Şimdi Ara

LG 49UF8507 KULLANANLAR BURAYA. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
19
Favori
33.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cevap icin tesekkur ederim 8507 takipcisiyim. Indirim olmasini bekliyorum. Selamlar hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Köşelerde ufak ışık sızmaları var,clouding mi diyorsunuz buna. 60'' olanındna aldım 60 uf 850v. Sizce bunu sorun olarak kabul edip değiştirir mi LG fikriniz var mı?

Edge led sanırım bu tv'de, sadece izlediğim odanın ışıkları kapalı ve köşeler tamamen siyah iken görünüyor bu ışık sızmaları diyeyim
  • arkadaşlar çok denedim ama pc kablosuz bağlantı kurup oyun oynayamıyorum oluru nedir yapabilen varmı diğer aygıtlar webos tv diyor sadece uzaktan mp3 ve film izleyebiliyorum oyun oynamak için bilgisayarı sürekli tvnin yanına taşıyıp hdmı ile bağlıyorum evde sorun oluyor salonda bilgisayarın işine falan diye ebeveynler laf ediyor yardım lütfen.
  • arkadaşlar tv ye sahip olan bir arkadaş boyutlarını yazabilir mi?
    internette bir kaç yerde farklı boyut gördüm kafam karıştı....

boyut derken diktörtgen olarak alt köşe ve yan köşe boyutu
    yazabilcek olan arkadaşa şimdiden tşk...
  • 49uf8507 modeli icin en iyi duvar aski aparati hangisidir acaba.

Yuksekligi ayarlanabilen. Duvardan en az 7cm uzak olan. Cok model var kafam karisti. Bilgisi olanlar yazabilirmi. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademsadik -- 13 Eylül 2015; 19:00:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakansnet

arkadaşlar tv ye sahip olan bir arkadaş boyutlarını yazabilir mi?
    internette bir kaç yerde farklı boyut gördüm kafam karıştı....

boyut derken diktörtgen olarak alt köşe ve yan köşe boyutu
    yazabilcek olan arkadaşa şimdiden tşk...

Bende bu TV yı yeni aldım dün kurdurttum.
    Belirttiğiniz kısım Ölçü. 109.5 cm dır.
    TV gerçekten çok güzel kullanışlı ve özellikli bir TV. Bu kadarını beklemiyordum.

• 100 Hz dir.

120 Hz anlarımda 125 nedir yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: CATBALCA

100 Hz dir.

120 Hz anlarımda 125 nedir yaa

göle maya çalıyor ya tutarsa !! :D
  • CATBALCA kullanıcısına yanıt
    arkadaş 120 hz yazacakmış sanırım. 100 hz olduğuna dair güvenilir kaynak var mı? zaman zaman 3500 TL civarına düşüyor 55 inç olanı. fiyata göre güzel tv 100 hz ise ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynsemreclkfb

üstadım bende 1 hafta önce aldım bu tv'den herşeyinden memnunum fakat maçlarda böyle uzun toplarda,paslarda sahanın kenarındaki reklam panoları özellkle elektronik olanları kayıyor, bulanıklaşıyor. Hareketli sahne geçince netleşiyor. Sendede böyle bir sorun varmı ? Cevap verirsen çok sevinirim aklıma çok takıldı

Arkadaşlar bende bu TV den almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlara şunu soruyorum kafama en çok takılan nokta,, hareketli sahnelerde örneğin maçlarda, f1 yarışları, tenis maçları vb. izlerken input lag oluyor mu yani görüntünün akışında bir bulanıklık mevcut mu hızlı sahnelerde bu benim için en önemli ? İnput lag konusunda tecrubeli kullanıcılardan yorum bekliyorum..
  • Merhabalar takip ettigim kadariyla bir cok arkadas bu cihazdan gayet memnun bende philips 7150 ile arada kaldim bi fikri olan var mi ?

• HauNTeD H kullanıcısına yanıt
    Görüntü renk Philips

Kullanışlılık smart özellikleri LG

LG 8507 kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CATBALCA -- 20 Ekim 2015; 15:25:37 >
  • Tesekkur ederim magazada test etmek daha iyi olacak galiba :)

• Keşke oled tv lerin fiyatları düşsede oled alsak .Arada inanılmaz fark var bana göre ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CATBALCA

Görüntü renk Philips

Kullanışlılık smart özellikleri LG

LG 8507 kullanıyorum

Ustad bugun vatan da deneme firsatim oldu philips cok karanlik canli degil hic sanirim lg 8507 daha iyi olacak

• Arkadaşlar Merhaba
    Bende kliksadan yarın siparis vericem inşallah 49 uf 8507 yi. Tv yi alırken yanında onereceginiz almam gereken aparatları var mı? Sipariş verirken onlarıda vereyim. Birde kliksadan 2550 fiyat 100 tl de parafpuan veriyor. Sizce fiyat iyisidir? Bir şey daha sorucam. Ben Uydunet ile izleyeceğim. Oyun oynamak gibi bir derdim yok. You tube yada benzeri sitelerde film video vb. Yayınları rahatlıkla izleyebilirmiyim. Ihtiyacimi sizce rahatlıkla görür mü? Teşekkürler cevaplarınız ıcın şimdiden. ..

• arkadaşlar son güncellemelerle tvnin durumu ne alemde..futbol maçlarında topun hareket halindeyken silik görünmesi,bulanıklık vs. tarzı durumlar devam etmektemi..kısacası hareketli görüntüler esnasında tvnin ilk günlerinden bugüne iyileşme varmı..teşekkürler...
  • arkadaslar bu ürünü 2650 liraya kliksa dan sipariş veriyorum. bu özellikte bu fiyata pek muadilini göremedim. ya da daha iyisini. her hangi bir tavsiyeniz olur mu? sipariş vereceğim. fiyatı uygun. burada vatanda 3300 lira teknosa da 3150 ye veririz dediler. 2650 nireee 3150 nire arada bi tv fiyatı fark var demi? salak mıyım gidip buradan alayım. netten alırım.
  • KİMSE CEVAP VERMEDİ ben de aldım gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebayusuff

KİMSE CEVAP VERMEDİ ben de aldım gitti.

Hayırlı olsun, en güzelini yapmışsınız. 4 ay önce sattığım televizyon lg 49LB620V idi.. bu yüzden 55 inç denemek istiyorum bu sefer.. 55 UF8507 nin fiyatının ocak, şubattan sonra 2500-3000 tl aralığına gerileyeceğini umuyorum.. 2016 modeller aralıkta lanse edilmeye başlar zaten.. ama şu an gözüme kestirdiğim hedefim bu, 55UF8507... Bana yeter diyorum..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.