Şimdi Ara

LG 49UH850V 4K Nasıldır ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.558
Cevap
40
Favori
150.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tesekkur ederim fakat yalnizca 55 inc modelini lg hicbi sekilde piyasaya surmedi.En sonunda bugun kesin tarihini ogrendim bizdeuygun.com dan siparis vermistim bugun gelcek diyolardi olmadi LG 24 nisandan sonra dagitim yapicakmis.Dolayisiyla siparisimi iptal ettim zaten 1 hafta carsamba persembe gelcek diye beklemistim.
    Fakat piyasada stoklara girdiginde elbette alicam birkac gun icinde yani onumuzdeki haftaya kaldi artik nezaman olur kesin birsey soyleyemicem ama aksilik olmazsa 29-30 u gibi almis kurulum yaptirmis olurum.Sizlerede merak ettiklerinizi paylasirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün bir LG bayisine televizyonu incelemek amacı ile gittim. Görevli arkadaşa teşhirde olup olmadığını sordum, ellerinde olduğunu ancak teşhirde olmadığını 2 haftaya anca teşhire gireceğini söyledi. Tam teşekkür edip çıkarken başka bir arkadaş geldi ve neden uh850v diye sordu. Ben de 2016 model oluşu, truemotion varlığı, ekran yenileme hızı vs diye sıralarken sözümü yarıda kesti ve truemotion eski özellik zaten tutmadı, bir faydası yok bu televizyon 200hz, 60 fps 4k yayın destekliyor önemli olan o, ayrıca bunda harman kardon ses sistemi var onda dolby digital diye 8507 modelini önerdi. 850v ye 4000 lira vereceğine 8507 al o daha iyi televizyon 3200 lira diye satmaya çalıştı, ciddiye almadan çıktım.

Özetle;
    - Truemotion eski ve işe yaramayan bir özellikmiş,
    - uf8507 de harman kardon ses sistemi varmış uh850v de yokmuş,
    - uf8507 daha ustun bir televizyonmuş.

Açıkçası eski ürünü satıp stok bitirmek için bu denli yanlış yönlendirme ve bilgilendirmede bulunmak beni üzdü. Kim bilir tv seçimi konusunda bilgi sahibi olmadan alışveriş yapanlara nasıl bilgi veriliyor ve neler satılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FormuLAkers -- 18 Nisan 2016; 19:53:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• FormuLAkers F kullanıcısına yanıt
    adam size uf8507 yi kakalamaya çalışmış. uh850v de de harman kardon ses sistemi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerkarakaya -- 18 Nisan 2016; 19:56:44 >
  • omerkarakaya O kullanıcısına yanıt
    Tüm detaylarını biliyorum hocam,niyetini sezdikten sonra hiçbir şey söylemeden direk çıktım. Beni üzen nokta yanlış bilgiler ile insanlari kandırmaları.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgulum

Merhaba;

Aldığım 49UH850V'deki ışık sızması/back bleeding ile ilgili 2 resim ekliyorum. Karanlık ortamda çekildiler, tabii fotoğraflar biraz abartılı belki ama, karanlıkta siyah arka fonda kenarlarda beyazlıklar görünüyor. Bir de akıllı kumanda imleçi hareket ederken çevresinde bir ışık halesi rahatsız edici.
    Bu normal midir, tecrübelerinizi öğrenebilir miyim?
    Teşekkürler..

Bu mesaja eklenen görseller:

LG 49UH850V 4K Nasıldır ? LG 49UH850V 4K Nasıldır ?

bütün mevzu karanlıkta çıkıyor en üst hıgh seri led paneldede var bu kronik ışık sızması, çünkü panele ışığı veren arka ampuller bu yüzden oled yada amoled panel

OLED, iyi hoş ama Burn in sıkıntısı var. Ekranda aynı görüntü uzun süre kalırsa iz kalıyor,LED'lerden farklı olarak ışık üretmek için karbon-temelli maddeler kullanıyorlar. her bir piksel ayrı ayrı aydınlatıldığı için, LCD ekranlardan çok daha iyi siyahlar elde ediyorlar, daha az güç harcıyorlar, ve küçük oldukları için daha hafifler.

