Şimdi Ara

LG 49UB850V 4K nasıldır? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.486
Cevap
51
Favori
265.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Televizyonu alayım buna da bir araştırma yapacağım en sevmediğim özelliğim çok zor karar vermek uydu alıcısında da bunu yapacağım heral :) bu arada bunun fiyatı ne öyle ya bir uydu alıcısına o kadar para çok değil mi 500 tl Nirvana ya mı ulaşıyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bilgilendirme icin tesekkurler hdmi farki oldugunu bilmiyodum. Yanliz hem machina hemde server uyeligi bana da biraz pahali gibi geldi.

• İnternet fiyatlarına takılmamak lazım piyasadan daha iyi fiyata bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoyalBlade

Hocam bilgilendirme icin tesekkurler hdmi farki oldugunu bilmiyodum. Yanliz hem machina hemde server uyeligi bana da biraz pahali gibi geldi.

cihaz parasının hakkını veriyor.. ben avrupa maçlarını izlemek için server açtırdım.. devamda ederim açtırmaya bitince zaten parasız bişey izlenmiyo malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliozturk51

Televizyonu alayım buna da bir araştırma yapacağım en sevmediğim özelliğim çok zor karar vermek uydu alıcısında da bunu yapacağım heral :) bu arada bunun fiyatı ne öyle ya bir uydu alıcısına o kadar para çok değil mi 500 tl Nirvana ya mı ulaşıyor :)

1000 euro veren var. Dreambox kullansaydin ne demek istedigimi anlardin.

• West Coast :

Bu hafta sonu tv yi aldıktan sonra uydu alıcısına yönelcem tekrar iyi fiyatlı bişeler bulabilirsem machina aklımda

oguzhan_48:

Aynen öyle herşey para olmuş, normal kanalların hd sini izlemek için bile para veriyoruz şaka gibi gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoyalBlade

West Coast :

Bu hafta sonu tv yi aldıktan sonra uydu alıcısına yönelcem tekrar iyi fiyatlı bişeler bulabilirsem machina aklımda

oguzhan_48:

Aynen öyle herşey para olmuş, normal kanalların hd sini izlemek için bile para veriyoruz şaka gibi gerçekten

Malesef günümüz şartlarında durum böyle.. Bence f/p ürün istiyorsanız kesinlikle Machina öneriyorum vu+lara binlerce lira vermek çok saçma çok ucuz bişeylerde kaliteli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Oğuzhan_ -- 26 Kasım 2014; 20:34:07 >

• Hocam dediğiniz gibi çok ucuza kaçmadan fiyat performans olarak kaliteli bir ürün almayı planlıyorum. gördüğüm kadarıyla machina genel olarak tatmin edici seviyelerde ve almaya değer bi ürün gibi duruyor.

şuan için tv öncelikli hedefim ardından uydu alıcıları ile tivibu digitürk vb. alanları incelemeye başlicam.artık hangisi daha fazla cezbederse ona yönelcem
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakiri

quote:

Orijinalden alıntı: aliozturk51

Televizyonu alayım buna da bir araştırma yapacağım en sevmediğim özelliğim çok zor karar vermek uydu alıcısında da bunu yapacağım heral :) bu arada bunun fiyatı ne öyle ya bir uydu alıcısına o kadar para çok değil mi 500 tl Nirvana ya mı ulaşıyor :)

1000 euro veren var. Dreambox kullansaydin ne demek istedigimi anlardin.

Cahillik diz boyu bende dream box ne bilmiyorum bir netten araştırayım ama ben uydu alıcısına onu verirsem kırk yıl aklım o parada kalır çok pahalı geldi çalışsam ayrı tabi para varsa sorun olmaz ama Öğrenciye fazla o uydu alıcısı televizyondan sonra anca taksiti biter öyle alırım ama makine çok kaliteli inceledim @West Coast değer o paraya bu bir gerçek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliozturk51 -- 27 Kasım 2014; 8:19:55 >

• http://www.youtube.com/watch?v=upFC_E8NKoo

bu videoyu izledim kayıt yapan arkadaş resmen ekranın içinde gözüküyor....

