Şimdi Ara

LG 49UF8507 KULLANANLAR BURAYA. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
19
Favori
33.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu tv yi almaktan vazgeçtim yazılan olumsuz şeylerden dolayı. Vestel alacam en azından 3 yıl garantisi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanayik21

Bu arada bildiğiniz sağlam bir site varmı uygun fiyata....

Dostum şu an istanbul bilişim sanırım en uygun güvenilir firma. Bimeks,teknosa,hepsiburada,mediamarkt falan hepsinde bir anda 3300 liraya çıktı fiyat.
  • Arkadaşlar, farklı bir sorum var.

8507'de (49") TV'yi askı aparatına takmak için TV'ye monte edilen aparatlar arasındaki mesafe ne kadar, bilgisi olan ya da ölçebilecek var mı?

Hangi askı aparatı uyumlu buna?

Teşekkürler
  • 34SFT97 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam bulamadım sorunsuz Tv almak için 5000 lirayı gözden çıkarmak gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kemal kullanıcısına yanıt
    Askı aparatları ayarlanabiliyor ben eski tv nin aparatına hiç dokunmadan 8507 yi taktım. Sadece aparatın kaç kğ kaldırdığına dikkat edilmeli sanırım.
  • Extra 3D orjinal gözlük arayanlar buna bakabilirler. Ben aldığım sırada kargo dahil 19 liraydı. ürünler orjinal kutusunda temiz bir şekilde geldi. Çizik vs. yok. Tavsiye ederim.

4 adet LG 3D pasif gözlük 13 lira - Outlet ürünü

http://www.teknosa.com/urunler/800010863/lg-ag-f315-4-lu-paket-3d-gozluk-seti
  • Quertis kullanıcısına yanıt
    Aslında tam olarak merak ettiğim, dikey olarak televizyona monte edilen iki parça arasındaki mesafe.
  • arkadaşlar bende 55 olanı mevcut memnun kaldım tvden ses süper görüntü normal dahada iyi olabilirdi birde ekran çok parlak yansıma yapıyor bu tv nin servis menüsüne nasıl giriş yapacayız bilen varmı arkadaşlar
  • Bugün Alanya Bimeksden baktım beğendim almaya niyetlendim.Ben fazla anlamıyorum TVden.3399 TL idi yanında 340 TL Bipara veriyorlar yani 3399-340=3059 TL ye gelmiş gibi olacak.Hafta sonu indirim olabilir diye bekliyorum.Tavsiyeleriniz nelerdir ?
  • Ben 20 Gün Önce Gitti Gidiyordan 55 inc modelini 3689 tlye aldım tvden memnun usbden bluray falanda izliyorum ama bluray menüsü gelmiyor 2d olarak izliyorum ses şahane bazı arkadaşlar internetten film izleyemediklerini söylemiş tvden kaynaklı degil siteden kaynaklı bir çok siteye girip film izledim sıkıntı yok ps4 oynuyorum çok güzel keyif veriyor tek sıkıntısı true motion olmaması oda fazla bi sıkıntı vermıyor sadece trt4k yayınında ormanlık alanı üsten çekince cıkıyor başka hiç bir görüntüde rastlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BabaHoroz

Bugün Alanya Bimeksden baktım beğendim almaya niyetlendim.Ben fazla anlamıyorum TVden.3399 TL idi yanında 340 TL Bipara veriyorlar yani 3399-340=3059 TL ye gelmiş gibi olacak.Hafta sonu indirim olabilir diye bekliyorum.Tavsiyeleriniz nelerdir ?

Kliksa ara ara 2500 civarlarına iniyor. Şu an 2800 civarı.

• Bende bu TV'den aldım çok memnunum düşünürleri öneririm.

