Şimdi Ara

LG 49SJ800V kullanan var mı? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.123
Cevap
31
Favori
93.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birde bütçesi bu modele uygun olan içini rahatlatmak için fikir sahibi olmadığı konularda lütfen benim mesajlarımı alıntılamasınlar size göre güzelse sizi tatmin ettiyse burda kimseye sormayın gidin alın ben burda insanların parasına yazık olmasın alırken neye para verdiklerini bilerek alsınlar diye anlatıyorum bunları yoksa lg dandikmiş lg pahalıymış banane sanki diğer markalar bana para veriyor...
  • yukarda bir arkadaşın bana yazdığı mesajı beğenen arkadaşlar bu zamana kadar neredeydiler acaba kendi parmakları yokmuydu yada bekledikleri mesaj omuydu yani :) bir tv yi benim beğenmiş olmam o tv nin iyi yada kötü olduğu anlamına gelmez ben bilir kişi değilim elimde prof test cihazlarıda yok ben gittim mağazada ışıkta göründüğü kadar inceledim beğendim sonra araştırınca bu durumu öğrendim sonra daha dikkatlice inceledim aradaki farkları görünce paramın karşılığını daha fazla almak için başka model seçtim bu durumda garipsediğiniz nedir onuda anlamış değilim..birde birilerine bir konu hakkında mesaj yazmadan önce biraz araştırın ips nedir va nedir rgbw nedir getirileri nedir eksileri nedir kontrast farkı nedir sadece siyah performansımı farkediyor resim kalitesinde fark varmı tüm bunları iyice bir öğrenin sonra tüm modellerin bu konulardaki performanslarını araştırın sonrasında mağazalarda gidip test edin sonra gelin yine konuşuruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RNNN -- 1 Kasım 2017; 23:39:56 >

• RNNN kullanıcısına yanıt
    İyi tşk ederim anroid olmasi zorluluk yaşatmaz ve
    Ölü piksel cikmaz inşallah hayirlisi bakalim görelim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 2 Kasım 2017; 0:17:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "bütçesi bu modele uygun olan içini rahatlatmak" Çok vahim bir cümle. Herkes elindekiyle en iyisini almak istiyor kardeş. Biz 100 TL gelen elektrik faturası 90 TL gelsin diye tasarruf yapmaya çalışan insanlarız. Ha bir almada 10 yıl kullanacağımız televizyona da 3500 verebiliyoruz bazen, o da taksitle ama. Gözümüzle göreceğimiz büyük farklılıklar yoksa bir başkasına 100-200 TL vermek bile bizler için fazla ki bırak 400-500 gibi rakamları. Ha benim çıkarırım şu alıp da kullanan arkadaşlardan; hareketli sahnelerde LG Sony, siyahlarda da Samsung önde. Ama adam LG seçti diye de dandik teknolojiye para vermiş olmuyor yani. Sen aldın konuyu nerelere götürdün. Bir de seni eleştiren bir arkadaşın yorumunu beğenenlere kafayı takmışsın. Onu ben de beğendim. Televizyon almaya yeni karar verdim, girdim okudum beğendim, bu kadar. Fazla detaya girme, hem TV konusunda hem insanların yorumları hakkında. Ben bir daha insanların alım gücü üzerinden cümleler kuran senin gibi biriyle muhatap olmam. Haydı sen sağ ben selamet.

