Şimdi Ara

LG 47SL8500 & SAMSUNG 46B750

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
5.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de aranıza katıldım...

Hangisini alsam sorusuna cevap arıyorum.
    Biliyorum aldıktan 3 ay sonra daha ucuza daha güzelleri çıkacak; ama beklemenin de sonu yok...

LG 47SL8500
    200 Hz
    150.000 Kontrast
    2 ms tepkime süresi
    DVB-T/C
    mkv oynatabilme
    200 Watt harcama ----edit---- kitapçığında 250 Watt yazıyor...

SAMSUNG 46B750
    200 Hz
    Ultra Kontrast
    Tepkime süresi bilinmiyor?
    DVB-Tuner
    mkv oynatabilme
    250 Watt harcama

LG 47SL8500 yaklaşık 200 TL daha ucuz...

İkisini de alma şunu al deyin, iyice "güzelleştirin" olayı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malkara -- 20 Ocak 2010; 12:13:07 >

• Sevgili malkara ....

Öncelikle kalibresi birbirine yakın görünen iki ürün fakat daha güncel bir ürün ve bence görüntü kalitesi daha iyi olduğunu düşündüğüm 47sl8500 modelini öneririm hatta şuan karşımda 42sl8500 var ve mkv seyrediyorum ... hatta iki de resim ekleyim sana ... cihazda yok yok siyah seviyeleri ve benim için en önemlisi renk ayrıntıları tonlamalar mükemmel ... hız konusunda diyecek yok pc den pes2009 oynuyoruz harika sonuç alınıyor ... birde bu motion plusmıdır nedir o 3 boyutlu gibi gösterme özelliği bundada var gerçekten resmin içinde gibi enteresan bir görüntü veriyor ...

• quote:

Orijinalden alıntı: 0sedan

Sevgili malkara ....

Öncelikle kalibresi birbirine yakın görünen iki ürün fakat daha güncel bir ürün ve bence görüntü kalitesi daha iyi olduğunu düşündüğüm 47sl8500 modelini öneririm hatta şuan karşımda 42sl8500 var ve mkv seyrediyorum ... hatta iki de resim ekleyim sana ... cihazda yok yok siyah seviyeleri ve benim için en önemlisi renk ayrıntıları tonlamalar mükemmel ... hız konusunda diyecek yok pc den pes2009 oynuyoruz harika sonuç alınıyor ... birde bu motion plusmıdır nedir o 3 boyutlu gibi gösterme özelliği bundada var gerçekten resmin içinde gibi enteresan bir görüntü veriyor ...

Bu da başka bir resim

• quote:

Bu da başka bir resim

Alıntıları Göster
    Hazır 42SL8500 de yanınızdayken bir şeyler sormak istiyorum.

mkv filmleri seyrederken türkçe altyazı sorunsuz değil mi?
    Font büyüklüğünü ayarlayabiliyor musunuz?

Aslında altyazıyla ilgili olarak çok merak ettiğim ve forumlarda hiç rastlamadığım bir konu var.

USB'den mkv oynatan LCD'lerde, erken ya da geç gelen altyazıyı kumanda ile doğru yerine getirmek mümkün mü?

Mesela elimde Popcorn Hour var;
    Onda altyazı bu şekilde kaymışsa, kumandadan düzeltebiliyorum.
    Konuşmalardan 2 saniye sonra ya da önce gelen altyazıyla film izlemek işkence olur bence...
    Oturup tekrar düzenlemek de zahmetli; çünkü bir yerde önce gelirken başka biryerde sonra gelebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malkara -- 12 Ocak 2010; 14:28:38 >

• quote:

Bu da başka bir resim

Alıntıları Göster
    Mkv izlemek için gerekli resimler menüde yapılması gerekenler ...

• quote:

Mkv izlemek için gerekli resimler menüde yapılması gerekenler ...

Alıntıları Göster
    yukarıdaki menüden usb ye giriliyor ... sonra bu menü çıkıyor ...

• quote:

yukarıdaki menüden usb ye giriliyor ... sonra bu menü çıkıyor ...

Alıntıları Göster
    sonra film bölümü seçilecek ...

• quote:

sonra film bölümü seçilecek ...

Alıntıları Göster
    sürücüyü seçtikten sonra film listesi önünüze gelecek ve ok leyeceksiniz ... alt yazı varsa genelde hemen çıkıyor ...

• quote:

sürücüyü seçtikten sonra film listesi önünüze gelecek ve ok leyeceksiniz ... alt yazı varsa genelde hemen çıkıyor ...

Alıntıları Göster
    Alt yazı da bir sıkıntı yok büyük ve okunaklı yazı çıkmazsa kumandadan kırmızı tuşa basıyorsunuz sonra karşınıza bu menü çıkıyor ... .

