Şimdi Ara

LG 49UH850V 4K Nasıldır ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.558
Cevap
40
Favori
150.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 49UH850V Tv' yi alan arkadaşlar özellikle futbol performansı videosunu paylaşmanızı merakla beklemekteyim.
  • Bugün 47la660 tivimdeki vertical banding icin vedigim savaşı kazanmış bulunmaktayim. Parayi vermemek icin her yolu deneyen magaza yetkilileri geçtiğimiz cuma günü tuketici hekem heyeti sonucunu avukatim aracılığıyla icra takibine verince bugun tipis tipis odediler parayi. Şimdi 49uh850v zamani. Keşke teknosanin sepete at kampanysina yetisseydi. Beklicez biraz bakalim. Anlik kampanyalardan haberdar olan arkadaşlar bize yardimci olurlar umarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanal gecisleri ne kadar suruyor peki ?

• Arkadaslar de lg nin magazasindan 49uh850v almis bulunmaktayim, yarin ins kurulacak deneyimlerimi paylasirim. Ancak kutuda 49uh85 yaziyor farkli bir surum olma ihtimali yoktur herhalde ?

• ezmoce E kullanıcısına yanıt
    Sen hemen tv ye bak true motion varmi. Yoksa hemen iade et.

• mustimiss kullanıcısına yanıt
    Ozellikle sordum var dediler, zaten farkli bir model de yok dediler ama emin olamadim. Kurulum yapilmadan anlayamayiz sanirim

• quote:

Orijinalden alıntı: ezmoce

Ozellikle sordum var dediler, zaten farkli bir model de yok dediler ama emin olamadim. Kurulum yapilmadan anlayamayiz sanirim

kutunun yakın cekim fotolarını atsana
    Baktim simdi bircok sitede ve videoda tüm tv lerin kutusunda uh77 uh85 gibi yaziyo. Galiba sıkıntı yok tüm kutularda öyle. Sen yinede ilk kurulduğunda tru motion a bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustimiss

Bugün 47la660 tivimdeki vertical banding icin vedigim savaşı kazanmış bulunmaktayim. Parayi vermemek icin her yolu deneyen magaza yetkilileri geçtiğimiz cuma günü tuketici hekem heyeti sonucunu avukatim aracılığıyla icra takibine verince bugun tipis tipis odediler parayi. Şimdi 49uh850v zamani. Keşke teknosanin sepete at kampanysina yetisseydi. Beklicez biraz bakalim. Anlik kampanyalardan haberdar olan arkadaşlar bize yardimci olurlar umarim.

Aynen anlık indirimleri buradan paylaşalım . Haberdar oluruz . Teknosanın 3.599 lük indirimi gibi bir indirime denk gelsekte alsak

• Baya 20 dakka izledim mediamarktda 650 770 ve 850 yanyanaydi goruntu olarak bariz birsekilde 850 modeli ondeydi diger ozelliklerini bilmiyorum ama gayet guzel bir televizyon para sorun degilse 850 modelini secin lg alacaksaniz

• Teknosada tv kdv indirimi var , 49uh770v mağazadan teslim 2.900 e aldım nasıl fiyat sizce ?

• hazırda çektiğim resim;

faturaya da baktım 850V yazıyor

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/145266/7c358a70-7781-4614-ae1e-8ecb12b4404b.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezmoce -- 22 Nisan 2016; 8:07:23 >
    İyi günlerde kullanın.
  • ogzhan O kullanıcısına yanıt
    eyw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezmoce -- 22 Nisan 2016; 9:36:05 >
  • Abiler merhaba kutunun ince kenarinda olan barkod da model ve seri numarasi yazar ordan kontrol edebilirsiniz barkod harici kutuda yazanin son rakami eksiktir gecmis modellerdede boyledir. Hayirli olsun iyi gunlerde kullanin

• Hayırlı olsun dostum. Bu model ile ilgileniyorum. Özellikle maç yayınlarında, Tru-motion performansı en yüksek olacak şekilde video paylaşırsan bizi mutlu edersin.
  • Teknosa comda suan kdv tutarinda indirim var. Ama 49uh850v ye hala tukendi diyo.

• mustimiss kullanıcısına yanıt
    Olayı bozdular elektirik süpürgesi yada ev sinema sistemi eklersen oluyor diyor keşke dün gece alsaydım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Hayırlı olsun. Hangi LG mağazasından aldın ve kaça aldın? Cevaplarsan sevinirim.
  • oxiabit O kullanıcısına yanıt
    Kardes bende mediamarkt marastan 29 kasim da samsungun 48ju6070 modelini almistim.ve o kadar kotu bir tv ydi ki 2.gun geri goturdum iade icin.ancak geri almadilar.sana verdikleri faturanin arkasinda 14 gun icinde diye yaziyor ama o internetten alinan urunler icin gecerliymis.almamak icin binbir bahane buldular.servis te degisim yada iade raporu vermiyor kolay kolay.umarim iade edersin ama gercekten mediamarkten hicbirsey almicam bundan sonra..

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.