Şimdi Ara

LG 49UF8507 4K Nasıldır? (277. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.100
Cevap
70
Favori
352.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aliozturk51

quote:

Orijinalden alıntı: Baris4hin

Böyle sorun yaşamaktayım. Ve LGnin garanti şartları o kadar saçmaki. 7-8 ay olacak adamlarda biliyoki 6 ay sonra tvde bi sorun çıkacak o yüzden ilk 6 ayda değişim yapılır sonrasında ise parça değiştiririz sadece diyerek geçiştiriyolar. Bakalım servisten geldikten sonra ürünü Tüketici hakları heyetine dilekçe yazarak iade talebinde bulunucam.

LG 49UF8507 4K Nasıldır?

Bende de arada aynı sorun oluyor size gelen servis vereceği sonucu buraya yazarsanız sevinirim benim de bir sene oldu. Eğer ilerleyen Zaman'lar da olursa ki benim bildiğim kadarıyla sorduğum da çalışan uydu alıcısında mı anakartında belki sıkıntı olabilir demişti. Bende çok nadir arada oluyor. Garanti bitmeden zaten gösteririm büyük sıkıntı olursa.

Hocam bendede zaten 1 ay olduysa sonraki sorunu diğer ay gösteriyo yani ayda 1 defa yaşıyorum bu sorunu. Bakalım dün akşam gelip cihazı aldılar. Ben yaptırmayı düşünmüyorum yaptırırsam tüketici haklarına dilekçe verdiğim durumda kabul etmişsiniz yaptırmışsınız diyecekler. İnşallah tedarik edilemeyecek bi parçadırda sıfırını temin ederiz. :)

• quote:

Böyle sorun yaşamaktayım. Ve LGnin garanti şartları o kadar saçmaki. 7-8 ay olacak adamlarda biliyoki 6 ay sonra tvde bi sorun çıkacak o yüzden ilk 6 ayda değişim yapılır sonrasında ise parça değiştiririz sadece diyerek geçiştiriyolar. Bakalım servisten geldikten sonra ürünü Tüketici hakları heyetine dilekçe yazarak iade talebinde bulunucam.

LG 49UF8507 4K Nasıldır?

dostum bu sorun 2 defa bende de oldu bağlantı kabloları hdmı gibi bunları çıkart yen iden tak düzelir bende enazından öyle olmuştu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kemal_ansen

quote:

Teşekkür ederim. Ben nette 3000 mah bulamadım ama 2500 lük var. Vallaha sürekli
    Geliyor köşede bende bu niye geliyor diyorum hep :) @kemal_ansen

Yok kardeşim bende tek tük takılma oluyor o da nadir ama şuan dersen pil zayıf diyor ve takılmalar fazlalaştı. Güncelleme den sonra kanallarda geçişte bir hızlanma var. Eskisi gibi dona dona gitmiyor. Büyük ihtimal pil bitiyor olabilir veya yeniden tanıtmayı deneyebilirsin kumandayı home tuşu ile bir tuşa daha nasıyoruz ama tam hatırlamıyorum.

Bendeki de 2500 olaniymis :) cok uzun süredir bende olduğu için 2011 yılından beri kullanıyorum sorunsuz şarj aletiyle 4 adet pilli olanı alırsanız daha iyi olur bence son güncelleme ile trt 4k gitti kanal listenizi paylasirmisiniz

Home tuşu ile ok işareti olan tuşa basılı tutuyoruz yani bir önceki kanala döndürme tuşu. Ama pilden dolayı yapıyor kumandayi sıfırlamak bu noktada çözüm değil kumanda geç algılıyor ise piller bitmek üzeredir en azından gücü yetmiyordur. Güncelleme her yapıldığında kanal listesinin yedeğini alıp formatlayarak siftradan kurulum yapmak herzaman daha iyidir üzerine kurulumda dosya artıkları çakışma yaşatıp agirlastirabiliyor kanal geçişlerini mesela ben bu güncellemeyi bastan kurmadım üzerine kurdum formatlamadım şu anda tv açılırken yavaşlatıyor kumandayi algılaması geç oluyor 2 ihtimal var pil yada düzgün formatlı kurulum :)

Benim kanallar düzenli değil uzun zamandır pc olmadığı için düzenleme şansım da olmadı. Birde bende ki 4 k yayında gitti. Sanırsam bu hafta sonu pc gelince düzenleyeceğim o Zaman atarım ama bu 4K yayının frekansını bilmiyorum gerçi normalde otomatik güncelliyor ama 4K yayın da bir değişim yok.

