Şimdi Ara

LG 49UF8507 KULLANANLAR BURAYA. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
19
Favori
33.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CATBALCA

Bana gelen GG üzerindeki mediamrkt tan gelen tv yi görseydiniz keşke .Zaten diyordum normal medimarkt mağazasında 3300TL ye satılan tv GG üzerindeki medimarkt mağazasında nasıl 2500TL ye satılır!!

Nasılmış gördüm .

Sizin içinde mesajımı biraz yumuşatarak değiştirdim . Haklısınız yaşadıklarımdan ötürü sert yazmış olabilirim ama şunu altını çizerek belirtiyorum .Bu forumda bir sürü yere yazdım, sorunlu ve iade edilen tv lerin akıbetini bilen çıkmadı !!!

Avrupada Amerikada bu ürünler ayrı bir stand açılarak sorunları bildirilir ve ona göre fiyatlandırılır . Bizde öyle bişey yok .Ürünler fabrikaya geride gönderilmiyor !! Eeee ???

Doğru ise yani doğru bilgi ise fabrikaya falan veya ilgili yerler neresi ise gönderilmiyorsa, dediğiniz gibi piyasada bi şekilde güvenilir olmayan alışveriş yerlerinde eritiyorlardır iade gibi ürünleri. Uyanık olacağız yapcak bi şey yok.

Bi defasında note 4 orijinal şarz cihazı aradım nette tabi yeni çıktığı zamanlar biri işyerinde biri evde olsun diye. Piyasa da zaten bulunmaz. Bi yerde sanalpazar ya da n11 bi satıcı orijinal olduğunu belirterek pahalı bir fiyata 100 lira gibi bir fiyata satıyordu. Aldım tabii hem pahalı olduğu için yani normal değeri olduğu için hem de sanalpazar güvencesiyle olduğundan. Sonra ürün gelince karekodunu tarayıp nette bilgisine ulaştım. Üretim yılı note 4 ün çıkış tarihinden baya bi önce idi. Aradım adamları. Kibar bir uslupla gözden kaçmış heralde bu orijinal olamaz note 4 çıkmadan uzun bi zaman önce üretilmiş dedim. Ürünü gönderiyorum dedim. Tamam bilmiyoruz doğrudur dediler. İade ettim. Daha sonra baktım ürünü satıştan kaldırmışlar. Öyle anlaşılıyor ki gerçekten de kasıtlı yapmamışlar. Sonra burada bir satıcıdan bizzat note 4 ün orijinal kutusunu açtırarak içindeki şarz aletini satın almıştım yaklaşık bu fiyatlara. Bunun gibi yani uyanık olmalıyız. Ha hiç mi kazık yemeyeceğiz hayatta. Oluyo. Napalım. Önemli olan boyutu:) Bi de askariye indirmek. Wesselam.

• Arkadaşar bu tv nin 49 inç olanı var elimde sinir krizleri geçirdim biraz önce tv den hdfilmizle ve hdfilmcehennemi gibi sitelerden izlemeye çalıştım yok youtube falan onlarda sıkıntı tok teknik servisede en son allah belanızı versin dedim hepininizin 3000 tl para verdik film izleyemiyoz internetten bana bi çözümünüz varmı arkadaslar yada böyle bi sıkıntıyla karşılaşan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siteden filmmde playbtuşuna basıyorum tam başlayacak geri sarıyor defalarca kez aynı şeyi yapıyor ondan sonra tekrar tekrar tekrar ve en sonunda bağlantı sorunu diyor bellek dolu vs uyarısı vermiyor onda sıkıntı yok . Diğer bütün sitelere girebiliyorum youtube da sıkıntı yok teknik servisi arıyorum o filmler bilgisayar için yapıldığı yüzden tv de çalıştırmıyor diyor . Biz niye bisürü para verdik diyorum madem tv den film izleyemicektik smart aldık biz bunu falan gerizekalı herseferinde aynı şeyi söylüyor bana . Dedim hiçbirinizin bişiden anladığı yok . Malı satayım yeter mantığındalar arkadaşlar Allah belasını versin bunların sakın lg almayın .teknik servis istiyorum diyorum ücreti kabul edersiniz gelir diyor 2 yıl garantili bu ürün diyorum tv de bi sıkıntı yok diyor nerden biliyosun diyorum gelmeden nasıl anladın bi sıkıntı olmadığını diyorum altyapıda binsıkıntı var diyor diyor diyor işte atıp tutuyorlar sakın lg almayın arkadaslar biz üzüldük hatta düzüldük sizin başınıza gelmesin beni bu dertten kurtaracak bi babağit aranıyor :)

• arkadaşlar bende bugün itibariyle aranıza katıldım..

yazılım sürümü 3.30 olarak görünüyor değilmi?

arkadaşlar bi de görüntü ayarları nasıl olmalı yardıma ihtiyacım var bu konuda renkler biraz donuk gibi sanki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: no_Antijen

arkadaşlar bende bugün itibariyle aranıza katıldım..

yazılım sürümü 3.30 olarak görünüyor değilmi?

arkadaşlar bi de görüntü ayarları nasıl olmalı yardıma ihtiyacım var bu konuda renkler biraz donuk gibi sanki?

