Şimdi Ara

LG 49UF8507 4K Nasıldır? (276. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.100
Cevap
70
Favori
353.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: facikalin

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 hafta oldu bu ürünü alalı açıkcası incelemeden aldım. Fakat daha sonra araştırma yaptığımda aklıma bir kaç soru takıldı; yardımcı olursanız sevinirim.
    1. 2D'li yayını 3D yaptığım zaman ekranın sağında ve solunda içe doğru siyahlık oluyor; çerçeve gibi bi cm'lik ekran küçülüyor acaba bu normal mi? Side by side ve diğer 3D effectinde ise ekran tamamen kaplanıyor.
    2. Televizyon kutusunda 2015 new gibi bir ibare yoktu. Tv Hakkında Model numarası - 49UF8507-ZB diye geçiyor. Tek kumanda - WebOs 2 eski parti ürün almış olabilirmiyim diye tedirgin oldum.
    3. İnternetten edindiğim 3D filmlere bir türlü 3D altyazı yapamadım. Altyazılar çalıştı fakat 2D olarak gözüktü. 3D subtitle uygulamasını ve mkv altyazı gömme programları kullanmama rağmen TV de altyazılar .ass .saa .idx .sub formatları 2D gözküyorlar. Sinemalardaki gibi öne gelen 3D altyazı yapamadım. Acaba bu TV'de 3D altyazı desteği yok mu? yada bu konsepti ben mi yanlış anladım.

3d altyazı olayını ilk defa duyuyorum. ne sinemada ne tv'de öyle birşey görmedim. altyazı 3d olsa gözü bozmaktan başka bir işe yaramaz. kabartılı harflerin kime ne faydası olabilir? ayrıca 2d yayını 3d yapmanın da hiçbir anlamı yok. 3d'nin mantığına ters. palavradan başka birşey değil o özellik.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Niye gececegim hayır mı bariz logo yanığı var sen dikkat etmedinse ben ne yapabilirim ayrıca aynı kanalı devamli izleme gerek yok 5 dk için de oluşuyor sende ozaman yemek icin girmişsin olan sorunu söylüyoruz millet ona göre alsın servisin den durumdan haberi var ama kabul etmiyor acrica daha önce lg marka tv kullanıyordum memnundum önceki sayfaları kontrol et bak bakıyım oraya resim attım sonra gel konuş burda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Bende 7 aydır kullanıyorum

• Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Logo yanığı olayını okuduğum zamandan beri dikkat ediyorum özellikle herhangi bi logo izi vs kalmıyo ekranda.
    Resim atarak örneklendirir misiniz?
  • millet ben 3000 liraya aldım bir hafta zor dayandım ve iade ettim 3500 liraya uh850v aldim.
    8507 de inanılmaz bir takılma mevcut gözü dikkatli biriyseniz hep göze batıyor.Logo izini bende gördüm sonra hd yayınlara bakıyorum hep bozuk mecbur ışığı ve rengi kısıyorsun bozulma azalsın diye bu seferde tüplü tv gibi oluyor.kısaca 3000 lira bile çok bu TV ye bendeki eski lm640s hd tv bile kat kat daha kaliteli görüntü veriyordu.Allahtan internetten aldimda iade aldılar yoksa yandıydık.
    Eger benim gibi illa alacam derseniz mutlaka internetten alın ki iade edebilesiniz.Yoksa iki yıla gözlük takarsınız.

• logo izi için fox atv vb. gibi uzun süre logosu ekranda kalan HD bi kanali 20 dk reklamsız olarak izle sonra tv yi kapat ve kanal logosunun olduğu yere yakından bak ve TVyi kapat ve hemen ac.Lg logosunun geldiği o ilk gri ekranda eski kanalın logosunun olduğu yerde eski kanalın logo izini göreceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vampirelf -- 19 Ağustos 2016; 21:39:12 >
  • alwer kullanıcısına yanıt
    Önceki sayfalarda vardı hocam

• vampirelf kullanıcısına yanıt
    Ben 2 yıla değil 5 ay da taktım gözlük

• quote:

Orijinalden alıntı: vampirelf

logo izi için fox atv vb. gibi uzun süre logosu ekranda kalan HD bi kanali 20 dk reklamsız olarak izle sonra tv yi kapat ve kanal logosunun olduğu yere yakından bak ve TVyi kapat ve hemen ac.Lg logosunun geldiği o ilk gri ekranda eski kanalın logosunun olduğu yerde eski kanalın logo izini göreceksin.