• sedatdurgun92 S kullanıcısına yanıt
    isabet olur çünkü yazılanları bile anlayamıyorsunuz.
    Bak kardeş ben senle muhatap olmak istemediğimi belirttiğim halde sen benim anlama kabiliyetimi sorguluyorsun. Bir daha benim hakkımda yorum yapma olay kapansın. Bak ben senin tv hakkında olumlu konuşup sonra dandik demene yorum yaptım, sen de benim "bütçem üzerinden içimi rahatlatmama"... Karşılıklı bitsin şu mesajlaşma. Son olur umarım. Hadi iyi geceler.
  • Arkadaşlar merhaba ekranda deli gibi beyaz dalgalanmalar oluyor bunlara ışık sızması mı denir ne denir bilmem ama filmlerdeki beyazlı siyahlı geçişlerde de çok rahatsız ediyor..bu panel için normal bir durum mu diycem ama o zaman çöptür benim için bu tv..ne yapmamı önerirsiniz ? Hangi görüntü ayarıyla denersem deniyim belki çok az düzelme var ama yine de devam etmekte..özellikle altdan üstten siyah görüntülü film açtığımda altyazıların beyazlığı bile o siyah yerlerde gozukuyo beyaz oraya cekiliyo resmen ve cok rahatsız edici Filme odaklanamuyosunuz..aynı sorunu yaşayan var mı?bu görüntü ekran animasyonundan çektik Örnek icin..mouse u gezdirdiğimde de aynı şekil ta yukarıdan aşağıya beyaz ışığı çizgi halinde görebiliyorsunuz..ne önerirsiniz ?
    LG 49SJ800V kullanan var mı?LG 49SJ800V kullanan var mı?LG 49SJ800V kullanan var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Video atamadım telefondan yarın video da atacağım bilgisayardan..umarım sorundur ve garanti kapsamında değişir veya üst modelle değiştirebilirim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Lg oled full hd nasil peki..? Oled full hd mi yoksa ulthd mi.? Ayric 55ex8505 5500-5600 civarinda 55xe9005 5900 civarinda.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 2 Kasım 2017; 11:55:3 >
  • srdrpeker kullanıcısına yanıt
    Hocam kolay gelsin. Bu model TV'ye sahip değilim ama burda bulunduğum süre içinde edindiğim bilgilere göre yaşadığınız problem bir sorun değil, Edge-Led (kenar aydınlatma) panele sahip televizyonun Bölgesel karartma ( Local Dimming ) olayını çok sağlıklı yapamıyor olmasından kaynaklanıyor. Televizyonunun kullanıcısı olmadığım için menüde ne olarak geçiyor bilmiyorum Local Dimming, Bölgesel Karartma, Yerel Karartma olabilir. Çözüm olarak arkadaşlar burada Local Dimming'in düşük seviyeye getirilmesi veya kapatılması olarak öneride bulunmuşlardı. Eğer mümkünse ayarı düşüğe getirip ve tamamen kapatıp ekran görüntülerini atarsanız çözüm ne kadar etkili oluyor düşünen arkadaşlar için fikir vermiş olursunuz.
    hocam ips panel edge led ikilisi bir araya gelince bu sonuç kaçınılmaz ama biz burda siyahları kötü tv almayın diyince kızıyorlar :) çok canınızı sıkıyorsa iade edin derim çünkü ayarla falan düzelecek bir durum değil bu bir nebze belki düzelir ama yine bu beyazlıklar olacak malesef..
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    oledlere daha var hocam hala logo yapışması mavi tonlamalar ledlere göre düşük parlaklık kontrast durumları devam ediyor sırf siyah performansı içinde fhd oled alınmaz..

bu sitede 5200tl eğer alacağınız yerdeki fiyat farkı yazdığınız gibiyse kesinlikle xe9005 modelini alın derim xe8505 4800tl fiyatı dolar çıkınca 5200e gelmiş..

https://www.hepsisony.com/
    SONY CENTER - Türkiye'nin İlk Sony Center Merkezi - Sony Premium Seller - Hepsisony.com
    http://www.hepsisony.com/sony-kd-55xe8505-55-139-cm-4k-android-tv

Verdigin site güvnilirdir inş sıkıntı yoktur değil mi.?

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    alışveriş yapanlar oldu sıkıntı olduğunu duymadım yinede mağazadan görüp almak en mantıklısı
  • okinavci O kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba geç yazıyorum kusura bakmayın..dediğiniz gibi bir ayar bulamadım ancak ayarlardan resim modunda “uzman karanlık oda , uzman parlak oda diye seçenekler var bilinenlerin aksine..ama dediğim olay devam ediyor çok çok aman allah diyecek kadar fark yok..inşallah iade edebilirim veya değişim 55 serisi de aynıysa başka modele geçicem..

Hocam merhaba iade veya değişim için yeterli mi sizce bu görüntüler 3-4 tane de filmlerden video cektim yeterli olur mu acaba?daha 1 ay oldu alalı Teknosadan..bunun 55 ekran olanı da aynımıdır?öyleyse lg nin başka modeline geçmek istiyorum Öneriniz ne olur?55 veya 49.. 49” benim tvden iyiyse üstüne para veririm..çok kötüyse 55” orta şeker bi tv alıcam Öner’iniz ne olur?

Usta Bence bu videoyu izleyin..
    RGBW ve RGB yani standart VA paneli güzelce anlatmışlar..

LG Türkiyeyoutube
    LG RGBW 4K UHD TV’nin Farkı Nedir?
    https://www.youtube.com/watch?v=laYhBEtt8Gg

lg nin hangi modeline geçerseniz geçin o beyazlıklar olacak ips panel olduğu için eğer o beyazlıkları istemiyorsanız va panel modellere bakmanız gerek..tv de bi sorun yok o beyazlıklarla alakalı iade düşünüyorsanız iade almazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: RNNN

lg nin hangi modeline geçerseniz geçin o beyazlıklar olacak ips panel olduğu için eğer o beyazlıkları istemiyorsanız va panel modellere bakmanız gerek..tv de bi sorun yok o beyazlıklarla alakalı iade düşünüyorsanız iade almazlar

LG 49SJ800V kullanan var mı?

Bende 55 inç olan modelinden aldım geçen hafta ışık sızmasından dolayı servise gönderdim değişim onayı geldi aslında cihazdan genel anlamda memnundum ancak siyah ekranlarda biraz sıkıntılı evet 4500 tl civarında ne önerirsiniz yerel 100hz olan ps4 pro için kullanımda

• burakketenci kullanıcısına yanıt
    o fiyata ps4 ün ilacı xe8505 modeli olur
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.