Şimdi Ara

LG 49UB850V 4K nasıldır? (214. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.486
Cevap
51
Favori
265.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LG 49UB850V televizyonda bazı internet sitelerinden dual tr-eng film indirip usb üzerinden açıp izlediğimde kendiliğinden film ingilizce oluyor sonra tekrar türkçeye dönüyor bu izlezken kendiliğinden bi kaç kez yapıyor televizyon.
    Televizyonun kendi film izleme programının içindeki ses seçenekleri bunu çözmüyor. Bu sorunun çözümü tv de usb üzerinden harici film oynatma programıylamı çözülür yada başka çözüm yolu varmı . Bu tv yi kulllanan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum
  • Beta yazılım garantiyi bozar mı diye lg müşteri temsilcisine canlı destek hattından yazıştım, bilgi düzeyi beni pek tatmin etmese de , bana garantinin bozulacağını söyledi. Destek servisi ile aramda tam olarak şöyle bir diyalog geçti, takdir sizin.

LG Destek: Merhaba, Ali bey . Size nasıl yardımcı olabilirim?
    Ali bey : Günaydın hayırlı sabahlar benim 49ub850v tv var üzerinde 05.00.70 yazılımı yüklü ama bu yazılmdan sonra 05.00.75 / 05.00.80 / 05.05.00 ve 05.05.01 beta yazılımları yayınlandı bu yazılımlar resmi yazılım olarak ne zaman yayınlanacak acaba?
    LG Destek: Sistemde bekleyen diğer müsterilerimize hizmet vermek icin görüsmeyi sonlandırmak durumundayız. Yardımcı olmamızı istediğiniz farklı bir konu varmıdır?
    Ali bey : Beta yazılım yüklemek garantiyi bozar mı
    LG Destek: Cihazın son yazılım sürümü 05.00.70dir .
    LG Destek: Farklı bir yazılım yüklenememektedir.
    Ali bey : Beta yazılım yüklemek mümkündür. Bu işlem garantiyi bozar mı
    LG Destek: Farklı yazılım yüklemek cihazı garanti dışı bırakmaktadır.
    Ali bey : Teşekkür ederim.
    LG Destek: Biz tesekkur ederız .görüşme sonunda “son” yazan lınkımıze basarak yer alan anketimize memnuniyet ya da şikayetlerinizi bildirmenizi rica ederiz iyi günler dileriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende UF950V için LGE İngiltere Mart 2016 da 04.00.85 resmi yazılımı verildi.
    Haziran ayına geldik bizde tık yok Kasım 2015 04.00.35 devam Geçenlerde yazılı şikayette bulundum Sitenizde
    yayınladığınız eğitim videoları flash eklentisi istiyor sattığınız paneller html destekliyor açılmıyor.
    ne zaman sitenizde düzenlemeye gideceksiniz sorusunu soralı sekiz ay oldu aceleye gerek yok
    Biz ülkemizde alıştık zaten verilenle idare etmeyi Neticede destek sadece köstek oluyor tavsiyem en yakın servis ile
    iyi kontak kurmak daha hayırlı oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: hakmen274

05.05.01 yaziimi gelmiş.En son güncellemeden daha kararlı.Yukleminizi tavsiye ediyorum...

LG nin en son yazılımı olan 05.00.75 deyim. 05.05.01 ile ilgili neler söyleyebilirsiniz. yazarsanız sevinirim.alıntı: hakmen274

05.05.01 yaziimi gelmiş.En son güncellemeden daha kararlı.Yukleminizi tavsiye ediyorum...

LG nin en son yazılımı olan 05.00.75 deyim. 05.05.01 ile ilgili neler söyleyebilirsiniz. yazarsanız sevinirim.
  • D smart icin sirali guncel kanal listesi olan var mi.
  • LG UB 850 V uhd tv ye Ttr 4k'nın yeni frekansı 12615 H 12500 DVBS2 olarak girdim, sinyal geldi, tarama yapıyorum sıfır kanal olarak çıkıyor, bu sorunu yaşayan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerballi61

LG UB 850 V uhd tv ye Ttr 4k'nın yeni frekansı 12615 H 12500 DVBS2 olarak girdim, sinyal geldi, tarama yapıyorum sıfır kanal olarak çıkıyor, bu sorunu yaşayan varmı

Senin sayende trt4k yeni frekansindan haberdar olduk. Avrupada trt4k yayini yoktu. Transporder listesine ekle manuel aramada arat hepsi bu.

