Şimdi Ara

LG 49UF8507 KULLANANLAR BURAYA. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
19
Favori
33.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bilen varsa alıntı yaparak cevap verirseniz çok sevinirim. Kanal listesini usb ye aktarmaya çalışıyorum. Aktar dediğim zaman işlem tamamlanıyor sonra bir onayla butonu çıkıyor ve o an ekrandaki imleç kayboluyor ve kumandanın çoğu dışı işlevsiz kalıyor. Kumandanın tekrar düzgün çalışması için tvyi tamamen kapatıp tekrar açmak gerekiyor. Bu sorunu yaşayan çözebilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: profecco

bu modelde trumotion yok alacak olanlar bunu dikkate alsın. youtubeda inceleme videosunu yayınladım bakabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=TPrE6ozmEBg

Hocam maclarda kotu mu? Bende eve almayi dusunuyordum tivibu ile sampiyonlar ligini izlicektim ancak videonuzda pek tavsiye etmiyorsunuz herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sünnetçi34

quote:

bu modelde trumotion yok alacak olanlar bunu dikkate alsın. youtubeda inceleme videosunu yayınladım bakabilirsiniz.

Hocam maclarda kotu mu? Bende eve almayi dusunuyordum tivibu ile sampiyonlar ligini izlicektim ancak videonuzda pek tavsiye etmiyorsunuz herhalde.

Trumotion olmamasından kaynaklanan bir bozulma var ama maç izlerken kendinizi kaptırıyorsunuz çoğu şeyi görmüyorsunuz. Benim tvde vertical banding de var özelikle maç yayınlarında kamera sağa sola hızlıca geçince tvnin tamamında dikey çizgiler beliriyor. İşte onu görünce çıldırıyorum lgnin nerdeyse her tv modelinde var gibi bu.

• bestnewyorker kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Kullanacağım oda büyük değil 3 m civarı. Büyük olsa idi ben de 55 alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sünnetçi34

quote:

Merhaba truemotion diyip duruyosunuz da nedir bu. Hızlı çekimlerin bozulmadan aktarılması mı? Benim maçla falan alakam yok. Bu maçları mı ilgilendiriyor sadece. kanallar ve usb film izleyeceğim. Çok mu önemli bu özellik. Şimdiye kadar kullandığımız hiç bi tv de bu özellik yoktu. Olmazsa olmass mı yani?

• Buyuk panellerde cok gereklidir. Panelin hizi goruntu islemeye yetisemedigi icin bu ozellik akiciliga yardimci olmaktadir. Yoksa hizli sahneler rahatsiz edici olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CATBALCA -- 3 Kasım 2015; 2:21:37 >
  • 2545 liraya buldum gitti gidiyordan alsammı fiyat gayet iyi trumotion kafama takıldı ama philips 49pu7150 içime sinmedi bunun kumandası bile yeter ya
  • no_Antijen kullanıcısına yanıt
    O fiyata yüzde 99.9 iade tv alacaksınız

He şans keyif olarak iade edilmiş ,sorunsuzda çıkabilir. Bulutlanma yada ışık sızması gibi kimine göre önemli ,kiminin umurunda olmayacak bir sorunda olabilir .Ölü pikselde çıkabilir.
  • Ben de tv yi kliksanın kampanyasından aldım. Genel olarak memnunum ama ara sıra ses açma veya kanal değiştirmede televizyon yaklaşık 5 saniye sonra tepki veriyor. Yani genel tabiriyle takılıyor gibi.. Böyle bir durum yazılımsal bir sorun mudur acaba ya da servise iletmem gereken bir durum mudur bilemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CATBALCA

O fiyata yüzde 99.9 iade tv alacaksınız

He şans keyif olarak iade edilmiş ,sorunsuzda çıkabilir. Bulutlanma yada ışık sızması gibi kimine göre önemli ,kiminin umurunda olmayacak bir sorunda olabilir .Ölü pikselde çıkabilir.

