Şimdi Ara

LG 49UF8507 KULLANANLAR BURAYA. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
19
Favori
33.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kendi uydu alıcısı hakkında inanın bilgim yok nasıl kullanılacağı digitürk nasıl takılır bilmiyorum başka türlü bi yolu varsa bana yazın akşam dener bilgi veririm.
  • Başka bir yol bende bilemiyorum.kendi uydu alıcısını kullanacağım için kanal geçiş süreleri benim için önemli.geçen seneki modellerde 3 sn gibi bir süreden bahsediyorlar.bu sene %60 daha hızlı olması bekleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RemBet

Başka bir yol bende bilemiyorum.kendi uydu alıcısını kullanacağım için kanal geçiş süreleri benim için önemli.geçen seneki modellerde 3 sn gibi bir süreden bahsediyorlar.bu sene %60 daha hızlı olması bekleniyor.

Bende kendi uydu alicisini kullanacagim umarim eskisinden hizlidir.
    Deneyip yazabilirseniz cok sevinirim arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstad hayırlı olsun, ben de sipariş vermek üzereyim ancak acilen ayaklarının genişliği kaç cm? öğrenmem lazım, evdeki sehpaya uymazsa yeni sehpa sipariş edeceğim.
    Şimdiden tşk.
  • Cevabı bekleyemedim, verdim siparişi. kliksada %7 indirimle 3.440 TL +100 TL chip para= 3340 TL maliyet. Kaçırmayın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: greaturk2

Cevabı bekleyemedim, verdim siparişi. kliksada %7 indirimle 3.440 TL +100 TL chip para= 3340 TL maliyet. Kaçırmayın derim.

Hayirlisi olsun bimeksteki kampanyada guzel ben bugun gidip baktim 564 tl bi para veriyor. Teshirini goremedigim icin almadim bugun dusunup yarin yada pazar gunu alacagim insallah. Fotolarini gorebilsem bir de uydu alicisi kanal degistirirken cok bekletmiyorsa super olacak.
    Tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccolt -- 8 Mayıs 2015; 20:42:19 >
  • Yok mu dahili uydu alıcısı ile kanal geçiş hızını test eden?

• Alanlardan bir ricam olacak. Kanal geçişleri nasıl? Bir de ekran parlama yapıyor mu? Trt4 k sorunsuz Açılıyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ccolt kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, sizinki de hayırlı olsun. Sizin kampanya daha iyiymmiş ama bulunduğum yerde Bimeks olmadığı için buradan aldım.

Edit: Meğer bu kampanya web mağazasında da geçerliymiş. Kliksayı iptal edip bimeksten verdim siparişi şimdi :))))))))))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greaturk2 -- 9 Mayıs 2015; 9:33:14 >
  • Bimeksin bu kampanyası kaç gün sürecek acaba.web mağazasında indirim gözükmüyor.link yollayabilir misin?
  • greaturk2 G kullanıcısına yanıt
    Bimeks bu bipara TL'lerini hemen yükledi mi hesabınıza? Şikayetvar'da bir dolu şikayet var bu puanlarla ilgili, siliyorlarmış, yüklemiyorlarmış, eksik yüklüyorlarmış vs gibi. Alanlar teyid edebilir mi bu konuyu?
  • Valla ben dün birde gidip iPhone 6 aldım şu an müşteri hizmetlerini Aradım ve tv ve telefondan 1100 tl bi para yüklenmiş ama internet sitesinden gözükmüyor bilginize.biparalar 12 ayın 31 kadar kullanma biliyorsunuz.kampanya yarın son

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expe -- 9 Mayıs 2015; 14:32:54 >
  • expe E kullanıcısına yanıt
    peki bu biparaları direkt harcayabiliyor musunuz yoksa belli bir meblağ üzerine çıkınca mı fiyattan düşüyorlar? Atıyorum şu anda bimekse gidip 1100 TL'lik bişeyi cüzdanı çıkarmadan alabiliyor musunuz?
  • Harcamak için hiçbir Şart gerekmiyor.istediğin miktarı harcıyabiliyorsunuz.
    Örneğin 1100 tl var gidip 500 tl harcadınız kalan 600 tl Yi 31.12.2015 tarihine kadar harcıyabiliyorsunuz.
    Tabii ben orada çalışan ve müşteri hizmetlerinin yalancısıyım.😇
    Ama bir Üçkağıt olacağını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expe -- 9 Mayıs 2015; 15:47:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: expe

Harcamak için hiçbir Şart gerekmiyor.istediğin miktarı harcıyabiliyorsunuz.
    Örneğin 1100 tl var gidip 500 tl harcadınız kalan 600 tl Yi 31.12.2015 tarihine kadar harcıyabiliyorsunuz.
    Tabii ben orada çalışan ve müşteri hizmetlerinin yalancısıyım.😇
    Ama bir Üçkağıt olacağını sanmıyorum.

Teşekkürler.. Onun haricinde televizyonun keyfini çıkartmıyor musunuz? Var mı hoşa giden gitmeyen şeyler?
  • Şimdilik bi sorun görmedim işallah ta görmem

• Arkadaşlar bu tv trt 4k'yı açıyor mu acaba?
  • Yaratıcı Bir Nick kullanıcısına yanıt
    Dun tvnin kurulumu yapildi. Kuran cocuklar trt 4k nin calisacagini soylediler. Ama tekrar kanal kurulumu yapmak gerekir dediler. Henuz deneyemedim ama calisacaktir servisin verdigi bilgiye gore.

• tv kullanan arkadaşlardan rica etsem mp4 bi film atıp usb ile izlenebiliyormu acaba ?

internette desteklenen video formatlarından sadece divxhd gösteriyor kafama takıldı bende sipariş verdim bugun ama kafama takıldı acaba deneme şansınız varsa deneyebilirmisiniz değişik formatlarda videoları usb den açmayı
  • Yaratıcı Bir Nick kullanıcısına yanıt
    hepsini denedim tüm formatlar çalışıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.