Bende yazılım sürümü 03.20.05 görünüyor ve güncelleme denetlediğimde güncelleme bulunamadı geliyor

• Hadi gecmiss olsun diyelim az once teknosadan 49uf8507 yi aldim burdan yorumlara baktigimda cok memnun olanda var yerden yere vuranda verhasil almis bulunduk.daha once samsung 40f8000 serisini kullaniyordum ekranini kirdim tamiri 2050tl arti iscilik oldugundan yaptirmadim ama f serisi efsane seri samsungun en cok tutulaniydi.males lg ye donduk hadi hayirlisi diyelim.k

• Yeni alan arkadaşlar tv nin yazılımı güncelledikten sonra yazılım sürümünün kaç olduğunu yazabilir mi?

• arkadaşlar tv yi yaklaşık 1 ay önce satın aldım. Öncelikle başımdan geçen olayı ve tavsiyemi belirtmek isterim. Ürün fiyatı aldığım dönemde internet sitelerinde 2999 ve 3299 tl arasında değişmekteydi. Teknosa Cevahir mağazasına gittim ve yerinden görerek almak istedim. Ürünüde beğendim açıkcası, fiyatı 3299 tlydi ve internette vatan computer sitesinde falan 2999 tl dedim yetlili kişiye. O da aynı fiyattan kendilerininde verebileceğini söylediler ve 2999 tl ye satın aldım. Ertesi gün yetkili servisi ürünü getirip kurulumunu yaptı. 3 gün sonra internet sitelerinde ürünü tekrar araştırdığımda Teknosa ve diğer sitelerde ürünün sağlam bir indirime girdiğini gördüm Teknosada 3 gün önce 3299 tl ye satılan ürün 2599 tl ye düştü. Daha üç gün geçmeden bu kadar indirime girmesi açıkcası hiçte hoşuma gitmedi. Konu ile ilgili teknosa yetkililerinden yardım istedim gerekirse hediye çeki tanımlanmasını talep ettim ama nafile. O zaman iade edicem dedim bu seferde ürünü mağazadan satın aldığımız için ve kurulumu yapıldığı için iade alınmadığını ancak ürünle ilgili bir sıkıntı varsa yetkili servisin hazırlayacağı rapor doğrultusunda iade alınabileceği söylendi. Eğer ürünü internet sitesinden almış olsaydım 14 güne kadar kurulum dahi olmuş olsa koşulsuz iade etme hakkımız bulunuyormuş, mesafeli satış sözleşmesinden dolayı. Yani diyeceğim şudur ki ürünü satın almak isteyen arkadaşlar mağazadan görüp internetten sipariş versinler çünkü hem fiyat bakımından hemde iade kolaylığı açısından internetten almak kesinlikle ama kesinlikle daha avantajlı. Teknosa yetkililerinede aynı şekilde bundan sonraki süreçte mağazadan kesinlikle alışveriş yapmayacağımı belirttim.Yani anlayacağınız 3 günde 400 tl gibi ciddi bir rakamda kazık yedim . :))
    Gelelim ürüne, açıkcası çok şık bir ürün ve internette uzun süre araştırdım hem özellik hemde kalite açısından bu fiyatlarda bu özelliklerde bulabileceğiniz en güzel ürünlerden. Hem 4k çözünürlük, hem 3d deneyimi hemde interneti kolay arayüzü sayesinde verimli ve hızlı bir şekilde kullanma.. Her ne kadar 4k kanallar henüz revaçta olmasada aradaki farkı ürünün kendi hd uydusundan izleyebileceğiniz trt 4k yı izlerken anlayabiliyorsunuz. D smart kullanıyorduk fakat kendi uydu alıcısını kullanıyoruz şuan. Ve kurulumu aslına bakarsanız basit. Trt 4k yı manuel kurulumla kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Tvde internet keyfini açıkcası beğendim baya hızlı bir şekilde kullanabiliyorsunuz. Tv arayüzü çok kolay, kumandası çok kullanışlı. Ama yinede internette tek tek ekrandaki harfleri kumanda ile tıklamak yerine ben bir klavye almayı tercih ettim :) 3d sini beğendim ama açıkcası çok fazla kullanmadım şuana kadar. Usb 3.0 desteklemesi usb veya harici belleğinize 4k video veya film attığınızda bunları rahat bir şekilde izleyebilmenize olanak sağlıyor. Harici belleğe attığım 4k videoları tv de izleyince televizyonun asıl kalitesini anlıyorsunuz.
    Gelelim ses konusuna, açıkcası normal kanalları izlerken ses konusunda 15 in üzerine çıkmıyorum çünkü çok güçlü bir sesi var :) Ses ve hd görüntü konusunda sıkıntı yaşamazsınız heleki 4k kanallar arttıkça müthiş bir keyif alacaksınız ki futbol sevenler için 2016 avrupa şampiyonasının trt 4k dan yayınlanacağınıda hatırlatmak isterim.
    İnternetten film izlerken aslında ilk zamanlarda fullhdfilmizle sitesinden sorunsuz bir şekilde film izleyebiliyordum fakat son birkaç gündür filmi açtığımda en başta kalıyor. Filmi oynatmıyor ama çok fazla kurcalamadım, bunun yerine tv ile hediye verilen 6 ay digitürk plus sayesinde filmleri yine tvde bulunan digitürk uygulaması ile keyifli bir şekilde izleyebiliyorum.
    Kafama takılan bir sorunuda sizlere belirtmek isterim mesela kanal geçişlerinde kumandadaki mause kısmını kullandığımızda bazen kanal geçişi olmuyor. Mesela iki defa tıklıyorum kanal geçti gösteriyor ama ekranda yeni kanal değilde eski kanal kalıyor sonra yine yaptığımda düzeliyor.
    Genel olarak aklıma gelenler şuan için bunlar. Kısacası ürün bu fiyatlar arasında özellik ve lg kalitesi olarak son derece kullanışlı ve güzel bir ürün. Genel olarak beklentilerinizi karşılayacağını düşünüyorum.
    Kullanan arkadaşlara iyi seyirler ve almak isteyen arkadaşlarada şimdiden hayırlı olsun diyorum. :)

