Şimdi Ara

LG LM660 S Aldım arkadaşlar (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
3
Favori
48.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SELAMLAR BENDE 47LM660S ALDIM 30 KASIMDA 2379 TL TEKNOSADAN . MAC IZLEMEK ISTEMIYORUM BU TV DE KALECI TOPAVURDUGUNDA ORTA SAHAYA DOGRU GIDERKEN EKRANDA BI SIYAHLIKLAR CIKIYOR BUNUN NEDENI BILEN VARMI .BILMIYORSANIZDA BU 47LM660 S TV LERIN HEPSINDEMI OLUYOR BU .BHILEN VARSA LUTFEN CEVAPLASIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: acente07

SELAMLAR BENDE 47LM660S ALDIM 30 KASIMDA 2379 TL TEKNOSADAN . MAC IZLEMEK ISTEMIYORUM BU TV DE KALECI TOPAVURDUGUNDA ORTA SAHAYA DOGRU GIDERKEN EKRANDA BI SIYAHLIKLAR CIKIYOR BUNUN NEDENI BILEN VARMI .BILMIYORSANIZDA BU 47LM660 S TV LERIN HEPSINDEMI OLUYOR BU .BHILEN VARSA LUTFEN CEVAPLASIN

Önce hayırlı olsun, sonra geçmiş olsun. Ben de 3 hafta önce aldım 47lm660s i. Maalesef bu tv lerin sanırım birçoğunda (o kadar çok şikayete tanık oldum ki) banding sorunu var. Bu sorunu maç seyretmeyenler fazla kafaya takmayabilir. Normal yayınlarda ya da video izlerken sadece çok açık arkaplan sahnelerinde göze batıyor. Ama maç izlerken çamur gibi oluyor resmen. Siyah lekeler ekran hareket ettikçe aşırı derecede rahatsız ediyor. En azından ben dayanamıyorum. En güzeli LG yi aradığımda bunu sorun olarak görmediklerini söylemeleri. İnternette videoların tam ekran olmaması sorunu yeni fw ile çözüldü. Fakat internette video izlemek tam anlamıyla işkence. Youtube da hd bir video takıntısız izlemek için sanırım 5-10 dakika beklemek öyle izlemek gerekiyor. Bu arada internetim 20 mbps fiber. Bu durum ciddi işkence. Bu da mı satılan ürüne göre değişiyor diye araştırdım. Henüz hd videoları takılmadan izleyen birini görmedim.

Banding sorunu için bir şey yapmak biraz zor. Kabul etmiyorlar. Etseler de değiştirdikleri ürün daha beter olabiliyor. Bir arkadaşım 2 kez değiştirdi. Maalesef hiç değişmeseydi daha iyiydi. :)

Bu panelleri ya çöpten topluyorlar ya da LG de sağlam bi arızalı ürün döngüsü var. İade edilen her sorunlu tv paketlenip ses çıkarmayacak yeni müşterisini bulmayı bekliyor olabilir. :P

Sanırım ben pes edeceğim. LIGTV yi iptal ettirip maç izlemeden bir ömür geçireceğim. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perkam -- 7 Aralık 2012; 21:01:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: keyfialem

47 LM 660 Bursa Electroworld den 2700 tl ye aldım %10 hediye çeki verdiler. yani 270 tl indirimle aldım tv bana 2430 TL ye geldi 5-6 ay once 3700 TL ye alan arkadaslara üzüldüm keşke onlar da bekleselerdi. ayrıca 2013 geldiginde 2000 lere bile düşebilir.
    cihaz ile ilgili bu sitede sharp 40 LE 830 başlıgında da bişiler yazdım... aynı konuları burda da yazayım....
    LG LM 620 - 640 -660 görüntü kalitesi yinemelem hızı aynı. kontrast v.s aynı. panel aynı. cihazlar aynı.
    fark nedir.
    çerçeveler farklı 660 cok estetik ince kenarli aluminyum cerceve. 640 ince kenar plastik cerceve 620 kalın kenarli plastik cerceve.
    620 de kablosuz net ve sihirli kumanda yok.
    640 da kablosuz var sihirli kumanda yok.
    660 da kablosuz da sihirli kumanda da var.

