Şimdi Ara

LG 49UB850V 4K nasıldır? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.486
Cevap
51
Favori
265.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar nolur yardımcı olalım şu fakire bu hafta sonu gg hediye çekiylr falan bi 49 ub850 patlatıyom diyorum,izleme mesafem 2,70 m civarı.55 büyük gelir diymi?açıkçası 55lb730v ile bunun arasnda kaldım.4k ağır basıyo tabi ama bilemiyorum.hd-dsmartım ps4 üm ve lghb 1100 mk bluray home theatrım var.ne önerirsiniz?bi de bu 850 lerde lg amblemi led ışık beyaz mı yanıyo sadece amblemmi var meraktan soruyorum bazı modellerinde o lg ışıklı da.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur_bee

Ya arkadaşlar nolur yardımcı olalım şu fakire bu hafta sonu gg hediye çekiylr falan bi 49 ub850 patlatıyom diyorum,izleme mesafem 2,70 m civarı.55 büyük gelir diymi?açıkçası 55lb730v ile bunun arasnda kaldım.4k ağır basıyo tabi ama bilemiyorum.hd-dsmartım ps4 üm ve lghb 1100 mk bluray home theatrım var.ne önerirsiniz?bi de bu 850 lerde lg amblemi led ışık beyaz mı yanıyo sadece amblemmi var meraktan soruyorum bazı modellerinde o lg ışıklı da.

Lglerin lb ve ub hatta baska markalar icinde dizayn olarak en guzeli diyebilecegimiz modeli 49ub850v dir. Ben 3 metreden uzak izliyorum ilk baslarda buyuk geliyordu. Simdide buyuk geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sakiri

quote:

Ya arkadaşlar nolur yardımcı olalım şu fakire bu hafta sonu gg hediye çekiylr falan bi 49 ub850 patlatıyom diyorum,izleme mesafem 2,70 m civarı.55 büyük gelir diymi?açıkçası 55lb730v ile bunun arasnda kaldım.4k ağır basıyo tabi ama bilemiyorum.hd-dsmartım ps4 üm ve lghb 1100 mk bluray home theatrım var.ne önerirsiniz?bi de bu 850 lerde lg amblemi led ışık beyaz mı yanıyo sadece amblemmi var meraktan soruyorum bazı modellerinde o lg ışıklı da.

Lglerin lb ve ub hatta baska markalar icinde dizayn olarak en guzeli diyebilecegimiz modeli 49ub850v dir. Ben 3 metreden uzak izliyorum ilk baslarda buyuk geliyordu. Simdide buyuk geliyor.

LG ışığı yanmiyo dimi ön amblemde?

• quote:

quote:

quote:

LG ışığı yanmiyo dimi ön amblemde?

Hayir ama yananlardan daha guzel duruyor. Kirmizi bir led var. Bekleme isigi deniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan_48

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

dsmart hd ile açılmıyor bu kanal, ses var görüntü yok.

Uydudan yayin yapan 4k astra demo kanalini,
    dreambox800hd+desktopPC+4ktv vasitasiyla acip izleyebiliyorum. Bunu daha once denemistim. Tv karti ilede aciliyor. Fakat ub850v ile acilmiyordu. Yeni yuklenen yazilim ile aciliyormus. Ben denemedim cunku canak antenin ayarlanmasi gerekiyor. Hava soguk canak cevirmek sikintili biraz. No way out yinede tesekkur ederim bilgilendirme icin.

Demekki 4k hevc codec devreye girmiş dahili uydusu 4k destekliyor anlamına mı geliyor bu? Next machina mükemmel görüntü sağlıyor ama çanak değişimi yaptım yinede sinyal almıyor o tpde diğer kanallar var ama 4k test yok.. Düzenleme :hotbirdde ki 4k test ten bahsediyorum..

Canagi cevireyim bakayim balkonda zaten.

Çok iyi olur.. Sonucu merak ettim..

Sonuc olumlu. Resim eklerim.

Vay be... Trt 4k testlerine başlıcak ilerleyen zamanlarda demişti servisteki arkadaş..

Trt 4k test yayini yapiyor. Turksatla ortak.

