Şimdi Ara

LG 49UF8507 4K Nasıldır? (284. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.100
Cevap
70
Favori
352.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar biri kanal listesi atma tarifi yapabilir mi?
  • Arkadaşlar TRT 4K yeni frekansını giriyorum ama halen reklamı gözükoyor,kanalı eklediğimde yuzde yuz gözküyor,açmıyo rkanılı sizdede öylemi acaba ?
  • Arkadasşlar,

Yukarıda okudum benım gibi bazı arkdaslarda sorun yaşamış,

Benim eski evimde d smart ci modul ile kullanıyordum tüm kanallar vardı. Şimdi ise başka yere taşındım merkezi sistem var tüm ayarları yaptım her kanal var ama trt 1 hd ve bazı kanallar yok harici uydu bağladım mı televizyona trt hd flan cıkıyor ama kendi alıcısı ile çıkmıyor.Bir sürü şey denedim gene olmadı.Bunu çözen oldumu ve taşındığım gün tv ye güncelleme geldi ondan mı ayarlardan mı anlayamadım en azından d smart ci modul ile merkezi sistem uydu kullanan arkadaşlar uydu ayarlarını fotolarını atabılırler mi?

Çözüm için yardım ederseniz sevinirim
  • kartalgok K kullanıcısına yanıt
    Frekans sorunu var TRT 4k yi oturtamadi hala reklam yapıyor yeni frekansı da açmadı onuda değiştirdiler 3a uydusunun bilmem ne .....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR KANAL LİSTESİ NASIL HAZIRLANIYOR
  • quote:

Orijinalden alıntı: duyguluboy

ARKADAŞLAR KANAL LİSTESİ NASIL HAZIRLANIYOR

tvniz nedir? ve hangi çeşit yayın alıyorsunuz? (dahili uydu, dsmart,digitürk vs)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet ark

quote:

ARKADAŞLAR KANAL LİSTESİ NASIL HAZIRLANIYOR

tvniz nedir? ve hangi çeşit yayın alıyorsunuz? (dahili uydu, dsmart,digitürk vs)

Uh8507 4k tv

• duyguluboy kullanıcısına yanıt
    hangi çeşit yayın alıyorsunuz? (dahili uydu, dsmart,digitürk vs)
  • quote:

hangi çeşit yayın alıyorsunuz? (dahili uydu, dsmart,digitürk vs)

Dsmart var birde normal uygu kanallarini iLiyorum

Dsmart uydu alıcılı ise zaten kanal listesi hazır şekildedir ve değiştirilemez, sıralama yapılamaz, ekleme çıkarma yapılamaz.
    Dsmart Cam Modül var ise TV dahili uydu alıcısı ile birlikte kullanılmakta, burada AYARLAR+GELİŞMİŞ+KANALLAR+KANAL AYARLAMA +OTOMATİK AYARLAMA+UYDU+ DSMART seçilerek kanal araması yapılır ve kanallar bulunur.Sıralama Dsmart'ın sıralaması şeklindedir, eğer değişiklik veya kanal listesini oluşturmak istiyorsan,Tvye USB takarak AYARLAR+GELİŞMİŞ+KANALLAR+KANALLARI KOPYALA+TV-USB şeklinde listeyi USB ye kopyalıyoruz. Pc ye chanSort uygulamasını yüklüyoruz ve usb içerisindeki GlobalClone00001.TLL kanal listesini programla açıyoruz ve kanal listesini istediğimiz gibi sıralama veya silme yapabiliyoruz. tv ye yükleme işlemi usbye düzenlenen listeyi atıp sonra tv ye takıp AYARLAR+GELİŞMİŞ+KANALLAR+KANALLARI KOPYALA+USB-TV şeklinde yüklüyoruz.
    Sadece Türksat içinde aynı şekilde yapılabilir.
  • quote:

Dsmart uydu alıcılı ise zaten kanal listesi hazır şekildedir ve değiştirilemez, sıralama yapılamaz, ekleme çıkarma yapılamaz.
    Dsmart Cam Modül var ise TV dahili uydu alıcısı ile birlikte kullanılmakta, burada AYARLAR+GELİŞMİŞ+KANALLAR+KANAL AYARLAMA +OTOMATİK AYARLAMA+UYDU+ DSMART seçilerek kanal araması yapılır ve kanallar bulunur.Sıralama Dsmart'ın sıralaması şeklindedir, eğer değişiklik veya kanal listesini oluşturmak istiyorsan,Tvye USB takarak AYARLAR+GELİŞMİŞ+KANALLAR+KANALLARI KOPYALA+TV-USB şeklinde listeyi USB ye kopyalıyoruz. Pc ye chanSort uygulamasını yüklüyoruz ve usb içerisindeki GlobalClone00001.TLL kanal listesini programla açıyoruz ve kanal listesini istediğimiz gibi sıralama veya silme yapabiliyoruz. tv ye yükleme işlemi usbye düzenlenen listeyi atıp sonra tv ye takıp AYARLAR+GELİŞMİŞ+KANALLAR+KANALLARI KOPYALA+USB-TV şeklinde yüklüyoruz.

teşekkür ederim üstadım..dediklerini yaptım.internetten listeler buldum.çünki kendi listemi kopyalamadan önce tv yi taratıp tüm listeyi silmiştim.modüllü dsmart üyeliğim olduğundan bulduğum listelerde o kanalların olmasına dikkat ettim.Fakat bulduğum listelerde diyelimki tv8 e tıkladığımda show tv çıkıyor.yani anlıyacağınız bana sağlam içinde dsmart ve trt4k barındıran liste lazım.

• quote:

quote:

teşekkür ederim üstadım..dediklerini yaptım.internetten listeler buldum.çünki kendi listemi kopyalamadan önce tv yi taratıp tüm listeyi silmiştim.modüllü dsmart üyeliğim olduğundan bulduğum listelerde o kanalların olmasına dikkat ettim.Fakat bulduğum listelerde diyelimki tv8 e tıkladığımda show tv çıkıyor.yani anlıyacağınız bana sağlam içinde dsmart ve trt4k barındıran liste lazım.

Rica ederim önemli değil.
    Bende Dsmart modül kullanıyorum listemi akşam atarım. TRT 4K mevcut
    Ama sürekli kanallarda frekans değişikliği oluyor bunun için sen anlattıklarımı yapsan öğrensen iyi olur.

• quote:

quote:

quote:

Rica ederim önemli değil.
    Bende Dsmart modül kullanıyorum listemi akşam atarım. TRT 4K mevcut
    Ama sürekli kanallarda frekans değişikliği oluyor bunun için sen anlattıklarımı yapsan öğrensen iyi olur.

@ahmet ark çavuşum dediklerini yaptım hatta kendim aramaya kalktım 0 kanal buldu ben uydu ayarlarında da hata yapıyorum sanırsam.ama sen liste atarsan da memnun olurum

• Arkadaslar guncel kanal listesi yollarmisiniz.

• Kanal listesi var ama foruma nasıl yükleme yapabilirim?
    AYARLAR+GELİŞMİŞ+KANALLAR+KANAL AYARLAMA+OTOMATİK AYARLAMA+UYDU+DSMART+(Burada UYDU AYARLARI kısmı var oraya girin Türk sat lisesini açın ve orada sinyal kalitesi ve gücünün görünmesi gerekli görünmüyorsa DİSqC ayarlarından A,B,C seçim yaparak sinyalleri görmelisiniz gördükten sonra) TAMAMLANDI + BİR ADIM GERİ (SOLDA YÖN İŞARETİ İLE)+İLERİ+EVRENSEL TEK+HIZLI ARAMA+BAŞLAT bu kadar.
  • Foruma linkini yapistir paylas.

• dsmart cam modül kanal listesi (Trt 4k, Atv2 ) mevcut. http://s2.dosya.tc/server3/5e1ggj/GlobalClone00001.rar.html
    Sadece Dahili uydu alıcılı ile kullanan arkadaşlarda yükleyebilir,yalnız dsmart kanalları şifreli olacağı için tv ayarlarından kanalları sona taşıyabilir veya programla liste içindeki şifreli kanalları silebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet ark -- 14 Aralık 2016; 20:38:53 >
  • Normal turksat yokmu?

• http://s3.dosya.tc/server9/u4a6xa/Turksat_kanal_listesi.rar.html
    kanallar sıralı değil tvden veya ChanSort programını indirip kanalları kendi isteğinize göre sıralayabilirsiniz.(TRT 4K ve A2 Mevcut)
  • 
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.