Usta forumda ilk alanlardan birisi benim 5 adet inceleme videosu da paylaştım lakin herkeste aynı değil bizde biraz banding sorunu var onun haricinde birşey yok logo izi bir kaç arkadaşta oldu orası şans e zaten elektronik şans işi değil mi. Tvden memnunum şu anda param olsa uh 850 sini alırım bundaki hataların giderilmiş hali lakin onda da kasa sıkıntılı ekran sıkıntılı söyleki teknosada inceleme imkanım oldu uf 8507 ye göre daha iyi kesinlikle. Lakin teknosada ki görevli 8507 tvyi resmen tokatladı sağlamlık konusunda uh 850 biraz geri adam ekranına vurmadı daha sağlam ekran kasa var uf serisinde zaten satış politikası değil mi

• yani yeni alan birisi 3300 e uf8507 yi almaktansa 3600 e uh850v almali diyorum ben sizin dönemde baska alternatif yoktu zaten lg tarafında.ama ışık sızması uf8507de yoktu bunda fazlası ile var

• quote:

Orijinalden alıntı: vampirelf

yani yeni alan birisi 3300 e uf8507 yi almaktansa 3600 e uh850v almali diyorum ben sizin dönemde baska alternatif yoktu zaten lg tarafında.ama ışık sızması uf8507de yoktu bunda fazlası ile var

Bu 49uh850v almanyada 1600 euro türkiyedeki 1200 euro nasil oluyor anlamis degilim. Avrupa daha ucuz olmasi gerekmiyormu.

• çünkü bize gönderdikleri tvlerde mutlaka bi ariza var.kiminde ölü pixel kiminde ışık sızması kiminde banding vb.ama çoğu kişi farketmeden kullanıyor

• kemal_ansen kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım.Bahsettiğiniz konu şans işi değil bende gittim 49uf8500 ü piyasada yani elektronik marketlerde 3200 TL iken 3900 TL ye LG ana mağazasından aldım.Neden biliyormusunuz o tür mağazalara % 10 ile % 40 arasında sorunu olan tv yada başka ürünler daha ucuza verilir.Ama kendi bayii mağazasına % 100 hasarsız ürünler verilir.

• Zileli1 Z kullanıcısına yanıt
    Ne şans işi bilerek millete hatalı ürünleri satiyorlar iade değişime gelince de sorun çıkarıyorlar bir önceki tv lg magazasindan almıştım ve taş gibiydi bunuda Bimeks'ten aldım sorunlu tv vermişler

• quote:

Orijinalden alıntı: kemal_ansen

quote:

Orijinalden alıntı: aliozturk51

Teşekkür ederim. Ben nette 3000 mah bulamadım ama 2500 lük var. Vallaha sürekli
    Geliyor köşede bende bu niye geliyor diyorum hep :) @kemal_ansen

Yok kardeşim bende tek tük takılma oluyor o da nadir ama şuan dersen pil zayıf diyor ve takılmalar fazlalaştı. Güncelleme den sonra kanallarda geçişte bir hızlanma var. Eskisi gibi dona dona gitmiyor. Büyük ihtimal pil bitiyor olabilir veya yeniden tanıtmayı deneyebilirsin kumandayı home tuşu ile bir tuşa daha nasıyoruz ama tam hatırlamıyorum.

Bendeki de 2500 olaniymis :) cok uzun süredir bende olduğu için 2011 yılından beri kullanıyorum sorunsuz şarj aletiyle 4 adet pilli olanı alırsanız daha iyi olur bence son güncelleme ile trt 4k gitti kanal listenizi paylasirmisiniz

Home tuşu ile ok işareti olan tuşa basılı tutuyoruz yani bir önceki kanala döndürme tuşu. Ama pilden dolayı yapıyor kumandayi sıfırlamak bu noktada çözüm değil kumanda geç algılıyor ise piller bitmek üzeredir en azından gücü yetmiyordur. Güncelleme her yapıldığında kanal listesinin yedeğini alıp formatlayarak siftradan kurulum yapmak herzaman daha iyidir üzerine kurulumda dosya artıkları çakışma yaşatıp agirlastirabiliyor kanal geçişlerini mesela ben bu güncellemeyi bastan kurmadım üzerine kurdum formatlamadım şu anda tv açılırken yavaşlatıyor kumandayi algılaması geç oluyor 2 ihtimal var pil yada düzgün formatlı kurulum :)

Benim kanallar düzenli değil uzun zamandır pc olmadığı için düzenleme şansım da olmadı. Birde bende ki 4 k yayında gitti. Sanırsam bu hafta sonu pc gelince düzenleyeceğim o Zaman atarım ama bu 4K yayının frekansını bilmiyorum gerçi normalde otomatik güncelliyor ama 4K yayın da bir değişim yok.

