Şimdi Ara

LG 49UF8507 KULLANANLAR BURAYA. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
19
Favori
33.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 14 gün iade hakkım var iade değişim mi yapsam yoksa tum 8507 lerde varmı bu olay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vampirelf kullanıcısına yanıt
    Internetten mi aldın mağazada n mi

• internet teknosadan

Alıyorlar sa ver hemen hepsinde var ben bimeks mağaza aldigim için iade almadılar öyle ce kullaniyorum

• hepsinde varsa standart sorun yani..versem ne alcam onuda bilmiyorum 1 haftadir araştır araştır hepsi aynı.keşke eski lcd yi satmasaydım

Öyle oluyor

• Merhaba, 49UF8507'yi 2015 Eylülde ayında satın aldım. Kurulumu 2016 Nisanda yaptırdım o zamandan beri de kullanıyorum. Ses için ayrıca Pioneer RX-V477 kullanıyorum.
    TV'nin HDMI 2 portun ARC destekli ve amfiye bağlantıyı bu port üzerinden sağlıyorum. Tv'nin HDMI 1'inde Teledünya, HDMI 3 portunda XBox bağlı Tv üzerinden ses çıkışı Optik/HDMI ARC seçili olarak çalışıyor. Sistemi son 1-2 aya kadar sorunsuz kullanıyordum. Ama bu 1-2 aydır TV'nin Ses çıkışı TV açıkken kendiliğinden Dahili TV Hoparlörü değişiyor ve ses dahili hoparlörden gelmeye başlıyor. Bunu 5 dk ara ile yaptığı da oluyor 3 saat ara ile yaptığı da. Kablo kaynaklı olabileceğini düşünerek kabloları değiştirdim ancak problem devam etmekte. Şuan yazılım sürümü 04.05.01 (sorgulayınca daha günceli çıkmıyor). Servis çağırma düşüncesindeyim. Böyle bir problem yaşan oldu mu?
  • Nasıl memnunmusunuz 8507 den

• Valla ben bunu hemen verip 200 Tl farkla 2016 uh850v aldim renkler ve ses çok daha iyi ve En önemlisi Takıla takıla Tv izlemek zorunda kalmadım.Alamayi düşünen varsa vazgeçsin bence 3000 veren 3200 de verir

• Arkadasşlar,

Yukarıda okudum benım gibi bazı arkdaslarda sorun yaşamış,

Benim eski evimde d smart ci modul ile kullanıyordum tüm kanallar vardı. Şimdi ise başka yere taşındım merkezi sistem var tüm ayarları yaptım her kanal var ama trt 1 hd ve bazı kanallar yok harici uydu bağladım mı televizyona trt hd flan cıkıyor ama kendi alıcısı ile çıkmıyor.Bir sürü şey denedim gene olmadı.Bunu çözen oldumu ve taşındığım gün tv ye güncelleme geldi ondan mı ayarlardan mı anlayamadım en azından d smart ci modul ile merkezi sistem uydu kullanan arkadaşlar uydu ayarlarını fotolarını atabılırler mi?

Çözüm için yardım ederseniz sevinirim.
  • Bu tv ye webos 3.0 gelmiyor sanırım. Manuel güncellemenin bir yolu varmı?

Deneyen bilen birisi varsa bilgi verebilirmi?
  • tv de bir ara görüntü karışması oldu hdmı kablosunu çıkarınca düzeldi.şimdilik çok iyi diyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulo12

Arkadasşlar,

Yukarıda okudum benım gibi bazı arkdaslarda sorun yaşamış,

Benim eski evimde d smart ci modul ile kullanıyordum tüm kanallar vardı. Şimdi ise başka yere taşındım merkezi sistem var tüm ayarları yaptım her kanal var ama trt 1 hd ve bazı kanallar yok harici uydu bağladım mı televizyona trt hd flan cıkıyor ama kendi alıcısı ile çıkmıyor.Bir sürü şey denedim gene olmadı.Bunu çözen oldumu ve taşındığım gün tv ye güncelleme geldi ondan mı ayarlardan mı anlayamadım en azından d smart ci modul ile merkezi sistem uydu kullanan arkadaşlar uydu ayarlarını fotolarını atabılırler mi?

Çözüm için yardım ederseniz sevinirim.

arkadaşım çözümü şu şekilde yapabilirsin tv ye kanal listes at...al liste
    http://s2.dosya.tc/serv...lobalClone00001.rar.html
    bu listede dsmart kanallrı ayarlanmıştır.ama istemediği kanal vs varsa taşırsın
    kanal listesini düzenlemek için ise:
    https://sourceforge.net/projects/chansort/
    indir.

• Arkadaslar TV den cızırtı şeklinde ses geldi hoparlörden kanal değiştirdim ses yeni geldi sonra TV dondu kapanıp açıldı açılınca gelmesi ses. Bu sorunu yaşayan var mı
  • Arkadaşlar garantisi devam ediyor fakat aldığmızdan beri olan bir sorun fakat tv yi kapatıp açıldığında düzeliyor ve çok sık değil fakat ayda bir yada iki ayda bir oluyor.Sizce nedir sorun bide garantiye götürmeye gerek var mı yoksa kronik bir sorun mu?
    Link :http://hizliresim.com/8MvpAr

Link :http://hizliresim.com/nR611g

• castiello06 kullanıcısına yanıt
    arkadaslar bizim eski bir forumumuz var aynı isim altında isterseniz orada yazın herkes sıkıntılarına çözüm bulsun
  • Herkese merhabalar; bahsedilen tv'yi bende kullandım forumda bahsedilen bütün sıkıntılar malum benim televizyonda da oldu sonunda yarı parasına sattım şimdi Sony 55 8505 beap aldım keyfim gıcır bide lg G4 815tr almıştım oda aynı 2 ay kullandım hop arıza servis 2.5 ay sonra G5 ile değişim kutusunu açmadan sattım samsung note 5 aldım aman arkadaşlar lg mi asla almam allah hepinize sabır versin iyi günler .son tavsiyem telefon alacaksan samsung tv. Alacaksan Sony

• sergen7442 kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de vardı servis yeni panel ile değişim yaptı. Zaman kaybetmeden sattım bu arıza kronik yeni panelde yapacak tı sanırsam

• ercu1111 E kullanıcısına yanıt
    Slm 2 seneye yakın bende bu tv kullanıyorum bende sorun olmadı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şans sizden yanaymış; Maç izlerken kamera pilotta iken bulutlar sanırsam pamuk şekeridir herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercu1111 -- 21 Mayıs 2017; 15:45:15 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.