Şimdi Ara

LG LM660 S Aldım arkadaşlar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
3
Favori
48.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dusty

quote:

Orijinalden alıntı: caglar_sss

fiyat mediamarkt ve darty de 2999 tl ye dusmus. 47lm660s

Çok iyi bir fiyat. Babalar günü kampanyaları yavaş yavaş başlıyor.

Elektrowordde 2699 tl 47lm660s
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenilmez1905

quote:

quote:

emin misin?
    42 olmasın cok anormal geldi o fiyat?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

emin misin?

banada öyler geldi ama girip baktım sitesine

http://www.electroworld.com.tr/urunler/lg-47lm660s-3d-led-tv.aspx

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

emin misin?

haklıymıssın hocam muthis fiyat bence.

umarım bir hata ile oyle yazmamıslardır

cunku electroworldun bugun cıkan brosurunde adamlar 47lm615s i 2600 tl ye satıyorlar.

ikisi arasında sadece 100 tl?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

emin misin?

haklıymıssın hocam muthis fiyat bence.

umarım bir hata ile oyle yazmamıslardır

cunku electroworldun bugun cıkan brosurunde adamlar 47lm615s i 2600 tl ye satıyorlar.

ikisi arasında sadece 100 tl?

aynen bende hayret ettim elektrowordün fiyatları bana hep yüksek gelirdi bir anda bu kadar fiyat düşmesi kafa kurcaladı :)

• Yeesss, babalar gününü bekleyin dedim durdum insanlara. Yüzümün kara çıkmamasına sevindim bu kampanya fiyatlarıyla
  • quote:

Yeesss, babalar gününü bekleyin dedim durdum insanlara. Yüzümün kara çıkmamasına sevindim bu kampanya fiyatlarıyla

teşekkürü bir borç biliyoruz :)
  • quote:

quote:

Yeesss, babalar gününü bekleyin dedim durdum insanlara. Yüzümün kara çıkmamasına sevindim bu kampanya fiyatlarıyla

Estağfurullah, teşekküre ne hacet. Para kolay mı kazanılıyor? Ne kadar uygun fiyata alırsak ve aldırırsak o kadar mutluluk verici
  • quote:

quote:

quote:

Estağfurullah, teşekküre ne hacet. Para kolay mı kazanılıyor? Ne kadar uygun fiyata alırsak ve aldırırsak o kadar mutluluk verici

kesinlikle haklısın hocam bu fiyata kaçırmamak lazım artık :)

• 5 aylık arayış ve bocalama (hangi marka , hangi led gibi..) bitti..2699 tl lm660s kargoda geliyor...
  • 42lm660s 2349 tl olmuş
    http://www.kliksa.com/UrunDetay/tv-goruntu-sistemleri/lcd-televizyon/900190881
    axess e %10 cip para var bugün son gün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akcan -- 8 Haziran 2012; 12:39:33 >
  • Hepinize hayırlı olsun arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: akcan

42lm660s 2349 tl olmuş
    http://www.kliksa.com/UrunDetay/tv-goruntu-sistemleri/lcd-televizyon/900190881
    axess e %10 cip para var bugün son gün.

çok uygun fiyatmış...
  • Bende 42lm 660s aldım fakat ps3de pes 2011 oynarken akan görüntülerde göürntüde titreme oluyor. TVnin ayarlarından ne yaptıysam olmadı. PS3 ayarlarından da yapamadım. Bu konuda ne yapabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Abbas

Bende 42lm 660s aldım fakat ps3de pes 2011 oynarken akan görüntülerde göürntüde titreme oluyor. TVnin ayarlarından ne yaptıysam olmadı. PS3 ayarlarından da yapamadım. Bu konuda ne yapabilirim.

