Şimdi Ara

LG LM660 S Aldım arkadaşlar (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
3
Favori
48.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: selimica

Arkadaşlar bende bu televizyondan var. televizyonu bilgisayara monitör olarak taktım. ancak bilgisayardan oynattığım 3 boyutlu filmleri 3 boyutlu olarak izleyemiyorum. film yanyana iki görüntü şeklinde gözüküyor. formlardan araştırdım. 1-2 program kurdum ancak başarılı olamadım.
    bu programlardan ilki stereoskopic diye bi program. ancak anladığım kadarı ile bu program 3 boyut özelliği olmayan televizyonlarda eski mantıla 3 boyutlu izleme olanağı sağlamak için. Diğer programda power dvd 12 ikisi ilede elimdeki yanyana görüntülü 3 boyutlu filmi ekrandan izleyemedim.
    bu filmi hardiskten direk televizyona taktığım zaman izleyebiliyorum. ancak film de 2 adet dil var. ben bu dil seçeneklerini televizyondan seçemiyorum.

bana bu konularda yardımı dokunabilecek arkadaş varsa sevinirim...

Hocam öncelikle PC'yi bağlar bağlamaz PC'nin ekran kartı menüsüne girip ya da windows ayarlarından çözünürlüğü 1920*1080 yapmak durumundasınız. Bu çözünürlüğü ayarlamazsanız TV'deki 3D fonksiyonları aktif olmayacaktır.

• çok teşekkür ederim. çözünürlüğü ayarlayınca sorun çözüldü
  • Arkadaşlar LM660 modelini PS3 ile kullanan arkadaşlar yorumlarını yazabilirler mi, inputlag ya da başka herhangi bir sorun var mı? Bugün bu tvyi alacağım ama ps3 performansından emin olamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inprise

Arkadaşlar LM660 modelini PS3 ile kullanan arkadaşlar yorumlarını yazabilirler mi, inputlag ya da başka herhangi bir sorun var mı? Bugün bu tvyi alacağım ama ps3 performansından emin olamadım.

En iyisi PS3'ü alıp, denemek. Sıkıntı olmaz Teknosa, Vatan gibi yerlerde teşhirdeki TV'lere bağlayabilirsiniz PS3'ü. TV'nin gereken ayarlarını yapın ve oyun performansını deneyin satın almadan önce.
  • PS3'ü alıp deneme şansım malesef yok, bugün siparişi geçmem gerekiyor o yüzden kullanan arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var.
  • merhaba arkadaşlar 660s sahibiyim. Tv nin kendi alıcısını kullanmak istedim fakat sonuca varamadım. Uydudan gelen kabloyu tv nin arkasındaki yere taktım fakat arama yaptığımda sonuç vermedi. Başka tv ile denedik kabloda sorun yok çalışıyor. Dahili alıcıyı aktif hale getirmek için yapılacak bir işlem varmı? Acil fikirlerinizi bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: egomanx

merhaba arkadaşlar 660s sahibiyim. Tv nin kendi alıcısını kullanmak istedim fakat sonuca varamadım. Uydudan gelen kabloyu tv nin arkasındaki yere taktım fakat arama yaptığımda sonuç vermedi. Başka tv ile denedik kabloda sorun yok çalışıyor. Dahili alıcıyı aktif hale getirmek için yapılacak bir işlem varmı? Acil fikirlerinizi bekliyorum

1 - home tuşundan girip sol alt köşeden giriş listesinden uydu yu sectinmi. (cihazın belki diğer seceneklerde kalmış olabilir AV1 AV2 HDMI girişi gibi)
    2- kanal araması yaparken uydunu turksat olarak seçtin mi. ( belkide dalgınlıkla diğer uyduları seçtin)
    3- kablonun ortasındaki bakıra benzeyen tel normalden biraz daha uzun olması gerekiyor ( belkide benim eski uydumdaki telin girdiği yuva derin değildi lm660s in giriş yuvası daha derin gibi geldi bana çünkü servis cihazı kurarken kabloyu biraz daha soydu ve orta kısımdaki teli uzattı)
    umarım bunlar sana yardımcı olur

