Şimdi Ara

LG 49UF6807 4K TV Hakkında Bilgi ve Tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
11.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ikisini karşılaştırdığımda özellikleri %99 aynı. 68 de kasa slim, 64 standart kasa. Ama mağazayla görüştüğümde 68 de görüntü bir çıta daha yüksek dedi. Benim alacağım mağazada ikisinin arasında 50 TL fiyat farkı vardı bende 68 olanı aldım. Sonuçta bir üst modeli. n11 de 2500 TL %25 indirim çekiyle 2250 TL ye satın aldım. n11 de daha uygun fiyat bulmak mümkün. Ben 150-200 TL fazla verdim İstanbul içinde lg bayisinden aldım kargoyla hiç uğraşmadım. Bayi kendi getirdi ve kurulumunu yaptı. @selimagc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bugun aldım 6807 modelini magazada incelemelerim sonunda dediginiz gibi kasa farkı var görüntüdede farkedilmeyecek kadar fark oldugunu söylediler alacaklara da şimdiden hayırlı olsun arada fark çok yoksa 6407 yerine 6807 tercih edilmeli. @Tatangaa arkdaşımız zaten fiyetlara göre bilgi vermiş.
  • Beyler telefonla tv yi wifi üzerinden eşleştirebiliyozmu?
  • Ürün dün kargodan ulaştı, bugün kurulum yapılacak, hatta şu sıralarda yapılıyor olabilir. İyice inceleyip deneyimledikten sonra bu TV hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler olursa düşüncelerimi paylaşabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimagc

Bende bugun aldım 6807 modelini magazada incelemelerim sonunda dediginiz gibi kasa farkı var görüntüdede farkedilmeyecek kadar fark oldugunu söylediler alacaklara da şimdiden hayırlı olsun arada fark çok yoksa 6407 yerine 6807 tercih edilmeli. @Tatangaa arkdaşımız zaten fiyetlara göre bilgi vermiş.

öncelikjle hayırlı olsun bende 6807 siparişi verdim.. ilk izlenimleriniz nasıl biraz bilgi verir misiniz size zahmet?
  • 46UF6807 benim içi gayet yeterli ve güzel bir tv.

- Dün akşam çok detaylı inceleyemedim ama standart gelen kanal listesinde görünürde değişiklik yapma imkanı yok sanırım bu kötü bir özellik. Eğer bir yöntemi varsa daha detaylı işlemler gerektiriyor olsa gerek çünkü öyle görünürde basit bir taşıma seçeneği göremedim.
    - Duvar aparatı, sihirli kumanda ve HDMI Kablosu gibi aksesuarları bi çok tv de olduğu gib ayrıca almak gerekiyor. Ancak sihirli kumanda ya çok gerek varmı bilmiyorum. Usb den bağladığım wireless mouse ve klavye yi tanıdı ve rahatlıkla kullanılıyor.
    - LG nin uygulama seçenekleri az ve yetersi gibi görünüyor. Ben çok ihtiyaç duymuyorum öyle şeylere ama önemseyenler için olumsuz bir durum.

Kanal geçişleri fena değil yavaş denilmez pek, idare ediyor. WebOs İşletim sistemini de önceki sürümlere göre biraz daha hızlandırmışlar.
    + 4K görüntü kalitesi ise gerçekten müthiş, youtube dan 4K video izlerken özellikle de istanbul temalı 4K videolar
    çok güzel, parasını hakediyor.
    + Ayrıca youtube dan çok hızlı ve takılmadan 4K videolar bile standart wifi modemlerle bile izleniyor.
    Yani ben beğendim, güzel tv, tavsiye ederim açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersengultepe -- 27 Ocak 2016; 12:33:39 >

• ersengultepe kullanıcısına yanıt
    "+ Ayrıca youtube dan çok hızlı ve takılmadan 4K videolar bile standart wifi modemlerle bile izleniyor.
    Yani ben beğendim, güzel tv, tavsiye ederim açıkçası. "

demişsiniz.
    Yetersiz Bellek uyarısı veriyor mu?
    Bu tv nin dahili hafızası yok sonuçta..
    Online olarak film izlediniz mi?