• merhabalar,
    ben bir samsung f8000 kullanıcısıyım, arkadaşım fayda maliyet analizi yapıp ( kendince tabi ki ) bu tv den aldı... dün ondaydım o da bu takılma ve titremelere takmıştı biraz kurcaladım ve MPEG parazit giderme - dijital gürültü azaltma ( yanlış yazmış olabilirim gelişmiş ayarlardan bulursunuz ) ikisini de otomatik yaptım bariz düzelme oldu gibi geldi bize... sizlerde deneyip sonucu yazarsanız sevirim bu arada eco mode da kullanıyor.
  • 49uf8507 Tv'yi Vatan bilgisayarın magaza açılışına özel fiyatı 2.499 Tl'ye aldım. Aslında niyetim 55"almaktı lakin onun fiyatında indirim olmadığı için 2.499 Tl'yi kaçırmak istemedim. Tv hakkındaki izlenimlerime gelince kuruluma gelenlere 4k özelliğini sordum TRT'nin 4k yayın yapan kanalını gösterdiler. Diğer özelliklerini yavaş yavaş kurcalayarak, sorarak,netten araştırarak öğreniyorum. Tvnin kendi uydu alıcısını kullanmıyorum şimdilik digitürk kurulu. Kanal geçişleri hızlı görüntü çok net. Akıllı kumanda hem Tv'ye hemde digitürk'e kumanda ediyor çok kullanışlı harici maus yada klavye kullanmaya gerek yok bence. İptv özelliğini kurdum beklediğimden fazla randıman aldım kopma takılma olmadan izlenebiliyor. En güzel yanı bilgisayardan kablosuz olarak bağlanabiliyorsunuz. Aklıma gelenler şimdilik bunlar kullandıkça öğrendikçe daha fazla seveceğim sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nötr06

Yeni alan arkadaşlar tv nin yazılımı güncelledikten sonra yazılım sürümünün kaç olduğunu yazabilir mi?

Yazılım Sürümü 03.03.55 yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quertis

49uf8507 Tv'yi Vatan bilgisayarın magaza açılışına özel fiyatı 2.499 Tl'ye aldım. Aslında niyetim 55"almaktı lakin onun fiyatında indirim olmadığı için 2.499 Tl'yi kaçırmak istemedim. Tv hakkındaki izlenimlerime gelince kuruluma gelenlere 4k özelliğini sordum TRT'nin 4k yayın yapan kanalını gösterdiler. Diğer özelliklerini yavaş yavaş kurcalayarak, sorarak,netten araştırarak öğreniyorum. Tvnin kendi uydu alıcısını kullanmıyorum şimdilik digitürk kurulu. Kanal geçişleri hızlı görüntü çok net. Akıllı kumanda hem Tv'ye hemde digitürk'e kumanda ediyor çok kullanışlı harici maus yada klavye kullanmaya gerek yok bence. İptv özelliğini kurdum beklediğimden fazla randıman aldım kopma takılma olmadan izlenebiliyor. En güzel yanı bilgisayardan kablosuz olarak bağlanabiliyorsunuz. Aklıma gelenler şimdilik bunlar kullandıkça öğrendikçe daha fazla seveceğim sanırım.

