Şimdi Ara

LG 49UB850V 4K nasıldır? (215. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.486
Cevap
51
Favori
265.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tvden güncellemeye bastım güncelleme bulamadı. İlla kendimiz usb ilemi güncellememiz lazım yoksa tvye gelirmi?
  • usb den tv ye kanalları atamıyorum bunun nedeni ne olabilir... chansortta düzenleme yapıp usb ye kaydettim usb tv ye takıp kanal ayarlama bölümünden usb-tv aktarma seçiyorum evet diyorum 10 dk bekliyorum tık yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakmen274

LG TÜRKİYE sitesindeki 05.05.01 ile rus sitesindeki 05.05.01 arasında boyut/mb farkı var.Neden olduğunu çözemedim.

Başka bir forum sitesinde yapılan açıklamayı aktarıyorum: "Daha önce verilen beta 05.05.01 616000k yeni verilen 05.05.01 642360k ile dosya boyutu farklı ilk betayı yüklemeyenler LGE TR sitesinden güncelleme yapsınlar." diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG 49UB850V televizyonda bazı internet sitelerinden dual tr-eng film indirip usb üzerinden açıp izlediğimde kendiliğinden film ingilizce oluyor sonra tekrar türkçeye dönüyor bu izlezken kendiliğinden bi kaç kez yapıyor televizyon.
    Televizyonun kendi film izleme programının içindeki ses seçenekleri bunu çözmüyor. Bu sorunun çözümü tv de usb üzerinden harici film oynatma programıylamı çözülür yada başka çözüm yolu varmı . Bu tv yi kulllanan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum
  • arkadaşlar bugün filbox cam modül kullanmaya başladım. tv yi başlangıç ayarlarına sıfırlayıp uydu ayarlarından filbox seçiyorum. filbox platformuna özel şifreli 21 kanalı bulup diğer turksat kanallarını bulmuyor. bu sorunu nasıl aşabilirim? yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muteeddib

quote:

Orijinalden alıntı: hakmen274

LG TÜRKİYE sitesindeki 05.05.01 ile rus sitesindeki 05.05.01 arasında boyut/mb farkı var.Neden olduğunu çözemedim.

Başka bir forum sitesinde yapılan açıklamayı aktarıyorum: "Daha önce verilen beta 05.05.01 616000k yeni verilen 05.05.01 642360k ile dosya boyutu farklı ilk betayı yüklemeyenler LGE TR sitesinden güncelleme yapsınlar." diyor.

Yanit için teşekkür ederim.Ben ilkini de yüklemiştim.Sonradan downgrade yapıp yanlış hatırlamıyorsam 4.36.32 surumune döndüm.Tekrar yeni 05.05.01 i yukledim.İnanin geçmiş surume dönünce tv de bir rahatlama oldu.Bosuna güncelleme yapıyoruz diye aklımdan geçmedi değil.

• dr_enver D kullanıcısına yanıt
    Turksat'ı seçersen hepsini bulur.
  • element11 E kullanıcısına yanıt
    sonradan buldum teşekkürler
  • İnternet üzerinden NSU güncellemesi verilmiştir. (05.05.01 için)
  • http://webos-forums.ru/topic3865.html 05.05.15 sürümü yayınlanmıştır.
  • Arkadaslar bu trt 4k yayinini nasil ekleyecem otomatik taratmada cikmadi maclari izlemek istiyorum d-samrt modul var

• quote:

Orijinalden alıntı: kutillo

Arkadaslar bu trt 4k yayinini nasil ekleyecem otomatik taratmada cikmadi maclari izlemek istiyorum d-samrt modul var

Transporder düzenleye girip frekans bilgilerini eklemelisiniz. Daha sonra manuel taramada trt4k frekansinin üzerine gelip arama yapmalisiniz. Ag arama kapali olsun.

• Bu tv lerde virüs bulaşma ihtimali var mı
    Ben usb de hiç önemsemeden her usb yi takıyorum yada internet sitelerinden bulaşma riski var mı

• Bu tv yi uzun süredir kullanıyordum ama evde internet olmadığından webos a iş düşmüyor du
    Şimdi sormak istediğim bir kaç şey var
    İnternetten onlıne hd dizi izleyebileceğimiz reklamlarla tv de insanı bunaltmayacak site var mı
    Hatta dizi film için hiç sayfa sayfa dolaşmaya gerek kalmadan direk film dizi uygulaması yok mu (ücretsiz olmalı)
    Uygulamalar kısmında bir sürü şey var ama önerdiğiniz işe yarar dediğiniz uygulamalar neler

• quote:

Orijinalden alıntı: suskun4449

Bu tv yi uzun süredir kullanıyordum ama evde internet olmadığından webos a iş düşmüyor du
    Şimdi sormak istediğim bir kaç şey var
    İnternetten onlıne hd dizi izleyebileceğimiz reklamlarla tv de insanı bunaltmayacak site var mı
    Hatta dizi film için hiç sayfa sayfa dolaşmaya gerek kalmadan direk film dizi uygulaması yok mu (ücretsiz olmalı)
    Uygulamalar kısmında bir sürü şey var ama önerdiğiniz işe yarar dediğiniz uygulamalar neler

http://www.mkvod.info/mkvod/index.php
    Yukarıdaki siteden mkvod uygulamasını indir. Tam senin istediğin gibi. Siteyi biraz incelersen ne yapman gerektiği adım adım yazılmış. Bu uygulamada binlerce (günceller de dahil) film, dizi mevcut.

• Muteeddib M kullanıcısına yanıt
    Epey karışık görünüyor ama uğraşıcam inşallah hallederim
    Sağol

Denilen işlemleri yaptım mac adresini yazıp mail atın demişti en son onu da yaptım bekliyorum.
    Bu işlem onay aldıktan sonra hiç bişey yapmayacakmıyım aç tv yi aç uygulamayı izle mi okadar basit ise çok çok sağol

• quote:

Denilen işlemleri yaptım mac adresini yazıp mail atın demişti en son onu da yaptım bekliyorum.
    Bu işlem onay aldıktan sonra hiç bişey yapmayacakmıyım aç tv yi aç uygulamayı izle mi okadar basit ise çok çok sağol

Tv den kullancı hesabını girmelisin, bir de tv deki dns ayarlarını da değişmeyi unutma, mac adresini indirdiğin klasörde belirtilen yere de yazdıysan evet, yapman gereken tek şey mac adresinin onaylanması. Sonra tüm filmleri reklamsız ve istediğin kalitede izleyebilirsin.

Halloldu yardımın ve önerin için sağol çok işime yarayacak bu

• quote:

Halloldu yardımın ve önerin için sağol çok işime yarayacak bu

Güle güle kullan.

• 
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.