bu kadar yansıma normalmi...?
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeee

http://www.youtube.com/watch?v=upFC_E8NKoo

yatak odasından dolayı yansıma yapıyo sanırım :D bende ilerde yatak odasına koycam :D şaka biyana bu yansıma normal değil bu kadar yansıma yapmıyor ekran bunu görünce bende şaşırdım açıkçası.. ekrana film vs artı bişeymi çekti acaba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan_48

quote:

yatak odasından dolayı yansıma yapıyo sanırım :D bende ilerde yatak odasına koycam :D şaka biyana bu yansıma normal değil bu kadar yansıma yapmıyor ekran bunu görünce bende şaşırdım açıkçası.. ekrana film vs artı bişeymi çekti acaba :)

http://www.youtube.com/watch?v=wxNL20rqQNI

buradada farklı bir kayıt var....

şaşırdım kaldım üstelik fiyatıda mediamarkt ta 3000 e inmişti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeee -- 28 Kasım 2014; 10:43:48 >

• quote:

quote:

quote:

3000 tlyi şimdi gördüm ve şaşkınlığım 2 kat arttı. kesinlikle teşhir ürün olduğunu düşünüyorum.. şöyle söyliyim bu cihaz yansıma yapmıyor kesinlikle..

• quote:

quote:

quote:

quote:

3000 tlyi şimdi gördüm ve şaşkınlığım 2 kat arttı. kesinlikle teşhir ürün olduğunu düşünüyorum.. şöyle söyliyim bu cihaz yansıma yapmıyor kesinlikle..

yerinde inceleyip karar vermek lazım...

bu arada herkezin efsane dediği 46h7000 den de bende memnun kalmamıştım...

o yüzden böyle şeylere pek şaşırmamalı....

• ben de şimdi gördüm mediamarktta 2999 tl diyor. aralıkta 2800e kadar iner diyordum ama teşhir ürün mü değil mi mağazadan da aynı fiyata mı belli değil.
  • Black friday kampanyasına dahil etmişler. Fiyat bir süre için media markt da böyle olacak. Teşhir olduğunu düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cherokee

Black friday kampanyasına dahil etmişler. Fiyat bir süre için media markt da böyle olacak. Teşhir olduğunu düşünmüyorum.

yok friday sadece cuma yani bugun.. evet.. pink friday felan var msjlar geldi şimdi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cherokee

Black friday kampanyasına dahil etmişler. Fiyat bir süre için media markt da böyle olacak. Teşhir olduğunu düşünmüyorum.

yok friday sadece cuma yani bugun.. evet.. pink friday felan var msjlar geldi şimdi.

Evet. Bende haziran gibi tv alacağım. Artık son kararım bu tv. 2015 lere gücümüz yetmez gibi geliyor. 50/100hz olayını göz ardı edip bunu alacağım. Sanırım o tarihlerde her halükarda 3000 in altına alabiliriz diye düşünüyorum.
  • Bu seride local dimming çok problemli imiş.. Yabancı forumlarda baya şikayet var. Güncellemelerle bir takım iyileştirmeler oldu sanırım ama tam çözüm bulunamadı. Yapısı gereği de bulunamayacak heralde. Şu an mediamarkta 3000tl ancak mağazaya giden birisi nakit ödeyerek 2800e almış. Bende bugün şansımı denemeye karar verdim bakaşlım olursa alacağım sanırım. Kusursuz tv leri almak istersek minimum 5000tl yi gözden çıakrmak gerekiyor ki onlarda kusursuz değil. En iyisi kafanıza uyanı almak nasılsa alınca kıyaslayamayacağınız için gözünüze batmayacak
  • Arkadaşlar bu modelin tam olarak panel hızını bilen var mı?50 mi 100 mü kafa 1 milyon oldu.ben 50 biliyodum ama bugün teknosada ki eleman 100 dedi.şaştım kaldım.bu model ile philipsin yeni çıkardığı pus7909 android tvye daldım bugün.inanılmaz görüntü kalitesi var oanel 100 hz.özellikleri de fena değil.napsam bilemedim :((

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.