Şimdi Ara

LG 49UF8507 4K Nasıldır? (283. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.100
Cevap
70
Favori
352.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emir.kk

04.05.45 yazılımı cıktı arkadaşlar ben bugün kurdum dikatimi çeken bişi görmedim şu anda.

55UF8507, Merhaba, Bende yükledim ama bir değişiklik görmedim, uzun zamandır güncellemeler çıkıyor yüklüyorum ama değişiklik hiç fark etmedim bu zamana kadar, ilk sürümlerde vardı değişiklik 03.20. lerde filan ama son zamanlarda fark edilir bir değişiklik görmedim. Tabi bunlar test sürümleri yinede bir beklenti içinde oluyor insan.
  • 55inc olanıni 9aydir kullaniyorum cok şükür bir sorun çıkarmadı. Ayrıca lg servisleri iyidir derler ama baya sorun yaşayan kullanici olmuş. Telefonunuda kullaniyorum sorun oldu 14gunde değişti geldi sıfır kutu halde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son güncellemeyi yükleyen var mı acaba? Tüm resim modlarında motion eye gelmiş. Ancak titreme sanki daha da arttı. (11 Kasım 2016 tarihinde (04.05.45)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi famepa -- 12 Kasım 2016; 0:20:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal_ansen

Kanal listesi 4k mevcut kullandığım listehttp://s6.dosya.tc/server7/2277a5/GlobalClone00001.zip.html

arkadaşım teşekkürler listeyi nasıl atacağımıza dahi bir link vs varmı yada kısaca anlatır mısın?rardan çıkarıyormuyuz dosyayı
  • arkadaşlar dsmart modül kullanıyorum altyazıyı nasıl çalıştırırım bu tv de
  • Bu televizyon ile PS4 Pro deneyen var mı arkadaşlar?

• arkadaşlar window 10 pc den ekranı tv ye yansıtamıyorum varmı bir bilen
  • duyguluboy kullanıcısına yanıt
    lg_dtv diye flaş bellekte klasör oluşturup rardan çıkan dosyayı buraya kopyalıyoruz sonra tv den kanalları kopyala yi seçip USB den tv ye derseniz kurulum yapar.

• ---------------------- UF8507 03.20.05 VERSİYONA DÜŞÜRME İŞLEMİ ----------------
    1. Linkdeki dosyayı indirinhttp://usercloud.net/2aBG
    2. Rarlı dosyayı açın ve c: ye kopyalayın (C:\LgDTVUpDater) şeklinde olacak
    3. Lg sitesinden 03.20.05 yazılımı indirinhttp://www.lg.com/tr/lgecs.downloadFile.ldwf?DOC_ID=KRSWD000014288&what=MANUAL&fromSystem=LG.COM&fileId=KRSWD000014288-b1-a2.zip&ORIGINAL_NAME_b1_a1=Software_File_%28Version_03.20.05%29.zip
    indirilen zipli dosyayın açın ve içindeki dosya adı starfish-dvb-secured-lm15u-biscayne-2105-03.20.05-prodkey_usb_V3_SECURED.epk olacak
    4. epk dosyasını CC:\LgDTVUpDater\htdocs içine kopyalayın
    5. Bilgisayarınızdaki ağ ayarlarından varsa ip6 nın başındaki işareti kaldırın, ip4 özelliklerine girin ayarlarını elle ayarlayın

örnek :
    ip adress: 192.168.1.10
    ağ maskesi: 255.255.255.0
    ağ gecidi : 192.168.1.1 = modem ip adresi

dns1 : 192.168.1.10 kendi ip adresiniz
    dns2 : 8.8.8.8

6. Tv de dns ayarını kendi ip adreasiniz yapın

7. pc de komut isteminde c:\ipconfig /flushdns yazın entera basın

8. C:\LgDTVUpDater ı açın ve orda altdaki DualServer ı çalıştırın
    ilk gelen ekranda N YE BASIN üstde sizin ip dreasiniz olmalı doğruysa Y YE BASIN ENTER VE TEKRAR Y ENTER SONRA ENTER

9. Tv den günceleme yapın ***HAPPY END***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xafer12 -- 21 Kasım 2016; 19:59:10 >