• 660s modelinden anladığım şeyler 1. dts ses destekliyor ( mu?). 2. kendi browserinden tam ekran video izlenemiyor. 3. oyun performansı orta 4. kablosuz bağlantı hızı iyi 5. pasif gözlükler izleme olarak güzel ağrı sızı yaratmıyor 6. kendi üzerindeki uyudu alıcısı kanal geçiş hızları idare eder. 7. dual play özelliği var her oyun olmasada bazı oyunlarda var. 8. ekran yansıması maalesef oluyor. 9. sihirli kumandası gayet kullanışlı ve klavye mause gerek kalmıyor. 10. 2d yi 3d ye çevirme orta 11. dlna widi pip gibi özellikleri mevcut 12. srs yok 13. fpr 3d panel 14. fiyatı idare eder. eksik veya yanlış bilgilendirme varsa lütfen düzeltin zira 1 aya kadar ya bunu yada 760 ı almayı düşünüyorum
  • arkadaslar 2 tv arasında kaldım.samsung 46 es 6140 ve lg 47lm660s. ilk basta samsungda karar kılmıstım ama lg nin artıları daha fazla. sonra lk almaya karar verdim. bu aksam teknosaya gittim. kg yi gözlemlemek için. oradaki yetkili bana lg nin cok iyi oldugunu fakat panelin samsungdan daha iyi olmadığını söyledi. özellikle beyaz agırlıklı görüntülerde satırsal cizgiler(hafif karıncalanma gibi) oldugunu söyledi. baktık; hakikatten lg nin bi cok modeline baktım 660s le birlikte hepsinde aynı sıkıntı. yetkili birde samsung a bakın dedi ... hiçbişey yok cam gibi. bitek eksisi bu dedi. budabenim tam almak üzere oldugum tv için mide bulandırıcı oldu. arkadaslar bunu ayarlarla düzeltilme durumu varmı . bilgi sahibi arkadaslardan destek istiyorum. yardımlarınız için simdiden teşekkürler...
  • Merhaba arkadaşlar bende tekn.sa dan yeni aldım bu cihazı daha öğrenme aşamasındayım ilerleyen günlerde deneyimlerimi paylaşacağım fiyatı bana uygun geldi oldukça fazla özelliği var şimdilik bana yeter artar gibi gözüküyor.
  • arkadaşlar lg tam ekran sorunuyla ilgi bir açıklaması var ben daha test etmedim açkılamayı değiştirmeden koyuyorum bir deneyin sorun düzeliyormu diye

açıklama şöyle;

Semptom

Video dosyası oynatılırken, boyutun TV'nin görüntü boyutundan daha küçük olması nedeniyle video TV ekranına tam sığmıyor.

Yapılabilecekler
    ► Sorunun nedeni video dosyasının orjinal boyutunun küçük olmasıdır.
    ► TV ekranında söz konusu videoyu tam ekran mı izlemek istiyorsunuz?

- Ayarlardan video ayarları menüsüne girerek boyutu ayarlayabilirsiniz.

- Orjinal, tam ekran gibi modları seçme şansınız vardır (modlar TV modeline göre değişebilir).

Videoyu orjinal boyutunda izlemek istiyorsanız Orjinal Mod seçilmelidir.

Videoyu tam ekran izlemek istiyorsanız Tam Ekran Modu seçilmelidir.

※ Orjinal boyutu küçük içerikleri tam ekran izlemek, videonun yatay ve dikey satırlarını genişletecektir ve görüntü kalitesinin orjinalden daha düşük olmasına neden olacaktır.