tv nn SD kalitesi nasıl ?
    ( fena degil ) tüm tvlerin sd kalitesi aşagı yukarı aynı.

goruntu kalitesi nasıl ?
    bence samsung un 6 7 8 serisinden iyi.

kontast olarak daha iyisi var mı evet var.
    lg nin 800 herz ve uzeri yineleme hızı verdigi tvlerin kontrast oranları daha iyi.
    sharp in qunatrom modelinin kontrast oranları daha iyi.
    ancak; cokda ezik degil siyah ille de siyah olcak beyaz bembeyaz olcak takıntısında deilsen tv nin kontrastı yeterlidir.

3d si iyi philips 5507 modelinde 3 d daha iyidir. ancak sırf bunun icin lg den vazgecilmez. 5507 nin sd yayında kontrast sorunu ve genel olarak da menunun asırı yavas olması sorunu var.
    bu tv mi sharp LE 830 mu alınır. 830 un 46 ekranı 3700 tl bunun 47 ekranı 2400 lerde . bu alınır.
    ayrıca en iyi kontrast oranı olan sharp le 830 serilerinde de sd o kadar iyi degil. lg ile aynı. ancak hd yayınlarda alayına basar. o kadar para veriyon bi işe yarasın dimi.... :))
    ancak sharp ında ( -) leri var uydu alıcısı iyi degil. belki de bendeki cihazın hd uydu alıcısında sorun vardır. tek tek elle kanal eklemen gerekiyor. tarayınca 50-60 tane kanal buldu. iclerinde en cok izlenenlerden hic biri yoktu.
    ben aldıgım cihazdan memnun muyum evet memnunum. sihirli kumanda zevkli bişi ama bi ton fark vermeye degmez.
    onun icin 620 bence daha mantıklı. kablosuz sorunu nu da usb kablosuz aparatı ile cozersın olur. biter

not:
    illa sihirli kumnada diyosan servisten 150-200 tl ye alıp kullanırsın.
    620 nin de sihirli kumanda destegi oldugunu lg bursa servisten teyit ettim.
    fiyatı 190 tl media marktan teyit ettim.
    philips 5507 40 ekranı evde kendim kullandım 15 gun test ettim soylediklerim duyma uydurma netten okuma youtube den video izleme deildir.
    iş bu yazı mahkeme konusu olursa fatura fotokopisi ve cihazı asırı agır menusu ve sd yayındakı renklerin soluklugu gerekcesiyle iade ettigime dair gider pusulası elimdedir.
    sharp LE 830 40 ekranda evimde 15 gun test ettim. aynı sekilde yazdıklarım duyma uyydurma netten youtube den okuma deildir. kendi izlenimlerimdir. alıp 15 gun sonra iade ettigime dair fatura fotokopisi ve gider pusulası elimdedir.
    ayrıca samsung 5000, ide test ettim. o konuya hic deginmedim. 1250 tl lik tv de sd yayını nasıl alim bakim test ettim dersem beni kaile almazsınız diye o konuya bile deginmedim. gerkcekten igrenc otesi. sd diye bişi yok. sulu boya resmine su damlamıs gibi ... :))) :P
    test etmedigim ancak merak ettigim cihazlar
    panasonic wt50 (1600 herz 40 ekranı 3700 tl :))
    lg 960 ( cok pahalıı uff el yakıyo )

Bende sizin için üzüldüm:) sizin almanızdan 2 hafta önce 2199 a başta teknosa olmak üzere bütün elektronik mağazalarında bu televizyon satıldı. Ayrıca o kampanyayı kaçırsanızda farketmez kliksaya bir baksaydınız 2399 a satılıyor. Birde 200 TL puan veriliyor yani yine 2199a geliyor.

