Şimdi Ara

LG 49UF8507 4K Nasıldır? (274. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.100
Cevap
70
Favori
353.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jazzer

xplay süresi doldu 6.99 euro ya satıyorlar ama satın almak mümkün değil paypal ödeme sistemi ile çalışıyor ve paypal artık Türkiye üzerinden satışı durdurmuş ve hiçbir şekilde onay vermiyor bu satınalmaya. ama iyi ki vermemiş :)
    sonra lg uygulamalara tekrar girdim bir de ne göreyim PLEX Lg smart tv uygulaması çıkmış hemen onu çaktım ücretsiz (şimdilik :)) gayet başarılı

Hocam tam olarak ne işe yarıyor plex uygulaması?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1yıllık 60uf580v kullanıcısıyım, almadan birkaç ay önce ve sonrasında tv konusunda aktiftim, pek girmez oldum. Genel olarak gayet memnunum, 60 olan modelde gerçek panel hızı ve yazılımsal panel hızı daha yüksek, truemotion var vs.

Neyse bugün son güncelleme geldi ota üzerinden yaptım.

D smart modül ile kullanıyorum, bazı şifreli kanallar açılmıyordu, arattım, frekansları değişmiş. Zamanında Chansoft ile düzenlemiştim, ara ara menü içinden ufak tefek değişikler yapıyordum.

ŞİMDİ BİR SORUNUM VAR DOSTLAR. Eski liste üzerine taranmış yeni listem var, Chansoft üzerinden güzel güzel ayarlıyorum, usbye atıyorum, bir türlü tvye atamıyorum. Kopyalanıyor diyor öylece kalıyor. Uzun süre bekliyor, kapatıyorum tvyi , kanallar toptan gitmiş. Türlü türlü denedim olmadı. Farklı usb/hdd ler, Chansoft programında yeni liste oluşturarak veya mevcut listeyi modifiye ederek deniyorum olmuyor. Programın güncel halini kullanıyorum bu arada.

Muhtemel sorun ne olabilir acaba?

• çizgi şeklinde conax modülle teledünya kullanıyorum ben
  • Son güncellemeyi yükledim dostlar, şimdi fabrika ayarlarına dönersem neler siliniyor? Kanal listesi kanalların yerleri gidiyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, bana neden hiç güncelleme gelmiyor? Sürekli sorgulatıyorum güncelleme yok diyor aldığımdan beri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeljko Obradovic

Son güncellemeyi yükledim dostlar, şimdi fabrika ayarlarına dönersem neler siliniyor? Kanal listesi kanalların yerleri gidiyor mu?

Fabrika ayarları ile kanal listesi, wifi ayarı, Lg hesabı, uygulamalar gidiyor. Aslında gitmeyen yok diyebilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 hafta oldu bu ürünü alalı açıkcası incelemeden aldım. Fakat daha sonra araştırma yaptığımda aklıma bir kaç soru takıldı; yardımcı olursanız sevinirim.
    1. 2D'li yayını 3D yaptığım zaman ekranın sağında ve solunda içe doğru siyahlık oluyor; çerçeve gibi bi cm'lik ekran küçülüyor acaba bu normal mi? Side by side ve diğer 3D effectinde ise ekran tamamen kaplanıyor.
    2. Televizyon kutusunda 2015 new gibi bir ibare yoktu. Tv Hakkında Model numarası - 49UF8507-ZB diye geçiyor. Tek kumanda - WebOs 2 eski parti ürün almış olabilirmiyim diye tedirgin oldum.
    3. İnternetten edindiğim 3D filmlere bir türlü 3D altyazı yapamadım. Altyazılar çalıştı fakat 2D olarak gözüktü. 3D subtitle uygulamasını ve mkv altyazı gömme programları kullanmama rağmen TV de altyazılar .ass .saa .idx .sub formatları 2D gözküyorlar. Sinemalardaki gibi öne gelen 3D altyazı yapamadım. Acaba bu TV'de 3D altyazı desteği yok mu? yada bu konsepti ben mi yanlış anladım.

