Şimdi Ara

LG LM660 S Aldım arkadaşlar (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
3
Favori
48.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    öyle bir şey yaparlarsa dolandırıcılık olur bu
    paketi açacaksın içinden gözlükleri ve kumandayı çıkaracaksın. eğer öyle ise bu darty'ye büyük bir kara leke olur.
    sanmam böyle bir şey yapacaklarını.

47 " meselesini ben tvyi almadan önce sormuştum. yanlışlık var 42" denmişti ama uydu alıcı kısmına dikkat etmedim.
    42lm660s'nin farklı modelleri LG de yok. ama darty özel ürettiyse bilmem
  • Kutu içeriğinde yer alan ürünleri çıkaramazlar arkadaşlar. Onlar LG'nin promosyonları, onlara hiçbir şey yapamazlar. Zaten eğer kutunun içinden o parçalar çıkmazsa bu kutu açılmış diye direkt gönderirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yakuzza4

Beyler galiba dartydeki: indirim bugun dedevam etmekte ama webeozel damgasiyemis neysebn aluyodum lm660s fakat dartyde bunun sayfasina girince 42lm660s de 47inc ve uydu alucisi yok gosteriyor yanlis yazilmis dimi?farkli urun yollamasinlar bide kutu ici 4gozluk ve mAgic kumandayi kutudan cikarma gibi bir luksleri yok degilmi darty ekibinin

darty'ye email gönderdim bilgileri düzeltmişler. 42" ve entegre uydu alıcısı var
  • arkadaşlar bu izle kaydet mezusu nasıl peki ben basıyorum düğmeye kaydetmiyor herangi bir aparatmı takılıyor
  • bi de ben de face giriyorum ama facedeki vidyoları izliyemiyorum flas desteklemiyor diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzeyyusuf

arkadaşlar bu izle kaydet mezusu nasıl peki ben basıyorum düğmeye kaydetmiyor herangi bir aparatmı takılıyor

USB Disk takılı mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar çözen varsa yazsın
    1-face uygulamalardan nasıl giriliyor.
    2-internetten nasıl tam ekran izleniyor.
    3- flash player nasıl yükleniyor.
  • ben 1. sini yaptım
    uygulamalardan faceye girince add account gibi birşey çıkıyordu
    onu tıklıyorsun
    sonra bir link çıkıyor onu bilgisayarda girmek gerekiyor. face hesabınla TV'yi eşleştiriyor galiba
    daha sonra faceye girebiliyorsun.
    ama tarayıcıdan girmek daha iyi çünkü uygulama hoşuma gitmedi.
  • merhaba bana bır konuda yardımcı olurmusunuz LG TV lerde LW ve LM ozelıklerı nedır.tesekur ederım
  • quote:

Orijinalden alıntı: maseratti73

merhaba bana bır konuda yardımcı olurmusunuz LG TV lerde LW ve LM ozelıklerı nedır.tesekur ederım

Hocam öyle bir soru sordun ki tüm forumdaki başlıkları özetleyin bana dedin resmen LW ve LM'lerin ilk mesajlarını okursan cevabı alırsın
  • Güncelleme yaptım. kullanım şartlarını kabul etme sayfası çıktı. kabul ediyorum ama tekrar kullanım şartlarını kabul etme sayfası çıkıyor. bende en sonunda red ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altuntas78

Güncelleme yaptım. kullanım şartlarını kabul etme sayfası çıktı. kabul ediyorum ama tekrar kullanım şartlarını kabul etme sayfası çıkıyor. bende en sonunda red ettim.

bende de aynı oldu bende reddettim:) yalnız bir sorum olacak arkadaşlar bende lg ht1000ev ses sistemim var tv ye optik kablo ile bağladım ama hala 5.1 ses alamıyorum tv den:( bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. iyi günler

