Şimdi Ara

LG 49UH770v Kullanıcı Klubü (Tek Başlık) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
33
Favori
73.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim.50 herz olamsı tabikide sıkıntı.Bu yüzden 100 herz lik samsung 55MU8000 Modelinde karar kıldım.Tekrar teşekkür ederim
  • Arkadaşlar okumanızda fayda var.

https://forum.donanimhaber.com/lg-televizyon-alacaklar-mutlaka-okuyun--127360642

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 49UH770V kullanıcıları için bazı filmlerden oluşturduğum kesitlere ve tavsiye edilen görüntü ayarlarına aşağıdaki linkten ulaşılabilir.

keyfili seyirler.

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=127380807

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5555 -- 3 Temmuz 2017; 17:39:4 >
  • bu televizyonu almayı düşünüyorum en uygun nerede bulabilirim acaba
  • Arkadaşlar merhaba,
    Teknosa dan bundan 1 ay evvel 49 uh 770 v televizyon aldım. Dün kurulum yaptırdım gündüz çok farkedilmedi fakat akşam LG logosunun sol tarafından üste doğru bir ışık sızması olduğunu farkettim. Özellikle kanal geçişinde bariz belli oluyor.
    Kumandayı kullanırken imleci siyah ekranda sağ sol yaptığımda da yukarıdan aşağıya uzanan bir ışıkla birlikte hareket ettiğini gözlemledim.

Bu normal mi sizde de bu sorunlar var mı ?

TV izlerken çok net ama kanal geçişinde ve siyah ekranlı yerlerde sanki gözüme çarpıyor gibi geldi.

Herhangi bir ayar vs yapılırsa düzelir mi ?
    Lütfen kullanan arkadaşlar yardım edebilir mi ?
  • geywe54 kullanıcısına yanıt
    Merhaba.

Çok değil, 10 sayfa geçmişe dair okursanız bütün sorularınıza cevap bulacaksınız..

İyi akşamlar,

• hocam ben dede 49uh770v var. Aynı sorun manuel arama inaktif yapılamıyor. çözümü buldunuzmu. yardımcı olursanız sevinirim.
  • Arkadaşlar 2 metre mesafeye 49 inch olur mu balkon için kullanıcam ?uydu yayını ve ps4 bağlıcam

• Alma kardeşim ben pişmanım dikey gölgeleme çok rahatsız edici.samsungun gözünü seveyim.

• zhny kullanıcısına yanıt
    ben de manuel kanal ekleyemiyorum. aktif değil çünkü. çözümü varsa açıklarmısınız. tşkler
  • merhaba benim televizyon yaklaşık 10 aylık oldu. şimdi fark ettim dikeyde yukarıdan aşağıya 1-2 sıra pikseller görüntüdeki rengi vermiyor. ilk aldığım zaman gerekli bütün testleri yapıp videolar izledim fakat böyle bir şey gözüme çarpmadı. sonradan oluşan bir sıkıntı diye düşünüyorum. servisi çağırmadan fikirlerinizi almak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cophy -- 11 Temmuz 2017; 22:1:17 >

• cophy C kullanıcısına yanıt
    o durum hastalık gibi yayılıyor eski lcd tv de olmuştu benim. giderek artacak ve diğer satırlara da sıçrayacak. servis yolu görünüyor maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

o durum hastalık gibi yayılıyor eski lcd tv de olmuştu benim. giderek artacak ve diğer satırlara da sıçrayacak. servis yolu görünüyor maalesef.

umarım sorunsuz bir servis süreci olur. sizin başınıza geldiğinde servisin çözümü nasıl olmuştu. tecrübenizi aktarabilir misiniz?
    eski tv 10 yıllıktı attık uğraşmadık. servis işi şans işi kimininki hızlı sorunsuz bitiyor bitiyor kimininki sorunlu. ben sorun çıkacağını düşünmüyorum.
  • Bu akşam servis tv yi aldı. Panel arızası dedi panel değişecekmiş. Bu modelde 2 ya da 3 kez bu sorunu görüyorum dedi servis elemanı. Benim şansıma denk geldi artık. Panel değişip geri gelecek tv hayırlısıyla.

• Elinde şöyle düzgün güncel bir kanal listesi olan var mı?
    Gönderebilirse çok makbule geçer.
    Benim panel değişti, sorun çözülmedi. Servis'de sorunun çözülmedigine dair rapor tuttu. Para iadesi istedim ama LG reddetti. Hakem heyetine verdim. Bilirkişi görevlendirdiler. Bugün, yarın bilirkişi tespite gelecek.

• TRT 4k desteklemeyen hizmet yazıyor neden acaba?

• ShadowOfDarkness kullanıcısına yanıt
    yani yayın açmıyor mu. sorun nedir anlayamadım.
  • murat5555 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam siyah bir ekran ve desteklenmeyen hizmet yazısı dolanıyordu ekranda dün akşam

Şimdi baktım sorun yok çalışıyor

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.