Şimdi Ara

LG 49UF8507 4K Nasıldır? (291. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.100
Cevap
70
Favori
352.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    FORUM YUKARI
  • selam arkadaşlar. cihazın arıza bildirimden sonra tamir süresi maximum ne kadardır. birde bizim cihazlara webos 3 gelecek mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koru_06 -- 22 Mayıs 2017; 12:9:19 >
  • Yeni güncelleme geldi değişiklikler neler ben bişey föremedimde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar. Cihazın karıncalanmadıysan dolayı servise vermiştim. 20 is günü geçtiği icin değişim istedim. TV kesin değişim olurmu. Değişim olursada hangi modeli verirler

• quote:

Orijinalden alıntı: kemal_ansen

Kardeşim hemen videoya çek 1 dk lik kapat farklı kanala geç yine çek böyle yedek 5 6 7 tane çek elinde bulunsun bende de aynısı olsun 3 defa istanbula gitti cihaz sonra degisim yaptılar uh 850v geldi garantin varsa affetmé bu tv nin panel sorunu var uh 850v de ışık sızmasi ve banding var ama her türlü uf8507 yi tokatliyor servise ekran karıncalanması diyin onlar biliyor

SELAMLAR HOCAM BENİM CIHAZ İÇİNDE DEĞİŞİM İSTEDİ SERVİS. SERVİSE SORDUĞUMDA CİHAZIN AYNISINI GÖNDERİRLER DEDİ. UF8507 Mİ GELİR YOKSA UH 850V Mİ GELİR. 8507 ELLERİNDE VARMIDIR.
  • koru_06 K kullanıcısına yanıt
    Uf 8507 piyasada yok gibi 850v gönderirler olmazssa para iadesi istersiniz sorun olmaz ama 850v gelecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal_ansen -- 29 Mayıs 2017; 10:47:59 >
  • Benim tv de arada görüntü çom hızlı şekilde gidip geliyor. Acaba tv de mi sorun var yoksa hdmi mı sıkıntılı. Geçen ps de oynarken oldu mesela.

• Tamam iyi güzel de, 4k yayın kaç yerde var. Ben çok gereksiz buluyorum bu tvleri şu anda.
  • quote:

Uf 8507 piyasada yok gibi 850v gönderirler olmazssa para iadesi istersiniz sorun olmaz ama 850v gelecektir

ŞİMDİ GENEL MEKEZİ ARADIM ÜCRET İADESİ YAPILACAKMIŞ. BENDE BAŞKA CİHAZ VERİRLER DİYE BEKLİYORDUM.
  • erinindahouse E kullanıcısına yanıt
    Bnde cok gereksiz goruyorum. Ama ileriki zamanlar icin bunu yapmalarida lazim.

Müşteri hizmetlerine ben lg den memnunum uh 850v gönderme şansınız yokmu diye belirtin yada servisinize gerekli hassasiyeti gösteriyorlar bu arada fatura tutarınız ne kadar

• quote:

Müşteri hizmetlerine ben lg den memnunum uh 850v gönderme şansınız yokmu diye belirtin yada servisinize gerekli hassasiyeti gösteriyorlar bu arada fatura tutarınız ne kadar

benim cihaz 55" fatura tutarı 3,650 tl. bugun müsteri hizmetlerini aradım. iade edilecek ücret konusunda birşey demedi. bende siz bana 55uh850v verin aradaki farkı ödeyim dedim. onun içinde haber bekliyorum.
    Ben 49 inch uf8507 ilk çıktığında 3700 é almıştım 49 uh 850v yi değişimle gönderdiler fark odemedim hayırlısı olsun artik

• quote:

Ben 49 inch uf8507 ilk çıktığında 3700 é almıştım 49 uh 850v yi değişimle gönderdiler fark odemedim hayırlısı olsun artik

HAYIRLISI BAKALIMDA. KULLANIM KESİNTİSİDE YAPACAKLAR HERALDE
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet ark

Yeni test yayınında bende birşey bulamadım, hatta görüntü cansızlaşıyor.
    uf8507 kullanıyorum , bu tv yi kendi uydu alıcısı ile Dsmart Cam modül kullan varmı, varsa benim yaşadığım şu sorunu 'kanalları gezerken şifreli yayın sinyal yok uyarısı alıp 4-5 saniye sonra kanalın gelmesi durumu ücretli ücretsiz tüm kanallarda da yaşayan varmı?
    Ayrıca Tv ayarlar-genel-konum -yayın yapılan ülke 'yi birleşik kırallık yapınca Resim kısmında Akıllı Resim Modu sekmesi geliyor, tabi kanallar siliniyor tekrar ayarlamak gerekiyor.demek oluyorki yayın alınan ülkeye göre tv özelliği değişiyor. Akıllı Resim Modu açık olunca tv rengini kendisi ayarlıyor bana daha bir iyi geldi.

selamlar yaklaşık 5 aydır Dsmart modül ile kullanıyorum kanal geçişi yavaş fakat bahsettiğiniz sorunları yaşamadım , şifreli yayın uyarısı çok nadiren tv yi ilk açtığımda 1-2 saniye kanal zapladığınızda yapıyor yalnız bendeki modül ilk çıkan eski modüllerden CI olanlardan yeni CI+ veya Dfix değil...

Merhaba para iyadesi alacaksaniz hiç düşünmeden paranızı alın size tavsiyem lg den uzak durun derim alacaksaniz 2 model tavsiye edicem size samsung 55ks 8500 yok kavisli istemem diyorsan sony55 8505 beab alın derim ben Sony i tercih ettim çok memnunum yanlız servis kuruluma gelince kesinlikle ölü piksel vertical banding (bulutlanma ) testlerini yaptırın yok ben kafayı yemek istiyorum lg alicam diyorsan hangisini alırsan al hepsi aynı zaten sorun sorunnnn. ...!

• no_Antijen kullanıcısına yanıt
    Merhaba renkleri bozmuş lar Sağol sunlar içine etmişler siyah yoğun olmuş alttan yazılar geçerken titreme takılma oluyordu sanki biraz duzelmis benim tv de yandex ten internete giremiyordum başlangıç ayarlarına geri döndüm şu an sıkıntı yok stabil lg mi çekiyoruz abi. ...!

• quote:

Orijinalden alıntı: ercu1111

Merhaba renkleri bozmuş lar Sağol sunlar içine etmişler siyah yoğun olmuş alttan yazılar geçerken titreme takılma oluyordu sanki biraz duzelmis benim tv de yandex ten internete giremiyordum başlangıç ayarlarına geri döndüm şu an sıkıntı yok stabil lg mi çekiyoruz abi. ...!

Hocam acaba webos 3,5 güncellemesi gelirmi bizim tv lere?

• no_Antijen kullanıcısına yanıt
    3.0 çıktığında bizim televizyonlara Light yani kırpılmış bir güncelleme vereceğini söylemişti lg. Onu bile vermediler. 3.5 zaten kaldırmaz falan derler. Böyle bir beklentiye girmeyin yani.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karıncalanma sorunu 3 - 4 kere benimde başıma geldi fişi çekip takınca düzeldi. En son 1 ay önce aynı sorunu yaşadım ancak hiç birinde ne fotoğraf nede video çektim. Ben televizyonu Temmuz 2015 te aldım garantisi bitmek üzere servisi arayıp karıncalanma sorunu yaşadım desem gelip benim televizyonumu alırlarmı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.