• arkadaslar yanlış anlamayın ama ben teknose magzasına gittim ve lg 47lm660 ve diger serilerine baktım ve arkasından samsung serilerine baktım .
    İyiki gidip bakmışım. ( lg goruntu kalitesi bilemem benim kanatimce samsung daha iyi ve net) çünkü LG goruntu oldukça mat ve renkler oldugundan karanlık.gibi görünüyor du. bu kanıya nerden vardım derseniz samgundaki goruntudeki canlılığını gorunce iyi ki gidip bakmışım diyorum ...
    şuand samsung almaya karar verdim .46es6140 ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetmavili33

arkadaslar yanlış anlamayın ama ben teknose magzasına gittim ve lg 47lm660 ve diger serilerine baktım ve arkasından samsung serilerine baktım .
    İyiki gidip bakmışım. ( lg goruntu kalitesi bilemem benim kanatimce samsung daha iyi ve net) çünkü LG goruntu oldukça mat ve renkler oldugundan karanlık.gibi görünüyor du. bu kanıya nerden vardım derseniz samgundaki goruntudeki canlılığını gorunce iyi ki gidip bakmışım diyorum ...

dün bende lg 660 aldım dediginiz gibi göruntü banada karanlık geldi görüntü net fakat parlak degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: levent06y

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetmavili33

arkadaslar yanlış anlamayın ama ben teknose magzasına gittim ve lg 47lm660 ve diger serilerine baktım ve arkasından samsung serilerine baktım .

dün bende lg 660 aldım dediginiz gibi göruntü banada karanlık geldi görüntü net fakat parlak degil

parlaklığı ve renk kalitsesini aşırı yoğun renk gamıyla karıştırmayınız lütfen. Samsung'un diğer TV üreticilerinden en büyük farkı alabileceğiniz en vivid tonları izleyiciye dayamasıdır ki bizim ülkemizde vivid renk gösteren TV iyidir algısı vardır. Eğer ki buradaki renklerin tamamen işlemsiz, doğal olduğunu düşünüyorsanız ancak o zaman renkleri parlak gösteren TV/monitör başarılıdır diyebilirsiniz.

• Acaba televizyonu hangi mağazadan kaça aldın ?
  • abiler ben de ayın 18inde vatandan kablosuz klavye hediyeli 1900 e aldım bugun de kurduruyorum nelere dikkat etmeliyim servise özellikle söylemek gerekenler var mıdır
  • Arkadaşlar bende cihazı geçen hafta aldım.Servis geldi kurdu. USB flash bellekten bişiler kopyaladı uydular sıralı şekilde geldi.Ne tarama yaptı nede başka bişi. Abi soracağın bişi var mı dedi. Yok dedim gittiler.
  • 32 lm 660 aldım çok memnunum mp4 ve mkv formatlarını destekliyor. sihirli kumanda çok ilginç kullanması çok zevkli sırf sihirli kumanda için bile alınabilir.
    hd uydu alıcısı ulusal yayın yapan atv , trt gibi kanalların hd side dahil olmak üzere tüm kanalları çekiyor. kablosuz internete bağlanıyor googlela giriyor. face oyunlarıda dahil olmak üzere her şeyi açıyor. 3d gözlükler çok hafif ve gözü yormuyor. 3d film indirdim ve görüntü süper. ayrıca 2d den 3d ye çevirme özelliğide başarılı. 3d özelliği için alacaklara daha büyük ekranları tavsiye ederim.
  • 47 LM 660 Bursa Electroworld den 2700 tl ye aldım %10 hediye çeki verdiler. yani 270 tl indirimle aldım tv bana 2430 TL ye geldi 5-6 ay once 3700 TL ye alan arkadaslara üzüldüm keşke onlar da bekleselerdi. ayrıca 2013 geldiginde 2000 lere bile düşebilir.
    cihaz ile ilgili bu sitede sharp 40 LE 830 başlıgında da bişiler yazdım... aynı konuları burda da yazayım....
    LG LM 620 - 640 -660 görüntü kalitesi yinemelem hızı aynı. kontrast v.s aynı. panel aynı. cihazlar aynı.
    fark nedir.
    çerçeveler farklı 660 cok estetik ince kenarli aluminyum cerceve. 640 ince kenar plastik cerceve 620 kalın kenarli plastik cerceve.
    620 de kablosuz net ve sihirli kumanda yok.
    640 da kablosuz var sihirli kumanda yok.
    660 da kablosuz da sihirli kumanda da var.