• quote:

Alt yazı da bir sıkıntı yok büyük ve okunaklı yazı çıkmazsa kumandadan kırmızı tuşa basıyorsunuz sonra karşınıza bu menü çıkıyor ... .

Alıntıları Göster
    film oynarken menü tuşuna bastığınızda bu ekran çıkıyor ... resimler için pek iyi olmayabilir ayak üstü anca bukadar oluyor ... yansıma işine gelince kesinlikle bizim ofisin heryanı cam heryerden ışık alıyor ve can sıkıcı bir durum yok yani samsung da da aynı şey var plazmalardada crt tv lerde de çok önemi yok bence ... geçekten siyah seviyesinde pioneer kurolardan sonra bukadar keyif aldığım başka bir makine olmamıştı diyebilirim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0sedan -- 12 Ocak 2010; 14:53:16 >

• quote:

Alıntıları Göster
    Hocam SL8500 de yansıma var mı:...

• quote:

Orijinalden alıntı: canem72

Hocam SL8500 de yansıma var mı:...

Alıntıları Göster
    sl serilerinde lcd paneli korumak ve daha estetik görünmesini sağlamak maksadı ile bir koruyucu bölüm var bunda doğal olarak yansıma oluyor ....
  • quote:

sl serilerinde lcd paneli korumak ve daha estetik görünmesini sağlamak maksadı ile bir koruyucu bölüm var bunda doğal olarak yansıma oluyor ....

Alıntıları Göster
    Ayrıca usb den disk seçme sıkıntısı yok alttaki resimdeki harici disk lerin hepsi mükemmel sorunsuz takılmadan kullanılabiliyor ...

• quote:

Ayrıca usb den disk seçme sıkıntısı yok alttaki resimdeki harici disk lerin hepsi mükemmel sorunsuz takılmadan kullanılabiliyor ...

Alıntıları Göster
    mkv'leri tanıması mükemmel.

Bir de torrent sitelerinde bazı 1080p filmlerin formatı "m2ts", sanırım ps3'te seyredebilmek için hazırlanmış.

Bu formatı hiç denediniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Malkara

mkv'leri tanıması mükemmel.

Bir de torrent sitelerinde bazı 1080p filmlerin formatı "m2ts", sanırım ps3'te seyredebilmek için hazırlanmış.

Bu formatı hiç denediniz mi?

Alıntıları Göster
    vallahi bende ps3 yok oyunu işini pc den kablosuz joystik ile oynuyoruz ... ama söylediğini hiç denemedim ... çünkü ihtiyaç olmadı en azından ...

Selamlar ...
  • quote:

vallahi bende ps3 yok oyunu işini pc den kablosuz joystik ile oynuyoruz ... ama söylediğini hiç denemedim ... çünkü ihtiyaç olmadı en azından ...

Selamlar ...

Alıntıları Göster
    Beyler ben bugun 47 sl 8500 aldım...tek kelimeyle sahane..hersey full..usb den hd film oynatıyor..parlamanın etkisi 0...
  • quote:

Orijinalden alıntı: akkaya69

Beyler ben bugun 47 sl 8500 aldım...tek kelimeyle sahane..hersey full..usb den hd film oynatıyor..parlamanın etkisi 0...

Alıntıları Göster
    HAYIRLI OLSUN.

NEREDEN VE KAÇA ALDINIZ?
  • quote:

HAYIRLI OLSUN.

NEREDEN VE KAÇA ALDINIZ?

Alıntıları Göster
    AĞLAMAK İSTİYORUM.

47SL8500'ÜN BU KADAR BEĞENİLMESİ KARAR VERMEME ÖNEMLİ ORANDA ETKİ YAPMIŞTI...

BUGÜN ANTARES/ELEKTROWORLD VE FORUM/MEDİAMARKT'I GEZDİM.

ÖZELLİKLE ELEKTROWORLD'DE BIRAKIN 42SL8500'Ü, 42SL9000 BİLE BENİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI.
    DEMODA YÜRÜYEN BİR BAYANIN BACAK VE ELLERİNİN ETRAFINDA GÖRÜNTÜDE ÇOK BARİZ BOZULMALAR OLUYORDU. ORADAKİ BİRÇOK TV'DE BENZER PROBLEM VARDI. SATICI ÇOCUK İŞLEMCİLERDEN KAYNAKLANDIĞINI SÖYLEDİ VE BANA PHILIPS TAVSİYE ETTİ. GERÇİ ONDA DA AZ DA OLSA BOZULMA YA DA TAKILMA OLUYORDU.

