Şimdi Ara

LG 49UF8507 4K Nasıldır? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.100
Cevap
70
Favori
353.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Izleyen arakadaslar sd yayin performansindan memnun mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: funditores

Izleyen arakadaslar sd yayin performansindan memnun mu?

ekran boyutu büyüdükçe yada izleme mesafesi kısaldıkça sd yayınların kalitesizliği dikkat çekici oluyor. ama bu konu televizyonun kalitesi ile ilgili bir sorun değil, yayınların kötülüğü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi big-g -- 19 Mayıs 2015; 14:07:35 >
  • arkadaşlar teknosada LG 49UF8507 3699 tl ve 369 tl lik hediye çeki var ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duyguluboy -- 19 Mayıs 2015; 21:05:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: duyguluboy

arkadaşlar teknosada LG 49UF8507 3699 tl ve 369 tl lik hediye çeki var ne dersiniz?

hocam alın kaçırmayın.
  • bende 360 degerinde elektirik sübürgesi verdiler sübürge çok güzel birde fazladan 2 adet gözlük ve ecdi ecdi emal kablo aldım.
  • arkadaşım interneti çok güzel filim güzel izleniyor ama içindeki uydu alıcısını hiç begenmedim benim için gıcık 4k uydu alıcıları cıksın alacagım birde hd tv 8 donuyor anu bulamadım sorununu
  • http://www.vatanbilgisayar.com/lg-49uf8507-49123-cm-4k-uhd-3d-webos-smart-led-tvdahili-uydu-alici-2-gozluk.html
    Bugün Sivas Vatan'dan liste fiyatı 3699 TL olmasına rağmen 3399 TL ye aldım.Yanında 4'lü Aile paketi gözlük hediyesiyle birlikte.Almaya niyeti olan arkadaşlar satış görevlilerine söyleyerek merkezden fiyat teklifi aldırabilirler.Bence 300 TL nakit indirim hediye çekinden çok çok iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: galicyali

http://www.vatanbilgisayar.com/lg-49uf8507-49123-cm-4k-uhd-3d-webos-smart-led-tvdahili-uydu-alici-2-gozluk.html
    Bugün Sivas Vatan'dan liste fiyatı 3699 TL olmasına rağmen 3399 TL ye aldım.Yanında 4'lü Aile paketi gözlük hediyesiyle birlikte.Almaya niyeti olan arkadaşlar satış görevlilerine söyleyerek merkezden fiyat teklifi aldırabilirler.Bence 300 TL nakit indirim hediye çekinden çok çok iyidir.

bulunduğum şehirde vatan yok ne yazıkki ama bakarım piyasaya siparişi yanlışlıkla vermiş bulundum ama havaleyle iptal edebilirim

• Hangi panel hangi özellik veya kıyaslamak için 850v,8507 ne fark var gibi sorularınız için
    detaylı inceleme ve doğru bilgi formda mevcut emeği geçenlere teşekkürler.
    http://forum.donanimhaber.com/m_101292054/tm.htm
  • arkadaşlar media markt da tv(49UF8507 4K) 200 tl lik kuponla(aynı anda kullanabileceğiniz) 3504 tl ye geliyor nasıl sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duyguluboy -- 20 Mayıs 2015; 23:38:44 >
  • quote:

arkadaşlar media markt da tv(49UF8507 4K) 200 tl lik kuponla(aynı anda kullanabileceğiniz) 3504 tl ye geliyor nasıl sizce?

ben biraz daha düşmesini bekleyeceğim . 3500 eder mi eder ama pek de hesaplı olmaz ..3500 e çıkınca samsung lara da bakmak lazım .. Sizce bu tv yi kıyaslayacak olursak hangi samsung modeliyle kıyaslamalı ?