Bende kullanıyorum neredeyse 1.5 sene oldu ama hiçbir sorun yok. Küçük banding sorunu var ki o da maçlarda nadiren gözüme çarpıyor ve ben gayet normal buluyorum. Ayrıca ışık sızması da yok. Logo yanması da. Arkadaşın dediği gibi biraz şans işi bunu unutmayın. Bakın mesela forumda bir arkadaş 1 laptop aldı 3 kere değiştirdi hepsi sorunlu çıktı, iade etti ama bir başkasında bir sorun çıkmadı aynı modelde. Biraz da şansımıza kalıyor fakat dediğim gibi her Zaman bizim ülkeye sorunlu olan cihazları da gönderiyorlar, sağlam cihazları da peki biz birşey yapabiliyormuyuz tabi ki yapamıyoruz bir ton iş çıkıyor ve bu da firmalar için TÜRKİYE rahat satılacak pazar olarak göz önüne alınıyor. Zaten insanlar da o kadar ıvır zıvırla uğraşmakta istemiyor iade için uğraşmıyor bile tamire veriyor en fazla ya da o şekil kullanıyor. Toplum olarak bilinçsiz olduğumuz için ülkemize bu tarz sorunlu ürünleri rahat gönderiyorlar çünkü insanlar önemsemiyor. Önemsense emin ol bu şekil sorunlu cihaz gelmez. Nadir çıkar sorunlu cihazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliozturk51 -- 23 Ağustos 2016; 12:44:22 >

• Böyle sorun yaşamaktayım. Ve LGnin garanti şartları o kadar saçmaki. 7-8 ay olacak adamlarda biliyoki 6 ay sonra tvde bi sorun çıkacak o yüzden ilk 6 ayda değişim yapılır sonrasında ise parça değiştiririz sadece diyerek geçiştiriyolar. Bakalım servisten geldikten sonra ürünü Tüketici hakları heyetine dilekçe yazarak iade talebinde bulunucam.

LG 49UF8507 4K Nasıldır?

• quote:

Orijinalden alıntı: Baris4hin

Böyle sorun yaşamaktayım. Ve LGnin garanti şartları o kadar saçmaki. 7-8 ay olacak adamlarda biliyoki 6 ay sonra tvde bi sorun çıkacak o yüzden ilk 6 ayda değişim yapılır sonrasında ise parça değiştiririz sadece diyerek geçiştiriyolar. Bakalım servisten geldikten sonra ürünü Tüketici hakları heyetine dilekçe yazarak iade talebinde bulunucam.

LG 49UF8507 4K Nasıldır?

Alın işte bir sorun daha geçmiş olsun hocam inşallah sorununuz çözülür

• İnşallah iadeyi alırsam kurtulucam. Valla hocam Mh'ye 4500 lira veripte fabrika hatası yüzünden neden parça değişimi yapıyorsunuz diyorum bunu yapmanız saçma diyorum adamlar haklısın diyo başkada bişey dedikleri yok. :/ Prosedürlerinde 6 aya kadar değişim imkanı varmış. Kaç yıldır Samsung kullanıyodum. Allaha şükür bi sorun yaşamadım ama daha 7-8 ayda ürün patlat vermeye başladı. Hayırlısıyla iade kararını alırsam tüketici haklarından bi daha bulaşmam LG markasına :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baris4hin -- 23 Ağustos 2016; 13:55:54 >
  • Baris4hin kullanıcısına yanıt
    İnşallah cözülur sorun bendede Logo izi kalma sorunu var servise durumu bildirdim gelip baktılar genel merkeze resimlerini filan gönderdiler cevap olumsuz geldi o şekilde kullanıyorum urunu bende sorun yok deyip öven arkadaslara duyurulur alın işte bir sorun daha

• quote:

Orijinalden alıntı: Baris4hin

Böyle sorun yaşamaktayım. Ve LGnin garanti şartları o kadar saçmaki. 7-8 ay olacak adamlarda biliyoki 6 ay sonra tvde bi sorun çıkacak o yüzden ilk 6 ayda değişim yapılır sonrasında ise parça değiştiririz sadece diyerek geçiştiriyolar. Bakalım servisten geldikten sonra ürünü Tüketici hakları heyetine dilekçe yazarak iade talebinde bulunucam.

LG 49UF8507 4K Nasıldır?

Bende de arada aynı sorun oluyor size gelen servis vereceği sonucu buraya yazarsanız sevinirim benim de bir sene oldu. Eğer ilerleyen Zaman'lar da olursa ki benim bildiğim kadarıyla sorduğum da çalışan uydu alıcısında mı anakartında belki sıkıntı olabilir demişti. Bende çok nadir arada oluyor. Garanti bitmeden zaten gösteririm büyük sıkıntı olursa.

• 
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.