Şimdi Ara

LG 49UF8507 KULLANANLAR BURAYA. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
19
Favori
33.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Red Butterflies

slm arkadaslar bende 49uf8507 kullanıyorum

söyle bir sorunum var dsmart tv kullanıyorum mesela foxtv izliyorum tv ve dsmartı kapatıp gidiyorum10 dk sonra gelip actıgımda önce tv acılıyor lg logosu gelince tam sol üst kösede dikkatli bakınca foxtv logosu belli belirsiz gözüyor lg logounu gecip uydu acılıyor ve bundan sonra sorun olmuyor taki kapatıp tekrar acıncaya kadar sadece belli belirsiz kanal logoları cıkıyor sizlerdede oluyormu acaba normalo bir durummudur
    kullananlardan rica etsem bakabilirlerm

bu linktekine benzer

Dsmart kullanmıyorum ama sorunla ilgili bir tahmin yürütebilirim. Son teknoloji cihazlarda sorun yaşamamak için elektrik akımına çok dikkat etmek lazım. En ufak elektrik dalgalanmaları bile cihazları bozar. sizde elektrik akımı nasıl?

• Yaw bu lg'nin 4 çekirdekli webos işletim sisteminde fifa, pes, asfalt gibi oyunlar oynayamıyor muyuz?
    Eğer sadece LG uygulma mağazasındaki oyunları oynayabiliyorsak ana avrat küfrederim şimdi. Zaten 40-50 tane uygulama var.
    Bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizildosya

quote:

söyle bir sorunum var dsmart tv kullanıyorum mesela foxtv izliyorum tv ve dsmartı kapatıp gidiyorum10 dk sonra gelip actıgımda önce tv acılıyor lg logosu gelince tam sol üst kösede dikkatli bakınca foxtv logosu belli belirsiz gözüyor lg logounu gecip uydu acılıyor ve bundan sonra sorun olmuyor taki kapatıp tekrar acıncaya kadar sadece belli belirsiz kanal logoları cıkıyor sizlerdede oluyormu acaba normalo bir durummudur

bu linktekine benzer

Dsmart kullanmıyorum ama sorunla ilgili bir tahmin yürütebilirim. Son teknoloji cihazlarda sorun yaşamamak için elektrik akımına çok dikkat etmek lazım. En ufak elektrik dalgalanmaları bile cihazları bozar. sizde elektrik akımı nasıl?

Klavye tavsiyesi icin tesekkurler Hocam sizde aynı durum varmı akımı nasıl kontrol edeceğim söyle bir durum var tv olduğu salonda toprakli priz yok daha önce lg 42h4020 lcd tv vardı 6 senedir sorunsuz kullandım bende bu tv alınca yanında akım korumali priz verdiler onu takip kullanıyorum oda topraklama olmayinca işe yaramıyor sanırım bu kanal logosunun izinin kalması elektrik akımından mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 4 Ocak 2016; 9:44:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

bu linktekine benzer

Klavye tavsiyesi icin tesekkurler Hocam sizde aynı durum varmı akımı nasıl kontrol edeceğim söyle bir durum var tv olduğu salonda toprakli priz yok daha önce lg 42h4020 lcd tv vardı 6 senedir sorunsuz kullandım bende bu tv alınca yanında akım korumali priz verdiler onu takip kullanıyorum oda topraklama olmayinca işe yaramıyor sanırım bu kanal logosunun izinin kalması elektrik akımından mi

Bende böyle bir sorun olmadı çok şükür. Büyük ihtimalle topraklamadandır. Televizyona dokunduğunuzda elektrik çarpması oluyorsa _ki %100 olduğunu düşünüyorum._ sorunun nedeni topraklamadır. Bence önce elektrik topraklamasını halledin. Sorun devam ederse teknik servisi çağırın. Çünkü topraklamayı yapmazsanız bir sorun çıkarsa elektriği bahane edip kullanıcı hatası diyebilirler. Topraklama olmadan kullanmayın, her an bozulabilir.

• quote:

quote:

quote:

bu linktekine benzer

Evdeki elektrikli cihazlardan verim alamıyorsanız mesela ampül az aydınlatıyor, Elektrikli süpürge iyi çekmiorsa elektrik voltajı düşüktür. Böyle de emin olamıyorsanız bir elektrikçiye danışabilirsiniz. Ölçüm cihazlarıyla ölçerler. .Eğer elektrik voltajı düşükse voltaj regülatörü kullanmanız gerekebilir.

• quote:

Benim resim ayarlari bu şekilde

LG 49UF8507 KULLANANLAR BURAYA.

İsteğe göre oyun, spor, standart gibi seçeneklere tıkladığında otomatik olarak ayarlanıyor.
    Sorununun resim ayarlarından kaynaklandığını sanmıyorum.

• merhaba,

digiturk HD yayınlarda netlik nasıl, sonuçta 1080p bir yayını 4K bir ekrana verince bir miktar bozulma olması gerekir.