Yayın varmı peki? caps bekliyoruz :)

LG 49UB850V 4K nasıldır?
    Buyur kardesim.

http://www.directupload.net/file/d/3813/ah6mcdfc_jpg.htm

Lg ub serileri yeni cikan yazilimla hem dahada stabil olmaya hemde 4k uydu yayinini izlemeye imkan sunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakiri -- 21 Kasım 2014; 21:45:38 >

• quote:

Sistemin hazır hangi Lg 4K yı seçeceksin ona karar ver derim.http://www.lg.com/tr/televizyon/lg-55UB950V bu modelde
    Lg beyaz ışık ve harman karbon 2+1 hoparlör sistemi var geçen hafta bazı yerlerde 55 ub 850v ile aynı fiyattı bilginize.

Astra UHD kanal iki resim ekliyorum

LG 49UB850V 4K nasıldır?

LG 49UB850V 4K nasıldır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi West Coast -- 21 Kasım 2014; 23:47:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: West Coast

quote:

Sistemin hazır hangi Lg 4K yı seçeceksin ona karar ver derim.http://www.lg.com/tr/televizyon/lg-55UB950V bu modelde
    Lg beyaz ışık ve harman karbon 2+1 hoparlör sistemi var geçen hafta bazı yerlerde 55 ub 850v ile aynı fiyattı bilginize.

Astra UHD kanal iki resim ekliyorum

LG 49UB850V 4K nasıldır?

LG 49UB850V 4K nasıldır?

Teşekkürler evet müthişti 950v.mediamarktta 4500 e bıraktılar dün ama hanımı ikna edemedim işte

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bir sıkıntım var tv nin tüm ayarlarını dalgınlıkla sıfırladım dahili uydu alıcısını ve merkezi uydu sistemini kullanıyorum türksat ayarlarına göre yapınca doğru düzgün ksanal bulamıyor bana buradan uydu kanal kurulumunu trnsporter ayarlarını söylebilecek kimse varmı.Türksat uydusunu buluyor taramayı yapıyorum ama sadece 20-30 kanal buluyor bir yerde bir hata yapıyorum transporterdan sanırım frekansı değiştirmem lazım ama formlarda kini denediğimde olmuyor kendi kuran varsa paylaşırsa sevinirim.

Bir diğer konuda ekran ayarları gözünüze iyi gelen sizin kullandığınız ekran ayarlarını paylaşırsanız sevinirim tabi ki renkler zevkler kişiden kişiye değişir ama en azından bir fikir verebilir.Çünkü tv nin kendi modları tam istediğimi vermedi biraz ince ayar lazım gibi.

Son konu maç seyrederken çok ciddi bir şikayetim yok haaat bayağı mennunum hd olmayan kanallarda bile güzel görünüyor ekran ancak birşey dikketimi çekti bu sadece maç yayonlarında oluyor sanki çekim yapan kamera kirliymişde az tozlanmış gibi bir görüntü oluyor bazen çok çok dikketli bakınca fark ediliyor sanki parazit v armış frekans ctam otumamış gibi ama adamlar çimenine kadar pırıl pırl arkada bunu tam çözemedim yayından acaba kamera çekimindenmidir tv den midir.Çok rahatsız edici değil görünmüyor bile ama herşeyde kusur bulacağız ya kafama takıldı :)

• Bu tv de el ile kontrol vardı değil mi sanki ben öyle okumuştum bir yerde yanlış hatırlamıyorsam eğer.
  • @aliozturk51 Var fakat kamera bağlamak lazım. Dahili kamera yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi West Coast -- 24 Kasım 2014; 12:45:13 >
  • @deepbluesea Kendi uydu alıcısı biraz karışık manuel kanal arama seçerek Türksat şebeke açık 12380 V SR :30000 FEC 3/4 ekleyip taratın
    tüm kanallar geliyor. Gölgelenme konusu yada dikey bantlama hemen hemen tüm panellerde az yada çok mevcut. Renk ışık vs. ayarlar
    kişiye göre odanın büyüklüğü ışık pozisyonu hepsi ayrı etken en doğrusu kendi zevkinize göre düzenlemek. Ben akşamları maçlar hariç eco modunda yaptığım ayarı kullanıyorum PS3 oyun modunda (kişisel) maçlar ve UHD yayınlar için Canlı modu kullanıyorum Harici cihazla film seyretmek için Sinema modu kullanıyorum. Kısaca tek bir ayarla her şeyi izlemek bana göre mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi West Coast -- 24 Kasım 2014; 12:56:32 >
  • Peki bu full hd uydu alıcıları nasıl ben baktım beğenmedim full hd uydu alıcısı alabilirim gerçi Kablolu tv nasıl bilmiyorum onda kalite iyi olursa gerek kalmaz ama eğer full hd uydu alıcıları işe yarıyorsa onları tercih ederim kullanan var mı aramızda ?