• dive_e D kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarınıza intel widi yi yükleyin. Aratınca bulursunuz. PC niz ekran yansıtmayı desteklemiyor olabilir. İşlemci modelinizi yazabilirsiniz yahut internetten aratın miracast intel xxxx diye bilgi bulursunuz. Diğer bir ihtimalde windows 10un eski sürümlerinde olabilirsiniz, güncelleme yapmaya çalışın yapamazsanız windows insider diye aratıp güncel sürümü windows updaten kurabilirsiniz.
  • duyguluboy kullanıcısına yanıt
    Ayarlarda bir yerlerde altyazıları aç diye seçenek vardı. Erişebilirlikte sanırım. Bi deneyin belki işinize yarar. Dsmarta dair bilgim yok.
  • ireMaN kullanıcısına yanıt
    malesef intel widi uygun sürüm çıkmıyor.windowsta güncel.
  • Kanal gecisleri neden bukadar yavas
    kanal listesini tiklayinca o listede yavas aciloyor
  • Uf8507 renklerinde bir gariplik varmı sizde, daha önce ub830 vardı renk ayarlarını yapabilmiştim ama uf8507 de renkler sarı tonlarda gibi bir türlü doğal bir renk yakalayamadım sizlerde durum nasıl yoksa arıza mı var acaba
  • xafer12 kullanıcısına yanıt
    Sevgili arkadaşım dediklerinizi yaptım ama bir türlü tv den güncelleme olmuyor güncelleme bulunamadı diyor her şey doğru hata almadım dns serverde ıp adresi falan çıkıyor hata yok ama olmuyor bu düşürme işini 2 aydır uğraşıyorum bir ara forumda bir arkadaşın verdiği 4.10.10 yazılım yükledim şimdi tv 1 senedir neredeyse güncelleme almıyor sorun nedir acaba
    EDİT: Arkadaşım emeklerin için teşekkür ederim.Sanırım bir yerde yanlış yaptım 4 .cü denememde oldu tv şimdi güncelleme alıyor.Allah Razı Olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zileli1 -- 3 Aralık 2016; 17:27:41 >
  • mbs1905 kullanıcısına yanıt
    Arkadşım ben denedim ps4 de ve next machine 3 d dlı bir uydu cihazı ile bu cihazlar aynı zamanda hdmı ultra deep color destekli lafın kısası sanki oyunun içinde gibi oynuyorsunuz
  • xafer12 kullanıcısına yanıt
    Renk modunu canlı seçin renkler parlak oluyor. Sarımtrak renk sinema modunda falan çıkıyor. Eğer hala sarımtraksa renk ayarlarını varsayılan a getirin. ekran üstü klavyeden spor modunu da açıp deneyebilirsiniz.
  • dive_e D kullanıcısına yanıt
    bilgisayarınızın işlemcisi ne ? sanırım bilgisayarınız desteklemiyor ekran yansıtmayı.
  • arkadaşlar tv nin tarayıcıdan bir şey izleyince bellek sorunu nedeniyle yeniden başlatıyor . usb 1 girişine 16 gb flash disk taktım fakat bi değişiklik olmadı.. ayrıca tv nin dahili belleğine baktığımda 0.70/0.79 gb yazıyor 4 gb olması gerekmiyor mu ? nasıl çözecez bu sorunu bilen var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi castiello06 -- 7 Aralık 2016; 11:36:1 >
  • Yaklaşık 1 yıldır LG 55UF8507 tv kullanıyorum, birçok versiyonları denedim Rus sitesindeki test versiyonları dahil, son olarak;
    03.20.05 online film 1080p video takılmadan - görüntü mat renksiz buğulu gibi (eco modu)
    04.00.40 online film 1080p video takılmadan - görüntü daha iyi (eco modu)
    04.05.45 online film 1080p video takılmadan - 04.00.40 ile aynı gibi (eco modu)
    Lg Türkiye sitesinde son versiyon 03.20.05 olarak görünse de, TV yukarıdaki tam versiyonları sırayla yükledi,
    Tvyi 24 mgbts fiberle birlikte D-Smart Cam Modül ile birlikte kullanıyorum.
    (D-smart modülden kaynaklı kanal değişimlerinde arada sinyal yok uyarı alıp kanalın sonradan açılması problemi haricinde başka bir sorunum yok , oda sinyal seviyesi merkezi sistemden kaynaklı olduğunu düşünüyorum)
  • 
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.