yuh be hocam naptın öldürdün tv yi :) normal lg garantili 2699 lira tv bende %5 indirim çeki var o yüzden o fiyata iniyor..
  • no_Antijen kullanıcısına yanıt
    Zaten piayasada satilan tum lg ler lg Turkiye garantilidir . Büyük elektonik mağazaları dışında satılan İndirimli ürünlerin sorunlu / sorunsuz iade ,teşhir yada tamir görmüş olma ihtimali yüksektir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CATBALCA -- 4 Kasım 2015; 17:18:08 >
  • quote:

Benden soylemesi .Zaten piayasada satilan tum lg ler lg Turkiye garantili ama indirimli satilanlar iade edilen urunler .

yok be hacı abi cillop gibi tv. ilk biz açtık. her şeyiyle gıcır gıcır. daha el bile sürülmemiş. 2650 liraya da aldım. 500 650 lira ucuza. mis gibi tv. uzay mekigi gibi. ucuz bulanlar kaçırmasın tabii ki güvenilir yerlerden. Kliksa öyle iade ürünü paketleyip satsın bakalım. Alnını karışlarlar adamın.
  • bende gitti gidiyordan aldım bu fıyatlar normal zaten bı kac ay sonra hepsı bu fıyata satacak zaten
  • quote:

Benden soylemesi .Zaten piayasada satilan tum lg ler lg Turkiye garantili ama indirimli satilanlar iade edilen urunler .

Bir daha kesin bilgiymiş gibi emin olmadığın hususları ortaya sürüp milleti işkillendirmesen fena olmaz. Bak benim canımı sıkmıştın mesela böyle bir şüphe ortaya atarak. İçim rahat etsin diye Kliksa'ya yazdım. Cevapları aşağıda. Ayrıca kutuyu tv yi tekrardan kontrol ettim herhangi bir iz yok iade teşhir ürünü olduğuna dair. Güvenilir yerden ucuz bulanlar kaçırmasın fırsatı. Bu arkadaşlara hiç itibar etmeyin. Daha önce mesajına rastlayıp dikkate almış olsa idim 650 lira daha fazla ödeyecektim. Az para mı? Bi daha dikkatli ol. Milleti rahatsız etme. Ha yok mudur vardır elbet ama bu durum senin ifade ettiğin gibi kesin bir durummuş gibi ifade edilmez. Yapacaksan bi iyilik hatırlatma babından böyle bir durum olabilir dikkatli olun der geçersin. Wesselam.

Sayın *****,

kliksa.com a gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.

Sitemizde spot ürün veya teşhir ürünü satışı yapılmamakta olup, ürünlerin tamamı orijinal kutularında garantili belgesi mevcut ürünlerdir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

kliksa.com

Kimden: kliksa@kliksa.net
    Gönderilme Tarihi: 04.11.2015 00:06:25
    Kime: <musterihizmetleriiletisimformu@kliksa.com>
    Konu: Şikayet Var

Adı Soyadı :
    MEHMET ******

Telefon :
    EMail :

Talep Tipi :
    Ürün Garanti Bilgisi

Talep :
    Merhaba. Bir kaç gün önce LG 49UF8507 DVB-S2/T2/C 4K Ultra HD 3D Webos 2.0 Smart LED TV + 2 Gözlük marka model tv yi indirimli olarak oldukça uygun fiyata 2650 liraya sitenizden aldım. Normalde piyasa değeri 3000 ila 3300 arası. Servis gelip kurdu. Ben paketine dikkat etmedim. Ancak ucuz satılan ürünlerin iade ürün olma ihtimali çok yüksek denildi. Bu beni rahatsız etti. Kliksanın böyle bir şey yapması mümkün mü? Yani iade bir ürünü sıfır ürün gibi satabilir mi? İçimiz rahat etsin diye ne diyebilirsiniz bunun yolu nedir? Teşekkürler. Cevabınızı bekliyorum.

• Dostum hayırlı olsun baktığımda indirim gözükmüyor 3299 TL fiyat çıkıyor sen nasıl o fiyata aldın :)

• Gerçekten Kiliksadan gelen mesaj çok içimi rahatlattı ! Hangi mağaza evet biz teşhir ürünü yada sorunlu iade tv satıyoruz der ?

