Şimdi Ara

LG 49UF8507 4K Nasıldır? (287. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.100
Cevap
70
Favori
352.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: talhas41

Arkadaşlar bugün "yetersiz bellek uygulama kapatılıyor " uyarısı alıyorum.Lütfen bir çözüm söyleyin. Web tarayıcısı açılmıyor. USB ye harddisc taktım düzelmedi. Var mı bellek temizlemenin bir yolu.

Puhu TV izlerken mi aldın bu hatayı ? Benimden dünden beri hiç bir şey yoktu dün akşam Puhu TV de dizi izlerken 4-5 dk sonra "yetersiz bellek uygulama kapatılıyor" hatası alıp tarayıcıyı yeniden başlatıyor. Bu muhtemelen senin tv ile alakası yok ya Puhu tv kaynaklı yada LG genelinde böyle bir sorun mevcut . Çünkü benim TV modeli 49UH850v bendede aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jreetizmir -- 11 Şubat 2017; 7:33:50 >
  • Dostum ben digiturk play izlerken aldım. Müşteri hizmetleri ile görüştüm şimdi. Önbelleğiniz dolmuş bu normal çözümü de yok dedi adam. Artık web tarayıcınız kullanılmayacak ömrü bu kadar dedi. Ben tüketici haklarına başvuracağım.Sen naptin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Dostum ben digiturk play izlerken aldım. Müşteri hizmetleri ile görüştüm şimdi. Önbelleğiniz dolmuş bu normal çözümü de yok dedi adam. Artık web tarayıcınız kullanılmayacak ömrü bu kadar dedi. Ben tüketici haklarına başvuracağım.Sen naptin ?

Seninde dün oldu değil mi ?2 mizin birden aynı gün olması çok büyük tesadüf teğilmi bence müşteri hizmetlerindeki birşey bildiği yok. Başka varmı acaba lg tv si olanlar denesin bi .
    Ben tv yi alalı 1 sene olmadı daha 2 sene garantisi var böyle saçmalık mı olur ? Burdan bir kaç arkadaş deneyim cevap yazabilirlermi ?
  • Lanet televizyonu bizde aldık zamanında milletin tavsiyelerine uyup.
    2 kere panel arızalandı. 2 seferde değişim talep ettim 6 ayı geçtiği için red edip tamir etmişlerdi.
    Bidaha lg'mi töbeeee!!!!!
  • Bu televizyonu savunanlar toz kondurmayanlar ortalıktan kayıp oldular ne hikmetse

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahte 4k mi bu piksel dizilimi ne? Rgb mi rgbw mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puhu tv den 1 tane dizi açıp şu olayı deneyecek 1 tane arkadaş daha yok mu ?
    Bir dizi açın 10 dk bekleyin bakalım sizdede aynısını yapacakmı?
  • puhu tv yi nerden izliyorsunuz? tv de uygulaması mı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet ark

puhu tv yi nerden izliyorsunuz? tv de uygulaması mı var?

normal tarayıcı üzerinden izliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRuTe35

quote:

Dostum ben digiturk play izlerken aldım. Müşteri hizmetleri ile görüştüm şimdi. Önbelleğiniz dolmuş bu normal çözümü de yok dedi adam. Artık web tarayıcınız kullanılmayacak ömrü bu kadar dedi. Ben tüketici haklarına başvuracağım.Sen naptin ?

Seninde dün oldu değil mi ?2 mizin birden aynı gün olması çok büyük tesadüf teğilmi bence müşteri hizmetlerindeki birşey bildiği yok. Başka varmı acaba lg tv si olanlar denesin bi .
    Ben tv yi alalı 1 sene olmadı daha 2 sene garantisi var böyle saçmalık mı olur ? Burdan bir kaç arkadaş deneyim cevap yazabilirlermi ?

En son UK customer servise mail attım fabrika ayarlarına dönün ve bi daha webden film izlemeyin dediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Butterflies

Bu televizyonu savunanlar toz kondurmayanlar ortalıktan kayıp oldular ne hikmetse

Severek kullanıyorum hocam. Hiç bir sıkıntım da yok.
  • arkadaşlar merhaba,
    bende de bu tv.den var. digiturk playdan sürekli film izlerim. herhangi bir sıkıntı olmadı bende. digiturk play uygulamasını kullanıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

En son UK customer servise mail attım fabrika ayarlarına dönün ve bi daha webden film izlemeyin dediler.

Neden web ten film izlemeyecekmişiz ?
    Peki fabrika ayarlarina geri dondunmu donduysen ne oldu duzeldimi ?

Bende Lg ye mesaj attım böyle komik bir cevap verdiler. Bugüne kadar hiçbir sıkıntı yoktu ne olduda bugün başladı.