tv nn SD kalitesi nasıl ?
    ( fena degil ) tüm tvlerin sd kalitesi aşagı yukarı aynı.

goruntu kalitesi nasıl ?
    bence samsung un 6 7 8 serisinden iyi.

kontast olarak daha iyisi var mı evet var.
    lg nin 800 herz ve uzeri yineleme hızı verdigi tvlerin kontrast oranları daha iyi.
    sharp in qunatrom modelinin kontrast oranları daha iyi.
    ancak; cokda ezik degil siyah ille de siyah olcak beyaz bembeyaz olcak takıntısında deilsen tv nin kontrastı yeterlidir.

3d si iyi philips 5507 modelinde 3 d daha iyidir. ancak sırf bunun icin lg den vazgecilmez. 5507 nin sd yayında kontrast sorunu ve genel olarak da menunun asırı yavas olması sorunu var.
    bu tv mi sharp LE 830 mu alınır. 830 un 46 ekranı 3700 tl bunun 47 ekranı 2400 lerde . bu alınır.
    ayrıca en iyi kontrast oranı olan sharp le 830 serilerinde de sd o kadar iyi degil. lg ile aynı. ancak hd yayınlarda alayına basar. o kadar para veriyon bi işe yarasın dimi.... :))
    ancak sharp ında ( -) leri var uydu alıcısı iyi degil. belki de bendeki cihazın hd uydu alıcısında sorun vardır. tek tek elle kanal eklemen gerekiyor. tarayınca 50-60 tane kanal buldu. iclerinde en cok izlenenlerden hic biri yoktu.
    ben aldıgım cihazdan memnun muyum evet memnunum. sihirli kumanda zevkli bişi ama bi ton fark vermeye degmez.
    onun icin 620 bence daha mantıklı. kablosuz sorunu nu da usb kablosuz aparatı ile cozersın olur. biter

not:
    illa sihirli kumnada diyosan servisten 150-200 tl ye alıp kullanırsın.
    620 nin de sihirli kumanda destegi oldugunu lg bursa servisten teyit ettim.
    fiyatı 190 tl media marktan teyit ettim.
    philips 5507 40 ekranı evde kendim kullandım 15 gun test ettim soylediklerim duyma uydurma netten okuma youtube den video izleme deildir.
    iş bu yazı mahkeme konusu olursa fatura fotokopisi ve cihazı asırı agır menusu ve sd yayındakı renklerin soluklugu gerekcesiyle iade ettigime dair gider pusulası elimdedir.
    sharp LE 830 40 ekranda evimde 15 gun test ettim. aynı sekilde yazdıklarım duyma uyydurma netten youtube den okuma deildir. kendi izlenimlerimdir. alıp 15 gun sonra iade ettigime dair fatura fotokopisi ve gider pusulası elimdedir.
    ayrıca samsung 5000, ide test ettim. o konuya hic deginmedim. 1250 tl lik tv de sd yayını nasıl alim bakim test ettim dersem beni kaile almazsınız diye o konuya bile deginmedim. gerkcekten igrenc otesi. sd diye bişi yok. sulu boya resmine su damlamıs gibi ... :))) :P
    test etmedigim ancak merak ettigim cihazlar
    panasonic wt50 (1600 herz 40 ekranı 3700 tl :))
    lg 960 ( cok pahalıı uff el yakıyo )

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.