sizdeki ışı sızması bile diyilmez bakın keyfinize..

bu videoda 34.00 dakkadan itibaren izleyin

• quote:

Orijinalden alıntı: FormuLAkers

Bugün bir LG bayisine televizyonu incelemek amacı ile gittim. Görevli arkadaşa teşhirde olup olmadığını sordum, ellerinde olduğunu ancak teşhirde olmadığını 2 haftaya anca teşhire gireceğini söyledi. Tam teşekkür edip çıkarken başka bir arkadaş geldi ve neden uh850v diye sordu. Ben de 2016 model oluşu, truemotion varlığı, ekran yenileme hızı vs diye sıralarken sözümü yarıda kesti ve truemotion eski özellik zaten tutmadı, bir faydası yok bu televizyon 200hz, 60 fps 4k yayın destekliyor önemli olan o, ayrıca bunda harman kardon ses sistemi var onda dolby digital diye 8507 modelini önerdi. 850v ye 4000 lira vereceğine 8507 al o daha iyi televizyon 3200 lira diye satmaya çalıştı, ciddiye almadan çıktım.

Özetle;
    - Truemotion eski ve işe yaramayan bir özellikmiş,
    - uf8507 de harman kardon ses sistemi varmış uh850v de yokmuş,
    - uf8507 daha ustun bir televizyonmuş.

Açıkçası eski ürünü satıp stok bitirmek için bu denli yanlış yönlendirme ve bilgilendirmede bulunmak beni üzdü. Kim bilir tv seçimi konusunda bilgi sahibi olmadan alışveriş yapanlara nasıl bilgi veriliyor ve neler satılıyor.

Dün aynı şekilde alışveriş merkezinde bulunan LG bayisine gittim. 49uh850v yi sordum teşhirde yok fiyatını sorayım dedi bir yeri aradı henüz fiyatı belli değil dedi. Bu LG bayisi nasıl ulaşamadı ilginç.
    Sonra aynı senaryo bendede gelişti 49UF8507 yi verelim daha iyi falan dedi. Bende hareketli sahnelerde çok kötü o televizyon dedim v serisi lazım bana deyince satıcı bir şeyler bildiğimi anladı heralde hemen döküldü doğru trumotion yok onda hareketli sahnelerde kötü o tv dedi neden iyi dedin filan deyince afalladı sonra hareketli sahnelerde kötü ama görüntü iyi diye zırvaladı birşeyler sonra trumotion 650v de var dedi bu sefer 650v yi satmaya çalıştı. Yani satıcı psikolojisi kimi kıstırırsa ona birşeyler satmaya çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jreetizmir -- 18 Nisan 2016; 21:10:13 >

• Kazumatr kullanıcısına yanıt
    hayırlısı olsun hocam siparişi iptal etmeniz güzel olmuş benim de acelem yok zaten beklerim problem değil.Siz de ürün satışa sunulduktan sonra kullanıcı deneyimlerini göz önüne alıp tercihinizi yapabilirsiniz.
  • Merhaba Arkadaşlar,

bugün itibari ile Ankara KentPark MediaMarkte gittim ve 850v yi inceledim. 3999 tl net fiyattı. bi indirim olmazmı dedim 50 tl indirim yaptılar. daha fazla indirim yolmuyormu dedim yok yapamayız dediler. Gerçi media markt gibi bir mağazada bu şekilde bir diyalog nasıl yaşandı onuda anlamadım ya.

sonra tamam alıyorum dedim. 5 yıllık garanti istermisiniz. tek bir ölü pikselde bile geçerli dedi. kaç para dedim 400 dedi. tv ye biraz daha indirim yap dedim onuda alayım dedim. yok yapamam zaten yep yeni bir model dedi. ozaman almam dedim. ama eğer 50 tl lik indirimi 100 tl ye çıkartırsan hemen garantiyidi alırım diye net konuştum. 3 saniye düşündü, " tamam 3899 a veriyorum dedi ve önündeki bilgisayara yazdı rakamı. velhasıl tv yi aldım. memnunum ama media markt te esnaf sistemi nasıl işletiyorlar ona hayret ettim. o adam 300 tl bile indirim yapmaya ikna edebilsem sistem buna müsade ediyor. enteresan.

henüz tv yi açıp kurmadım. kurunca tecrübelerimi paylaşacağım. fakat şu an yüksek segmentte bence en iyi 49 inch model. şuan bundan daha iyi tek modelin sony ler olduğunun düşünüyorum. ama LG daha uygun ve benim için önemli olan 3d var.