• Online olarak film de izledim ve izlemeye devam ediyorum, yetersiz bellek vb. bir hata almadım hocam. 1 aydan fazladır kullanıyorum. Ayrıca 6 ay ücretsiz digiturk ve 1 ay tivibu hediye verdiler. Ordaki film ve maçlarıda internet üzerinden rahatlıkla izleyebiliyorum. hiç bir bellek hatası vb. almadım. İnternete bağlanma ile ilgili olarak tv den otomatik ip al seçili iken sürekli bağlanmakta sıkıntı çıkıyordu. TV den manuel ip verince şimdi o sorun da kalmadı. TRT 4K kanalında fenerbahçe maçları ve arsenal-barcelona maçlarını izledim gerçekten güzel. Hatta barcelona maçını kaydettim harici harddiske kayıtta da sıkıntı çıkmıyor. imkan olursa youtube a yüklemeye çalışacam en azından golleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersengultepe -- 26 Şubat 2016; 9:34:12 >
  • Çok sağol abi çok faydalı oldu verdiğin bilgiler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ersengultepe

Online olarak film de izledim ve izlemeye devam ediyorum, yetersiz bellek vb. bir hata almadım hocam. 1 aydan fazladır kullanıyorum. Ayrıca 6 ay ücretsiz digiturk ve 1 ay tivibu hediye verdiler. Ordaki film ve maçlarıda internet üzerinden rahatlıkla izleyebiliyorum. hiç bir bellek hatası vb. almadım. İnternete bağlanma ile ilgili olarak tv den otomatik ip al seçili iken sürekli bağlanmakta sıkıntı çıkıyordu. TV den manuel ip verince şimdi o sorun da kalmadı. TRT 4K kanalında fenerbahçe maçları ve arsenal-barcelona maçlarını izledim gerçekten güzel. Hatta barcelona maçını kaydettim harici harddiske kayıtta da sıkıntı çıkmıyor. imkan olursa youtube a yüklemeye çalışacam en azından golleri.

Üstad tekrardan sorayım. 49uf6807 yi alma niyetim var. Genel olarak memnuniyetinizi dile getirmişsiniz. şuanda bu TV'yi 2300 tl bandında alabiliyorum. Minimum çözünürlüğü 1080p olan filmler izlemek ve zaman zaman da tv izlemek için alacağım tv yi..Bugune kadar herhangi bir olumsuzluğunu gördünüz mü ? ya da bu fiyat bandına şunu alsaydım daha iyiymiş diye düşündünüz mü ?

Şimdiden teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhan1500

quote:

Online olarak film de izledim ve izlemeye devam ediyorum, yetersiz bellek vb. bir hata almadım hocam. 1 aydan fazladır kullanıyorum. Ayrıca 6 ay ücretsiz digiturk ve 1 ay tivibu hediye verdiler. Ordaki film ve maçlarıda internet üzerinden rahatlıkla izleyebiliyorum. hiç bir bellek hatası vb. almadım. İnternete bağlanma ile ilgili olarak tv den otomatik ip al seçili iken sürekli bağlanmakta sıkıntı çıkıyordu. TV den manuel ip verince şimdi o sorun da kalmadı. TRT 4K kanalında fenerbahçe maçları ve arsenal-barcelona maçlarını izledim gerçekten güzel. Hatta barcelona maçını kaydettim harici harddiske kayıtta da sıkıntı çıkmıyor. imkan olursa youtube a yüklemeye çalışacam en azından golleri.

Üstad tekrardan sorayım. 49uf6807 yi alma niyetim var. Genel olarak memnuniyetinizi dile getirmişsiniz. şuanda bu TV'yi 2300 tl bandında alabiliyorum. Minimum çözünürlüğü 1080p olan filmler izlemek ve zaman zaman da tv izlemek için alacağım tv yi..Bugune kadar herhangi bir olumsuzluğunu gördünüz mü ? ya da bu fiyat bandına şunu alsaydım daha iyiymiş diye düşündünüz mü ?

Şimdiden teşekkürler..

