Şimdi Ara

LG 49UF8507 KULLANANLAR BURAYA. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
19
Favori
33.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tepkime suresi ne kadar, konsolda oyun ve film için aldım TV yı ama pek araştırma firsatim olmadı ne kadardır tepkime suresi bilginiz varsa soylermisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkey0671 T kullanıcısına yanıt
    Hocam, Allah razı olsun :)

• Arkadaşlar Ben bu televizyona iPad mini cihazımı nasıl bağlayabilirim.kablolu veya kablosuz açıklayabilecek var mı???

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hdmi kablosu ile bağlayabilirsin bence. Sadece ipad'de hdmi çıkışı yok, ona uygun bir kablo var mı ona bakman lazım. Herhangi bir Apple Store troy ya da pupa gibi mağazalara sorabilirsin.

• Bugün teknosadan 2700 e aldık kurulumu Çarşamba günü yapacaklarmış yorumları okudum yorumlara göre gayet iyi bir televizyon umarım memnun kalırım

• Bende bu tv yi yeni aldım.servis geldi kurulumu yaptı.
    Yalnız kanallarda sinyal yok diyordu apartmanda çatıda anten girişinde problem vardır dediler öylece bırakıp gittiler
    Akşam kurcalarken kanal D star ntv nin çalıştığını ama diğerlerinin halen olmadığını gördüm
    Sizce neden olabilir bu durum ?

• quote:

Orijinalden alıntı: duyguluboy

quote:

Orijinalden alıntı: duyguluboy

bende bu tv yi kullanıyorum ama benim sorunum farklı kablosuz bağlantıyı her tv yi kapattığımda unutuyor tekrar şifre girmek zorunda kalıyorum sebep ne olaki?

sorumu yineliyorum tekrar başıma geldi

Kaç haftadır evde değilim ama "beni hatırla" gibi bir seçenek olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: omuryildiz35

Bugün teknosadan 2700 e aldık kurulumu Çarşamba günü yapacaklarmış yorumları okudum yorumlara göre gayet iyi bir televizyon umarım memnun kalırım

hayırlı olsun memnun kalacağınız bir tv.ama bundan önce la660s kullanıyordum onun sesi gümbür gümbürken bu tvde harman cardon olmasına karşın sesin veriminden memnun kalmadım.ama görüntü olarak özellikle 4k vs de beni yeterince tatmin etti.
  • Arkadaşlar kolay gelsin hepinize bende lg49uf8507 modelini kullanıyorum 9 aydır merkezi uydu sistemi ile ancak son zamanlarda trt1 hd kanalı gidip yerine trt world kanalı geliyor ne kadar aratsam usb den tüm kanalları tv ye aktarsamda trt1 hd kayboluyor yine trt world kanalı geliyor sizce sorun nedir ya da benzer sorun ile karşılaşan arkadaşlar oldu mu ?

cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum iyi forumlar...
  • Herkese merhaba bu televizyonu 4 gun once aldim. Bu sabah televizyondan ses cikis yerinin oldugu bolgeden ard arda pat pat diye ses gelmeye basladi. Sesi kistim ama pat sesi gelmeye devam ediyordu. Birde tv de yakin cekim goruntulerde goruntudeki kisinin yuzu hareket ederken kisinin yanaklari anli falan birden bulaniklasiyor. Bunun sebebi ne olabilir. Ses icin servisi aradim yarin gelip bakacaklar. Genel olarak kotu bir televizyon degil.

• Merhaba Beyler. İnternetten film izlerken 16:9 formatını değiştirebiliyor muyuz? alt ve üstteki siyahlıkları nasıl kaybedebiliriz?
  • Ayarlarda gelişmiş ayarlara girmeden ilk ekranda. Görüntü ,ses vs ... diye giden ekran formatını değiştirebildiğin ve görüntüyü büyütebildiğin ayar mevcut. Yalnız bunu yaparsan görüntü kalitesi düşer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fottili

Ayarlarda gelişmiş ayarlara girmeden ilk ekranda. Görüntü ,ses vs ... diye giden ekran formatını değiştirebildiğin ve görüntüyü büyütebildiğin ayar mevcut. Yalnız bunu yaparsan görüntü kalitesi düşer.

Onu biliyorum dostum normal yayında yapılabiliyor. Lakin internetten film izlerken kendi browser'ında onda altta ve üstte siyahlık oluyor onu soruyorum :) bunun yüzünden gözüm hep orada takılı kalıyor film izleyemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecotor

Herkese merhaba bu televizyonu 4 gun once aldim. Bu sabah televizyondan ses cikis yerinin oldugu bolgeden ard arda pat pat diye ses gelmeye basladi. Sesi kistim ama pat sesi gelmeye devam ediyordu. Birde tv de yakin cekim goruntulerde goruntudeki kisinin yuzu hareket ederken kisinin yanaklari anli falan birden bulaniklasiyor. Bunun sebebi ne olabilir. Ses icin servisi aradim yarin gelip bakacaklar. Genel olarak kotu bir televizyon degil.

o ses ara ara bende de geliyor, kapatıp açınca geçiyor. bir de ara sıra kendi kendine kapanıp açılıyor. iş yoğunluğundan servis çağıramadım, şu aralar çağırmayı düşünüyorum. sen çağırmışken sonucu bildirebilirsen sevinirim.
  • Arkadaşlar ben de düşünüyorum tv yi şuana kadar aklıma takılan tek konu tv de True motion özelliği yok deniyor doğru mu? Doğru ise de bu ne derece etkiliyor görüntüyu?
    Peşin 2550 ye aldım diyen arkadaş serif61 nerden aldın o fiyat iyiymiş

• kaanturk K kullanıcısına yanıt
    Slm alırken kanal Logo izi kalıyor mu onada dikkat et

• quote:

Orijinalden alıntı: Red Butterflies

Kanal logo izi derken?

• quote:

Orijinalden alıntı: kaanturk

quote:

Orijinalden alıntı: Red Butterflies

Kanal logo izi derken?

mesela foxtv 30 dk izle tv kapat sonra ac lg logosu gelince sol ust kösede foxtv logosunun izi kalıyormu kontrol et
  • ccolt kullanıcısına yanıt
    Hocam tek kumanda var, eski modellerde akıllı ve normal 2 kumanda vardı, bu modelde birleştirmişler. Hemde daha kaliteli ve şık olmuş.
    Ses sistemini 49ub830v ile karşılaştırdım arada dağlar var. Sesten memnun kalırsınız emin olun.
  • Arkadaşlar Allah rızası için yardım edin. Time Machine ile kayıt yapmam lazım ama usb den olmuyor. Hdd istiyor. Taşınabilir hdd taksam sorun çözülür mü ve kaydettigim yayinı telefondan, bilgisayardan izleyebilir miyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.