Şimdi Ara

LG 49UF8507 4K Nasıldır? (285. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.100
Cevap
70
Favori
352.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmet ark

dsmart cam modül kanal listesi (Trt 4k, Atv2 ) mevcut. http://s2.dosya.tc/server3/5e1ggj/GlobalClone00001.rar.html
    Sadece Dahili uydu alıcılı ile kullanan arkadaşlarda yükleyebilir,yalnız dsmart kanalları şifreli olacağı için tv ayarlarından kanalları sona taşıyabilir veya programla liste içindeki şifreli kanalları silebilirler.

arkadaşım teşekkürler listeni attım düzenledim eline sağlık.bir sorum daha olacak bu 49 ınc tv askı aparatı için vidalarını kaybettim kaçlık vidadır bunlar.

• duyguluboy kullanıcısına yanıt
    Sehpa ile kullanıyorum askı aparatı veya vida ile ilgili bilgim yok, tv nin arkasında 4 tane vida girişi var ama kaçlık olduğu hakkında bilgim yok herhangi bir lg servisini arayıp öğrenebilirsin sanırım.
  • benim tv'nin ekranı az önce 15-20 cm kadar aşağı yukarı titremeye başladı. kapat-aç işe yaramıyor. tv açılırken logosu dahi zıplıyor ve youtube veya ayar ekranında dahi bu titreme var. hdmi kablosunu da söktüm. yani yayından değil. başına gelen var mı? servisi çağıracağız galiba...
  • Arkadaş ekranda boydan boya 2 kez çizik cıktı en son haziran ayinda olmuştu garantiye yolladim tamir gercekleşti simdi ise yine aynı durum meydana geldi.

LG 49UF8507 4K Nasıldır?
  •  LG 49UF8507 4K Nasıldır?

Tvyi alalı 1.5 yıl oldu ve bu problemi üçkere yasadım.İnternette araştırdıgımda bu modelde aynı problemi yasayan birçok kullanıcı oldugunu gördüm.Sanırım bu tvnin genel problemi.Servise göndermeyide düşünmüyorum gittiği yere kadar.Bir dahada lggmi tövbe..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakazul -- 29 Aralık 2016; 19:33:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakazul

LG 49UF8507 4K Nasıldır?

Tvyi alalı 1.5 yıl oldu ve bu problemi üçkere yasadım.İnternette araştırdıgımda bu modelde aynı problemi yasayan birçok kullanıcı oldugunu gördüm.Sanırım bu tvnin genel problemi.Servise göndermeyide düşünmüyorum gittiği yere kadar.Bir dahada lggmi tövbe..

Bendede bu durum oluyordu hocam taki kronik proplemi meydana gelene dek ekranda boydan boya bu sefer dikey cizgi cikti servise verdim ve daha sonra senin yasadigin durumla karsilasmadim 6 ay sonra yani bu ay itibari ile yukardaki resimde gordugun gibi yine ayni sıkıntıyı yaşadım. Sana onerim garantisi bitmeden lg servisine fotograf at.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: akifa

quote:

LG 49UF8507 4K Nasıldır?

Bendede bu durum oluyordu hocam taki kronik proplemi meydana gelene dek ekranda boydan boya bu sefer dikey cizgi cikti servise verdim ve daha sonra senin yasadigin durumla karsilasmadim 6 ay sonra yani bu ay itibari ile yukardaki resimde gordugun gibi yine ayni sıkıntıyı yaşadım. Sana onerim garantisi bitmeden lg servisine fotograf at.

Gönderdim fotoları lg servisine bakalım ne olucak.Birde tvyi servise verdikten kaç gün sonra size iade ettiler acaba?

• Arkadaslar TV den cızırtı şeklinde ses geldi hoparlörden .. kanal değiştirdim ses yine geldi sonra TV dondu kapanıp açıldı açılınca gelmedi ses. Bu sorunu yaşayan var mı neden kaynaklanıyor olabilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi castiello06 -- 2 Ocak 2017; 10:4:57 >
  • merhabalar

8507 için çıkan en son güncelleme hangisidir?
  • quote:

quote:

quote:

LG 49UF8507 4K Nasıldır?

Gönderdim fotoları lg servisine bakalım ne olucak.Birde tvyi servise verdikten kaç gün sonra size iade ettiler acaba?

1 hafta kadar hocam alan servis tamirini biz yapamiyoruz dedi umraniye yolladilar ondan baya sürdü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacK SeA StorM 61 -- 2 Ocak 2017; 23:23:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jazzer

merhabalar

8507 için çıkan en son güncelleme hangisidir?

04.05.45 hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: castiello06

Arkadaslar TV den cızırtı şeklinde ses geldi hoparlörden .. kanal değiştirdim ses yine geldi sonra TV dondu kapanıp açıldı açılınca gelmedi ses. Bu sorunu yaşayan var mı neden kaynaklanıyor olabilir ?

Surekli tekrarlı yapip yapmamasi onemli hocam eger surekli yapiyorsa servisle gorusun.

• Ps4 pro icin HDR özelliği lazım, bu tv'de mevcutmu acaba???
  • Link var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jazzer

Link var mı acaba?

en son güncellemeleri burdan takip edebilirsiniz

http://www.lg.com/tr/destek/urun-destegi/lg-49UF8507
  • quote:

quote:

LG 49UF8507 4K Nasıldır?

Teknik servisden gelip bugün tvyi aldılar.Yanlız elemanın söylediği biz tvde problemi canlı olarak göremezsek birsey yapılamaz demesi kafamı karıstırdı.Fotoda zaten problem acık olarak görünüyor.Problemi belki 1 ay tvyi acık bırakırsanız göremiyeceksiniz dedim belli olmuyorkı problemi nezaman yapıcagı.Yani teknik servis işi yokusa sürüyor bakalım ne olucak.

• ozandemir- kullanıcısına yanıt
    burada yazılım çok fazla yayınlanmıyor
    bildiğim kadarıyla bi rus sitesinden takip ediyorlardı arkadaşlar
  • Uf8507 smartda filmbox uygulaması yokmu arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbox2

Ps4 pro icin HDR özelliği lazım, bu tv'de mevcutmu acaba???

Hayır bu tv hdr desteklemiyor.Daha önce bu modeli kullandım.Hareketli görüntülerde çok fena titreme yapıyor.Hdr destekli fiyat performans bi tv alacaksanız Samsung ku7000'e bakın.Ben aldım ve çok memnunum.
  • Dostlar selam. 2017 itibari ile Son güncel kanal listesini gönderebilecek bir arkadaş var mıdır ?

teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.