Keşke sizde biraz daha erken alsaydınız ya da daha iyi araştırsaydınız hiç değilse 230 TL fazladan vermezdiniz:)

• Bu tv yi kullanıp digiturkplay'i olan arkadaşlar var mı ?

digiturkplay uygulaması ile maç izleniyor mu acaba ?
  • vatanda şuan 47lm660s 2271 10 taksit es7000 de var kafamda karar veremedim
  • Bu akşam Teknosaya gidip 2.199 Tl'ye -Bonus'a 12 taksit 2 ay ertelemeli - LG 47 Lm660s bu televizyonu aldım.Gözlükler ve akıllı kumanda da hediyesi.

Uzun süredir takip ediyordum Philips mi Samsung mu Panasonic mi diye diye en sonunda yeter be dedim gına geldi onu araştır bunu araştır....Gittim aldım rahatladım...

Aslında en son Philips PFL 5507K modelini bayağı bi araştırdıktan sonra çok tavsiye edildiğini okuyarak almaya yeltendim...

Ama özellikle bu modelin alt yazılarda problemli olduğunu ve smart TV olayının LG ve Samsungda çok daha kullanışlı ve ileri düzeyde olduğunu öğrendim.Yani bazılarıda efendim Philipsin paneli şöyle bilmemnesi şöyle ayrıca ne olacak bi media player al altyazı problemini çözersin gibi yorumları okuyunca yok arkadaş dedim...Ben bi dünya para vericem ama altyazıları okuyamıycam falan filan...Ne gereği var...

Bakalım yarın pazartesi...31 aralık ve yeni yıla yeni TV miz ile gireceğiz nasipse...Digitürkü de aradım...zaten üyeliğim vardı normal receiver...yarın Hd uydu alıcısını da getirecekler..gerçi Tv nin kendisinde var ama..ben özellikle National Geographic gibi belgesel kanalları hastası olduğum için normal uydu kullanmıycam...

Zaten Teknosa 2 ay full digiturk üyeliği de hediye etmiş..olmadı 2 ay sonra düşünürüz belki Dsmart falan alırız...O ayrı hikaye...

Şimdi geldi sıra adam gibi güzel bi sehpa almaya veya bizim mobilya ustasına istediğimiz bi ünite yaptırmaya..O sonraki iş...

Ama sormak istediğim başka bişey var..nasıl bir ses sistemi kursak acaba?Fikri olan var mı???

• Arkadaşlar bu televizyonu tavsiye etmiyorum.Nedeni ise filmi orjinal boyutundan başka izleyemiyorsunuz.Yani siyah kenarlıklar duruyor..Yani samsungun televizyonları bu görüntüyü açarken wd media player bu görüntüyü açarken malesef bu LG bu işi beceremiyor yazıklar olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: meryem_54

Arkadaşlar bu televizyonu tavsiye etmiyorum.Nedeni ise filmi orjinal boyutundan başka izleyemiyorsunuz.Yani siyah kenarlıklar duruyor..Yani samsungun televizyonları bu görüntüyü açarken wd media player bu görüntüyü açarken malesef bu LG bu işi beceremiyor yazıklar olsun..

napacan siyah bantları, kaldırırsan film o şekilde uzar öyle film mi izlenir, cok sacma nedenlerden tv tavsiye etmemeniz sinir bozucu.
  • az önce 47'' aldım , bir haftalık incelemeden sonra, en iyi f/p ve özellikler bu alette şimdi sıra hangi ses siteminde, 2550 tl ye bimeksten aldım, 250 tl de hediye çeki
  • quote:

