Şimdi Ara

LG 49UF8507 4K Nasıldır? (282. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.100
Cevap
70
Favori
352.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam şuan aynı problem bendede var 5 6 dakikadan fazladır görüntü boyle ayriyetten takili hic bir cihaz yok televizyonda nasil bir yol izlemeliyiz sizce bu konuda desteklerinizi bekliyoruz.. Belliki bu sorunu yasayan birtek biz degiliz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sorun yasayan arkadaşların tvleri kaç yıllık bendede var ayni tv ocak ayında almıştık 2016 bimeksten benim tv de kanal logo yanığı sorunu var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar uygun fiyata sıfır lg 55uf8507 almak istiyorum internette ve mağazalarda 4000 tl fiyat isteniyor daha ucuza tedarik edebileceğim yakın çevrenizde olsun mağazalarda avm ler de görürseniz bana pm atarsanız inanın çok minnettar olurum herkese saygılar sunarım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar sizce sony 49xd7005 mi samsung 50ku7000 mi almalıyım. görüntü kalitesi ve performansı olarak hangisi daha iyi? bir de ekran yenileme hızı sony nin 200 hz olmasına rağmen sony nin ekran yenileme hızı samsunga göre daha mı iyi?
  • Herkese merhaba. 21.05.2016 tarihinde 49uf8507 televizyonunu almistim. Burada daha once tv icin cok iyi yorumlar yaptim. Bugun itibari ile ucret iadesi almis bulunmaktayim. Teknosadan kapali kutu sifir olarak aldigim televizyon. İlk ay ses problemi yasatti. Yayin esnasinda ses seviyesi kac olursa olsun cizirdama olusuyordu. Devaminda tikirti olusmaya basliyor ve tvyi ac kapa yapmadan duzelmiyordu. Bir sure sonra tv kendiliginden (son guncelleme yaptiktan bir hafta sonra) kapanip acilma gibi bir durum olusturdu. Son olarak gecen ay tv izlerken sol alt kose ve sag ust koselere yakin beyaz noktalar olustu. Kanal degistirdim. Tekrarlamadi. Ertesi gun digiturkten mac izlerken yine ayni bolgelerde beyaz noktalar olustu. Baska bi kanala gectim devam ediyordu. Digiturkten kaynaklanabilir dusuncesiyle dahili uydu alicisindan yayin izleme basladim ayni sorun yine devam etti. Servisi aradim herzamanki gibi daha once boyle bisey gormedik enteresan biz bunu atolyeye alicaz degisim olacak dediler ve gittiler. 3 gun sonra degisim onayi geldi. Fakat tvyi aldigim teknosa magazasi kapatildigi icin bu degisimi kendim yapmam gerektigi teknosa ile halletmem gerektigi soylendi ve tv bana iade edildi. Sacmalik burada basliyor. Ben niye ugrasacagim. Neyse teknosagi aradim hic bir magazada 2 tane teshir haric kapali kutu yok denildi. Herhangi bir magazadan es deger bir urunu fiyat farki vererek alabilirsiniz denildi. Es deger urun lg marka olarak zaten sadece uh850v modeli var ve suan fiyati teknosada 3800lira. Ben uf8507 modelini 3070 liraya almistim yani 700 lira fark odemem gerekli. Kabul etmedim. Lg musteri hizmetlerini aradim. Sorumsuz çözumden uzak saygisiz bir hizmet esliginde bizi ilgilendiren bir durum yok sorunu teknosa ile cozeceksiniz denildi. Sanki teknosa lg tv ureticisi. Ben bu tv yi sifir istiyorum defim. Stoklarimizda yok. G.koreden siparis etmemiz lazim bunun icinde beklemeniz gerek denildi. Bu sizin sorununuz bana bu urunu temin etmek veya es deger bir urunu vermek zorundasiniz dedim lakin sorumluluk bizde degil diyerek red ettiler. Teknosaya gittim. Bi satisci abi birak lg yi gel sana samsun curved uhd 2016 model 3300tl degerinde 7 serisi bi tv verelim dediler. Diger bir teknosada ise abi lg den vazgecme elindeki tv den bulursan degistir. Yeni model uh850v den daha iyi elindeki dediler. Neyse kufur etmicem. Teknosa bana zorluk cikartmadan aldigim urunun parasini nakit iade etmeyi kabul etti. Suan tv siz kaldim.

8 sene once vestel milenyum hd tv almistim 800 tl ye. 3 yil garantiliydi. Garantinin bitmesine bi kac ay kalmisti tv arizalandi. Panel degismesi gerekiyordu. Tv yi goturduler. 15 gun sonra vestel pixcelens full hd 1700tl degerindeki tv yi ucretsiz olarak evime getirip kurdular ve tek kurus dahi ucret talep etmediler. Lg gibi bir dunya devinin ben parami aldim bundan sonrasi beni ilgilendirmez tavrindaki hizmeti lg ye hic yakismiyor. Oysaki tv sorun cikarana kadar cok memnun sekilde zevkle seyrediyordum. Simdi lg almakmi. Gider vestele 1000lira daha az para oder tv alirim. Ayni kaliteyi bulamam belki ama arkamda isini layikiyla yapan baska bir dev oldugunj bilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bende de ekranda problem oluşmuştu ekranın üst bölümünde görüntler oluşuyordu. İstanbu perpa şubesınde servis geldi yaklaşık 4 gündede teslim ettiler panel değiştirildi. sorun yok suan ayrıca elinde dsmart kanal listesi olan varsa paylaşabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: se7en7

Arkadaşlar bende de ekranda problem oluşmuştu ekranın üst bölümünde görüntler oluşuyordu. İstanbu perpa şubesınde servis geldi yaklaşık 4 gündede teslim ettiler panel değiştirildi. sorun yok suan ayrıca elinde dsmart kanal listesi olan varsa paylaşabilirmi?

