Şimdi Ara

LG 49UF8507 4K Nasıldır? (272. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.100
Cevap
70
Favori
353.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Dikkate alcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quaresma81 Q kullanıcısına yanıt
    LG uygulamalardan bir şey kurabilmen için ilk önce ayarlar menüsünden yeni lg hesabı oluşturman gerekiyor bu adımı tamamla ondan sonra ücretsiz uygulamaları direk kuraiblirsin
  • jazzer kardeşim, tv de lg hesabım kurulu zaten, ben tv 1 senedir kullanıyorum, fakat Xplay uygulamasını açmak için kullanıcı adı yerine lg oturum açtığımız mail ve şifresi ile mi giriş yapıcaz? sen nasıl yaptın? Xplay uygulamasından ücretsiz film izleyebilecekmiyiz? biraz açıklarmısın? teşekkürler...
  • Arkadaşlar merhaba,
    Bu yeni güncellemeyi benim tv görmüyor. Sebebi nedir acaba DNS değiştirmiştim ondan dolayı olabilir mi ?
    Benim gibi güncelleme alamayan arkadaşlar varmı ?
  • hsnrbl H kullanıcısına yanıt
    Bende de görmüyor
  • aliozturk51 kullanıcısına yanıt
    Güzel olur smartı da çok stabil olur Ama fiyatı fena olur :)

Bu tv işine artık iyi bir firmanın el atması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arasira -- 19 Haziran 2016; 1:29:12 >
  • arasira kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle 3 bin tl verdim diyelim iyi bir firma yapsın, ürününe sonuna kadar destek versin. LG gibi her sene yeni webos için yeni ürün almak gibi bir mantıkla ilerlemek yerine 2 senede boyunca sürüm desteği de versin. Yeni sürümünü de diğer eski tv lerine en iyi şekilde sunsun aradaki farkı vermeye razı olurum. Ama şunu yapan hiçbir firma olmasın. Bir yıl destek sonra yok. Yeni ürün almazsan yeni sürümde yok mantığı ile ilerlememeli. Keşke bu firma bir Türk firması olsa da bizde gururlansak. Müşterisini düşünen bir firma Vestel gibi dandik panellerle gelmeyecek tabi. :) düşünsenize Türk firması yapıyor, müşterini sonuna kadar düşünüyor, uzun süre yazılım desteği veriyor. Yeni sürümü önceki yıllarda ki televizyonlarına sunuyor. Kesinlikle o firma dünya genelinde tutulur. Ama işte onu yapacak firma var mı tabi ki yok. Cesaret yok çünkü :)

• Arkadaşlar yanlışlıkla kanal listesini sildim. USB'ye yedeklediğim liste çalışmadı, yedeklenirken bir sorun olmuş sanırım. Önceki sayfalardan birinde verilen kanal listesini indirim tv'ye kopyaladım ama bu kez de tv sinyal almıyor. Diseqc ayarı değişmesi gerekiyor muhtemelen ama onu yaparken de uydu ayarlarını değiştirmek gerekiyor, dolayısıyla liste tekrar siliniyor. Normal tarama yapınca da eksik kanallar ve saçma sapan sıralamalı bir kanal liste oluşuyor.

Çalışan bir liste gönderebilecek olan ya da yardım edebilecek olan olursa çok sevinirim, teşekkürler.
  • Millet bir öğrenmiş samsung iyidir diye. Hayır arkadaşım bence en iyisi LG adamlar ekran üretip satıyor ve piyasanin yarisindan fazlası Lg ekrani kullaniyor IPS ekran hem telefonlarda hem televizyonda hatta elinizdeki telefon dahi yüzde 90 IPS ekrandir yani lgnin ürettiği ekran. Adamlar televizyonda devrim yapıp OLED TV ürettiler led tvden 100 kat daha iyisini. LG alın hem uzun ömürlü hem gerçek görüntü hemde daha az elektrik faturası ödeyin.
    49uf8507 ye gelince 3000 civarında alınabilecek piyasadaki en iyisi. Kanal geçişi çok hızlı. Smart kullanımı çok basit yormuyor. Kamera destegi,sesli komut özelliği, ve widi teknolojisiyle daha çok artısı var. Harman kardon,metal kasa ince ve daha dayanıklı ekran.