• jazzer kullanıcısına yanıt
    x play uygulaması ne işe yarar
  • KaDir_HaN K kullanıcısına yanıt
    PLEX duydunuz mu daha önce?

plex.tv adresine girip bakabilirsiniz

bilgisayarınıza kurduğunuz plex uygulaması bilgisayarınızı server olarak yayın yapma amacıyla kullanır telefonunuzdan tabletinizden smart tv nizden web üzerinden bu plex uygulamasına erişerek
    bilgisayarınızda harddiskinizde bulunan filmleri izleyebilirsiniz. arayüz olarak son derece başarılıdır ve 4k video desteği de geldi şu anda
    filmleri tv dizilerini müzikleri hepsini film afişleri dizi afişleri albüm kapaklarını bularak ekler ve film hakkında kısa bilgi imdb puanı film şirketi vs gibi birçok bilgi ile tanıtır dizilerin jingleları arka planda çalar
    onlarca altyazı dilini otomatik olarak seçer oynatır
    kısa bilgi bu :)
  • Güncel kanal listesi varmıdır? biri yüklerse çok makbule geçer
  • Arkadaşlar ben manuel kanal ekleme nasıl yapılır onu bulamadım ve acil hazır kanal listesi lazım

• Arkadaşlar yeni bir sorun ile karşılaştım ve kendimce çözüm bulamadım.

1- Kanal listesinde bazı kanalar yok. Yani 1 var sonra 3 geliyor, arada 2 yok. Sonra 4 ve 5 geliyor sonrasında 7'ye geçiş yapıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim.?

2- Otomatik olarak kanal ayarlamasını nasıl yapıyoruz.?

3- Yaptığımız ayarlama sonrasında kanal atamasını nasıl yapacağız.? Yani 1. kanala Trt1 2. kanala tv8 3. kanala show tv gibi

• Bu tv yi almayı düşünüyoruz. Şuan 3300tl Beğenmediğiniz yönü var mı ?

http://m.teknosa.com/urunler/110015491/lg-49uf8507-dvb-s2t2c-4k-uhd-3d-webos-smart-led-lc

• Bu kanallar otomatik güncelleme yaptım fakat bu kanalların yerleri değişiyor. Bunu Nasıl düzeltebilirim. Kanallar aynı sırada kalsın ama sadece yayınlar güncellensin frekanslar felan. Bunu yapma şansım var mı ?

• efsane9660 kullanıcısına yanıt
    Kardesim oncelikle iyi aksamlar...
    Kisaca sana şöyle deyim tv guzel lakin 3300 lira edecek fiyati yok en fazla 2500 2700 arasi ederi var , bunun yerine, 3300'u gozden cikardiysan daha iyi bir tv alabilirsiniz benden soylemesi...

• matraks__06 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. Aslında çok üst düzey değil, 3d 4k özellikleri olan gerekirse 43 inçe bile raziyim. Başka öneriniz var mı ?

matraks__06'a ben de katılıyorum. Tablet akıcılığında akıllı bir tv isteyen (youtube, internet, webos uygulamalar vs.) ve 4k'yı denemek isteyen için bu model iyi, sorunsuz. Ancak tek sıkıntılı yanı Ekran Yenileme hızının düşük olması. Bu yüzden hareketli görüntüler akıcı değil, titremeli oluyor. Bu yüzden çoğumuz 2700-2500 civarı aldık geçen yıl. Bu rakamın üstünü titrek görüntü için vermek insanı üzer.

Bu modelden vazgeçerseniz 4k konusunda diğer tv'leri iyi araştırın çünkü 4k yazıp çalışmayan çok tv şikayeti var piyasada Philips, Samsung vs.
    Cek takas dan GG için %10 indirim alinarak daha ucuza getirebilirsin hocam

• Arkadaslar merhaba.
    Trt 4k yayini alamiyorum. Avrupa sampiyonasini seyrettim. Daha sonra tatil vs tv nin yuzune bakmadim. Dondugumde 4k yayin sinyal sorunu veriyor. Arastirdigim kadari ile frekans degsmis. 12615 yatay 12500 gibi bir frekansa ulastim. Lakin sinyal alamiyorum. Manuel olarak ekledim yine yok. 49uf8507 den 4k yayin alabilen varsa cevaplayabilirmi tesekkurler.

• Bu kumanda pilleri çok uzun gitmiyor, duracell en uzun süre götüren fakat bunların şarj edilebilir pilleri varmış onlardan kullanan var mı ?

Bu tarayıcıda güncelleme gerek diyor fakat güncelleme işlemini yapamıyoruz. Yapabilen var mı ?

• 
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.