yapma hocam ya. tam da karar vermiştim bu hafta sonu almaya. şu an durum nedir var mı acaba bunun çözümünü bilen birileri. bu kadar gelişmiş tvlerde ps3 problemleri bana çok garip geliyo artık.
  • şuan hala servisi beklemekteyim. Banada çok garip geliyor. Bir hevesle alıyoruz daha sonra böyle sorunlar çıkınca nasıl iade edebilirim diye düşünmeye başlıyorsun. Ama diğer özellikler çok iyi. Ben fazlasıyla oyun oynadığım için benim önemli olan şu anda oyun performansı Servisten sonra sonuçları yzarım
  • BEN DE DÜN TEKNOSA TURUNCU KAMPANYADAN 2.699 tl.'YE LG 47 LM 660 S ALDIM. FORUMDA OKUDUĞUM KADARIYLA BU SD YAYIN KALİTESİNİN DÜŞÜKLÜĞÜ (EĞER GERÇEKTEN ÖYLEYSE ) BAYA Bİ KAFAMA TAKILDI. TEKNOSA YETKİLİSİNE SORDUM. YOK ÖYLE BİR ŞEY DEDİ. DAHA TV GELMEDİ. LÜTFEN GERÇEKTEN BİLGİSİ OLAN BU KONUDA BİRŞEYLER SÖYLESİN...
  • 16 haziranda 47 lm 660 fiyatı 2.699 tl idi, yapıkredi bankası 100 tl puan veriyordu 3 ay erteleme 12 taksit .Hemen aldım hayırlı olur inşallah,Yapı kredi 100 tl yi 24 haziranda yükleyecekmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halhal -- 18 Haziran 2012; 9:28:05 >
  • Arkadaşlar uzun süren Led tv marka/model takiplerim sonucunda hiç mi hiç aklımda yokken ben de LG 47LM660s'yi dün itibariyle 2699 tl'ye aldım.. Öncelikli tercihim Panasonic L47ET5'ti ve uzunca süre fiyatının düşmesini bekledim. Ancak Teknosa mağazası bu modeli Tr'de bir tek kendi mağazalarında sattığı için malumunuz fiyatlarda aylardır bir güzellik yapmadı.artık iyiden iyiye ET5 için 2699 liraya kendimi alıştırmaya başlamışken baktım ki hafta sonunda turuncu indirime bu modeli dahil etmedi ve hatta 3000 liranın üzerinde bir etiket koydu. ardından Lg'nin Lm660s modelini forumda görüp araştırdıktan sonra baktım ki özellik olarak gayet doyurucuydu. Tv alırken şusu olsun bu da olsun diyerek temel özellikler dışında bazı gereksiz farklara çok fazla takılmayan biriydim. Lakin LM660s'te Local dimming özelliği,Micro Pixel Control,3D sound, Cinema screen tasarımı, flash player desteği ve akıllı kumanda benim için gereksiz değil önemli farklardı. 2011'den sonrabu serilerde dts sorununa çözüm de getirmişlerdi ki 5+1 ses sistemine bağlamakta sıkıntı çekmeyeceğim. Böylece LM660s birden ET5'in önüne geçiverdi.ardından dün eşimle marmara forumdaki teknosa mağazasına giderek alıcı gözüyle bakıp inceledik, ardından almaya karar verdik..akıllı kumanda da oldukça işlevsel geldi. 4-5 öncesine kadar aklımda yokken böylece almaya karar verdim. umarım pişman olmam.

Önceleri önemli olan kasa değil de içindeki derken şunu diyebilirim ki gerçekten neredeyse kenarsız bir panel olması Tv'yi çok şık yapıyor.. flash player konusunda 660s ile bazı tereddütler olsa da en azından Et5'e alırsam flash player mahrumiyeti nedeniyle bir yerden sonra wi-fi özelliği işlevsiz kalacaktı bu konuda hiçbir şey yapamayacaktım. bunu bildiğim için şu an şanslıyım diye düşünüyorum. hemen hemen hergün dizüstü bilgisayarımı hdmi ile tv'ye bağlayarak yüksek çözünürlüklü yabancı dizi izliyoruz. ama bu oldukça zahmetli oluyordu. bilgisayarı aç,diziyi aç,kabloyu bağla.otur kalk,öbür partı aç vs.. bakalım fiber internet kullanan birisi olarak flash player ve akıllı kumanda sayesinde sorunsuzca izleyebilecek miyim ya da ne kadar sorun yaşayacağım ileriki günlerde göreceğiz. .

• Selamlar.

Bende forumdan takip etmem ve arkadaşımın bu televizyonunu almasından dolayı 2699 TL aldım. Esasında 2500 geçiyordu fakat daha da beklenmez diye hemen aldım.

Benim bir problemim var. LG servisi USB ile güncel kanalları yükleyip gittiler. Daha sonra kurcalamalar sonucu menülerden 1 tanesinde UK yazan yeri TR'ye çevirdim ve kanallar gitti. 2 gündür kanalları yüklemeye çalışıyorum ama bir türlü Türksat 3a'yı bulamadım. Menülerde Türksat 42.0e diye uydu var. Onu seçince çoğu şifreli olmak üzere 35 kanal buluyor. Türksat 3a uydusunu nasıl yükleyebilirim?

Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HARPOON -- 19 Haziran 2012; 20:25:50 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.