o zaman uygulamalarda xplay uygulamasını görüyor olman lazım , ancak kötü bir haberim var bende dün yeni farkettim demo olarak ücretsiz kullandırıyormuş , şu kadar süreniz kaldı diyerek uyarı veriyordu. bakalım süre dolunca ne olacak.

xplay uygulaması tek başına hiçbir işe yaramaz bilgisayarında plex server kurulu olup filmlerini bu serverda oluşturmuş olman gerekiyor xplay uzaktan bilgisayarına bağlantı yapıyor ve 4k çözünürlüğe kadar destek veriyor bilgisayarındaki 4k videoları bile bu uygulamadan açarak oynatabiliyorsun benim 4k videoların bir kısmının codeclerini desteklemedi sadece ama hepsini oynatıyor diyebilirim. ücreti ne olursa olsun ben almayı düşünüyorum bu uygulamayı

bu arada plex ile ilgili detaylı bilgiyi buradan bulabilirsin

https://plex.tv/

• bende demo olduğunu farkettim, daha önce pc de plex kurmuştum dediğin gibi filmleri bu şekilde tv de izliyordum, ama tv'nin kendi özelliğinde film izleme programı olmaması çok saçma LG buna neden destek vermiyor anlamış değilim, çünkü internetten film izlerken bazı sitelerde kötü internet bağlantısı hatası alıyorum ve 720 p bile düzgün ilerlemiyor. LG ücretsiz film izleme programı yapsa ne güzel olur ama nerde yapıcak bir şey yok. neyse bilgiler için teşekkürler. kolay gelsin
  • Arkadaşta Vestel 4K var Vertical banding yok. Kafayı yiyeceğim

• 93911 kullanıcısına yanıt
    Ben de sizin gibi düşünerek LG aldım ama Vestel'de banding neredeyse yok bizimkinin her yeri banding. LG Banding olmalı bu TVlerin ismi

Artı kumandada gram gecikme yok menülerde gezinme çok hızlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harpci -- 21 Haziran 2016; 22:55:45 >
    xplay süresi doldu 6.99 euro ya satıyorlar ama satın almak mümkün değil paypal ödeme sistemi ile çalışıyor ve paypal artık Türkiye üzerinden satışı durdurmuş ve hiçbir şekilde onay vermiyor bu satınalmaya. ama iyi ki vermemiş :)
    sonra lg uygulamalara tekrar girdim bir de ne göreyim PLEX Lg smart tv uygulaması çıkmış hemen onu çaktım ücretsiz (şimdilik :)) gayet başarılı
  • Selam arkadaşlar
    Benim tvde altta çıkan yazılar bir süre sonra çift gibi oluyor düzgün okunmuyor televizyonu kapatıp açınca düzeliyor. Bunun sebebini bilen var mı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Red Butterflies

quote:

Orijinalden alıntı: jazzer

ne zaman geldi güncelleme bana henüz gelmemişti bende dün o linkten indirip kurdum
    benim gördüğüm çok ekstra birşey yok bi uygulamalarda x play uygulaması ücretsiz olmuş benim için önemli bir değişiklik bu :)

2 gün once ilk bana geliyor bir kaç gün sonra sizlere bende anlamıyorum nasıl bana ilk geliyor

Bende Extra birsey fark etmedim

Hala guncelleme gelmedi. Acaba gwri cekmis olabilirlermi

• gökhanyılmaz G kullanıcısına yanıt
    Neden çekeceklerki başka gelmiyor arkadaşlar varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: Red Butterflies

Neden çekeceklerki başka gelmiyor arkadaşlar varmı

Sen ilk bana geliyor bir iki gune herkese geliyor demistin ya 1 oyuzden sordum

• Bana da gelmedi güncelleme.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.