Şimdi Ara

LG 49UF8507 KULLANANLAR BURAYA. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
19
Favori
33.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lg tv alacaklar kanal logosu izi garanti kapsamına girmiyormus bunu dikkate alara k lg tv alın böyle sacma bir sey mi olur
  • TV'nin fişi topraklı fiş olmadığı halde topraklı prizi neden arıyorsunuz anlayamadım açıkçası ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginem

TV'nin fişi topraklı fiş olmadığı halde topraklı prizi neden arıyorsunuz anlayamadım açıkçası ?

ev tesisatında topraklama yoksa tv topraklı fişi bir işe yaramaz
  • Tv'nizin fişi böyle değil mi ? Bu fişte topraklama gerekmez ki ?
     LG 49UF8507 KULLANANLAR BURAYA.
  • Hayır öyle değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red Butterflies

lg tv alacaklar kanal logosu izi garanti kapsamına girmiyormus bunu dikkate alara k lg tv alın böyle sacma bir sey mi olur

Dostum sorununla ilgili gönderdiğin fotoğrafı gördüm. Bunun nedeninin elektrikten kaynaklandığını düşünüyorum. Bir ara samsung p602 table kullanıyordum. orrjinal şarj cihazı bozulduğu için birkaç hafta orjinal olmayan şarj aletini kullandım. doğru voltaj ve amperde şarj olmadığı için seninkine benzer sorun vermeye başladı. Orjinal şarj aletini alınca ilk günkü gibi canavar gibi oldu. Şimdi senin sorununa gelince. bence voltaj regülatörü spariş et, sorununa çözüm olmazsa iade et. çünkü elektrik sorunundan kaynaklanıyorsa ölü pixele neden oluyormuş. Bu konu üç yıl önce şu linkte detaylı konuşulmuş, sana faydası olur:
    http://forum.donanimhaber.com/m_84997821/tm.htm

verdiğim linkte
    regülatöre ihtiyaç yok, regülatör tvnin içinde mevcuttur herhalde gibi antitez sunan bir arkadaş var, Buna katılmıyorum. regülatör bakır bobinden oluşur ve ağırdır. bu yüzden tvnin içine konması düşük ihtimal. eğer tvnin içinde konmuşsa bile bizim türkiyede yaşadığım bazı bölgelerden biliyorum yetersiz kalır. yine sen bilirsin ama bunu dene öule sanıyorum ki bana dua edersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtkvnc_pdr

Arkadaşlar iki ay önce aldığım tv bugün durduk yere açılmadı. Akım korumalı priz vs kullanıyorum normalde. Kumandadan açma kapama düğmesine bastıgımda alttaki kırmızı ışık yanıyor sonra bir kez daha basınca 3 kez yanıp sönüyor kapanıyor. Bu şekilde problem yaşayan oldu mu ? Yarın teknik servisi arayacağım artık. Bu ikinci tv ikisinde de sorun çıktı. Bu problemi yaşayan oldu mu daha önce?

dostum senin sorununun da aynen anlattığım gibi olduğunu düşünüyorum. elektrkli bir cihazınızdan verim alamıyorsanız ilk voltaj değerlerine bakmanız gerekir. Girdi ne kadar sağlıklıysa çıktı da o kadar verimli olur.
    bende de var bu modelden. Bu dediğiniz sorunları yaşamıyorum ama benim sorunum başka. Evde eşimle birlikte iki kişiyiz. Bu tvyi almadan önce faturam hep 35-40 tl gelmiştir. Nedense bu tvyi aldıktan sonra _televizyonsuz geçen 2 yılın acısını çıkardık herhalde, ufo görmüş masum köylü gibi :)_ 256tl geldi. 7/24 izlesem bu mümkün mü bilmiyorum. Belki ekonomik modda izlemediğimdendir. neyse sağlık olsun, siz dikkat edin,

• Merhaba Beyler. Bende evlilik arefesinde bu tv yi almak istiyorum. Tek istediğim internet sitelerine girip film izleyebilmek. Flash player desteği sanırım yokmuş o kafamı kurcalıyor. Deneyen var mı online film sitelerinde. Oynatıyor mu yoksa sorunlu mu. Bilgi verirseniz sevinirim
  • Media markt reklaminda 3000 tl diyor. Almayi dusunuyorum. Ozellikleri beklentimi karsiliyor. Sizce beklesem fiyati biraz daha duser mi?

• En cok hediye cekini kim veriyor su aralar?