şu anda kullandığım full HD 1080P televisyonda görüntü çok net.

bu konuda yorumlarınız önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastx

merhaba,

digiturk HD yayınlarda netlik nasıl, sonuçta 1080p bir yayını 4K bir ekrana verince bir miktar bozulma olması gerekir.

şu anda kullandığım full HD 1080P televisyonda görüntü çok net.

bu konuda yorumlarınız önemli

tv 1080p lik görüntüyü 1080p olark veriyor 4k cevirmiyorki zaten tv aclırken 1080p 50hz olarak yazıyor üste 4k cevirse cözünürlük artar görüntüde bozulmalar olur
    dsmart kullanıyorum bu arada
  • merhaba,

görüntüyü çevirmesede daha düşük kalite bir yayın geldiğinde bozulma olması gerekmez mi

digiturk de kanallar HD ye geçmeden önce, 1080p full HD ekranda tam net olmayan bir görüntü oluyor, hala mesela HD yayına geçmemiş kanallar da görüntü daha kötü

4K da bir televisyonda da 1080p görüntü gelince benzeri bir durum olabilir diye düşünüyorum. Malesef elektronik marketlerde deneme fırsatım olmadı, çoğu hazır 4K görüntüler oynatıyorlar
  • fastx F kullanıcısına yanıt
    Bildiğin hd görüntü hatta daha net ama sd kanallar ekran büyük olduğu için kötü

• Bu tv nin tek sıkıntısı kendi uydusunun kanal geçişi yavaş 4 saniye diğer yönleri harika ses süper

• mdgerler M kullanıcısına yanıt
    Siz öyle sananin kanal izi kalma sorunu önceki sayfalarda resimli olarak paylaştım iyice araştırıp alın benim başıma geldi sizin basinizada gelmesin

• fastx F kullanıcısına yanıt
    Hd hd gibi izliyorsunuz hatta daha net sd kötü sayılır ama 16.9 olanlar iyi 4k daha iyi tabi ama hd 4k çevirme olayı filan yok zaten çözünürlük 1080p bunu ustu olmasi lazim 4k için görüntü süper bozulma filan yok yani

• Bir lg klasiği

Ekranda logo izinin resmi sol üst köşeye dikkatli bakılırsa Fox hd yazısı gorulmekte
    Bu sekilde olanlar varsa servis çağırıp baktirsinlar gelen servis tv fabrika ayarlarina aldı servis kumandası ile servis menüsüne girilen bir şeyler yaptı ama sonuç yine aynı ilk kez böyle bir durum ile karşılaştıkları ni söylediler sonra genel merkezi arayip durumu anlattı panel hatası ve değişim dediler ürünün belgelerini aldılar bendende bu durumu net şekilde gösteren foto istediler pazartesi genel merkezin onayına sunulup gelip tv paketleri goturecekler aynı gün işlemlerini tamamlariz gidip yeni tv alırsınız dediler ama lg genel merkez tarafindan red edildi sorun yok diyerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 13 Ocak 2016; 20:35:23 >

• Arkadaşlar iki ay önce aldığım tv bugün durduk yere açılmadı. Akım korumalı priz vs kullanıyorum normalde. Kumandadan açma kapama düğmesine bastıgımda alttaki kırmızı ışık yanıyor sonra bir kez daha basınca 3 kez yanıp sönüyor kapanıyor. Bu şekilde problem yaşayan oldu mu ? Yarın teknik servisi arayacağım artık. Bu ikinci tv ikisinde de sorun çıktı. Bu problemi yaşayan oldu mu daha önce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtkvnc_pdr

Arkadaşlar iki ay önce aldığım tv bugün durduk yere açılmadı. Akım korumalı priz vs kullanıyorum normalde. Kumandadan açma kapama düğmesine bastıgımda alttaki kırmızı ışık yanıyor sonra bir kez daha basınca 3 kez yanıp sönüyor kapanıyor. Bu şekilde problem yaşayan oldu mu ? Yarın teknik servisi arayacağım artık. Bu ikinci tv ikisinde de sorun çıktı. Bu problemi yaşayan oldu mu daha önce?

Başka priz de denediniz mi akım korumali priz çıkarıp birde topraklama hattı varmı yoksa akım korumali priz in bir anlamı yok

• Normal prizde de denedim hocam bir fark olmadı. Gene aynı durum oldu. Google da aradım da başka tv lerde falan da yaşanan bir problem galiba. Besleme ile ilgili bir arıza olduğundan bahsetmişler galiba başka denenecek bir şey de yok galiba hocam. Burda ki serviste pek güven vermiyor ama umarım yaparlar.
  • mrtkvnc_pdr kullanıcısına yanıt
    Topraklama varmı priz de duvardakinde

• Yok galiba hocam bu konuda çok bilgimde yok açıkcası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtkvnc_pdr

Yok galiba hocam bu konuda çok bilgimde yok açıkcası.

topraklama yok ise ondandır hocam elektrikci getirip kontrol ettrin
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.