Şimdi Ara

LG 49UH850V 4K Nasıldır ? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.558
Cevap
40
Favori
150.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YouTube
    LG webOS 3.0 - new features [ENG]
    https://youtu.be/VD2SMGsYGlQ

• ufes U kullanıcısına yanıt
    Ufes televizyondan hangi bakımlardan memnun kalmadın? 6570 modeline bir müddet baktım hatta Teknosa da uygunda bulmuştum ama almışken Samsung un 7500 ü veya lg nin 850v sini alayım dedim sanırım doğru tercih yapmışım. Ancak forum genelinde özellikle lh nin 2015 serisinde öyle kötü Yorumlar var ki mecburen bekliyoruz yorumları

• En guzel soyle tarif edebilirim.82 ekran tuplu bir tv nin goruntusunu goz onune getir.bu tv de onun 121 ekran haliydi.renkler cok soluk gorunuyordu.ve bu tv en alt seriymis.sahibinden.com da 2000 liraya sattim en son..simdi niyetim kesinlikle lg..

• tv deki siyah süper ya organik led işte, olsa bize süper olurdu

• ufes U kullanıcısına yanıt
    Aklıma takılan en büyük sorun lg nin ips paneli, anlayan arkadaşlar Samsung un kullandığı kristal panelin en azından ips den iyi olduğunu bu yüzden lg den uzak durmamızı istiyorlar . Her yorum +1 kafa karışıklığı

• gokhanuz02 G kullanıcısına yanıt
    Kardes hangi magazaya gittiysem soyledikleri ortak sey dort dortluk bir tv nin olmadigi.ben samsunga bakmam bile bu saatten sonra.philips zaten hic dusunmuyorum..basindan beri lg dusunuyorum.ama butcem en fazla 3000 lira..bende ne yapacagimi sasirdim inan ki.

• ilimdar.terzi İ kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme icin tesekkurler.Teknosayada gelmistir umarim henuz sitelerinde yok hazir kdv indirimi varken almayi dusunuyorum.

• Kazumatr kullanıcısına yanıt
    Hocam sürekli kontrol ediyorum. Teknosa com a gelince bende alacağım hemen ya da Media markt sitesinde de aninda 400 TL yada 500 TL indirim kodu gelecek onu da takip ediyorum. Yine media markt in gece kusu kampanyası var. Bi keresinde gece kusunda 49uf8507 3399 dan 2799 a düşmüştü. Tru motion olmadigi icin dusunmedim bile almayi. Bu tv de 3399 a düşer diye tahmin ediyorum. İyi takip etmek lazim

• mustimiss kullanıcısına yanıt
    Hala teknosada yok.Vatanda be n11 de satista a buda demek oluyoki lg tv nin sevkiyatini yapmis.Teknosada yarin satisa cikarsa direkt alirim duper bi firsat ama belki bu kdv indirimi kampanya bitimine kadar sitelerine koymayabilirler.

• Kazumatr kullanıcısına yanıt
    Sirf kdv indirimini az tutabilmek icin diger 2016 lg modellerin fiyatini yukari cekti teknosa. 850v modeli kampanya araliginda girerse diger sitelerdeki fiyatlardan fazla olur diye dusunuyorum. Boyle bir durumda da cok avantajli olacagini dusunmuyorum ne yazik ki.

• geburney G kullanıcısına yanıt
    Bende farkindayim hatta 60UH850V modeli 7.399 liradan satiliyordu sadece teknosada var zaten.Cuma gununden beri 8.000 kusure fiyati bindirmisler yok % 7 indirimle 7.999 liraymis.Takip etmeyen icin tabi indirim.
    Ben yorum yaptim hatta o tv fiyatiyla ilgili zaten onaylamadan yayinlamiyorlar insanlari aptal yerine koymaya calismayin dedim.Sadece 49 inc lik modellerde fiyat biraz uygun gibi.Bi 55 inc ciksibda 850v serisinin ona gore sepetteki fiyatina bakicam indirimli olarak uyarsa alirim yok kalkip 6.000 den falan satis fiyati olursa afedersin ittirsin gitsinler .

• Şuan en uygun lgsatismerkezi sitesinde 3699

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jreetizmir -- 23 Nisan 2016; 22:22:24 >
  • Güvenileceğini de sanmıyorum. Bimeksin şu an güzel hediye Çek'i kampanyası var onda da 2016 serisi yok:(

• beyler samsungu yeni modeli var 2016 ue49ks7000 die cok şıkta bir tv eğer görüntüsüde guzelse ve fiyatida uygun olursa almayi düşünyorm sizce lg49uh850v yimi almiyim samsung mu ne dersiniz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammet5252

beyler samsungu yeni modeli var 2016 ue49ks7000 die cok şıkta bir tv eğer görüntüsüde guzelse ve fiyatida uygun olursa almayi düşünyorm sizce lg49uh850v yimi almiyim samsung mu ne dersiniz ?

Samsung'un bu modelinde (ve daha pekçok modelinde) hdmi, anten, usb vs bağlantılar için ayrı bir kutu veriliyor. Sırf bu kutu yüzünden samsunga soğuk bakıyorum. Diğer markalar bağlantı giriş çıkışlarına gövdeye yerleştirebilirken samsung ısrarla bu kutu sevdasından vazgeçmiyor. İlave kutu ve kablo hiç kullanışlı değil
  • Teknosalarda kdv indirimi var. 3643 TL ye alabiliyorsunuz

• 55 uh 850 side 4525 TL

• maliclay M kullanıcısına yanıt
    Stokta varsa alirsiniz .
    49uh850v stokta yok.
    Bugun teknosayi aradim 55uh850v icin stok sordum baktilar yok nezaman gelcek ana depodan bilgi de girilmemis.Vatan bilgisayarda n11 de satisa cikmis keza istanbul bilisimde de satiliyor fakat pazartrsi stokta olcagini belirtmisler.
    Yarin kdv indirimi son gun galiba umarim teknosa.com da satisa cikar 55uh850v.

• Üç yil once severek aldığım ve severek izlediğim 42 la 660s tvim oğlum tarafından hurdaya çıkarıldı. Simdi yeni bir tv bakiyorum yine lg alacam galiba. Bu tv 3000 bandina yaklasirmi acaba Media markin gece kusu kampanyası ne zaman oluyor.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.