özetle LG iyi iş çıkarmış.

• YouTube
    LG 65 Silver Super UHD 4K 3D Smart LED HDTV 65UH8500 - Overview
    https://youtu.be/2nsWBo-3gXM

• Selim_1905 kullanıcısına yanıt
    Uzun suredir tv arastiriyorum ben 850v serisinde karar kildim.55 inc cikinca artik onumuzdeki hafta alicam.zaten karar vermeyince kararsizlik daha kotu oluyor.3d olmasindan oturu de bu modeli sectim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhanuz02

quote:

Orijinalden alıntı: BRuTe35

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BRuTe35

quote:

Arkadaşlar Teknosa nın internet sitesinde göremiyorum ben ürünü sistemde hata oluşmuştur şeklinde bir bildirim çıkıyor? 3500 e çok çabuk düşmüş ürün bilgisi olan var mı?

İnternet sitesinden kaldırmış. Ya herkes aldı diye tükendi yada başka bir sebebten

televizyonu o kadar büyük umutlarla bekledim ki fiyatın bu kadar çabuk düşmesi kıllandırdı açıkçası??

Fiyatı düşmedi. Teknosanın her üründe yaptığı indirim kuponu olduğu için otomatikman indirime giriyor . Yani tv nin fiyatı aynı .3999 ama indirim kuponunu kullanınca 3599 a geliyordu

üşenmedim gittim teknosa kapanmadan yetişip görüştüm tüm LG televizyonlarda yüzde 10 indirim uygulanmış kampanya devam ediyormuş ancak 49uh850v hiç bir mağazada kalmamış, açıkçası 850v de net karar kılmamıştım ancak fiyat gerçekten uygun hale gelmişti. Samsung 48ju7500 ile kıyaslayınca epey uygun olacaktı ama nasip deyip beklemeye devam ediyoruz

aynen ürün Tükendi yazıyor teknosanın sitesindede

Şuan en uygun fiyat İstanbul bilişim sitesinde
    www.istanbulbilisim.com.tr
    LG 49UH850V 49" 124 Ekran [4K] Süper UHD 2700 HZ PMI Uydu Alıcılı Smart [webOS 3.0] LED TV (Teşhir Ürünü)
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/lg-49uh850v-49-inch-124-cm-4k-super-ultra-hd-uydu-alicili-webos-fiyati,207281.html

LG 49UH850V 4K Nasıldır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jreetizmir -- 19 Nisan 2016; 11:42:56 >

• Istanbul bilisim guvenilirmidir bi bilginiz varmi hangi kargo firmasiyla calisiyor ve gonderiler 1 -2 gunde maksimum ulasiyormu ?
    Bilenler varsa cevaplasin , cevaplayanlara simdiden tesekkur ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kazumatr

Istanbul bilisim guvenilirmidir bi bilginiz varmi hangi kargo firmasiyla calisiyor ve gonderiler 1 -2 gunde maksimum ulasiyormu ?
    Bilenler varsa cevaplasin , cevaplayanlara simdiden tesekkur ederim.

Hocam hiçbir bilgim yok yanlış yönlerdirmeyim sizi . Site ile ilgili bir kaç başlık açılmış linklerini atayım bakın
    http://forum.donanimhaber.com/m_87592576/tm.htm
    http://sorucevap.webtekno.com/6348/istanbul-bilisim-den-alisveris-yapilir-mi

• quote:

Orijinalden alıntı: catayy

quote:

Orijinalden alıntı: bgulum

Merhaba;

Aldığım 49UH850V'deki ışık sızması/back bleeding ile ilgili 2 resim ekliyorum. Karanlık ortamda çekildiler, tabii fotoğraflar biraz abartılı belki ama, karanlıkta siyah arka fonda kenarlarda beyazlıklar görünüyor. Bir de akıllı kumanda imleçi hareket ederken çevresinde bir ışık halesi rahatsız edici.
    Bu normal midir, tecrübelerinizi öğrenebilir miyim?
    Teşekkürler..