Slm hocam görüntüler oluşuyor derken logo izimi kalıyordu birde d smart kanal listesi paylasilamiyor sanırım tv arkasında takılan modül varsa onu bilmiyorum bende harici recevier var dsmartin kanal düzenleme filan yapilamiyor

• ecotor E kullanıcısına yanıt
    Slm çok geçmiş olsun hayırlı olsun bu arada bende bunu anlatmaya çalıştım ama arkadaşlar halen lg savunmaya çalışıyorlar adamlar parayı alıyor değişim veya iadeye gelince aldığınız yer ile uğraşın diyor bende de su an logo izi sorunu var ama kalıcı değil tv kapatıp açınca düzeliyor servis sorun yok onayı verdi bu sekilde 10 aydır kullanıyorum onun haricinde çok şükür bir sorun yok inşallah ta olmaz sonra lg ile uğraş dur

• ne kadar anlatır resim tam bilmiyorum ama elimde kalan tek görüntü bu. izlediğimiz görüntünün alt bölümü tvnin üstünden aşağı doğru hortlayıp kayboluyordu.Fotoda olduğu gibi ara butonu normalde altta duruyor ama üsttende hortlayıveriyor. Zannedersem servisin kendi kalitesiyle ilgili sorun yasıyor herkes. Çok şükür benimle ilgilenip kısa sürede düzettiler. Bu arada tvyi alalı 1 sene olmuştu.

• Tv ile ilgili sorun yasiyorsaniz. Mutlaka video cekin arkadaslar. Diger turlu servis geldigide sorun gorulmez ise derdinizi hic bir sekilde anlatamiyorsunuz. Bugun tv leri inceledim. Fiyatlar abartili yuksek. Lg49uh850v 3800tl
    Samsung ku7350 curved 3299t
    Vestel ub9300. 2599tl

Lg nin bu basarisiz hizmet politikasi yuzunden vestel markasina meyillendim. Lakin lg performansini alabilecek bi modeli varmi bilmiyorum.
    Lg49uh850v modeli fiyat olarak anca 2017 yilinin 2. Ceyreginde tatminkar dusus gosterir. O zamana kadarda mevcut butceyi eritmek istemiyorum. Tavsiyesi olan varmidir. Şu markanin şu modeli gibi butce 3200tl

• ARKADAŞLAR LÜTFEN CEVAP:
    ben smartshare bölümünü pc deki videolarım klasorundeki videoları izlemek için kullanıyorum çoğu zaman.Fakat bazen attığım(pc ye) videolar sorunsuz bir şekilde tv de görünürken bazen ne kadar zorlasamda tv de görünüyor formatı vs si hep aynı...peki başka bir ayarı mı var yanlış yaptığım birşey mi var
  • 4K hevc calismiyor besiktas macina yetismem gerekiyor bi yardimci olabilirmisiniz??

• 4k çalışmıyor yardımcı olurmusunuz
  • 04.05.45 yazılımı cıktı arkadaşlar ben bugün kurdum dikatimi çeken bişi görmedim şu anda.
  • Kanal listesi 4k mevcut kullandığım listehttp://s6.dosya.tc/server7/2277a5/GlobalClone00001.zip.html

• Arkadaşlar selam 1 sene garantisi olan 49uf8507 2100 tl alınır mı sizce ...

• quote:

Orijinalden alıntı: duyguluboy

ARKADAŞLAR LÜTFEN CEVAP:
    ben smartshare bölümünü pc deki videolarım klasorundeki videoları izlemek için kullanıyorum çoğu zaman.Fakat bazen attığım(pc ye) videolar sorunsuz bir şekilde tv de görünürken bazen ne kadar zorlasamda tv de görünüyor formatı vs si hep aynı...peki başka bir ayarı mı var yanlış yaptığım birşey mi var

Bu sorun bende de olmaya başladı.
    Arşivdeki filmlerin bi kısmını açmıyor.
    Filmleri izleyemeyeceksek neye yarar ki bu tv artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuSeL

quote:

Orijinalden alıntı: duyguluboy

ARKADAŞLAR LÜTFEN CEVAP:

Bu sorun bende de olmaya başladı.
    Arşivdeki filmlerin bi kısmını açmıyor.
    Filmleri izleyemeyeceksek neye yarar ki bu tv artık.

kimi zaman çok kolay birşekilde ekleniyor kimi zaman eklenmiyor bile.birsürü ayar denedim ama bu kez başaramadım

• beyler bu tv nin hediyesi olan 6 aylık digiturkplay hediyesini nasıl alıyoruz nasıl aktif ediyoruz bilgisi olan paylaşabilir mi acaba?

teşekkürler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: jazzer

beyler bu tv nin hediyesi olan 6 aylık digiturkplay hediyesini nasıl alıyoruz nasıl aktif ediyoruz bilgisi olan paylaşabilir mi acaba?

teşekkürler....

düzeltme olmadıysa Onun süresi vardı ama martta bitiyordu sanırım
  • 
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.