Bildirim
LG 49UF8507 4K Nasıldır? (279. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: kemal_ansen
Hepsinde var kanal ayarlarina yada kurulum ayarlarina bakiniz ben yaptim cunku
kanal menusunde oyle bır adım yok tam olarak neresınde hocam -
Gelismis - kanallar - kanal yoneticisi en altta uydu kanal listesi guncelleme kapali yaparsan guncelleme yapmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Gelismis - kanallar - kanal yoneticisi en altta uydu kanal listesi guncelleme kapali yaparsan guncelleme yapmaz
işte bende öyle bir seçenek yok kanal menüsünde. Cam modül kullanıyorum ondan olabilir.. -
Dogrudur ozaman onda da vardir da kurcalaman lazim
quote:
Orijinalden alıntı: no_Antijen
quote:
işte bende öyle bir seçenek yok kanal menüsünde. Cam modül kullanıyorum ondan olabilir..
güvenlik ayarlarında şifre koydunuz mu? bu da bir çok erişimi devre dışı bırakıyor. Varsa kaldırın, öyle deneyin. -
malum teknoloji çok hızlı değişiyor. 2016 nın eylülünde bu tv ye niyetlendim; aradığım özellik 4k olması. Hala almaya değer mi? Benzer fiyatlarda daha iyi bir model varmıdır?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d16v1 -- 8 Eylül 2016; 15:45:03 > -
Arkadaslar HDR özelliği gelecek mi bu modele? Kısaca bir bilgi verebilir misiniz ?
Arkadaşlar en iyi şuanda ki fiyat 3299 mu ?
Ben bi kampanyalar diye vatan a gittim buyrun linki.tamami ile kandırmaca değişimden gelen ve tamir görmüş cihazmis ve hiç bir mağazada yok.
http://www.vatanbilgisayar.com/lg-49uf8507-49123-cm-4k-uhd-3d-webos-smart-led-tvdahili-uydu-alici-2-gozluk.html
-
arkadaşlar çok hd ve 4k da çok güzel görüntü yakaladım dediğiniz ayarı burda paylaşır mısınız? -
Arkadaşlar ben dfix kullanıyorum ondan mı bilmiyorum ama tv 8 de özellikle çok oluyor geçersiz hizmet diyor kanalı değiştirip geri geldiğimde açıyor ama kanal geçişleri flan yavaş en son türkiye güncellemesi yüklü bu sorunu yaşayanlar var di daha önceden düzelten oldumu birde başka ülke yazılımları flan var mı telefon gibi yüklemek olur mu fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: Baris4hin
Sorunu 4 defa yaşadım. zaten 4.de direk servisi arayıp görüştük. infotr@lge.com adresine video ve resimleri gönderdim direk yönlendirdiler ve gelip aldılar ürünü.
Daha arayan soran yok bugün 1 hafta olacak, Bilgi vericem arkadaşlar.
Hocam bir haber yok mu?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Demekki ekran sorunlu imiş
quote:
Orijinalden alıntı: Materyal_Clock
Demekki ekran sorunlu imiş
Aynen öyle bakalım inşallah yenilenen ekranda aynı sorunu yada farklı bi sorun yaşamam :) -
quote:
quote:
Ekrandaki sorunla ilgili haber bekleyen arkadaşlar şuanda ürünüm teslim edildi. Ekran komple değiştirilmiş jelatinleri dahi üzerinde duruyordu. Ekranın kendisindeki sorun yüzünden bu hatayı yaptığını söylediler.
Ben bir kere yasadım bu sorunu ama yarın servisi arayıp tvyi göndericem bakalım sonuç bende ne olucak..
-
quote:
quote:
Ekrandaki sorunla ilgili haber bekleyen arkadaşlar şuanda ürünüm teslim edildi. Ekran komple değiştirilmiş jelatinleri dahi üzerinde duruyordu. Ekranın kendisindeki sorun yüzünden bu hatayı yaptığını söylediler.
Hocam görüntüde bir farklılık oluştu mu acaba, yani şu titreme dediğimiz olay azaldı mı? Bir de 1 ayı buldu herhalde gidiş geliş değil mi?
-
Merhaba
TRT 4K kanalını çekmemeye başladı.Bazen ekranda sinyal alınamıyor mesajı çıkıyor,bazen de desteklenmeyen hizmet mesajı çıkıyor.Gerçi TRT 4K facebook sayfasında frekans sorunu olduğu yeni frekans başvurusu yapıldığı ve değişeceği belirtiliyor.
Ama benim canımı sıkan;Merak edip internetten 4K videoları indirip denedim.Malesef dosya tanınmıyor mesajı çıkıp videoları oynatmıyor.
Belki codec problemi olabilir diye farklı kaynaklardan indirdim ama hiçbirini açmadı.
Bazen televizyonu kumandadan kapatmama rağmen 3 saniye sürmeden tekrar açıldığı oldu.Fişi çıkarıp takmama rağmen bir kaç sefer tekrar etti.(2-3 sefer bu durum oldu)
Bazen tv kanalı açıkken kendi kendine youtube uygulamasına girdi.(Bir kaç sefer tekrar etti bu durumda)
Baris4hin arkadaşın yaşadığı ekran problemini 6-7 ay önce birkaç sefer yaşadım ama ondan sonra tekrar etmedi.
Kusura bakmayın lütfen uzun bir yazı oldu.
Servis talebinde bulunacağım ama içi dolu bir talep olsun istiyorum.
Bu konularda yardımı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...
Düzeltme:4K videoları pc üzerinden smartshare uygulaması ile açmıyor.Flash bellek ile denedim hepsini oynattı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galicyali -- 19 Eylül 2016; 20:11:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: desu noto
quote:
quote:
Hocam görüntüde bir farklılık oluştu mu acaba, yani şu titreme dediğimiz olay azaldı mı? Bir de 1 ayı buldu herhalde gidiş geliş değil mi?
20 gün felan sürdü heralde ve o önceden ara sıra oluşan hata şuanda yaşanmamakta. Bakalım evdekilere söyledim aynı hata olursa video ve görüntü alın diye inşallah tekrarlamazda uğraşmam bi daha :)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X