Edit : kliksa' yi da incele yuzde 7 indirim deniliyor daha hesaplı gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sony006 -- 21 Mayıs 2015; 0:18:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sony006

quote:

arkadaşlar media markt da tv(49UF8507 4K) 200 tl lik kuponla(aynı anda kullanabileceğiniz) 3504 tl ye geliyor nasıl sizce?

ben biraz daha düşmesini bekleyeceğim . 3500 eder mi eder ama pek de hesaplı olmaz ..3500 e çıkınca samsung lara da bakmak lazım .. Sizce bu tv yi kıyaslayacak olursak hangi samsung modeliyle kıyaslamalı ?

Edit : kliksa' yi da incele yuzde 7 indirim deniliyor daha hesaplı gelebilir.

aslında doğru söylüyorsun dostum lg la660s aldım 2240 tl ye 2 hafta sonra 1700 tl ye düşmüştü beklemek lazım azıcık
  • ARKADAŞLAR BUGÜN HİÇ uğranmayacak bir yere EVKUR a uğradım peşin 3490 a veriyorlar ayrıca kredi kartına vade farksız 9 taksit var ne dersiniz?
  • duyguluboy kullanıcısına yanıt
    tabii ki de alınmaz biraz sabır arkadaşlar (sana tavsiyem git media markt yada teknosaya pazarlık yap sağlam pazarlık ama kayseri usulü) emin ol çok daha iyi bir fiyata alırsın yani en kötü ihtimal ile 3100 tl civarı bir fiyata bırakırlar diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: jazzer

tabii ki de alınmaz biraz sabır arkadaşlar (sana tavsiyem git media markt yada teknosaya pazarlık yap sağlam pazarlık ama kayseri usulü) emin ol çok daha iyi bir fiyata alırsın yani en kötü ihtimal ile 3100 tl civarı bir fiyata bırakırlar diye düşünüyorum

dostum öyle diyosunda bulunduğum şehirde sadece teknosa var ve buradakilerle pazarlık etmek mümkün değil demekki bizimkilere esnek fiyat vs vermiyorlar.
  • Arkadaşlar ben de Teknosa'nın kdv indirimini yakalayıp 3140 TL ye maledenlerdenim. Benim tavsiyem, eğer aceleniz yoksa beklemeniz,Teknosa bu indirimi tekrar yapar. Şu andda beyaz eşyaya yapıyor, sıra TV.ye tekrar gelir diye düşünüyorum.
    TV'ye gelince;
    kafanızdaki tüm soru işaretlerini silin ve gönül rahatlığıyla (ve tabii ki indirimle) bu TV'yi alın. Mükemmel bi alet, umduğumdan çok daha iyi çıktı.
    Ben de çok kararsız kalmıştım. UB 850 alacakken bunu aldım. İyi ki de öyle yapmışım..
    Hepinize saygılar..
  • Bu tv yi almayi dusunuyorum. Beklemek biraz sans isi olacak gibi. Suanda kliksa da 3440 TL. 100 tl indirim yapan bir kod bulacam. 3340 olacak bi de +75 TL puan alacam. Tabi bunun icin son 2 gun var. Bundan daha iyi fiyat goren duyan var mi?

• Merhaba bende yakın bir zamanda bu tvyi aldım ve emin olun mükemmel bir televizyon hakkındaki o kötü yorumlara kulak asmayın bu fiyat aralığındaki en iyi televizyon emin olun.Samsunga hiç yonelmeyin samsung 4k tvler de genelde 3 d yok.Lg 3d konusunda mükemmel.Panel olarak felan da kesinlikle lg çok daha üstün.Üstelik webos 2.0 kullanılıyor öyle yavaşmış felan hepsi hikaye webos 2.0 gayet iyi ki samsung bile webos a geçiyor artık.Harman kardon haporlor mükemmel ses veriyor.Son ses açtığınızda mahalleyi ayağa kaldırırsınız

• sony 2015 android tvleri bekliyordum ama bu tv de hem özellik hem de kalite açısından öne çıkıyor. fiyatı da düşündüğümüzde öne çıkıyor. sony vs lg hakkında ne diyebiliriz? benzer modeller arasında tabi.
  • Teknosa da Mayıs 26 ya kadar turuncu indirim devam ediyor.
    beklemedeyiz

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.