inç ve 3.699 tlye aldım kutu içerisinden 1 kumanda,1 adet mause yi andıran kumanda nette girerkene kolaylık sağlıyor ve 4 adet gözlük ayrıyetten numarı gözlük kullananlar içinse clipsli bir yani gözlük camına monte edilen gözlük 2-3 ufak parçada ses+görüntü kablosu çıkıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Chorumluum

quote:

Tv 47 inç ve 3.699 tlye aldım kutu içerisinden 1 kumanda,1 adet mause yi andıran kumanda nette girerkene kolaylık sağlıyor ve 4 adet gözlük ayrıyetten numarı gözlük kullananlar içinse clipsli bir yani gözlük camına monte edilen gözlük 2-3 ufak parçada ses+görüntü kablosu çıkıyor.

Dual play gözlük?

• Hocam o gözlükler bu serilerde verilmiyormuş hariçten 29 tlden alıyorsun...
  • Herhalde sadece dual core işlemcili LM860V ve LM960V ile modellerine veriliyor heralde promosyon olarak ama bir şey diyeyim gözlüklerin tasarımı ve rahatlığı 30 liraya değer eğer modifiye etmek istemezseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemka2012

quote:

Hocam teşekkürler, fotoğraflar oldukça güzel duruyor, tasarım olarak estetik olmuş bence. Özellikle de köşeli hatları sevdiğim için daha da bir hoşuma gitti

Browser üstünden sıkıntı yok yani video, film izlemekte. Dediğin gibi net bağlantısının hızı önemli bu konuda.

Slm.
    Ben uzun zamandır tvleri inceleyip duruyorum. Smart tvye önem veriyorum. Özellikelwww.d.i.z.i.m.a.g.com (aradaki noktaları atıp öyle girin) sitesinden dizi izlemeyi denerseniz çok sevinirim. Çünkü 2011 yılındaki hiçbir tv tam olarak flash destelemiyor, dizi sitelerinin izlenmesini sağlayamıyordu. Eğer bu tv dizi sitesinden dizi izlemesini sağlıyorsa süper bir haber bu..
    Denemenizi bekliyorum. Hayırlı olsun. Kolay gelsin.

Flash performansını ben de merak ediyorum açıkçası. Hatta zahmet olmazsa ufak bir video çekip paylaşabilirseniz çok makbule geçer.

• quote:

Herhalde sadece dual core işlemcili LM860V ve LM960V ile modellerine veriliyor heralde promosyon olarak ama bir şey diyeyim gözlüklerin tasarımı ve rahatlığı 30 liraya değer eğer modifiye etmek istemezseniz.

Dusty bi öğrenivermedin bize dualplay güncellemesi gelecek mi?En azından ekrana oturtsunlar bir güncelleme ile??
  • Arkadaşlar evde nette bağlı olan bütün cihazları kapatım tv hariç bahsedilenwww.d.i.z.i.m.a.g.com siteye girdim takılmasız dizileri izledim video da çektim yarın baylaşırım sizlerlen malum bu saate tahmin ediyorum Türkiye genelinde nett yok 3g ile bağlandım.
  • Evet arkadaşlar dün nette bağlandım istediğiniz o siteye bağlandım videosunu çektim link aşağıdaki linkten izliyebilirsiniz.Saygılar..
    http://www.izlesene.com/video/yeni-nesil-lg-lm660-s-smart-tv-flash-performans-videosu-28042012/6157793
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Evet arkadaşlar dün nette bağlandım istediğiniz o siteye bağlandım videosunu çektim link aşağıdaki linkten izliyebilirsiniz.Saygılar..
    http://www.izlesene.com/video/yeni-nesil-lg-lm660-s-smart-tv-flash-performans-videosu-28042012/6157793

ellerine sağlık

SMART TV'ler adlarının haklarını vermeye başladılar demektir. Gerçi halen %100 başarılı değiller ama iyiye gidiş var

TV al ama TV izleme kuralımı uygulamak için ya smart tv ya da laptop bağlantısı şart. Ama laptop bağlantısı, tv evin salonundaysa her zaman verimli ve pratik olmuyor. Bekar olup ta odamda tvim olsaydı SMART özelliğini hiç umursamaz, laptopu bağlar geçerdim...

iyi günlerde kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isoomail -- 28 Nisan 2012; 11:42:52 >

• Hayırlı olsun oyunlarda test edebildinizmi lag problemi var mı
  • quote:

Evet arkadaşlar dün nette bağlandım istediğiniz o siteye bağlandım videosunu çektim link aşağıdaki linkten izliyebilirsiniz.Saygılar..

Elinize sağlık. Hocam videoyu tam ekran yapmaya çalışınca işe yaramadı mı? (Ben öyle gördüm sanki).

• Evet tam ekran olmuyor...
  • Hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullan,
    nşallah bende bu modelden 47inç alacağım, tvde hoşunuza gitmeyen herhangi bir durum varmı,

genel olarak şunu şunu iyi şunu şunu kötü veya şöyle yapsalar daha ii olurdu diyebileceğiniz bir şeyler var mı?

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancanax

quote:

Herhalde sadece dual core işlemcili LM860V ve LM960V ile modellerine veriliyor heralde promosyon olarak ama bir şey diyeyim gözlüklerin tasarımı ve rahatlığı 30 liraya değer eğer modifiye etmek istemezseniz.

Dusty bi öğrenivermedin bize dualplay güncellemesi gelecek mi?En azından ekrana oturtsunlar bir güncelleme ile??

Valla öğrenmesine öğrenirim ama işte sorduğumda elbette ki Cinema 3D LW serisine de destek sürüyor diyorlar. Onun dışında da net bir şey yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cancanax

quote:

Valla öğrenmesine öğrenirim ama işte sorduğumda elbette ki Cinema 3D LW serisine de destek sürüyor diyorlar. Onun dışında da net bir şey yok

Valla ayıp olur olmazsa..beklemedeyiz...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.