• quote:

Orijinalden alıntı: aliozturk51

Peki bu full hd uydu alıcıları nasıl ben baktım beğenmedim full hd uydu alıcısı alabilirim gerçi Kablolu tv nasıl bilmiyorum onda kalite iyi olursa gerek kalmaz ama eğer full hd uydu alıcıları işe yarıyorsa onları tercih ederim kullanan var mı aramızda ?

Ayrı uydu alıcısı düşünün bence hem daha çeşitli hemde daha çok geliştiricisi bulunan şuan kullandığım next machina 3d modelini çok rahatlıkla önerebilirim.. Mükemmel Set top box..

• quote:

quote:

Peki bu full hd uydu alıcıları nasıl ben baktım beğenmedim full hd uydu alıcısı alabilirim gerçi Kablolu tv nasıl bilmiyorum onda kalite iyi olursa gerek kalmaz ama eğer full hd uydu alıcıları işe yarıyorsa onları tercih ederim kullanan var mı aramızda ?

Ayrı uydu alıcısı düşünün bence hem daha çeşitli hemde daha çok geliştiricisi bulunan şuan kullandığım next machina 3d modelini çok rahatlıkla önerebilirim.. Mükemmel Set top box..

Oguzhan_48 Usta 3d machine suan kullaniyormusun. Eger kullaniyorsan sana göre lg dahili uydu alicisi ile izlenenmi daha iyi yoksa 3d machinemi trye izne gelince bitane alacam alet guzel ozelliklere sahip.

• quote:

quote:

quote:

Oguzhan_48 Usta 3d machine suan kullaniyormusun. Eger kullaniyorsan sana göre lg dahili uydu alicisi ile izlenenmi daha iyi yoksa 3d machinemi trye izne gelince bitane alacam alet guzel ozelliklere sahip.

Dahili uydusundan daha kaliteli görüntüye sahip..bunu net ifade edebilirim. Çok kullanışlı ve sürekli geliştirilen bi uydu cihazı. Her ay güncelleme çıkıyor yeni özellikler eklenip dahada stabil çalışıyor cihaz..

• Türksat 4K demo kanal görüntüleri

LG 49UB850V 4K nasıldır?

LG 49UB850V 4K nasıldır?

LG 49UB850V 4K nasıldır?

• arkadaşlar machina 3d ile kanald hd natgeo hd gibi hd kanallar izleniyo mu ??

eğer izleniyorsa her ay para vermek yerine bunu almak daha mantıklı sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyalBlade -- 25 Kasım 2014; 16:38:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoyalBlade

arkadaşlar machina 3d ile kanald hd natgeo hd gibi hd kanallar izleniyo mu ??

eğer izleniyorsa her ay para vermek yerine bunu almak daha mantıklı sanki

kanal d hd turksatta ücretli yayına geçti dsmart olmadan izlemek mümkün değil. hotbirdden tüm belgeel kanalların hdlerini server ile izliyorum ancak kiminde altyazı var kiminde yok araştırman lazım. bis paketindeki çoğu kanal tr dublajlı zaten animaux , escales vs.. machina ile 1080 (P) gerçek hd yayını izleyebilirsiniz
  • machinayı incelemeye başladım.

cevabınız için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoyalBlade

machinayı incelemeye başladım.

cevabınız için teşekkürler

Ben iki modelini kullanıyorum Next Machina 3D (çift tuner) ve Next Machina 3D super Her iki modelin
    görüntü kalitesi kanal geçiş hızı aynı donanım farkları var örnek HDMI 1.4 super in farkı vs.
    tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.