ORADAN FORUM/MEDIAMARKT'A GİTTİM.
    İLK KEZ GÖZLERİMLE 47SL8000 GÖRDÜM.
    ORADA DA AZ DA OLSA BOZULMA VE HATTA GÖRÜNTÜDE TAKILMALAR VARDI.
    SATICI ÇOCUK DA KABLOLAMADAN KAYNAKLANDIĞINI SÖYLEDİ.

PHILIPS'İN 47PFL8404? MODELİ ÇOK HOŞTU;
    AMA ORDA SAMSUNG 50B550 VARDI Kİ,
    ÇOK DAHA UCUZA VE ÇOK GÜZEL GÖSTERİYORDU.
    HER İKİ MAĞAZAYA DA BENİMLE GELEN ARKADAŞIM,
    O KADAR PARA VERİP BOZUK GÖRÜNTÜ SEYREDECEĞİNE 50B550'Yİ HATTA 50B450'Yİ AL DİYORDU.

LÜTFEN YARDIM EDİN...

PARAMLA REZİL Mİ OLACAĞIM YOKSA?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malkara -- 17 Ocak 2010; 11:32:11 >

• quote:

AĞLAMAK İSTİYORUM.

47SL8500'ÜN BU KADAR BEĞENİLMESİ KARAR VERMEME ÖNEMLİ ORANDA ETKİ YAPMIŞTI...

BUGÜN ANTARES/ELEKTROWORLD VE FORUM/MEDİAMARKT'I GEZDİM.

ÖZELLİKLE ELEKTROWORLD'DE BIRAKIN 42SL8500'Ü, 42SL9000 BİLE BENİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI.
    DEMODA YÜRÜYEN BİR BAYANIN BACAK VE ELLERİNİN ETRAFINDA GÖRÜNTÜDE ÇOK BARİZ BOZULMALAR OLUYORDU. ORADAKİ BİRÇOK TV'DE BENZER PROBLEM VARDI. SATICI ÇOCUK İŞLEMCİLERDEN KAYNAKLANDIĞINI SÖYLEDİ VE BANA PHILIPS TAVSİYE ETTİ. GERÇİ ONDA DA AZ DA OLSA BOZULMA YA DA TAKILMA OLUYORDU.

ORADAN FORUM/MEDIAMARKT'A GİTTİM.
    İLK KEZ GÖZLERİMLE 47SL8000 GÖRDÜM.
    ORADA DA AZ DA OLSA BOZULMA VE HATTA GÖRÜNTÜDE TAKILMALAR VARDI.
    SATICI ÇOCUK DA KABLOLAMADAN KAYNAKLANDIĞINI SÖYLEDİ.

PHILIPS'İN 47PFL8404? MODELİ ÇOK HOŞTU;
    AMA ORDA SAMSUNG 50B550 VARDI Kİ,
    ÇOK DAHA UCUZA VE ÇOK GÜZEL GÖSTERİYORDU.
    HER İKİ MAĞAZAYA DA BENİMLE GELEN ARKADAŞIM,
    O KADAR PARA VERİP BOZUK GÖRÜNTÜ SEYREDECEĞİNE 50B550'Yİ HATTA 50B450'Yİ AL DİYORDU.

LÜTFEN YARDIM EDİN...

PARAMLA REZİL Mİ OLACAĞIM YOKSA?

Alıntıları Göster
    Arkadaşım eğer izlediğin SD yayın ise upscaling'den dolayı yakın mesafeden bu tür karelenmeleri görmen doğaldır 2 metrenin dışından izlersen oldukça tatminkar olduğunu göreceksin bu arada bu söylediğin modeller arasında da görüntü kalitesi açısından çok büyük fark yok ben 46B750 kullanıyorum ve çok memnunun benim fikrimi sorarsan ama plasmaya girersen iş karışır tabi. benim sana önerim git tekrar bak istediğin modellere hangisinin görüntüsü hoşuna gidiyorsa onu al çünkü eve getirip koyduğun zaman hangisini alırsan al evde showroomdakinden çok daha iyi görünecek yani sonuç olarak bu tvler arasında çok minimal farklar var merak etme

• quote:

Orijinalden alıntı: akkaya69

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    PALAVRA MI?

İNSAN DUYDUĞUNA MI YOKSA GÖRDÜĞÜNE Mİ İNANIR?

1080p GÖRÜNTÜDE 47SL8500 ÇUVALLADI GERÇEKTEN...
    YA DA BAĞLANTILARDA SORUN VARDI, Kİ BENİM DE İNANMAK İSTEDİĞİM BU...

ANKARA'LI ARKADAŞLARI ANTARES ELEKTROWORLD'E DAVET EDİYORUM.

LÜTFEN, YOK ÖYLE BİRŞEY GÖRÜNTÜ ŞAHANEYDİ, DEYİN...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.