Oyunun kolu nasıl bağlanıyor? hangi oyun kolları uyumlu bir bilgisi olan varsa bilgi verebilir mi lütfen.
    Teşekkürler..
  • Sürümü sorulmuş. Benimkinin sürümü 04.00.40
    Ben bi ara TV'nin gg de 2450 TL'ye kadar düştüğünü gördüm.
    Sorun çıkar diye riske atmak istemedim ve o fiyata almadım.
    Daha sonra güvenilir bir satıcıdan 2750'ye aldım.
    Bence elektronik eşyalar biraz da şans işidir.
  • Kliksa da yine fiyat arttı 2999 TL oldu.1 hafta önce 2799 TL sattılar. Geçen aylarda 2500 TL kadar düşmüştü.
  • Slm arkadaşlar bimeks ten bu televizyonu 3400 tl aldık

Yanlız hdmi 1 hdmi kablosunu taksim sorun olur mu orası 2.0 sıfır destekliyor sanırım 1 deki normal Philips ethernet hdmi kablosu birde bu tv için kablosuz klavye alsam alıcısıni nereye takacagim usb portalı tanıyormu aliciyi

• Hayırlı olsun. Ama çok çok pahalıya almışsın bence.
    Kablosuz klavye ve fare görür. Ben deklavye almayı düşündüm ama kumandanın mikrofonu ile konuşup öyle yazmak klavyeden daha kullanışlı geldi bana. Şaşmadan yazar. Klavye evde fazlalık yapmasına gerek yok. Onunun yerine oyun kolu almak daha mantıklı geldi bana. Bende hangi oyun kolu alacağımı bilmiyorum açıkçası. Bu konuda bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizildosya

Hayırlı olsun. Ama çok çok pahalıya almışsın bence.
    Kablosuz klavye ve fare görür. Ben deklavye almayı düşündüm ama kumandanın mikrofonu ile konuşup öyle yazmak klavyeden daha kullanışlı geldi bana. Şaşmadan yazar. Klavye evde fazlalık yapmasına gerek yok. Onunun yerine oyun kolu almak daha mantıklı geldi bana. Bende hangi oyun kolu alacağımı bilmiyorum açıkçası. Bu konuda bilgisi olan var mı?

Teşekkürler hocam bulunduğum yerde bimeks ve Teknosa vardı ordada 60 tl fazla idi bimeks ten aldım benim amacım klavye konusunda yazı yazmak kumanda ile zor oluyor

Oyun kolu logitech veya xboxlara bak usb girişli kablosuz

Birde resim ayarlarını atabilirmisiniz rica etsem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 3 Ocak 2016; 14:10:49 >
  • Benim resim ayarlari bu şekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 3 Ocak 2016; 14:23:03 >

• slm arkadaslar bende 49uf8507 kullanıyorum

söyle bir sorunum var dsmart tv kullanıyorum mesela foxtv izliyorum tv ve dsmartı kapatıp gidiyorum10 dk sonra gelip actıgımda önce tv acılıyor lg logosu gelince tam sol üst kösede dikkatli bakınca foxtv logosu belli belirsiz gözüyor lg logounu gecip uydu acılıyor ve bundan sonra sorun olmuyor taki kapatıp tekrar acıncaya kadar sadece belli belirsiz kanal logoları cıkıyor sizlerdede oluyormu acaba normalo bir durummudur
    kullananlardan rica etsem bakabilirlerm

bu linktekine benzer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 4 Ocak 2016; 2:55:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Red Butterflies

quote:

Orijinalden alıntı: gizildosya

Hayırlı olsun. Ama çok çok pahalıya almışsın bence.

Teşekkürler hocam bulunduğum yerde bimeks ve Teknosa vardı ordada 60 tl fazla idi bimeks ten aldım benim amacım klavye konusunda yazı yazmak kumanda ile zor oluyor

Oyun kolu logitech veya xboxlara bak usb girişli kablosuz

Birde resim ayarlarını atabilirmisiniz rica etsem

böyle bir şey işini görür:
    http://www.hepsiburada.com/logitech-mk240-wireless-combo-siyah-klavye-mouse-set-920-005789-p-BD303951?productId=bd303951&categoryId=3007055&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=pc&utm_content=cpc&utm_term=kategori-genel&wt_pc=akakce.cpc.kategori-genel.cpc&v=0.76.6
    hem fiyatı hem kullanıcı yorumları iyi. başka sitelere bakmadım fiyat olarak. başka sitelere de bakabilirsinviz.
    Red Butterflies ekran ayarlarını göndermiş zaten.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.