Forumda 2 dakika araştırma yaparsanız ''Marka'' elektonik mağazalardan kullanılmış tv alan , bilmeden teşhir ürünü alan bir sürü mesaj görürsünüz. Türkiyede tüm firmalar aynı şeyi söylüyor . Peki nerede bu sorunlu yada sorunsuz iade edilen tv ler ?

Ben tekrar iddia ediyorum . Tv ler büyük elektronik mağazalardaki fiyatlardan ! daha düşük fiyata satılıyorsa iade edilmiş (keyfi olarak sorunsuz ) ,az yada çok sorunlu ,teşhir yada tamir görmüş tv ler olduğuna eminim .

Biraz önce Bimeks mağazasından 55ju7000 aldım . Çalışlanla uzun bir sohbet ettik ve daha önce başıma gelen 8507 mevzusunu anlattım . Bana dediği : Firmaya iade gelen yada teşhire düşmüş ürünler ucuz fiyattan satılıyor . Bu tv lerde küçük işletmeler tarafından alınıp internette tekrar satışa çıkıyor.

Kusura bakma kardeşim . Bu koca toptancı mağazaların 4999TL ye sattığı tv yi (55JU7000) GG yada onun gibi sitelerdeki mağazalar 800TL indirimli satıyorsa buna indirim demem diyenede ben uyarımı yaptım benden bu kadar derim

Son olarak yukarıdaki mesajımı şu şekilde editledim :

Zaten piayasada satilan tum lg ler lg Turkiye garantilidir . Büyük elektonik mağazaları dışında satılan İndirimli ürünlerin sorunlu / sorunsuz iade ,teşhir yada tamir görmüş olma ihtimali yüksektir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CATBALCA -- 4 Kasım 2015; 17:49:14 >

• quote:

Gerçekten Kiliksadan gelen mesaj çok içimi rahatlattı !

Forumda 2 dakika araştırma yaparsanız elektonik mağazalardan kullanılmış tv alan , bilmeden teşhir ürünü alan bir sürü mesaj görürsünüz. Türkiyede tüm firmalar aynı şeyi söylüyor . Peki nerede bu sorunlu yada sorunsuz iade edilen tv ler ?

Ben tekrar iddia ediyorum . Tv ler büyük elektronik mağazalardaki fiyatlardan ! daha düşük fiyata satılıyorsa iade edilmiş (keyfi olarak sorunsuz ) ,az yada çok sorunlu ,teşhir yada tamir görmüş tv ler olduğuna eminim .

Biraz önce Bimeks mağazasından 55ju7000 aldım . Çalışlanla uzun bir sohbet ettik ve daha önce başıma gelen 8507 mevzusunu anlattım . Bana dediği : Firmaya iade gelen yada teşhire düşmüş ürünler ucuz fiyattan satılıyor . Bu tv lerde küçük işletmeler tarafından alınıp internette tekrar satışa çıkıyor.

Kusura bakma kardeşim . Bu koca toptancı mağazaların 4999TL ye sattığı tv yi (55JU7000) GG yada onun gibi sitelerdeki mağazalar 800TL indirimli satıyorsa buna indirim demem diyenede ben uyarımı yaptım benden bu kadar derim

Son olarak yukarıdaki mesajımı şu şekilde editledim :

Benim içimi rahatlattı. Seni bilmem. Sen nasıl istersen öyle düşün.

Bimeks çalışanına gelince evet doğru iade ya da teşhir ürünleri ucuza satılır. Ancak sitelerine girince görürsün teşhir ürünü diye belirtirler. Belirtmeden kimse itabar sahibi hiç bir kimse bi şekilde açılarak 2. ele düşmüş ürünü sıfır diye satamaz bu riski alamaz.

