Şimdi Ara

LG 49UF8507 4K Nasıldır? (275. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.100
Cevap
70
Favori
353.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aliozturk51

Bu kumanda pilleri çok uzun gitmiyor, duracell en uzun süre götüren fakat bunların şarj edilebilir pilleri varmış onlardan kullanan var mı ?

Bu tarayıcıda güncelleme gerek diyor fakat güncelleme işlemini yapamıyoruz. Yapabilen var mı ?

Tarayıcı bende güncelleme gerek demiyor hocam? Benim sıkıntım kumandanın çok ağır çalışması, acaba pilin zayıflığından mıdır? Son güncellemeden sonra yavaşladığını hissediyorum kumandanın algılamasının sizde durum nasıl acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aliozturk51 kullanıcısına yanıt
    ben sony nin 3000 lik şarj edilebilir pillerini kullanıyorum gayet memnunum uzun süre gidiyor ve bu süre 3 ay felan neredeyse tam dolumda daha fazla bile gider. uygulama güncelleye gelince zaten lg storeüzerinden güncellenebilir oradaki versiyon app store yada google playın mobil versiyonu içindir.
  • Teşekkür ederim. Ben nette 3000 mah bulamadım ama 2500 lük var. Vallaha sürekli
    Geliyor köşede bende bu niye geliyor diyorum hep :) @kemal_ansen

Yok kardeşim bende tek tük takılma oluyor o da nadir ama şuan dersen pil zayıf diyor ve takılmalar fazlalaştı. Güncelleme den sonra kanallarda geçişte bir hızlanma var. Eskisi gibi dona dona gitmiyor. Büyük ihtimal pil bitiyor olabilir veya yeniden tanıtmayı deneyebilirsin kumandayı home tuşu ile bir tuşa daha nasıyoruz ama tam hatırlamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliozturk51

Teşekkür ederim. Ben nette 3000 mah bulamadım ama 2500 lük var. Vallaha sürekli
    Geliyor köşede bende bu niye geliyor diyorum hep :) @kemal_ansen

Yok kardeşim bende tek tük takılma oluyor o da nadir ama şuan dersen pil zayıf diyor ve takılmalar fazlalaştı. Güncelleme den sonra kanallarda geçişte bir hızlanma var. Eskisi gibi dona dona gitmiyor. Büyük ihtimal pil bitiyor olabilir veya yeniden tanıtmayı deneyebilirsin kumandayı home tuşu ile bir tuşa daha nasıyoruz ama tam hatırlamıyorum.

Bendeki de 2500 olaniymis :) cok uzun süredir bende olduğu için 2011 yılından beri kullanıyorum sorunsuz şarj aletiyle 4 adet pilli olanı alırsanız daha iyi olur bence son güncelleme ile trt 4k gitti kanal listenizi paylasirmisiniz

Home tuşu ile ok işareti olan tuşa basılı tutuyoruz yani bir önceki kanala döndürme tuşu. Ama pilden dolayı yapıyor kumandayi sıfırlamak bu noktada çözüm değil kumanda geç algılıyor ise piller bitmek üzeredir en azından gücü yetmiyordur. Güncelleme her yapıldığında kanal listesinin yedeğini alıp formatlayarak siftradan kurulum yapmak herzaman daha iyidir üzerine kurulumda dosya artıkları çakışma yaşatıp agirlastirabiliyor kanal geçişlerini mesela ben bu güncellemeyi bastan kurmadım üzerine kurdum formatlamadım şu anda tv açılırken yavaşlatıyor kumandayi algılaması geç oluyor 2 ihtimal var pil yada düzgün formatlı kurulum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal_ansen -- 9 Ağustos 2016; 14:13:52 >

• Forumistanbul vatanda 2400 e satılıyor ürün sizce nasıl?

• logo yanığı vertical banding hareketli kameralarda atlama sorun değil dersen iyi

• vampirelf kullanıcısına yanıt
    İncelemiyirum ben sorun olarak görmüyorum ama sana göre soruna gönder gitsin

• Merhaba bende 49uf6407 var. Teledunya kullaniyorum ama 2 kumanda zor oluyor. Benzerdir diye soruyorum coax mkdul kulliliyormus tek kumanda icin bizim televizyonda bu modulu kullanabiliyor muyuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Humboldt

Forumistanbul vatanda 2400 e satılıyor ürün sizce nasıl?

vatan bilgisayar?
  • MertPakalın M kullanıcısına yanıt
    Başka tvler bakın bence

• 2800 e kadar ne onerirsiniz 49 50 inc olarak
    Uh650v , uf7787 , 50w805c , pus6561 cok model var herkes bir sey soyluyor genellikle sd kanallar,ps4 ve hdd den film icin kullanilacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Raiiii

2800 e kadar ne onerirsiniz 49 50 inc olarak
    Uh650v , uf7787 , 50w805c , pus6561 cok model var herkes bir sey soyluyor genellikle sd kanallar,ps4 ve hdd den film icin kullanilacak

49uf8507 almada ne alırsan al logo yanigi oluşuyor en basidi

• abi sd kanallar leş bilgin olsun

• Kardeşim hiç sd kanal leş( tabi bu senin görüşün bence iyi gayet) olmayan bu fiyata bi tv gösterebilirmisin? Varsa yoksa tvyi kötüleyin. Ben 3600 tlye yazlığıma philips 6581 aldım 55 inch. Ondada var banding. Sorunsuz tv yokta en az sorunlu almak istiyosanız kusura bakmayın verin 2 3 katı para alın bu fiyatlara böyle.

• ozandemir- kullanıcısına yanıt
    Kanal logo izi kalma sorunuda güzel hd görüntü için dsmart daha kendi uydu alicisina gore dsmart yayınları daha kaliteli duruyor bu saaten sonra bu tv para verilmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ben aldım pişman oldum iade ediyorum aklınız varsa internetten alın benim gibi 14 günde iade edersiniz sarmazsa. 49uh850v almayı düşünüyorum arada 500 TL var ama göz bozmaya değmez bence.
  • arkadaşlar okuduğum kadarıyla bu tv den memnun değil gibisiniz ?

3000 TL ye hangi tv önerirsiniz ?

43" 49" - 4k - dahili wifi ve ekran yenileme hızı yüksek olsun yeter diğer özelliklerinden pek anlamıyorum bu özelliklerde ne alabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xyor -- 18 Ağustos 2016; 22:27:35 >
  • xyor kullanıcısına yanıt
    Bu tv almada ne alırsan al hocam araştır bak yok illa alacağım dersen siz bilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Materyal_Clock

quote:

Orijinalden alıntı: Raiiii

2800 e kadar ne onerirsiniz 49 50 inc olarak

49uf8507 almada ne alırsan al logo yanigi oluşuyor en basidi

arkadaşım sen sadece özel olarak bu tv'yi kötülemek için girmişsin buraya. logo yanığı plazmalarda oluşur, lcd'lerde değil. o da sürekli aynı kanalı izleyeceksin. geç bunları.

ben 1 yıldır bu tv'yi kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyor

arkadaşlar okuduğum kadarıyla bu tv den memnun değil gibisiniz ?

3000 TL ye hangi tv önerirsiniz ?

43" 49" - 4k - dahili wifi ve ekran yenileme hızı yüksek olsun yeter diğer özelliklerinden pek anlamıyorum bu özelliklerde ne alabilirim ?

ben 1 yıldır kullanıyorum ve memnunum. görüntü iyi. smart özellikleri de iyi. titremeden filan bahsetmiş burda kimisi. öyle bir sorun da göremedim ben.
  • 
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.