LG 49UH850V 4K Nasıldır ? LG 49UH850V 4K Nasıldır ?

Merhaba,
    Menü / Resim / Resim Seçenekleri kısmından Local Dimming (Led Yerel Karartma) menüsü kapatarak dener misiniz ?
    Üründen görsel alacak olduğunuz zaman yatayına değil dikine yani karşısından alır mısınız?
    Teşekkürler.

Merhaba;

Sırasıyla local dimming/led yerel karartma özelliğinin değişik kademelerinin resimlerini ekledim.

Off-Kapalı/Low-Düşük/Medium-Orta/High-Yüksek şeklinde.

Teşekkürler..

LG 49UH850V 4K Nasıldır ? LG 49UH850V 4K Nasıldır ? LG 49UH850V 4K Nasıldır ? LG 49UH850V 4K Nasıldır ?

• Tamam tesekkur ederim iyi diyende var begenmeyende.Teknosa dan falan bakayim ozaman.% 10 luk led tv indimi ay sonuna kadar devam etseydi ne iyi olucakti.bakalim haftaya yeni bi kampanya olur umarim teknosada.

• Ben Teknosa ya gittiğimde indirim devam ediyordu ancak 850v bitmiş:)) beklemedeyiz . Ayrıca 770v de ilgimi çekmiyor değil 3D den dolayı 400 TL farka değer mi acaba diyorum. Sorular sorular sorular ......:))

• Beyelr öncelikle merhaba foruma yeni katıldım.
    Yaklaşık 2 yıldır tv almayaı planlıyorum birtürlü nasip olmadı gerek evdeki tv me birtürlü işkence uygulamama rağmen bozulmaması
    En önemliside
    Maç ve bol bol film izleyeceğim için gerek görüntüsü
    Olsn hızlı sahnelerin akıcılığı olsn tabi bide fiyatı ve 3D özelliğli bitürlü kafama yatan bir tv bulamdım
    ki benim için önce lg olmassa samsung geliyor uzun zamndır takip ediyorum.
    Birde tknosadan Lg43uf7787 alıp 5 gün kullanmışlığm oldu ki bana göre tam bi rezaletti görüntü konusunda lg ye yakıştramamıştm haliyle iade ettim. Simdi yeni modellere yöneldim 1 kere alayım beni pişman etmesin istiyorm öncelikle 49uh850v modelini almayı düşnyorm fiyatlar düşerse vede kampanya yakalayabilirsem
    Alan veya inceleyen arkadaşlardan ricam tvnin görüntüsü ve maç yayınlarındaki akıcılığı hakkında bilgi verebilirlermi video da yükleyebilirseniz ? cok daha güzel olur tabi simdiden sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammet5252 -- 19 Nisan 2016; 18:15:24 >

• quote:

Ben Teknosa ya gittiğimde indirim devam ediyordu ancak 850v bitmiş:)) beklemedeyiz . Ayrıca 770v de ilgimi çekmiyor değil 3D den dolayı 400 TL farka değer mi acaba diyorum. Sorular sorular sorular ......:))

3d,4k"dan çok daha zevkli 36 adet 3d bluray ıso filmim var tv 50lf650v
  • 3D deneyimim çok yok 2-3 tane film izlemişimdir. Hepsinde de gözüm başım ağrıdı ondan dolayı acaba mı diyorum.
    Bir yandan Samsung un ju 7500 ü var o da bir ihtimal kısacası televizyon alana kadar kanser olmazsak iyi:))

• Bir de kafamı karıştıran şu olay var ki; henüz lg nin kendi sitesinde satışa girmemiş ürün Teknosa da hem de %10 indirimle satılıyor bu durumu epey garipsedim açıkçası??

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.