Kusura bakmayın şimdi gördüm mesajınızı, çok sık girmiyorum buraya. Sorunuza gelirsek online olarak mesela mr. robot isimli 10 bölümlük dizinin tamamını izledim tv den. Ayrıca youtube dan da uzun süreli videolar izledim ve yetersiz bellek hatası almadım. Ancak tv den web sayfalarını gezerken yetersiz bellek hatası aldım, tv den web te gezinmek çok konforlu değil zaten o özelliği de neredeyse hiç kullanmadığımdan sorun etmiyorum. Görüntü kalitesi gayet güzel ve yeterli, işlemcisinin performansı ekran geçişleri açısından tatmin edici. Ayrıca LG Plus uygulamasını herhangi bir marka akıllı telefona indirip kumanda olarak kullanmakta ayrı güzel.

Eksileri :
    Aklıma gelen eksiklikler ise flash desteği yok, lisans sorunu nedeniyle diye duymuştum bir arkadaştan ama tam olarak sebebini bilmiyorum. Hala flash tabanlı video yayınlayan film sitelerinde film izlemek mümkün olmuyor o nedenle ama bu tür siteler artık azlınlıkta.

bir de tv den yaptığınız görüntü kaydını pc de izleme imkanı yok. belki bu tür tv lerin hepsinde böyledir bu durum bilmiyorum ama kaydettiğiniz görüntüyü kendine göre farklı bir formatta kaydediyor ve yine sadece tv de izleyebiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersengultepe -- 24 Mayıs 2016; 10:54:52 >

• ersengultepe kullanıcısına yanıt
    TV de izlediğimiz görüntüyü nasıl kaydediyor ? hangi menüden?
    Ve HD bir görüntüde maksimum kayıt süresi ne kadar ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gokhan1500

quote:

Şimdiden teşekkürler..

Kusura bakmayın şimdi gördüm mesajınızı, çok sık girmiyorum buraya. Sorunuza gelirsek online olarak mesela mr. robot isimli 10 bölümlük dizinin tamamını izledim tv den. Ayrıca youtube dan da uzun süreli videolar izledim ve yetersiz bellek hatası almadım. Ancak tv den web sayfalarını gezerken yetersiz bellek hatası aldım, tv den web te gezinmek çok konforlu değil zaten o özelliği de neredeyse hiç kullanmadığımdan sorun etmiyorum. Görüntü kalitesi gayet güzel ve yeterli, işlemcisinin performansı ekran geçişleri açısından tatmin edici. Ayrıca LG Plus uygulamasını herhangi bir marka akıllı telefona indirip kumanda olarak kullanmakta ayrı güzel.

Eksileri :
    Aklıma gelen eksiklikler ise flash desteği yok, lisans sorunu nedeniyle diye duymuştum bir arkadaştan ama tam olarak sebebini bilmiyorum. Hala flash tabanlı video yayınlayan film sitelerinde film izlemek mümkün olmuyor o nedenle ama bu tür siteler artık azlınlıkta.

bir de tv den yaptığınız görüntü kaydını pc de izleme imkanı yok. belki bu tür tv lerin hepsinde böyledir bu durum bilmiyorum ama kaydettiğiniz görüntüyü kendine göre farklı bir formatta kaydediyor ve yine sadece tv de izleyebiliyorsunuz.

Teşekkür ederim.

• ofamof kullanıcısına yanıt
    OK tuşuna basınca çıkan simgelerden kırmızı olan kayıt için olanı. Harici HDD bağlamanız gerekiyor. Bir maçı başından sonuna kadar kaydedebildim. Kayıt süresi HDD kapasitesiyle ilgili olsa gerek.
  • quote:

OK tuşuna basınca çıkan simgelerden kırmızı olan kayıt için olanı. Harici HDD bağlamanız gerekiyor. Bir maçı başından sonuna kadar kaydedebildim. Kayıt süresi HDD kapasitesiyle ilgili olsa gerek.

Teşekkür ederim

• arkadaşlar migros kampanyasından 2100 tl ye yaşlı anne babam için 49uf6807 aldım. lg internet sitesinden son guncellemenin 2015 sonunda geldiği ve 1 yıldır guncelleme almadıgını öğrendim.evde internet yok bunu dosyay atıp calıstıracağım fakat. 2014 model 50lb670 lg tv im bile 5 gün önce güncellme almışken.neden bu model almıyor. görüntü için ne tavsiye edersiniz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.