Evet büyük indirim olabilir benim normal mağaza fiyatından 650 lira daha ucuz almam gibi. Nedenini arastırırsan internet mağazalarının giderlerinin çok düşük olduğunu ve normal mağazaların ne kadar aç gözlü davrandıklarını ne kadar kazıkladıklarını görürsün. Ben buna bal gibi indirim derim ya da indirim demesek de fazla kazıklanmadan alışveriş derim.

(Büyük elektonik mağazaları dışında satılan İndirimli ürünlerin sorunlu / sorunsuz iade ,teşhir yada tamir görmüş olma ihtimali yüksektir) Hah işte bak. demek istediğim şey de bu. Güvenilir olmayan yerlerden alışveriş her zaman risklidir. Neden çünkü insanın ayrıca türk insanının (türküm ha) kanında var sahtekarlık. Göz görmeye görsün yemeyeceği halt yok neredeyse. İndirimli satılan ürünlerde sıkıntı ile karşılaşmak bi yana baya bi kazık yiyerek aldığın ürünlerde bile başın ağrıyabilir bu yerlerden alışveriş yapınca.

Hulasa: şu bi gerçek: Güvenilir olma koşuluyla, ne aradığını ne aldığını biliyor olman koşuluyla, daima internette daha kalitelisini, daha ucuzunu, hatta çarşıda imkanı yok bulamayacağın ürünleri oldukça güzel fiyatlara alırsın, bizzat evine de getirip eline verirler. Hatta beğenmedim deyip geri yollarsın eyvallah der sana satıcı. Nereden mi biliyorum. Çarşıdan sebze meyve, ekmek, su, arada mobilya türü eşya dışında hiç bir şey özellikle hiç bir elektronik teknolojik ürün almıyorum da oradan biliyorum. Yurtdışı alışverişi de yapıyorum. Çocuk bezini dahi netten sipariş ediyorum. evime getirip veriyorlar daha ucuza. Bisikletimin iç lastiğini, ihtiyaç duyduğum tornavidayı da internetten alıyorum. Şimdiye kadar yıllardır hiç bir sorunla karşılaşmadım. Mağaza dışında şahıslardan yaptığım 2 alışveriş dışında. Dedim ya milllet fırsatını bulmaya görsün sahtekarlığın dibine vuruyor.

Sonuç: ne yaptığınızdan eminseniz internet alışverişi kadar eğlencelisi, güveniliri, kalitelisi, ucuzu yoktur. Ahanda altını çiziyorum. Kimsenin de ağız kokusunu çekmek zorunda kalmazsın. neyine görecem turşu suratlı sözde esnafın yüzünü. İyiler meclisten dışarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timucinpusat -- 4 Kasım 2015; 17:56:49 >

• lanet olsun böle tv ye bunun 55 inç olanı var kendı tarayıcısından film izleyemiyorum babama rezil oldum illa pc mi bağlamam lazım sinirden parçalayacagım tv yi şimdi 4000 tl para verdik film izleyemiyoruz
  • potur kullanıcısına yanıt
    Valla ben 49 olanını kullandığım süre boyunca usb den açmadığı film yada dizi olmadı. Online olanlar ise site ile bağlantılı olarak değişebiliyor . LG ve Samsung açmıyorsa diğer markalar zaten açamaz
  • Bana gelen GG üzerindeki mediamrkt tan gelen tv yi görseydiniz keşke .Zaten diyordum normal medimarkt mağazasında 3300TL ye satılan tv GG üzerindeki medimarkt mağazasında nasıl 2500TL ye satılır!!

Nasılmış gördüm .

Sizin içinde mesajımı biraz yumuşatarak değiştirdim . Haklısınız yaşadıklarımdan ötürü sert yazmış olabilirim ama şunu altını çizerek belirtiyorum .Bu forumda bir sürü yere yazdım, sorunlu ve iade edilen tv lerin akıbetini bilen çıkmadı !!!

Avrupada Amerikada bu ürünler ayrı bir stand açılarak sorunları bildirilir ve ona göre fiyatlandırılır . Bizde öyle bişey yok .Ürünler fabrikaya geride gönderilmiyor !! Eeee ???
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.