Şimdi Ara

LG 49UF8507 KULLANANLAR BURAYA. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
19
Favori
33.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: deepdarkdirty

quote:

Orijinalden alıntı: Red Butterflies

quote:

Orijinalden alıntı: deepdarkdirty

Arkadaslar merhaba d smart hd kullaniyorum ancak trt 4k yi izleyemiyorum ses var goruntu yok kendi icindeki uydudan izleyebiliyorken d smarttan neden izleyemiyorum yardimlarinizi rica ederim.

Dsmart in fixcard di sanırım tv arkasındaki slot a takılan cihazını almanız normal kullandınız dsmart receiver 4 k desteği yok bende dsmart normal receiver kullanıyorum doğal olarak 4k desteği olmadigindan çıkmıyor şimdilik 4k desteği fixcard mi neydi onda var

https://www.dsmart.com.tr/Teknolojiler/D-Fix

Tesekkur ederim saolun cok ilginc olmus 4k yi izlemek icin anten kablosunumu degistiricez boyle olurmu

anten kablosunu tv arkasındaki yere takıp bu kartıda slota takacaksınız sifreli kanalları cözmesi icin dsmartın

• 2 hafta önce bu televizyonu aldım, çok memnunum. Bugün de Tivibu üyeliğini başlattım. Ancak okudukça birşeyler öğreniyorum. Tivibu receiverını takmadan Tivibu izleyebiliyor muyduk, uydu alıcısına boşa mı para verdik şimdi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kanal listesini nasıl kaydedip usb'ye attınız? Bende kanal kopyalama bölümünde USB - TV var ama TV - USB diye bir seçenek çıkmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxellsuperrd

Hocam kanal listesini nasıl kaydedip usb'ye attınız? Bende kanal kopyalama bölümünde USB - TV var ama TV - USB diye bir seçenek çıkmıyor.

aynısı bendede oluyordu en sonunda buldum, ayarlar, güvenlık kısmanı kapalı duruma getir tv-usb kopyalama gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kulak Misafiri

2 hafta önce bu televizyonu aldım, çok memnunum. Bugün de Tivibu üyeliğini başlattım. Ancak okudukça birşeyler öğreniyorum. Tivibu receiverını takmadan Tivibu izleyebiliyor muyduk, uydu alıcısına boşa mı para verdik şimdi?

Dostum hareketli sahnelerde titreme ne duzeyde sence? Mesela usb den izledigin bir filmde.

• fırat.ç. kullanıcısına yanıt
    Geçen maç izledim muhakkak hafif bir titreme vardı yok diyemem ama rahatsız etmedi beni. Ara ara da film izledim. Açıkçası çok dikkat edemedim ama çok rahatsız etmediğine göre makul düzeydeydi diyebiliriz.

• 4.00.70 güncellemesini yükleyen var mı arkadaşlar ne değişiklik gördünüz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulak Misafiri kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim.

• Ben bu modeli alma arefesindeyim tavsiye edermisiniz.

