Şimdi Ara

LG LM660 S Aldım arkadaşlar (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
3
Favori
48.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cengiz522

quote:

Orijinalden alıntı: shademan34

Bunlar da kablolar

LG LM660 S Aldım arkadaşlar

arkadaşım aynı cihazdan bende aldın benimde 2+1 ses sistemim vardı ses çıkışı alt resimdeki 3.5 jack girişinden

http://img9.imageshack.us/img9/3971/38f4ee11a6a24ad6bb1a5b1.jpg[simage][/simage]

Kardeş sen bildiğimiz kulaklık çıkışından almışsın.Bu kablolar ne işe yarıyor o zaman bunların biriyle mutlaka 5+1 e ses çıkışı veriyordur.Yoksa kulaklık çıkışından ses almak çözüm değil diye düşünüyorum...

• arkadaşlar bende 42lm660s aldım aranıza katıldım :) yanlız bi türlü internete bağlanamıyorum :( yardımcı olabilecek varmı? alttaki komşudan hem cep telefonum hemde bilgisayarım ile rahatlıkla bağlanıyorum ama televizyonla bi türlü bağlanamadım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcrday

arkadaşlar bende 42lm660s aldım aranıza katıldım :) yanlız bi türlü internete bağlanamıyorum :( yardımcı olabilecek varmı? alttaki komşudan hem cep telefonum hemde bilgisayarım ile rahatlıkla bağlanıyorum ama televizyonla bi türlü bağlanamadım :(

sinyal gücü az geliyor olabilir. Sinyal yükselticileri deneyebilirsiniz.
  • biss gereken kanalları nasıl izleyebiliriz?
  • lg lm 660 s sahibiyim ve Digitürk kullanıyorum ama yayını Türksat üzerinden alıyorum görüntü kalitesinde etkisini olur mu bunun ?Tv den tiskinmeye başladım.Özellikle maçlarda çamurdan beter görüntü var.Şimdiden dalgalanmalar başladı.Yardım edin lütfen
  • bu tvlerde biss çözemezsiniz .. arçelik ve vestel de var sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

bu tvlerde biss çözemezsiniz .. arçelik ve vestel de var sanırım

• malesef o ayarlarda degısen bır sey olmuyor ekran tamekran olmuyor evet orjinali daha kucuk tam ekran modu buyuk ama kesinlikle tam ekran olmuyor buda ınsanı gıcık diyor bende bırtanede samsung var onda boyle bır sorun yok tam ekran yaparak ızlıyebılıyorum
  • malesef arkadas haklı ayarlar bır ıse yaramıyor tam ekran olmuyor orjınal goruntuye gore buyuk oluyor ama tam ekran olmuyor gercekten bu olay cok can sıkıcı hıc bır forumdada bahsedılmemesı cok ılgınc bende bu sekılde oldugunu bılseydım almazdım
  • Bende her yerde 32lm660s ariyorum, bulamiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tavsiye ediyomusunuz bu tv nin 55LM660S modelini
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.