Bende kullanıyorum neredeyse 1.5 sene oldu ama hiçbir sorun yok. Küçük banding sorunu var ki o da maçlarda nadiren gözüme çarpıyor ve ben gayet normal buluyorum. Ayrıca ışık sızması da yok. Logo yanması da. Arkadaşın dediği gibi biraz şans işi bunu unutmayın. Bakın mesela forumda bir arkadaş 1 laptop aldı 3 kere değiştirdi hepsi sorunlu çıktı, iade etti ama bir başkasında bir sorun çıkmadı aynı modelde. Biraz da şansımıza kalıyor fakat dediğim gibi her Zaman bizim ülkeye sorunlu olan cihazları da gönderiyorlar, sağlam cihazları da peki biz birşey yapabiliyormuyuz tabi ki yapamıyoruz bir ton iş çıkıyor ve bu da firmalar için TÜRKİYE rahat satılacak pazar olarak göz önüne alınıyor. Zaten insanlar da o kadar ıvır zıvırla uğraşmakta istemiyor iade için uğraşmıyor bile tamire veriyor en fazla ya da o şekil kullanıyor. Toplum olarak bilinçsiz olduğumuz için ülkemize bu tarz sorunlu ürünleri rahat gönderiyorlar çünkü insanlar önemsemiyor. Önemsense emin ol bu şekil sorunlu cihaz gelmez. Nadir çıkar sorunlu cihazlar.

ben düzenledim buyurun yeni 4 k lı kanal listesi bir sıkıntı varsa söyleyiver akşam evde tekrar bakayım.

http://s6.dosya.tc/server7/2277a5/GlobalClone00001.zip.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal_ansen -- 24 Ağustos 2016; 13:35:18 >

• quote:

quote:

LG 49UF8507 4K Nasıldır?

dostum bu sorun 2 defa bende de oldu bağlantı kabloları hdmı gibi bunları çıkart yen iden tak düzelir bende enazından öyle olmuştu.

Hocam cihazda hdmi kablo yokki :) Sadece takılı olan anten ve güç kablosu vardı. Bakalım zaten ürün serviste ne söylecekler merakla bekliyorum

• quote:

quote:

LG 49UF8507 4K Nasıldır?

dostum bu olay benim basımıda geliyordu fişi prizden cıkartıp tekrar taktığımda ekran görüntüsü normale dönüyordu ama bir akşamı tv ekranında rahatsız edici dikey bir beyaz cizgi meydana geldi . bu gösterdiğiniz sorun panel arzısasının habercisi şimdiden bilginiz olsun bu durumu sizin gösterdiğiniz resimlerde'ki gibi başıma geliyordu demiştim servise buda panel arızasının habercisi demişti onların ağzından cıkanı söylüyorum size arkadaşlar . servisten gelenler bana sıvı temasından kaynaklanmıstır dediler bende kesinlikle boyle birşey yok dedim tv yi özel bir beze spyrey sıkarak belki 6 ayda bir siliyorum dedim 4 5 günlük dilim sonunda arızalı olan bölümü tamir ettiler ve sıkıntı yaşatmadılar tekrar diyorum sürekli zırt pırt bu cızgiler cıkıyorsa arızanın ön safhası gerçekleşmiş demek yani panel error vermeye basladı demek ilerde kesinlikle dediğim sorunla karşılacaksınız haberiniz olsun garanti bitmeden ne yaparsanız kardır ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacK SeA StorM 61 -- 26 Ağustos 2016; 9:19:38 >

• Cihazla sorun yaşamıyorum diyenler başka sorunlar yaşıyormuş hocam peki sizin tv kaç sene oldu bu sorunu yaşadınız ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 ağustos ayında tv'yi almıştım arıza ise 2016 ağustos ayında gerçekleşti hocam tamir servis formuda var atabilirim özelden isterseniz .
  • Teşekkürler hocam gerek yok ben tv alalı 7 ay oldu bendede logo yanığı var ama servis kabul etmedi öyle kullaniyoruz gerçi artık anlamiyorum bile logo yanığı olduğunu tv kapatınca kayboluyor tv açınca dikkatli bakınca gözüküyor onun haricinde belli olmuyor

• Vallaha ne diyeyim hocam birkez daha olursa garanti kapsamı içerisinde yeni modelini vereceklerini söylediler. bakalım benim tv yana sıkıntım yok gayet iyi ve kullanışlı televizyon sürekli güncellemelerini'de yapıyorum sıkıntısı olmuyor kısaca kendime .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacK SeA StorM 61 -- 26 Ağustos 2016; 9:25:11 >
  • Benimde yok memnunum ama bu gibi sorunları bazıları görmezden geliyor birde tv ye telefonun ekranını yansita biliyormusunuz

• bimek vatan medi markt buralardan tv alınmaz hocam internetten alıcaksın memnunmu olmadın 14 gün boyunca cayma hakkın var ne olursa olsun ugrasmaya değmez sürekli sorun çıkartırlar oralardan elektronik eşya almak bak ben giddi gidiyorun teknosa bayisinden aldım isteseydim kosulsuz iade ederdim. internetin bu yönde cok iyi avantajı var be fiyat yönünden'de tabiki ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacK SeA StorM 61 -- 26 Ağustos 2016; 9:30:33 >
  • evet yansıtabiliyorum tabiki telefonunuz lg ise miracast diye bir yer var ordan direk bağlayabilirsiniz.
  • quote:

quote:

quote:

LG 49UF8507 4K Nasıldır?