• quote:

Orijinalden alıntı: uykr

Media markt reklaminda 3000 tl diyor. Almayi dusunuyorum. Ozellikleri beklentimi karsiliyor. Sizce beklesem fiyati biraz daha duser mi?

n11 de 2.750 tlye var.
    http://www.epey.com/televizyon/lg-49uf8507.html

ben de 2.700 e almıştım. bi ara 2.400 e görmüştüm, ama alamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizildosya

quote:

Orijinalden alıntı: uykr

Media markt reklaminda 3000 tl diyor. Almayi dusunuyorum. Ozellikleri beklentimi karsiliyor. Sizce beklesem fiyati biraz daha duser mi?

n11 de 2.750 tlye var.
    http://www.epey.com/televizyon/lg-49uf8507.html

ben de 2.700 e almıştım. bi ara 2.400 e görmüştüm, ama alamadım.

Inceledim. Pek guven vermedi. Buyuk teknomarketlerden cok daha iyi fiyat vermisler. Teshir urun oldugunu dusunuyorum. Yorumlar da bunu destekliyor.

• arkadaslar.LG 50lf650v kullaniyorum.urunden cok memnunum.fakat icimde 4k icin bir keske olustu.trumotion u kapattim tv de hicbisey farketmedim 1080p filmde.sizce 14 gunluk cayma hakkimi kullanip 49uf8507 Alayimmi.guncelleme gelirmi.Simdiden yorum yapacak olanlardan Allah razi olsun.

• merhaba arkadaşlar lg 49 uf 8507 kanal silme nasıl oluyor bilen arkadaşlar yardım edebilirmi şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkey0671 -- 3 Şubat 2016; 12:10:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtkvnc_pdr

Arkadaşlar iki ay önce aldığım tv bugün durduk yere açılmadı. Akım korumalı priz vs kullanıyorum normalde. Kumandadan açma kapama düğmesine bastıgımda alttaki kırmızı ışık yanıyor sonra bir kez daha basınca 3 kez yanıp sönüyor kapanıyor. Bu şekilde problem yaşayan oldu mu ? Yarın teknik servisi arayacağım artık. Bu ikinci tv ikisinde de sorun çıktı. Bu problemi yaşayan oldu mu daha önce?

Tv'nin anakartı yanmıştır hocam bende de olmuştu evin yakınına yıldırım düştü aradım servisi durumu anlattım ellerinde anakartla geldiler değiştirip gittiler...
  • aydnksvl kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam serviste değişti anakart yanmış galiba
  • Arkadaslar merhaba d smart hd kullaniyorum ancak trt 4k yi izleyemiyorum ses var goruntu yok kendi icindeki uydudan izleyebiliyorken d smarttan neden izleyemiyorum yardimlarinizi rica ederim.

• deepdarkdirty D kullanıcısına yanıt
    d-smart uydu alıcınız 4k değil ondan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepdarkdirty

Arkadaslar merhaba d smart hd kullaniyorum ancak trt 4k yi izleyemiyorum ses var goruntu yok kendi icindeki uydudan izleyebiliyorken d smarttan neden izleyemiyorum yardimlarinizi rica ederim.

Dsmart in fixcard di sanırım tv arkasındaki slot a takılan cihazını almanız normal kullandınız dsmart receiver 4 k desteği yok bende dsmart normal receiver kullanıyorum doğal olarak 4k desteği olmadigindan çıkmıyor şimdilik 4k desteği fixcard mi neydi onda var

https://www.dsmart.com.tr/Teknolojiler/D-Fix

• quote:

Orijinalden alıntı: Red Butterflies

quote:

Orijinalden alıntı: deepdarkdirty

Arkadaslar merhaba d smart hd kullaniyorum ancak trt 4k yi izleyemiyorum ses var goruntu yok kendi icindeki uydudan izleyebiliyorken d smarttan neden izleyemiyorum yardimlarinizi rica ederim.

Dsmart in fixcard di sanırım tv arkasındaki slot a takılan cihazını almanız normal kullandınız dsmart receiver 4 k desteği yok bende dsmart normal receiver kullanıyorum doğal olarak 4k desteği olmadigindan çıkmıyor şimdilik 4k desteği fixcard mi neydi onda var

https://www.dsmart.com.tr/Teknolojiler/D-Fix

Tesekkur ederim saolun cok ilginc olmus 4k yi izlemek icin anten kablosunumu degistiricez boyle olurmu

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.