Orijinalden alıntı: kitbuka

az önce 47'' aldım , bir haftalık incelemeden sonra, en iyi f/p ve özellikler bu alette şimdi sıra hangi ses siteminde, 2550 tl ye bimeksten aldım, 250 tl de hediye çeki

aydınlık ortamda yasnıtma oluyormu seninkinde kardeş, sanki cam varmış gibi üzerinde?
  • SİZ ORJİNAL HALİNDE SİYAH SERİTTE SEYREDİN YAZIK YANİ..TAM EKRAN LEZZETİ OLMUYORSA NE YAPACAKSIN BU TELEVİZYONU..NE VARSA SAMSUNGDA VAR..
  • Ben alalı 2 gün oldu , web de gezerken tam ekran olmuyor diyenlerden korkuyodum , bende olmuyor o sorun. Internette okuduğum sorunların hıcbırıne rastlamadım. Wıfı Screen tam nedır onu bilemedim yardım etseniz bir de smart share pc için yapamadım yardımcı olsanız.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: meryem_54

Arkadaşlar bu televizyonu tavsiye etmiyorum.Nedeni ise filmi orjinal boyutundan başka izleyemiyorsunuz.Yani siyah kenarlıklar duruyor..Yani samsungun televizyonları bu görüntüyü açarken wd media player bu görüntüyü açarken malesef bu LG bu işi beceremiyor yazıklar olsun..

Merhsba , ayarlardan ekran ayarlarını bulup izleme oranından 16 ile ilgılı olanı seçersen kenarda boşluk kalacağını sanmıyorum. Bundan dolayı tavsiye etmemen çok komik.
  • Arkadaşlar bende 47 LM 660 S sahibiyim. Son zamanlarda TV'de şöyle bir sorun farkettim;

Elektrik kesildiğinde veya TV'yi prizden çekip tekrar açtığımda TV kendiliğinden açılıyor. Sizlerdeki TV'leerdede böyle bir sorun varmı...Servisle görüştüm normal olduğunu söyledler. İnternette araştırdığımda bazı tvlerde böyle sorunlar olduğunu okudum..Bilgisi olan varmı...
  • Merhaba,

Bende bir 32 LM 660S aldım.. Asıl amacım bilgisayara bağlı olarak kullanmak .. TV izlemiyorum bununla..

Ancak sormak istediğim bir konu var.. Ekran üzerinde kalın bir folyo film gibi birşey var. Servis geldi TV yi kurdu gitti, bu ekran üzerindeki filmi çıkarmamışlar.. Bilgisayar monitörlerinde, tv lerde falan her zaman ekranın üzerine bir koruma filmi yapışık gelir zaten de.. Bu biraz fazla kalın... ama köşeden tırnaklayınca kaldırılabiliyor.. Bunu çıkarmamak mı gerekiyor acaba siz çıkardınız mı? Bunun 3D olayı aktif gözlüklerle olmadığından bu pasif gözlük olayına yardımcı bir tabaka film mi bu acaba diyorum ama öyle olsa sökülebilir birşey olmaması gerekir bence.. Siz ya da televizyonlarınızı kuran servisler üzerindeki bu filmi çıkardı mı?

Cevap için şimdiden teşekkürler..
  • selam arkadaşlar
    ben sonunda bu modeli almaya karar verdim ve aldım.Yalnız benim başka sorunum var.Evimde 5+1 ses sistemim var.Tv den bu cihaza ses vermeyi başaramadım.Aşağıda 2 adet kabloyla tv panelinin arkasının çekilmiş resmi var.Yardımcı olabilecek birileri varsa çok makbule geçecek.Şimdiden teşekkür ederim.

LG LM660 S Aldım arkadaşlar
  • Bunlar da kablolar

• Arkadaşlar kullandığınız görüntü ayarlarınızı yazar mısınız?Tam içime sinmiyor benim yaptıklaırm
  • quote:

Orijinalden alıntı: shademan34

Bunlar da kablolar

arkadaşım aynı cihazdan bende aldın benimde 2+1 ses sistemim vardı ses çıkışı alt resimdeki 3.5 jack girişinden

http://img9.imageshack.us/img9/3971/38f4ee11a6a24ad6bb1a5b1.jpg[simage][/simage]

• h.o
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.