Verdikleri cevap aşşağıda

Bazi web sayfalari sadece PC cihazlarina göre tasarlandigindan yüksek hafiza kullanimina yol açarlar. Bu web sayfalari PC disindaki cihazlar için (TV, telefon, tablet vb.) çok yüklü sayfalardir. Bu cihazlar bilgisayar kadar büyük bir hafizaya sahip degildirler.
    TV'nin ön belleginin doldugu durumlarda zaman zaman TV filmin ön yüklemesini gerceklestirememekte ve bu sekilde hata vererek web tarayicisindan komple çikis saglamaktadir.

SmartTV’ler sahip olduklari donanima özel olarak gelistirilen uygulama mantigi ile çalismaktadir. Dolayisiyla video görüntüleri izlemek için Tarayiciyi asagidaki sekilde kullanmanizi öneririz: (bu sekilde kullanildiginda daha az bellek tüketilir.)
    • Video izlemek istediginizde tarayicida birden fazla sekme açmayin.
    • Ayni anda sadece bir video oynatin.
    • Eger bir youtube videosu izlemek istiyorsaniz bu videoyu Tarayicidan açmak yerine Ana Ekraninizda bulunan Youtube uygulamasindan açin.

Bilgilerinize sunariz.

Saygilarimizla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jreetizmir -- 14 Şubat 2017; 16:50:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozay

arkadaşlar merhaba,
    bende de bu tv.den var. digiturk playdan sürekli film izlerim. herhangi bir sıkıntı olmadı bende. digiturk play uygulamasını kullanıyorum.

hocam puhu tv den bir tane dizi açıp denermisin ?

mesela şunu açıp bi 15-20 dakika açıp denermisin
    https://puhutv.com/cesur-ve-guzel-13-bolum-izle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jreetizmir -- 14 Şubat 2017; 13:45:47 >
  • quote:

quote:

arkadaşlar merhaba,

Ben şimdi olayı tam olarak anlayamadım. Web.ten film izlediğinde explorer sapıtıyor mu? Hafıza doluyorsa, silmek için ne yapılıyor? Puh tv.yi yarın deneyebilirim ancak.

• quote:

quote:

quote:

arkadaşlar merhaba,

Ben şimdi olayı tam olarak anlayamadım. Web.ten film izlediğinde explorer sapıtıyor mu? Hafıza doluyorsa, silmek için ne yapılıyor? Puh tv.yi yarın deneyebilirim ancak.

Hafiza dolunca tarayici kapaniyor ve tekrar aciyor kendini . Bu diger sitelerde olmuyor sadece puhu tv de oluyor. Digiturk playda oluyor dediler ben kullanmadigim icin deneyemedim

Puhu tv yi aradim lg kaynakli yani donanimsal sorun lg yi arayin dedi . Lg yi aradim puhu tv den dolayi boyle oldukca sikayet var ama bu bizimle alakasi yok puhu tv yuksek bellek kulanilan bir we.b sitesi oyuzden bellegi dolduruyor html5 tabanli kullanmasi lazim dedi. Tekrardan puhu tv yi arayip iletince önce lg den kaynakli sorun diye iddia etti bende 2016 model tv bu 5 binliralik tv ler acmiyorsa hicbir tv acmaz sikinti sizde diger sitelerde yapmiyor deyince ikna oldular sonunda lg ile goruselim dediler yada baska bir yol bulalim dediler bakalim ne olcak.

Bunlar ufak tefek seyler ama 2016 model tv ne olursa olsun bellek sorunu vermesi tuhafima gitti. Bundan 5 sene sonra gelecek olan yayinlari degisiklikleri kaldirmayacaksa bu tv yazik yani

LG 49UF8507 4K Nasıldır?

• quote:

quote:

arkadaşlar merhaba,

28 dakikadir dizi oynuyor. Bir sıkıntı çıkarmadı.

LG 49UF8507 4K Nasıldır?

• Kardeş bende puhu tv den izliyorum bir sorun yok

• 1.5 yıldır kullanmıyorum çok memnunum. Ps4 kullanıyorum. Dahili Netflix ve yoytube uygulamalarını sık kullanıyorum. Tv çok akıcı, sesi güzel. Tavsiye ederim.

• quote:

quote:

quote:

arkadaşlar merhaba,

28 dakikadir dizi oynuyor. Bir sıkıntı çıkarmadı.

LG 49UF8507 4K Nasıldır?

fabrika ayarlarına geri döndüm sonra tekrar denedim yine aynı hatayı verdi. Sizde yoksa bende neden var birde birtek puhu tv de yapması tuhaf . Ne yapacağımı şaşırdım ?

• 
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.