• ogzhan O kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu televizyonu 1 haftadır kullanıyorum, herhangi bir olumsuz yan görmedim henüz, ilk başlarda WebOS'a alışmam gerekti ama kumandası sayesinde pc kullanır gibi oluyorsunuz zamanla, WII kumandasıyla aynı diyebilirim, çok kullanışlı bir alet.
    Görüntü kalitesi çok başarılı, smart/youtube üzerindeki hemen hemen tüm 4K videoları seyrettim, muhteşem görüntüler gerçekten de, hareketli sahnelerde banding ve titreme olduğunu belirten mesajlar var fakat benim kullandığım cihazda rahatsız edici bir deneyimim olmadı henüz.
    Sözün özü, kendi olumlu deneyimim üzerinden tavsiye ediyorum cihazı. Bu ve diğer markaların 2016 model cihazlarını beklemek de düşünülebilir elbette; ayrıca, 55" olan modellere de bakın mutlaka, almışken mümkün olan en büyük ekranı almanızı tavsiye ederim.
  • YAKLAŞIK 6 AY ÖNCE 3250 TL YE ALDIM.
    FİLM İZLEMEYİ ÇOK SEVEN BİRİYİM. WİFİ ÜZERİNDEN VEYA USB DEN 1080P FİLM İZLERKEN EN HAREKETLİ SAHNELERDE BİLE BİR TAKILMA VS. OLMADI.
    GAYET MEMNUNUM MÜMKÜN OLSA 55 İNÇ OLANI ALIN DERİM. ANCAK ARADA NEREDEYSE 1000 TL LİK FARK VAR. BENCE PEK DEĞMEZ GİBİ AMA İMKAN VARSA ALIN DERİM.
    KUMANDASI ÇOK GÜZEL MOUSE ÖZELLİĞİ ÇOK İŞE YARIYOR. AYRICA SESLİ KOMUT VE ARAMA ÖZELLİĞİ DE ÇOK İYİ ÇALIŞIYOR.
    SES MÜKEMMEL BERRAK. ŞİMDİYE KADAR 30M2 LİK ODADA 25 SEVİYENİN ÜSTÜNE ÇIKMA İHTİYACI DUYMADIM.

KISACASI TAVSİYE EDERİM.
  • Bende bu cihazı 3 gün önce aldım cihazın özelliklerinden haberin vardı teknolojiyi takip eden biriyimdir alınca biraz araştırayım dedim logo yanığı truemotion olmayışı ışık sızması vb bir kaç sorun duyunca anam dedim yandık
    Servis gelip cihazı kurdu anladım ki sorunlar az bir kısım kullanıcının karşılaştığı sorunlarmış şükür ki bende göze çarpan sorun yok öyle test filanda yapmadım kusur ararsan mutlaka bulursun bence göze çarpan bir sorun yoksa alın kullanın

Bu arada cihazı 2550 tl nakitle aldım lg türkiye garantili bana uygun fiyata geldi
    Cihazdan çok memnunum bir tek sorun lg store da işe yarar oyun uygulama vb yok ben en iyisi bir playstation alıp ta takayım buna :-)

• Televizyonunuz hayirli olsun iyi günlerde kulanın. Bu fiyata nerden satin aldınız. Teşhir ürünü falanmi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsane_300 -- 10 Mart 2016; 19:13:38 >
  • serif61 S kullanıcısına yanıt
    Bende Mayısta Evleneceğim için Bu Tv' Yi Önerdiler, ama Sizin Aldığınız Fiyata Bulmayı Bırakın 3000 tl Ye Zor Bulmak.
    Yanlış anlamazsanız nerden almıstınız Teşhirmi Aldınız ?
  • Merhaba beyler. Web browserdan video izlerken bazı videolar 16:9 olduğu için üstlerde siyah boşluk kalıyor. Bu videoları tam ekran yapabilir miyiz

• bende bu tv yi kullanıyorum ama benim sorunum farklı kablosuz bağlantıyı her tv yi kapattığımda unutuyor tekrar şifre girmek zorunda kalıyorum sebep ne olaki?
  • HD modda maç izlerken saha biraz kötü görünüyor sanki ;)
  • Top havalanırken alttan çeken kamera görüntüsünden görülen bulutlar da pamuk şeker gibi gözüküyor, bi' terslik mi var acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khoradasein

Top havalanırken alttan çeken kamera görüntüsünden görülen bulutlar da pamuk şeker gibi gözüküyor, bi' terslik mi var acaba?

Teşbihte hata olmaz hocam :) Bu arada gerçekten çok iyi tv. Fiyatını hak ediyor. Ama ne yalan söyleyeyim, gözüm hala samsung 48ju7500 de :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: duyguluboy

bende bu tv yi kullanıyorum ama benim sorunum farklı kablosuz bağlantıyı her tv yi kapattığımda unutuyor tekrar şifre girmek zorunda kalıyorum sebep ne olaki?

sorumu yineliyorum tekrar başıma geldi
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.