Şimdi Ara

LG 49UF8507 4K Nasıldır? (278. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.100
Cevap
70
Favori
352.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Materyal_Clock

Ne şans işi bilerek millete hatalı ürünleri satiyorlar iade değişime gelince de sorun çıkarıyorlar bir önceki tv lg magazasindan almıştım ve taş gibiydi bunuda Bimeks'ten aldım sorunlu tv vermişler

Aynı sorunu bende bugün ilk defa yasadım Tv yi yeniden başlatınca sorun çözüldü
  • Slm hangi sorunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baris4hin

Böyle sorun yaşamaktayım. Ve LGnin garanti şartları o kadar saçmaki. 7-8 ay olacak adamlarda biliyoki 6 ay sonra tvde bi sorun çıkacak o yüzden ilk 6 ayda değişim yapılır sonrasında ise parça değiştiririz sadece diyerek geçiştiriyolar. Bakalım servisten geldikten sonra ürünü Tüketici hakları heyetine dilekçe yazarak iade talebinde bulunucam.

Bu sorunu

• Panelde sorun olabilir ürünü nerden ve kaç ay oldu alali

• quote:

Panelde sorun olabilir ürünü nerden ve kaç ay oldu alali

Gectiğimiz sene ağustosta almıstım teknosadan..Ozamandan beri ilk defa yasadım bu sorunu..
  • Anladım bu sorunu yaşayanlar aldıktan 1 sene sonra yazıyorlar peki dahili uydu alıcı ileri yoksa harici uydu alıcısı ile kullaniyorsunuz

• quote:

Anladım bu sorunu yaşayanlar aldıktan 1 sene sonra yazıyorlar peki dahili uydu alıcı ileri yoksa harici uydu alıcısı ile kullaniyorsunuz

Dahili uydu alıcı ile kullanıyorum.Akım koruma uydudan gelen kablolar dahil hepsi bu cihaza bağlı..

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakazul

quote:

Anladım bu sorunu yaşayanlar aldıktan 1 sene sonra yazıyorlar peki dahili uydu alıcı ileri yoksa harici uydu alıcısı ile kullaniyorsunuz

Dahili uydu alıcı ile kullanıyorum.Akım koruma uydudan gelen kablolar dahil hepsi bu cihaza bağlı..

Ben harici uydu alıcısı ve akım koruma cihazı kullanıyorum alalı 7 ay oldu ve Logo yanığı sorunu var kısa süre sürüyor kayboluyor dikkatli bakmazsan fark etmiyorsun tv acerken lg logosu gelince sağ üst köşede kanalın logosu oluyor tv kapatınca 15 dk sonra açınca kayboluyor

• Beklemedeyim arkadaşlar servisten hala bi haber gelmedi.Umarım bu sorunu olan arkadaşlar için parça temini edilemeyecek birşey olurda ürün iade veya yenisi ile değişimi almış oluruz. :)
  • quote:

Beklemedeyim arkadaşlar servisten hala bi haber gelmedi.Umarım bu sorunu olan arkadaşlar için parça temini edilemeyecek birşey olurda ürün iade veya yenisi ile değişimi almış oluruz. :)

Dikey çizgilenme problemini kaç defa yasadın acaba ? Bende bir kere oldu teknik servisi cağırayımmı diye düşünüyorumda ..
  • quote:

Beklemedeyim arkadaşlar servisten hala bi haber gelmedi.Umarım bu sorunu olan arkadaşlar için parça temini edilemeyecek birşey olurda ürün iade veya yenisi ile değişimi almış oluruz. :)

Yeni gördüm probleminizi ve sadece bende oldu zannetmiştim çünkü burada hiç yazılmadı. Ben Aralık sonunda aldım televizyonu ve uydu takılı değil, hdmi üzerinden izliyorum televizyonu. Aralıklarla 5-6 defa bende de oldu tvyi açıp kapatınca düzeldi ben de çok takmadım kafaya. Bu arada ben regülatörle kullanıyorum elektrikle ilgili bir sorun olamaz yani. Sizden haber bekliyoruz derlerse ki şundan kaynaklanıyor ona göre davranırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S7erto

quote:

Dikey çizgilenme problemini kaç defa yasadın acaba ? Bende bir kere oldu teknik servisi cağırayımmı diye düşünüyorumda ..

Alıntıları Göster
    Sorunu 4 defa yaşadım. zaten 4.de direk servisi arayıp görüştük. infotr@lge.com adresine video ve resimleri gönderdim direk yönlendirdiler ve gelip aldılar ürünü.

Daha arayan soran yok bugün 1 hafta olacak, Bilgi vericem arkadaşlar.

• Arkadaşlar benim kanal listesi sürekli değişiyor. Oturup adam gibi liste yapıyorum chansort tan ıvır zıvırları siliyorum en son usb yi taktığımda istediğim gibi oluyor fakat gün geçtikçe sildiğim kanallar listenin sonuna 3 er 5 er gelmeye başlıyor yeniden bunu nasıl önleyebilirim?
  • Arkadaşlar televizyondaki kanal listesini usb belleğe alabiliyormuyuz ?

en son gelen güncellemeyi yapmadım kasma veya yavaşlama oluyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal_ansen

quote:

Böyle sorun yaşamaktayım. Ve LGnin garanti şartları o kadar saçmaki. 7-8 ay olacak adamlarda biliyoki 6 ay sonra tvde bi sorun çıkacak o yüzden ilk 6 ayda değişim yapılır sonrasında ise parça değiştiririz sadece diyerek geçiştiriyolar. Bakalım servisten geldikten sonra ürünü Tüketici hakları heyetine dilekçe yazarak iade talebinde bulunucam.

dostum bu sorun 2 defa bende de oldu bağlantı kabloları hdmı gibi bunları çıkart yen iden tak düzelir bende enazından öyle olmuştu.

aynen dostum ben de hdmi (telefon bağlarken) bu sorun oluştu bi an tırstım sonra kabloyu tak çıkar yapınca düzeldi(not: bendeki cihaz 49uf7787 )

• enjoyable79 kullanıcısına yanıt
    Evet yapabiliyorsun flash bellegi tak ayarlardann kanallari kopyala var usb ye yada usb den tv ye buradaki secenegi sec 10 saniyelik islem kasma veya yavaslama yok benim hissettigim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal_ansen -- 2 Eylül 2016; 19:27:30 >
  • no_Antijen kullanıcısına yanıt
    Kanal guncelleme aciksa kapatmanizi ve oyle yapmanizi tavsiye ederim duzelebilir ama ben bir liste yapip paylastim yukarida bir deneyin derim yedekte kalsin

• quote:

Orijinalden alıntı: kemal_ansen

Kanal guncelleme aciksa kapatmanizi ve oyle yapmanizi tavsiye ederim duzelebilir ama ben bir liste yapip paylastim yukarida bir deneyin derim yedekte kalsin

benim tv de öyle bir menü yok ki :((((
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakazul

quote:

Bu sorunu

Bu sorunu bende yaşıyorum zaman zaman. İlk aldığım 3. Gün yaşamıştım. Hmdi da bagli olsa usb de baglı olsa ekran aynı kalıyor tv kapatıp acınca düzeliyor. 1 senede 4-5 kere yasadım.

• no_Antijen kullanıcısına yanıt
    Hepsinde var kanal ayarlarina yada kurulum ayarlarina bakiniz ben yaptim cunku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal_ansen -- 3 Eylül 2016; 0:12:56 >
  • 
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.