Şimdi Ara

LG 49UF8507 4K Nasıldır? (280. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.100
Cevap
70
Favori
352.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bendede oluştu o çizgiler ilk defa sizce servise göndrmelimiym yoksa geçici bir durummu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhabalar. Aralık 2015'ten beri bu tvyi kullanıyorum. Televizyonunumun alt o metalik görünümlü çerçevesinde yer yer kararma oldu sizde aynı sorunla karşılaşan var mı?
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cccetinn -- 1 Ekim 2016; 19:52:35 >

• Arkadaşlar bende de ara sıra yani ortalama 2 ayda bir bu şekilde görüntü çıkıyor tv yi açıp kapatınca düzeliyor ama 4-5 kez oldu sanırım.. Başlarda pek umursamıyordum ama garanti süresi biter de başıma büyük bir masraf çıkar diye de korkmaya başladım önerisi olan var mı .. Servise vermeli miyim

• televizyonda yatay bi çizgi çıktı aynı sorunla karşılaşan varmı servisle nasıl bi yol izlemeliyim
  • guarez10 G kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk aylarda bendede ayni sorun oldu. Servis goturmeyi talep etti bende yenisiyle degisimi talep edince anlasamadik. Birdaha yapmadi ogunden beri suanlik bir sıkıntı soz konusu degil tekrar yaparsa fotograflarini lg ye gondermenizde fayda var..

• arkadaşlar selamlar. bana bi yardım edin lütfen ya, çıldırmak üzereyim, şimdi durum şöyle. bu gece bu işi yapmam lazım.

ben bir anlık gaflette bulunarak digitürk'e üye oldum. digitürk kurulumunu yaparken tv'nin kendi kanal kurulumu iptal edilmiş, sadece digitürk kanallarını izleyebiliyorum. yani TRT 4K gibi kanallar yok ve biliyorsunuz digitürk berbat bir olay.
    şimdi kısa keseyim, televizyonu digitürksüz ilk kurulumuna döndrmek istiyorum ama yapamıyorum. başlangıç ayarlarına döndürüp tekrar sıfırdan kurulum yapıyorum, kanalları taratmaya gelince türksat'ı seçiyorum, tek bir kanal bile bulamıyor. bunun sebebi;

1- dairesel girişi olan - fiş diyeyim artık - digitürk kutusunda şu anda, bağlı yani. sanırım sorun o. yani o girişin tv'ye bağlı olması gerekiyor doğru mudur ?
    o yüzden mi kanal bulamıyor bu tv. lütfen acil cevap verin dostlarım.

selamlar sevgiler.

digitürkü tamamen iptal edip ilk haline döndürmek istiyorum.

• a.soylu.17 kullanıcısına yanıt
    Normal canak anten kablosunu takhttp://s6.dosya.tc/server7/2277a5/GlobalClone00001.zip.html kanal listesi paylastim bunu kur kanallarin gelir trt 4k vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal_ansen -- 3 Ekim 2016; 23:35:42 >
  • guarez10 G kullanıcısına yanıt
    dostum bu olay benim basımıda geliyordu fişi prizden cıkartıp tekrar taktığımda ekran görüntüsü normale dönüyordu ama bir akşamı tv ekranında rahatsız edici dikey bir beyaz cizgi meydana geldi . bu gösterdiğiniz sorun panel arzısasının habercisi şimdiden bilginiz olsun bu durumu sizin gösterdiğiniz resimlerde'ki gibi başıma geliyordu demiştim servise buda panel arızasının habercisi demişti onların ağzından cıkanı söylüyorum size arkadaşlar . servisten gelenler bana sıvı temasından kaynaklanmıstır dediler bende kesinlikle boyle birşey yok dedim tv yi özel bir beze spyrey sıkarak belki 6 ayda bir siliyorum dedim 4 5 günlük dilim sonunda arızalı olan bölümü tamir ettiler ve sıkıntı yaşatmadılar tekrar diyorum sürekli zırt pırt bu cızgiler cıkıyorsa arızanın ön safhası gerçekleşmiş demek yani panel error vermeye basladı demek ilerde kesinlikle dediğim sorunla karşılacaksınız haberiniz olsun garanti bitmeden ne yaparsanız kardır he birde garantiye yollamadan önceki ıkan bu cizgiler garanti sonrası bie kere bile çıkmadı oysa ayda 1 2 kere kesin cıkıyordu bunu bir kanara yazın ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacK SeA StorM 61 -- 4 Ekim 2016; 19:02:33 >

• Emirsonmez kullanıcısına yanıt
    direk lg müşteri hizmetlerini ara panel sorunum varde size en yakın lg servis noktası ulaşsın.
  • cccetinn C kullanıcısına yanıt
    evinizde rutubetmi var hocam? ilk kez böyle birşeyle karşılasıyorum ilginç.
  • Arkadaşlar 05.04.30 versiyon . 09.2016 çıkan sürüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacK SeA StorM 61 -- 8 Ekim 2016; 10:22:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifa

Arkadaşlar Yeni Sürüm : 05.04.30 versiyon . 09.2016 çıkan sürüm.

bir yenilik var mı hocam? Yoksa diğer güncellemeler gibi uygulama listesi güncellemesinden mi ibaret...?
  • Deneyen kimse yok mu

• Trt 4k frekans nedir, nasıl eklerim rica etsem ?

• quote:

Arkadaşlar Yeni Sürüm : 05.04.30 versiyon . 09.2016 çıkan sürüm.

Paylaştığınız yazılımın UF8507 için olduğuna eminmisin ?
    kontrol etmende fayda var son test yazılımı senin verdiğin UF950v (332-04.05.30) yazılımı gibi geldi bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi West Coast -- 6 Ekim 2016; 13:36:04 >

• Kimse yuklemedimi

• HDR özelliği var mı bu tv nin ?
  • Shadow Fox kullanıcısına yanıt
    Yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Materyal_Clock

Yok

Ultra Deep Color olayı nedir peki ?

Xbox sitesine göre var HDR demek

http://support.xbox.com/tr-TR/xbox-one/console/troubleshooting-4K-and-HDR-on-xbox-one-s

HDR10 adları HDR Premium, High Dynamic Range, HDR, UHD Color, Ultra HD Premium, Ultra HD deep color
  • quote:

Orijinalden alıntı: West Coast

quote:

Arkadaşlar http://webos-forums.ru/go.php?http://su.lge.com:80/GlobalSWDownloadCdn.laf?IMG=/201609/starfish-dvb-secured-lm15u-biscayne-2136-04.05.30-prodkey_nsu_V3_SECURED.epk" data-href="
    http://webos-forums.ru/go.php?http://su.lge.com:80/GlobalSWDownloadCdn.laf?IMG=/201609/starfish-dvb-secured-lm15u-biscayne-2136-04.05.30-prodkey_nsu_V3_SECURED.epk">Yeni Sürüm : 05.04.30 versiyon . 09.2016 çıkan sürüm.

Paylaştığınız yazılımın UF8507 için olduğuna eminmisin ?
    kontrol etmende fayda var son test yazılımı senin verdiğin UF950v (332-04.05.30) yazılımı gibi geldi bana

link paylaşımını yanlış yapmışım hocam. gözden kaçırmışız dediğiniz gibi düzeltmeyi yaptım teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacK SeA StorM 61 -- 8 Ekim 2016; 10:24:52 >

• 
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.