• ARKADAŞLAR BU AY ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM LÜTFEN BİRAZ BİLGİLENDİRİN OYUNLARDA PERFORMANS KÖTÜ MÜ GERÇEKTEN XBOX 360 BAĞLAYAN YOKMU ?
  • Bunu bilmenin en iyi yolu konsolu alıp, teknomarkete gidip bakmaktır. TV'yi oyun moduna alıp, konsolu bağlayın ve bakın.
  • 32" versiyonunu almayı düşünüyorum pcye bağlayacağım hemde televizyon olarak kullanacağım bakalım kampanya bekliyorum
    alan arkadaşlara hayırlı olsun güzel televizyon
  • evvelki sayfada diz..mag sitesinden online dizi izleme videosu uçmuş..tekrar upload etme imkanı varmı acaba...? birde tam ekran olmuyor ama...ekranın ne kadarında oynuyor acaba film...bazı arkadaşlar online dizi izlerken(özellikle 620 s te...)bir müddet sonra bellek doldu uyarısı alıyorlarmış....) 660 da böyle bir şeyle karşılaşan oldumu acaba...?
    herkese teşekkür
    hala flash oynatma özelliği yerlimi merak ediyorum dogrusu..?
  • Sanırım tam ekran olmasa da büyütülebiliyor tarayıcı sayesinde. Ha verimli olur mu? Bence olmaz. Bellek dolu uyarısı almak da çok mümkün çünkü bu TV'ler ne kadar smart TV'ler olsa da bir laptop, bir pc, bir mp performansı beklemek yanlış olur. Mesela 1 saatten uzun Behzat Ç.'yi youtube üzerinden izlemeye kalksak bellek dolu diyebilir. Hala çok aşırı yüklenmek mümkün değil fonksiyonel TV'lere. Benim her zaman seçimim minimum fonksiyondan yana olur bu sebeple

ganeja@ Bu arada alakasız ama sabahtan beridir Deep Purple dinliyordum, David Covardale'e geçtim imzana bakınca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

Sanırım tam ekran olmasa da büyütülebiliyor tarayıcı sayesinde. Ha verimli olur mu? Bence olmaz. Bellek dolu uyarısı almak da çok mümkün çünkü bu TV'ler ne kadar smart TV'ler olsa da bir laptop, bir pc, bir mp performansı beklemek yanlış olur. Mesela 1 saatten uzun Behzat Ç.'yi youtube üzerinden izlemeye kalksak bellek dolu diyebilir. Hala çok aşırı yüklenmek mümkün değil fonksiyonel TV'lere. Benim her zaman seçimim minimum fonksiyondan yana olur bu sebeple

ganeja@ Bu arada alakasız ama sabahtan beridir Deep Purple dinliyordum, David Covardale'e geçtim imzana bakınca.

hocam aynı tadı alırsın bence..o kadar sert değildir ama....
    bu bellek problemi yüzünden laptopu tv ye hdmi ile bağlayıp izlemek daha iyi çözüm galiba...?

• quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

quote:

Orijinalden alıntı: dusty

Sanırım tam ekran olmasa da büyütülebiliyor tarayıcı sayesinde. Ha verimli olur mu? Bence olmaz. Bellek dolu uyarısı almak da çok mümkün çünkü bu TV'ler ne kadar smart TV'ler olsa da bir laptop, bir pc, bir mp performansı beklemek yanlış olur. Mesela 1 saatten uzun Behzat Ç.'yi youtube üzerinden izlemeye kalksak bellek dolu diyebilir. Hala çok aşırı yüklenmek mümkün değil fonksiyonel TV'lere. Benim her zaman seçimim minimum fonksiyondan yana olur bu sebeple

hocam aynı tadı alırsın bence..o kadar sert değildir ama....
    bu bellek problemi yüzünden laptopu tv ye hdmi ile bağlayıp izlemek daha iyi çözüm galiba...?

Covardale severim, dediğin gibi tadı aynı ama tonu daha yumuşak... Bilmeyenlere de tavsiyemiz olmuş olsun bu vesileyle.

Esasen her tür durum için bana kalırsa laptop/pc bağlantısı kurmak en mantıklısı.

• Arkadaşlar bende bu televizyondan var. televizyonu bilgisayara monitör olarak taktım. ancak bilgisayardan oynattığım 3 boyutlu filmleri 3 boyutlu olarak izleyemiyorum. film yanyana iki görüntü şeklinde gözüküyor. formlardan araştırdım. 1-2 program kurdum ancak başarılı olamadım.
    bu programlardan ilki stereoskopic diye bi program. ancak anladığım kadarı ile bu program 3 boyut özelliği olmayan televizyonlarda eski mantıla 3 boyutlu izleme olanağı sağlamak için. Diğer programda power dvd 12 ikisi ilede elimdeki yanyana görüntülü 3 boyutlu filmi ekrandan izleyemedim.
    bu filmi hardiskten direk televizyona taktığım zaman izleyebiliyorum. ancak film de 2 adet dil var. ben bu dil seçeneklerini televizyondan seçemiyorum.

bana bu konularda yardımı dokunabilecek arkadaş varsa sevinirim...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.