Hangi ildesiniz acaba.istanbulda iseniz kampanyası hala devam ediyor mu?birde hangi şubeden aldınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: dkc44

merhabalar,
    ben bir samsung f8000 kullanıcısıyım, arkadaşım fayda maliyet analizi yapıp ( kendince tabi ki ) bu tv den aldı... dün ondaydım o da bu takılma ve titremelere takmıştı biraz kurcaladım ve MPEG parazit giderme - dijital gürültü azaltma ( yanlış yazmış olabilirim gelişmiş ayarlardan bulursunuz ) ikisini de otomatik yaptım bariz düzelme oldu gibi geldi bize... sizlerde deneyip sonucu yazarsanız sevirim bu arada eco mode da kullanıyor.

Nasıl bir farklılık oldu renkten feragat mı edildi akıcılık oluştu mu yani o şekilde maçtayken bilhassa.Eğer net bi düzelme olduysa gidip alıcam bu tv'yi :)Sırf true yüzüne bekletiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mp71_71

quote:

Orijinalden alıntı: Quertis

49uf8507 Tv'yi Vatan bilgisayarın magaza açılışına özel fiyatı 2.499 Tl'ye aldım. Aslında niyetim 55"almaktı lakin onun fiyatında indirim olmadığı için 2.499 Tl'yi kaçırmak istemedim. Tv hakkındaki izlenimlerime gelince kuruluma gelenlere 4k özelliğini sordum TRT'nin 4k yayın yapan kanalını gösterdiler. Diğer özelliklerini yavaş yavaş kurcalayarak, sorarak,netten araştırarak öğreniyorum. Tvnin kendi uydu alıcısını kullanmıyorum şimdilik digitürk kurulu. Kanal geçişleri hızlı görüntü çok net. Akıllı kumanda hem Tv'ye hemde digitürk'e kumanda ediyor çok kullanışlı harici maus yada klavye kullanmaya gerek yok bence. İptv özelliğini kurdum beklediğimden fazla randıman aldım kopma takılma olmadan izlenebiliyor. En güzel yanı bilgisayardan kablosuz olarak bağlanabiliyorsunuz. Aklıma gelenler şimdilik bunlar kullandıkça öğrendikçe daha fazla seveceğim sanırım.

Hangi ildesiniz acaba.istanbulda iseniz kampanyası hala devam ediyor mu?birde hangi şubeden aldınız?

Antalya yeni açılan mağazanın açılış fiyatı idi forumda konusu açılmıştı daha öncehttp://forum.donanimhaber.com/m_111558286/tm.htm ben sonuncuyu alabildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quertis -- 18 Kasım 2015; 20:59:17 >

• arkadaşlar kafama takıldı tv bugün geldi ama kutu üstünde 2015 NEW yazan etiket yok ayrıca plastik bantta yok iki adet oluyormuş galiba sağ ve solda .. aceba iade edilen ürünlerdenmidir kutu daha önce açılmışmı ki sizce???
  • Vertical banding sorunu yaşayan arkadaşlar var mı?

• Arkadaşlar ben tv'yi Digitürk ile kullanıyorum ama bi problem gözlemledim sanki. Bazen tv kapatıp açtıktan sonra görüntü oluyor ancak ses olmuyor. Bağlı olduğu HDMI portunu değiştirdiğimde düzeliyor ses de geliyor. Bunun gibi bir problem yaşayan oldu mu daha önce? Yada herhangi bir ayarda mı problemim var.
  • 3 gün önce 49 inç 8507 aldım. servis kurulum yaptı fakat trt dışında kanalların birçoğu göstermedi. Bende hiremco chipbox hd harici uydu alıcısı var. anten kablosunu taktımğımda tüm kanalları alıyor. aynı kablo lg tv nin anten girişinde sinyal yok diyor. servise yolladım geri geldi sorun sinyal gücünüzde diye. Çatıdan sitenin ortak uydusundan gelen kabloda sorun olsa harici hiremco uydu receiver da kanalları çekmez diye düşünüyorum. Tv nin uydu alıcısında böyle sorun yaşayan var mı?
  • nötr06 N kullanıcısına yanıt
    Bende de var acaba hepsinde mi var yoksa bizimkilerde mi sadece?

• harpci H kullanıcısına yanıt
    Peki çözüm bulabildiniz mi?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.