Hocam cihazda hdmi kablo yokki :) Sadece takılı olan anten ve güç kablosu vardı. Bakalım zaten ürün serviste ne söylecekler merakla bekliyorum

valla usta bende ps4 ve digitürk bağlantıları var ps4 oynarken 1 buçuk yıldır 2 defa oldu aç kapa ile tekrar düzeldi sorun yok kablolardan kaynaklandı benim ki.

doğrudur hocam bişi diyemem zaten servisteymiş bakalım ne diyecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal_ansen -- 26 Ağustos 2016; 9:33:49 >

• kemal_ansen kullanıcısına yanıt
    kablo sorunu değil sizi kandırıyorlar servisin kendisi panel arızasının ön habercisi dedi bu sorun için.
  • Samsung s5 hocam bu smart menüde eşitleme gibi menü var ordan mobil aygıtı seçip sonra screen mirror açıyorum telden öyle bağlanıyor daha önce direk menüyü açmadan bağlanıyordu güncellemeden once

• Bende devamlı internetten alıyorum ama babam direk gitmiş bimeks mağazasından almış :((

• quote:

Orijinalden alıntı: akifa

bimek vatan medi markt buralardan tv alınmaz hocam internetten alıcaksın memnunmu olmadın 14 gün boyunca cayma hakkın var ne olursa olsun ugrasmaya değmez sürekli sorun çıkartırlar oralardan elektronik eşya almak bak ben giddi gidiyorun teknosa bayisinden aldım isteseydim kosulsuz iade ederdim. internetin bu yönde cok iyi avantajı var be fiyat yönünden'de tabiki ..

Mediamarkt tan internetten de alinmaz aldım ölu pixel çıktı iade talep ettim biz alcaz gelip dedi bir haftadir arıyorum gelen giden yok oyalayıp 14 günlük zamanı doldurmayı planlıyor çakallar.En iyisi teknosa mağazaya götür ver 2 gune paran iade.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vampirelf

quote:

bimek vatan medi markt buralardan tv alınmaz hocam internetten alıcaksın memnunmu olmadın 14 gün boyunca cayma hakkın var ne olursa olsun ugrasmaya değmez sürekli sorun çıkartırlar oralardan elektronik eşya almak bak ben giddi gidiyorun teknosa bayisinden aldım isteseydim kosulsuz iade ederdim. internetin bu yönde cok iyi avantajı var be fiyat yönünden'de tabiki ..

Mediamarkt tan internetten de alinmaz aldım ölu pixel çıktı iade talep ettim biz alcaz gelip dedi bir haftadir arıyorum gelen giden yok oyalayıp 14 günlük zamanı doldurmayı planlıyor çakallar.En iyisi teknosa mağazaya götür ver 2 gune paran iade.

ölü pikseli varmış surda sorun varmış demeyin cayma hakkımı kullanıp mazeretsiz koşulsuz iade işlemi gerçekleştireceğim diyeceksiniz. bu kadar tabiki işi yokuşa sürerler en iyisi internettir bunu bilin. ölü piksel şanslısınız bu gibi uyerlerden satın alınan televizyonları genelde bu sorun sebebiyle iade almazlar demekki 5 nokta ölü pikselden fazla varmış sizde yoksa kesinlikle almazlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacK SeA StorM 61 -- 26 Ağustos 2016; 20:07:34 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vampirelf

quote:

ölü pikseli varmış surda sorun varmış demeyin cayma hakkımı kullanıp mazeretsiz koşulsuz iade işlemi gerçekleştireceğim diyeceksiniz. bu kadar tabiki işi yokuşa sürerler en iyisi internettir bunu bilin. ölü piksel şanslısınız bu gibi uyerlerden satın alınan televizyonları genelde bu sorun sebebiyle iade almazlar demekki 5 nokta ölü pikselden fazla varmış sizde yoksa kesinlikle almazlardı.

cayma hakkı kullandım pixelden bahsetmedim.14 günü iade için kargo göndermeyerek oyalayarak geçirmeye çalışıyorlar ama yemezler

• bu arada ölü pixel bir tane kırmızı ve bir tane yeşilde var farklı yerde dibinden bakmadan anlaşılmıyor birazda ışık sızması vardı soğudum iade ettim gene alcam oda öyle çıkarsa gene iade..

• 
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.