• Arkadaşlar birisi lütfen adım adım trt 4k nasıl eklenir anlatabilir mi? Televizyonum son sürümde. Euro 2016 başlıyor 4k maçları kaçırmak istemiyorum allah rızası için yardımcı olun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • canboca kullanıcısına yanıt
    Menü>Kanal Ayarlama>Tp Düzenle>Türksat seç>+tuşu ile yeni tp ekle (12616 H 12500 S2) kaydet ve geri çık
    Manuel kanal eklemeye gir yazdığın tp yi bul ve tara 1 kanal bulundu ibaresini görünce işlem tamam rast gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canboca

Arkadaşlar birisi lütfen adım adım trt 4k nasıl eklenir anlatabilir mi? Televizyonum son sürümde. Euro 2016 başlıyor 4k maçları kaçırmak istemiyorum allah rızası için yardımcı olun.

https://www.youtube.com/watch?v=qkL0tzMCDQY sadece videoyu izleyerek yeni frekansı gir tamamdır.
  • West Coast kullanıcısına yanıt
    Bende de uf950 var, kutusundan hiç çıkartmadım. webos 2.0 gelmedi galiba donanımsal yetersizlikten, şuan 1,4 mü kullanılıyor? Görüntüsü falan nasıl? Hız konusunda baş ağrıtıyor mu?

Düzeltme: Pardon yahu, benimki UB950 imiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matmma -- 7 Haziran 2016; 11:45:16 >
  • herkese iyi forumlar 49ub850v kulanıcısıyım sadece trt 4k yayını izlerken sol alt kosenin az ustunde uzunluğu 3cm eni 1.5 cm leke gorunuyor siyah ekrandada aynı garantisi
    mevcut servis cagırayımmı yapmamı istediğiniz test varmı anlayan bilen anlayan ricam yardıma ihtiyacım var simdiden tesekurler saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiryaki1 -- 8 Haziran 2016; 4:47:22 >

• Hayırlı olsun UF950V WebOS2 zaten sorun yok Yılın son çeğreği gibi WebOS3 benzeri özelliklere kavuşacağı yeni yazılım verilir.
    UB950 WebOS 1.4 kaliteli panel ve kullanımı sorunsuz kullanmaya başladığınızda internet bağlantısı varsa yazılımını otomatik günceller (05.00.70)
    istersen sonraki test yazılımlarını yüklersin örn. (05.05.01) gibi.
  • tiryaki1 kullanıcısına yanıt
    Panel ile ilgili sıkıntı varsa tüm kanallarda kendini gösterir tek bir kanalda değil resimler doğru bilgi vermiyor flash kullanmadan karanlık ortamda çekmen doğru olanı.
    Paneli ışık.renk.kontrast ayarılarını yaptınmı yoksa canlı mod ilemi izliyorsun ? bir sayfa geride verdiğim paternler ile expert1 mod da verilen parametreleri yakalamaya çalış
    birde o şekilde bak. Işık 100 kontrast 100 renk 70 netlik 30 doğru ayarlar değil.
  • Sagolasin cevap yazdigin icin aksam uygulayip deniyeyim yazarim saygilar

• quote:

Orijinalden alıntı: tiryaki1

Sagolasin cevap yazdigin icin aksam uygulayip deniyeyim yazarim saygilar

TRT4K YAYINDA ayni seyi bende gördüm. Panelle alakasi yok.

• Suan problem yok kaybolmus tuhaf olay
    Yayindan kaynakli cevap yazan ustatlarimdan allahrazi olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: tiryaki1

Suan problem yok kaybolmus tuhaf olay
    Yayindan kaynakli cevap yazan ustatlarimdan allahrazi olsun

O tip seyleri görmek istemiyorsaniz ekran boyutunu 16.9 yapin. Yalnizca tarayi secince bu tip hatalar oluyor.

• An itibariyle LG sitesinde 05.05.01 resmi güncellemesi yayınlanmıştır, bilginize...

• LG TÜRKİYE sitesindeki 05.05.01 ile rus sitesindeki 05.05.01 arasında boyut/mb farkı var.Neden olduğunu çözemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakmen274 -- 11 Haziran 2016; 21:10:57 >
  • 
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.